Gode Tak Og Tillykke Gaver Til Sygeplejerske Som Vil Skabe Glæde

Der er mange gode grunde til at give en gave til sygeplejerske, hvad end det er en tak for god behandling gave eller snarre en tillykke gave til nyuddannet sygeplejerske. Heldigvis er det dog de samme gaver som egner sig strålende til en sygeplejerske hvad end anledningen måtte være, og heldigvis for dig har vi samlet de bedste gaver til sygeplejersker på denne side. Derved kan du hurtigt og enkelt finde lige akkurat den gode eller sjove gave til sygeplejerske som du drømmer om at give.

Så brug en håndfuld minutter på at tage et kig på nedenstående gaveideer til sygeplejerske som du med fordel kan give hvad end anledningen er at en god ven eller bekendt er blevet udlært sygeplejerske eller at du har haft en ualmindelig god oplevelse på sygehuset grundet en vidunderlige sygeplejerske.

Søde Gaveideer Til Sygeplejerske

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Træfigur Læge

Trending Gaveide

Smuk Buket

1. Dialægt Citatplakat Sygeplejersken

Pris: 249 kr.
Enhver der har kender en sygeplejerske har helt sikkert hørt en masse sjove vendinger. Men en sjov plakat fra Dialægt kan man tage lige gas på sin gode sygeplejerske ven. Plakaten indeholder herlige citater som: ”På en skala fra 1-10?” eller den altid skræmmende: ”Du får lige et lille prik”.

2. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Gavekurve er altid populære gaver og en perfekt måde at sige pænt tillykke på. Det gælder naturligvis også når det kommer til sygeplejersker. Vælg en lækker gavekurv, der er proppet med alt fra chokolade og vin, til lakridser og øl. En oplagt gave til den travle sygeplejerske, der skal forkæles.

3. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Denne lille fine fanebærer er en rigtig god gave til en sygeplejerske, der altid holder fanen højt og som fortjener en festlig gave. Det er en sød og sjov lille gave, der vil gøre sig godt på bordet til alle festlige lejligheder, såsom fødselsdage og lign.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Efter en lang uge med sene vagter og masser af patienter trænger en dygtig sygeplejerske til at blive forkælet. Med en god vinsmagning kan man koble af og nyde god vin fra hele verden. En dejlig gaveide, som i høj grad kan tilføje en smule luksus til ens liv.

5. Den Gode Patientsamtale

Priser fra: 250 kr.
Dette er den perfekte gave til den nyuddannede sygeplejerske, der stadig har meget at lære. Med Den Gode Patientsamtale bliver man bedre rustet til at tage samtalerne med sine patienter, både de lette og de svære. En sikker vinder som altid bliver taget vel imod.

6. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Uanset hvem man er og hvad man laver, så bliver man glad for lidt anerkendelse. Der er ikke noget, der siger det så godt som blomster. En smuk buket kan enhver lide og en god sygeplejerske fortjener alt det gode man kan give hende. En perfekt gestus i hverdagen.

7. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Kender du en sygeplejerske, der elsker at være kreativ og nørkle i sin fritid, så er garn og strikkeudstyr den helt perfekte gaveide. Her får man udstyret og kombineret med en sød opskrift har man sikret mange timers dejlig hygge. Så er det bare med at komme i gang.

8. Træfigur Læge

Priser fra: 129 kr.
Denne lille fine træfigur forestillende en læge er en glimrende gaveide til alle inden for sundhedsvæsenet, og dermed også en sygeplejerske. Den er sød og sjov, og vil pynte på et kontor såvel som derhjemme. En oplagt gaveide til en nybagt sygeplejerske.

9. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Her har du den perfekte gaveide til sygeplejersken, der går med en lille Michelin kok gemt i maven. Hun er vant til de bedste redskaber i dagligdagen, så hvorfor skulle det være anderledes hjemme i køkkenet. Japanske køkkenknive er altid en fremragende gaveide til kendere.

10. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Sødt til den søde, som man siger og sygeplejersker er blandt de sødeste man finder. Så forkæl en sygeplejerske med dejlig chokolade, der behager smagsløgene og gør hverdagen lidt bedre. Alle sætter pris på god chokolade og her finder du noget af de bedste på markedet.

11. Ny Sygeplejerske - Uden Panik

Priser fra: 250 kr.
Det er en skræmmende oplevelse at blive færdiguddannet sygeplejerske, for man har pludselig ansvar for andres liv og førlighed. Med bogen ”Ny Sygeplejerske – Uden panik” kan man lette overgangen mellem at være studerende og udlært. Fyldt med gode råd og ideer fra en erfaren sygeplejerske, er dette en fremragende gave.

12. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Når de ikke lige redder liv på de danske hospitaler, så har sygeplejersker et liv som alle andre. Det kan man fylde med søde ting, som dette herlige flødebollekursus. Her lærer man at lave velsmagende flødeboller med forskellige toppings og bunde. Lige noget for en sygeplejerske, der trænger til forkælelse.

13. Sundhedspersonale Figur

Priser fra: 399 kr.
Denne sjove og fine figur er håndlavet i glas og vil gøre sig fremragende som gave til en sygeplejerske. Det er en gave, som viser ens respekt for personalet i sundhedssektoren og gør sig glimrende på et kontor eller i hjemmet. En rigtig god gave til en rigtig god sygeplejerske.

14. Spiritus

Priser fra: 65 kr.
Uanset om man er til friske drinks, stærke sjusser eller noget helt tredje, så kræver de alle, at man har noget spiritus at hælde i. En god flaske spiritus er en glimrende gave til en hårdtarbejdende sygeplejerske, der skal have lov at slappe med en dejlig drink.

15. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Kaj Bojesen figurer er altid populære gaveideer, for deres design er tidløst og har masser af personlighed. Så hvis du står og mangler en god gave til en sygeplejerske, så er dette helt perfekt. En gave, som passer til både dimission, jul og fødselsdage.

16. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Når vejret begynder at blive lidt koldt, så er en plaid næste uundværlig. Sygeplejerske er der altid for andre, men fortjener også selv at blive forkælet. Så forær en lækker klassisk uldplaid til en sygeplejerske i dit liv, så hun kan holde varmen i de kolde måneder.

17. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Lækre og hyggelige lammeskind kan fås i mange forskellige farver og er absolut vidunderlige at sidde på. Det bløde skind kan få enhver stol til at føles som en sky, og vil være den perfekte gave til en sygeplejerske, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra.

18. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Hvis du har en ven eller veninde, der arbejder som sygeplejerske, så ved du også hvor lækkert det er når i kan nyde til kvalitetstid sammen. Inviter din ven på et lækker cafébesøg for 2, hvor i kan nyde lækker mad, god stemning og ikke mindst vidunderligt selskab.

19. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
En sygeplejerske, der ikke er god til at komme med ønsker, skal stadig have en gave nu og da. Her kommer en luksus brunch for 2 som sendt fra himmelen. Det er en perfekt gaveide og er det helt rigtige, da man både får god mad og god stemning.

20. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
At arbejde som sygeplejerske er et hårdt job og det er noget, som kan sætte sine spor på huden. Derfor er der ikke noget dejligere end at kunne lade sig forkæle med en luksus ansigtsbehandling. Giv et gavekort til den trætte sygeplejerske, der trænger til lidt luksus.

21. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Hvis du står og mangler den helt perfekte gave til en nær sygeplejerske veninde, så er en sjov og smart fotocollage den helt perfekte gave. Find alle de bedste billeder af jer begge og du har en herlig gave, som virkelig kan lokke smilet frem. Perfekt til kontoret eller hjemmet.

Gave Til Nyuddannet Sygeplejerske

Hvis du kender en, der lige er blevet færdiguddannet eller som snart bliver det, så vil du naturligvis gerne vise dem, at du er glad på deres vegne og det gør man bedst med en betænksom gave. En god gave til færdiguddannet sygeplejerske er gaver, der ikke alene er betænksomme, sjove og personlige, men som også kan bruges i deres hverdag. Gaver, der kan være med til at forkæle ham eller hende, samtidig med, at det kan gøre deres daglige arbejde en smule bedre.

Efter mange år med studier, eksamener og generelt slid, så trænger man altså til at blive forkælet lidt og derfor har Gaveavisen gjort det nemt for dig, at finde den bedste gave til ny sygeplejerske. Uanset om det er en gave til dimissionen, en fødselsdag eller noget helt tredje, så kan du her hos os finde alle de bedste gaveideer til nybagte sygeplejersker.

Kig denne side igennem og find alle vores bedste forslag til gode gaver, som passer perfekt til en sygeplejerske, der endelig er færdiguddannet og som skal i gang med det virkelige sjov i sundhedssektoren. Vi sætter pris på deres indsats og der viser man bedst med en rigtig god gave.

Gave Til Nyuddannet Sygeplejerske

Sjov Gave Til Sygeplejerske

En sygeplejerskes job kan uden tvivl være et hårdt job. Ikke alene skal de arbejde på alverdens skæve tidspunkter, men det er også et job, der stiller store krav til ens psyke. Derfor kan det vel næppe undre nogen, at mange sygeplejerske føler sig stressede og trætte. Det kan vi som venner og familie dog hjælpe dem med og hvis du kender en sygeplejerske, der fortjener at blive muntret lidt op, så har vi hos Gaveavisen lige hvad du står og mangler. En sjov gave til sygeplejerske er nemlig den bedste kur mod stress og træthed.

Hvad der er sjovt, er naturligvis forskellige fra person til person, men vi er sikre på, at du nemt vil kunne finde noget rigtigt godt, hvis du tager et lille kig på vores store udvalg. Der er et hav af herlige forslag, der alle vil kunne fungere godt som en sjov gave til sygeplejerske. Så det er faktisk ganske nemt, da du blot behøver følge vores tips, for at kunne vise en sygeplejerske, at du sætter pris på dem. Uanset om det er nipsting eller en herlig oplevelse, så er Gaveavisen altid på pletten med de bedste forslag til de bedste priser.

Sjov Gave Til Sygeplejerske

Gave Til Udlært Sygeplejerske

Hvis man spørger en uddannet sygeplejerske hvad hun trænger allermest til, så bliver svaret ofte at hun trænger til en ferie. En ferie eller lignende forkælelse, hvor de kan komme lidt væk og få ladet batterierne op. Heldigvis er det et ønske, der er nemt at imødekomme, hvis man leder efter en god gave til udlært sygeplejerske. Gaveavisen har nemlig alt hvad hjertet kunne begære at lækre weekendophold, wellnessophold og dets lige. Alt sammen noget, der er som skabt til en travl og dygtig sygeplejerske, som fortjener at koble lidt af.

Gå på opdagelse blandt de mange gode gaver her på siden og se om ikke der skulle være noget, som kunne friste dig. Vi gør det nemt for dig at vælge de bedste gaver til en sygeplejerske, der kun fortjener det bedste. Uanset hvilken type gave det skal være, om den skal være sjov eller praktisk, så har Gaveavisen det helt rette. Det er den helt rette måde at værdsætte en person, der hver eneste dag gør sig bedste for at hjælpe syge og sårede i det danske land. Den slags kræver værdsættelse og forkælelse. Vi gør dette nemt og billigt for dig. Kan man ønske sig mere?

Gave Til Udlært Sygeplejerske

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: