Gode Gaveideer Til Udlært Smed Som Vil Skabe Stor Glæde

Hvis du har en ualmindelig god og nær relation til et vidunderligt menneske som snart kan glæde sig over at være nyudlært smed, så glæd personen med en helt igennem fantastisk gave når anledningen er der. Det kunne eksempelvis tænkes at du var blevet inviteret over til en lækker middag og et godt glas vin, eller måske ligefrem blevet inviteret med til en stor fest. Uanset hvad end anledningen ender med at blive, skal du i hvert fald have fundet en gave til smed, så når den endelig er der har du en god gave klar. Måske har du allerede en ide til hvad din gave til smeden skal være, men ligeledes kunne det sagtens tænkes at du står i den helt modsatte situation og slet ikke kan finde frem til en god gave til nyudlært smed. Men bare rolig for heldigvis kan vi hjælpe dig med at finde en god gave til smeden, hele denne side omhandler nemlig intet andet end gode gaver til smed. Så ta’ et kig på listen nedenfor som er fyldt med alle de bedste gaver til udlært smed og lad dig inspirere, og hvem ved måske du finder din gave til smeden der.

Gode Gaver Til Smeden

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Højtbelagt Hygge

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Smeden Plakat

Priser fra: 249 kr.
Her har vi en herlig og sjov gaveide fra Dialægt og der er garanti for at man får modtageren til at grine. En smeden plakat er den perfekte gave til den nyudlærte smed og indeholder udtryk som ”En smed på under 100 kg” og ”Det ka’ man svejse sig ud af.”

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Smed er et af de gamle rigtige håndværkerfag og her arbejder man hårdt. Så når man endelig har weekend, så skal der også slappes af. Det kan man f.eks. gøre med et gavekort til en lækker og eksklusiv vinsmagning. En god og betænksom gaveide til den nyuddannede smed.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Bare fordi man er et stort mandfolk, der hamrer løs på tungt jern til hverdag, så kan man godt sætte pris på at modtage en smuk buket blomster. Det er især en velkommen gave når man lige har fået svendebrevet og er nyudlært smed. Altid en passende gaveide.

4. Metalfigur Smed

Pris: 400 kr.
Dette er en sjov lille gave, der helt sikkert nok skal få den nyudlærte smed til at smile. En metalfigur smed, der vil se godt ud hjemme på reolen eller sågar ude i smedjen. En betænksom lille gaveide, der passer rigtigt til en der i forvejen arbejder med metal.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
God håndværker humor er en fast del af livet som smed og derfor må gode gaver gerne være humoristiske. De sjove citatplakater er altid populære blandt smede og der er masser forskellige at vælge imellem. Især Olsen Banden er en udødelig klassiker som aldrig slår fejl.

6. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Kender du en ung mand eller kvinde, der lige er blevet færdig med uddannelsen til smed, så skal de da forkæles og gerne med en spændende oplevelse. Giv dem mulighed for at kør Djævleræs på alle de kendte baner fra tv. Speederen helt i bund og masser af sjov.

7. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Når man arbejder som udlært håndværker, så kender man til vigtigheden af at have styr på sine ting. Det gælder ikke mindst for smede, der altid skal kunne finde værktøjet. Giv den nyuddannede smed en fin personlig nøglering, så der også altid er helt styr på nøglerne.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
En smed ved alt om at finde de rigtige temperaturer og at bruge forskellige redskaber, og på den måde minder det en del om madlavning. Overrask den madglade smed med et gavekort til et madkursus, hvor de lærer en masse om madlavning. En sjov, hyggelig og ikke mindst lærerig oplevelse.

9. Smed Metalfigur

Pris: 400 kr.
Den erfarne og udlærte smed vil sikkert kunne genkende sig selv i denne finde metalfigur. Det er en smed metalfigur, der forestiller en travl smed på arbejder. En rigtig fin og betænksom gave til den nyudlærte smed, som vil se rigtigt godt ud derhjemme på bordet eller i reolen.

10. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Hvad giver man til smede der har alt og som påstår at han ikke er bange for noget? Jo man kunne jo give ham et gavekort til et tandemspring. Der skal nok få ham til at spærre øjnene op og lokke smilet frem. En ekstrem oplevelse til de rigtigt modige.

11. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Du kender sikkert alt til hvor svært det kan være at finde på en god gave til personen, der har alt og som ikke ønsker sig noget. Derfor er et gavekort til DuGlemmerDetAldrig en perfekt gaveide til den nyuddannede smed. Så kan de selv vælge hvad de vil prøve og hvornår.

12. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
At være håndværker er noget, der kræver kaffe og gerne litervis af det. Som lærling har man sikkert ofte haft kaffetjansen, men bare fordi man nu er udlært smed, så kan man sikkert godt nyde et kaffekursus. Her lærer man virkelig at få det bedste ud af de mørke bønner.

13. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Selvom man er udlært med og er iklædt arbejdsbukser det meste af dagen, så kan man godt sætte pris på lækkert tøj i fritiden. Shaping New Tomorrow bukser er virkelig lækre bukser, der vil være en fin gaveide til den modebevidste smed. En praktisk og flot gave.

14. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Som smed sætter man pris på godt håndværk og det gælder naturligvis især for ting i metal. Derfor vil den nyudlærte smed sætte pris på et at få et sæt smukke og skarpe japanske køkkenknive. En utroligt smuk gave, der er fremstillet af det bedste stål. Perfekt gave til smeden.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Det er nok oftest bajere man forbinder med en smed, men derfor kan man stadig godt sætte pris på en lækker Gin & tonic. Forkæl den nyudlærte smed med et gavekort til en eksklusiv ginsmagning. En hyggelig og velsmagende oplevelse i godt selskab. Hvad mere kan man bede om?

16. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Kender du en smed, der elsker god mad og ikke mindst godt selskab, så er tapas for 2 den helt perfekte gaveide. Her får modtageren mulighed for at tage en god ved med ud at spise lækker tapas på en af de mange gode restauranter i landet. Den perfekte gave.

17. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Nordgreen ure er en gave, som man giver til nogen, der virkelig betyder noget for en. En smuk og praktisk gaveide til den nyudlærte smed, der virkelig skal have noget specielt. Det er en gave, som aldrig nogensinde slår fejl, så hvis det skal være lidt særligt, skal du ikke lede længere.

18. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Det kræver en del at gøre en rigtig mand (eller kvinde) godt mæt og det gælder især hvis der er lækkert smørrebrød på bordet. Derfor kan du med fordel glæde den nyuddannede smed med et gavekort til Højtbelagt hygge for 2. Hvem ville ikke elske sådan en gave?

19. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Efter en lang, travl og hård uge, så trænger man virkelig til at slappe af og få sig en kold øl. Men hvorfor nøjes med én enkelt? Giv den nyudlærte smed et gavekort til en eksklusiv ølsmagning, hvor der virkelig bliver disket op med en masse velsmagende øl.

20. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
En dygtig håndværker sætter pris på det gode stykke arbejde og det gælder naturligvis også andres arbejder. Derfor vil en udlært smed sætte pris på smuk kunst og en af de smukke museums plakater. Det er en gave som pynter på væggen derhjemme og er en altid populær gaveide.

Personlige Gaver Til Udlært Smed

At blive færdig med sin uddannelse som håndværker er en af de første virkelig store øjeblikke for et ungt menneske. Det er et øjeblik, hvor man kan bryste sig af at have gennemført noget stort, svært og særligt. Man har bemægtiget sig evner som de færreste har og man kan omsætte dem til noget smukt. Det gælder ikke mindst for en udlært smed og det skal altså fejres. Det betyder fest og glæde, og ikke mindst masser af lækre gaver fra venner og familien. Men hvad skal man så give en nyudlært smed? Det er ikke så nemt et spørgsmål at besvare, men heldigvis kan man finde hjælp her hos Gaveavisen.

En rigtig god og fin gave til en udlært smed må gerne være personlig. Personlige gaver til udlært smed er gaver, der betyder noget for modtageren og som virkelig kan få en til at føle noget særligt. Det varierer fra person til person, men vi har masser af gode forslag her på siden, så du burde ret nemt kunne finde noget, der passer. Om det er et smukt ur eller måske en spændende oplevelse vil vi lade være op til dig. Der er noget for enhver.

Personlige Gaver Til Udlært Smed

Aldeles Fremragende Gaver Til Smeden

Der findes virkelig mange gode gaveideer til en nyudlært smedesvend og det er ikke altid så nemt at skulle vælge det helt rette. Naturligvis kan man give en af de mange oplagte gaver, som f.eks. lækkert værktøj, nyt arbejdstøj eller noget helt tredje. Men ofte er det den nærmeste familie der står for den salgs og desuden vil du sikkert gerne givet noget lidt sjovere. Heldigvis har Gaveavisen alt hvad hjertet kunne begær af den slags og du behøver altså bare at vælge. Om det er en smuk gavekurv eller en ølsmagning betyder ikke så meget. Det der betyder noget er, at du vælger en gave, der vil glæde modtageren og det er faktisk ikke så svært at klare. Det er trods alt altid tanken bag, der virkelig tæller.

Aldeles fremragende gaver til smeden kunne være noget så simpelt som et gavekort til tapas for 2. Det behøver ikke være mere avanceret end det. Men det kunne også være noget smukt til hjemmet, et afslappende weekendophold eller noget helt andet. Muligheder er der nok af og hvis du bare lægger en lille smule tanke bag, så kan du med garanti finde på den perfekte og aldeles fremragende gaveide til den nyudlærte smed.

Aldeles Fremragende Gaver Til Smeden

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: