Sjove & Personlige Gaver Til Svigerfar Som Han Vil Synes Godt Om

Gave til svigerfar er en svær en, for vi ved alle, hvor svært det kan være at finde en gave til sin egen far. Så når man skal finde en gave til sin partners far, så er det jo bare endnu mere intimiderende, især fordi man jo gerne vil have at ens svigerfar synes om en. Men på den anden siden har man faktisk en stor fordel, når det kommer til at finde en god gave til svigerfar. Man kan nemlig se på hvad ens egen far kan lide, for der er helt sikkert nogle lighedspunkter, som gør at man nemmere kan finde en god gave. Men hvis du stadig døjer med at finde den helt rette gave, så spørg kæresten, der jo har købt gaver til ham i årevis. Svigermor er også en rigtig god mulighed og vil højst sandsynligt være glad for at hjælpe. 

Svigerfædre er mænd og derfor er de fra naturens side utroligt dårlige til at ønske sig ting. Det er der bare ikke noget at gøre ved, og så må man lære at leve med det. Heldigvis har vi her på siden en masse gode forslag til hvordan man finder den bedst mulige gave til svigerfar. Der er gaver indenfor alle mulige kategorier og derfor kan du helt sikkert finde noget, som enhver vil sætte pris på og det gælder også svigerfar.

Hyggelige & Sjove Gaver Til Svigerfar

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 249 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte gave til svigerfar, men denne citatplakat fra Dialægt er en sikker vinder. Hvis svigerfar godt kan lide at grine af sig selv, vil han med garanti more sig over de sjove oversættelser af danske talemåder som ”Don’t come here and play King Carrot”.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Vis svigerfar, at du holder af ham, og invitér ham med på Bridgewalking Lillebælt. Det er en fantastisk oplevelse, hvor man går hele vejen op i toppen på den Gamle Lillebæltsbro. Når man først er kommet derop, er udsigten ubeskriveligt smuk. Det er en gave til svigerfar, han ikke vil glemme lige foreløbigt.

3. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Hvis du leder efter en personlig gave til svigerfar, så er denne lille nøglering et godt bud. Skriv hans navn, hans fødselsdag eller andet på nøgleringen, og vælg en flot farve, der passer til ham. Det er en helt unik gave, der både er praktisk og flot at se på.

4. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Er du helt på bar bund, når det kommer til at finde den perfekte gave til svigerfar? Så går du ikke helt galt i byen med en flot tillykke buket. Det er nemlig ikke noget så festligt som en smuk buket blomster, og du kan også skrive et lille kort til.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Holder din svigerfar af god vin? Så vil han med garanti blive glad for et gavekort til en vinsmagning. Han kan invitere svigermor eller en god ven med, og de vil få en hyggelig dag sammen med en masse lækker vin. Det er en skøn gave til svigerfar, der ikke ønsker sig noget.

6. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Efter en lang dag er det skønt at slappe af i sofaen med en god bog. Find en god bog i gave til svigerfar, som han kan få mange hyggelige stunder ud af. Det kan være en biografi, krimi eller måske en fagbog om et emne, han gerne vil blive klogere på.

7. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Har svigerfar altid en flaske gin i skabet og en god tonic i køleskabet? Så vil han helt sikkert elske at lære mere om den spændende drik. Giv en skøn ginsmagning i gave til svigerfar, så han kan lære mere om ginnens historie, dens mange smagsnuancer og få smagt en masse lækker gin.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis din svigerfar holder af at lave lækker mad, så bør du forkæle ham med disse skønne japanske køkkenknive. Knivene gør det til en leg at snitte grønsager og skære kød, og så er de smukke at vise frem. Det er en herlig gave til svigerfar, som han helt sikkert vil få meget glæde af.

9. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Nyder svigerfar altid en kold øl til maden? Så glæd ham med en hyggelig og lærerig ølsmagning. Han kan invitere sin skønne kone eller bedste ven med, og de vil få en skøn dag sammen, hvor de lærer mere om den skønne drik og får smagt på en masse forskellig øl.

10. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er en helt perfekt gave til svigerfar, der elsker at hygge sig i sofaen og bare slappe af. På en kold vinteraften er der intet skønnere end at pakke sig ind i en blød og varm uldplaid, mens man læser en god bog eller ser en film.

11. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Er svigerfar stolt af sin hjemby? Så er en byplakat en oplagt gave til svigerfar. De fine plakater viser de flotteste og mest særprægede kendetegn fra mange forskellige danske byer, og deres smukke design gør dem perfekte at hænge op på væggen. Den vil han helt sikkert blive glad for.

12. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Bogen ”Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning” er en samling af de bedste, vildeste, underligste og sjoveste dilemmaer fra det populære radioprogram Mads & Monopolet. Det er en skøn gave til svigerfar, som han kan få mange timers underholdning ud af, mens han bliver klogere på livets mange dilemmaer.

13. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Vil du gerne give svigerfar en anderledes gave? Så er et gavekort til Dinner In The Dark en skøn gaveidé. Så kan han invitere svigermor ud at spise en lækker middag – i bælgravende mørke. Det er en enormt sjov og udfordrende oplevelse, der sætter alle ens andre sanser på prøve.

14. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette gave til svigerfar, der ikke ønsker sig noget. Men hvis han holder af komfort, vil han med garanti blive glad for et blødt lammeskind. Så kan han sidde som kongen på sin trone ved middagsbordet eller gøre lænestolen endnu blødere at sidde i.

15. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Glæd din svigerfar med en flot citatplakat. Der er mange forskellige fine motiver med smukke citater at vælge imellem, som vil pynte flot på væggen. Så tag et kig på de mange citatplakater og du vil helt sikkert finde en der passer til din svigerfar’s stil.

16. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Kay Bojesen er dansk design, når det er bedst, og denne flotte fanebærer er bestemt ingen undtagelse. Med den fine, flagende figur på bordet er der hurtigt pyntet op til fødselsdag og andre særlige lejligheder. Det er en herlig gave til svigerfar, som han kan bruge igen og igen.

17. Parfume

Pris: 100 kr.
Vil du gerne forkæle svigerfar med en skøn og velduftende gave? Så er en lækker parfume en oplagt gaveidé. Find hans signaturduft, eller overrask ham med noget nyt og spændende. Uanet hvad er parfume en helt perfekt gave til svigerfar, som han helt sikkert vil få meget glæde ud af.

18. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Denne og de mange andre fine museums plakater er en skøn gave til svigerfar, der elsker kunst og design. Med et utal af flotte farver og former vil plakater som den pynte flot på væggen og bringe god stemning med ind i stuen.

19. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Elsker svigerfar smørrebrød? Så bør du glæde ham med et gavekort til højtbelagt hygge for 2. Han kan invitere svigermor eller en god ven med, og så kan de ellers nyde alt det smørrebrød, som hjertet begærer. Uanset om han er til stjerneskud eller dyrlægens natmad, vil han med garanti blive glad for gaven.

20. Udendørs og indendørs lampe

Priser fra: 999 kr.
Vil du give svigerfar en gave han kan bruge hele året? SACKit Light lamperne er gennemarbejdet dansk design med et maritimt touch. Lampen er lavet af hårdføre materialer, er vand- og støvtæt og har lang batteritid.

21. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Hvad giver man til manden der har alt? En håndstøvsuger, så han altid kan holde bilen ren. Håndstøvsugeren er trådløs, og der medfølger flere mundstykker, så man kan bruge den overalt, uden at få ridser.

Udfordringen Ved At Finde En Gave Til Svigerfar

At have en svigerfar er en meget forskellige oplevelse afhængig af om man er en mand eller en kvinde. For piger og kvinder er det at få en svigerfar ofte en rigtig dejlig oplevelse. Fædre har naturligvis masser af beskytterinstinkt og derfor vil den nye svigerdatter oftest ramme direkte i hjertet på sin nye svigerfar. Derfor vil hun måske også have nemmere ved at finde en god gave, fordi de simpelthen klikker fra første stund.

Det samme beskytterinstinkt gør sig naturligvis også gældende, når man får en svigersøn. Desværre for denne er det bare ikke rette mod ham, men derimod overfor datteren. Det betyder, at det for unge mænd kan være yderst intimiderende at få en svigerfar. I hans øjne er du jo ham, der kommer og tager hans datter fra ham. Men så må man jo berolige den beskyttende far med en god gave. Det er heldigvis ikke så svært, for som man mand ved man jo, hvad en anden mand vil sætte pris på. 

Så hvis man skal fedte rigtigt godt og grundigt for svigerfar, så skal man sætte sig ind i hvad han kan lide og hvad han ikke er så vild med.

gave til svigerfar

Find Den Helt Rette Gave Til Svigerfar

Hvis man skal møde sin svigerfar for første gang, så vil man gerne gøre et godt indtryk. Derfor vil man naturligvis også gerne medbringe en god gave, der kan gøre ham venligt stemt overfor en. Men hvis man ikke kender mandens smag, så kan det være svært. Spørg din partner om hjælp, for så kan det ikke gå helt galt.

Hvis ens svigerfar f.eks. er glad for en god whisky, så er det jo oplagt at give ham et gavekort til whiskysmagning eller måske en ølsmagning. Det er tilpas maskulint og afslappet til at man roligt kan give det til sin svigerfar. 

Det kan også være at han holder af gadgets og elektronik, hvilket naturligvis også giver en masse forskellige muligheder for at finde gaven til svigerfar. Lur lidt på hvad han har og hvad, der interesserer ham, for på den måde kan du langt nemmere pejle dig ind på den bedste gave. Husk på at tanken tæller, så uanset hvad, så bliver han naturligvis taknemmelig for gaven.

Vi vil faktisk anbefale dig at give din svigerfar en oplevelsesgave så som: Kokkeskole, undervandsjagt kursus, flyboard København, pølsekursus, ølbrygning kursus, djævleræs, barista kursus, vinsmagning.

gaven til svigerfar
Personlige Gaver Til Svigerfar

Hvis du skulle være så heldig at kende din svigerfar godt og have en god relation til ham. Vil det være helt oplagt at du forsøger at give personlige gaver til svigerfar, ganske enkelt fordi personlige gaver er bedre end klassiske og en aldeles kedelige og upersonlige gaver. Så hvis du skulle være så heldig at have et godt forhold til din svigerfar og kende til hans interesser, sans for humor og ikke mindst hvad han vil elske at få i gave. Så ta’ for guds skyld at benyt dig af denne viden og glæd din kære svigerfar med en aldeles fremragende og personlige gave som han sent vil glemme.

Skulle det omvendt være tilfældet at du ikke kender din svigerfar synderligt og derfor vil have svært ved at finde en personlig gave til svigerfar. Så står du tilbage med cirka to løsninger, et du kan spørge din kæreste til råds, og derved få hendes syn på sagen. Hvilket formentlig vil hjælpe dig godt på vej, men som måske ikke helt er nok hjælp til at finde den helt rette gave. Sidst men ikke mindst har du mulighed to, benyt dig af vores gaveinspirations liste som vi med kærlig hånd har kreeret ovenover. Denne liste er fyldt med personlige gaver til svigerfar, som du frit kan plukke fra og glæde din svigerfar med uanset anledning.

Læs ligeledes om: Gaver til svigermor.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: