Autentiske & Anderledes Gaver Til Reception Som Kun Skaber Glæde

Gave til reception kan virkelig være en af de ting, der for alvor kan være besværlig. For det er ikke altid normen, at man giver receptionsgaver. Det afhænger i høj grad at hvad receptionen går ud på og ikke mindst hvem der afholder den. Receptioner er normalt noget man forbinder med den professionelle verden, hvilket gør dem noget mere formelle end f.eks. en fødselsdag eller lign. Det kan f.eks. være en reception i anledning af jubilæum eller en ny butik, der bliver åbnet. Med andre ord afholder man reception for at fejre noget, der ikke nødvendigvis er personlig som en fødselsdag eller konfirmation. 

Netop fordi en reception er noget mere uformel, så er traktementet heller ikke så prangende som til en regulær fest. Som regel vil en reception blive afholdt på det pågældende sted, såsom virksomheden eller lignende. Man inviterer en del forskellige, så stemningen kan blive lidt formel. Der spilles afdæmpet musik og maden er som regel neutral.

Men hvad giver man i gave til reception? Hvad er passende og hvem skal man give den til? Det afhænger helt og holdent af dit forhold til den, der afholder den pågældende reception. Men der kommer også an på, hvad det er for en reception. For hvis det er en virksomhed, der åbner en ny filial, så er gave måske ikke så passende, som hvis det er et familiemedlem der holder reception i anledning af en afsluttet uddannelse. 

Her på siden har vi en masse gode ideer til receptionsgaver, som passer til de fleste lejligheder. Gaverne er neutrale og enhver vil blive glad for at modtage dem.

Aldeles Glimrende Gaver Til Reception

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god bog er en skøn gave til reception, for der findes bøger for enhver smag. Vælg en spændende roman fra bestsellerlisten, eller giv noget mere unikt til en, du kender godt. Det kan for eksempel være en fagbog om et emne, modtageren interesserer sig for, eller en bog af vedkommendes yndlingsforfatter.

2. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Leder du efter en receptionsgave til en, du ikke kender så godt? Så går man aldrig helt galt i byen med et åbent gavekort til Du Glemmer Det Aldrig. Her kan man selv vælge mellem over 400 forskellige oplevelser, så det er stort set umuligt at ramme ved siden af med denne gave.

3. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par fede bukser fra Shaping New Tomorrow er en fed receptionsgave til ham, der går op i stil og komfort. Bukserne kan bruges både til hverdag og fest, da de har et klassisk design og er enormt behagelige at have på. Der er flere modeller og farver at vælge imellem, så der er et par for enhver smag.

4. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Det kan være svært at finde en receptionsgave til en, man ikke kender så godt. Men disse smarte Apple AirPods er en fed gave, som stort set alle vil elske at få. Høretelefonerne er helt trådløse, så man aldrig mere skal bøvle med irriterende ledninger, der er gået i kludder i lommen.

5. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Et kaffekursus er en skøn gave til reception, for hvem elsker ikke en god kop kaffe? På et hyggeligt kaffekursus lærer man om de mange forskellige bønner og hvordan man kan brygge den helt perfekte kop kaffe. Det er en gave, der med garanti ikke vil ligge og samle støv i et skab.

6. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Glæd den madglade med et par lækre japanske køkkenknive i gave til reception. Knivene har en særdeles høj kvalitet, der gør det til en leg at trylle de lækreste måltider frem. Det er en oplagt receptionsgave til nyuddannet kok, men langt de fleste vil elske at få et par lækre knive i gave.

7. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Er du på helt bar bund, når det kommer til at finde receptionsgave til en, der har alt? Så er et gavekort til en herlig vinsmagning et godt bud. Det kan kun blive en hyggelig aften, hvor man lærer meget mere om de forskellige druer sammen med en, man holder af.

8. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Vil du gerne give en fin receptionsgave, som som skaber glæde og smil? Så er en vitatplakat lige den gave, som du går og leder efter. De har et bredt udvalg af smukke plakater med unikke motiver og sjove citater.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Er du på jagt efter en helt særlig receptionsgave til en, der elsker at komme på eventyr? Så er en ballonflyvning den helt perfekte gaveidé. Det er en helt fantastisk oplevelse, hvor man flyver højt over skyerne og kan nyde den helt fantastiske udsigt. En skøn gave til en, der ikke er bange for højder.

10. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Vil du gerne give en receptionsgave, som er lidt mere personlig? Så går du med garanti ikke galt i byen med denne smarte nøglering. Den kan nemlig personliggøres med modtagerens navn, initialer eller noget helt tredje. Det er både en praktisk og unik gave til reception.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Det kan være svært at finde den rette receptionsgave til en, man ikke kender så godt. Derfor er det skønt at give en oplevelse, så man ikke ender med at give en ting, som modtageren alligevel aldrig får brugt. På et madkursus kan man lære at lave alt fra pizza til tapas, så der er noget for enhver smag.

12. Parfume

Pris: 100 kr.
Vil du gerne forkæle din gode ven, kollega eller måske din kæreste med en helt særlig gave til reception? Så er en lækker parfume en skøn gaveidé. Det er en herlig gave til både kvinder og mænd, og de findes i mange forskellige varianter og prisklasser.

13. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En ginsmagning er en skøn og anderledes receptionsgave til en, der holder af den herlige drik. På en ginsmagning lærer man nemlig om de mange forskellige smagsnuancer, og hvordan man kan lave den helt perfekte gin & tonic. Det kan kun blive en herlig aften sammen med en, man holder af.

14. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Denne skønne museums plakat er en genial gave til reception. Plakaten kan skabe farve og liv i stuen, og den vil med garanti pynte flot på væggen. Vælg blandt utrolig mange flotte museums plakater som alle er fyldt med dejlige farver og et elegant motiv.

15. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Oplevelsesgaver er oppe i tiden, da det er spild af penge og ressourcer at give en materiel ting, som alligevel aldrig vil blive brugt. En populær oplevelsesgave er en ølsmagning, da langt de fleste holder af den herlige drik. På ølsmagningen bliver man klogere på øllets historie og smagsnuancer, mens man får lov at smage løs.

16. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Vil du gerne give en stor gave til reception? Så er denne bluetooth højtaler et oplagt valg. Den kan være fast inventar i stuen, hvor man nemt og hurtigt forbinder sin telefon og sætter sin yndlingsplade på. Men den er også nem at have med på farten, så man altid kan have god musik med sig overalt.

17. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Leder du efter en sjov receptionsgave til en, du ikke kender så godt? Så bør du helt klart glæde dem med et gavekort til Dinner In The Dark. Det er en oplevelse for alle, der nyder at spise god mad, og som kan lide anderledes oplevelser. Her spiser man nemlig en lækker middag i et helt mørkt rum.

18. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Denne sjove citatplakat fra Dialægt er en sjov receptionsgave til ham, der elsker at fortælle platte jokes. Det kan både være en fed gave til kollegaen, chefen eller vennen. Uanset hvad vil han med garanti få sig et godt grin over de ni forskellige far-jokes, som han med garanti kommer til at bruge hyppigt.

19. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Har du et større budget til receptionsgave? Hvis modtageren ikke lider af højdeskræk, så er et gavekort til svæveflyvning en helt fantastisk gaveidé til reception. Her er der ingen irriterende motorlarm eller dårlig flymad. Verden ligger åben, når man svæver som en fugl over den blå himmel.

20. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en personlig og unik receptionsgave? Uanset om det er afskedsgave til kollega eller en jubilæumsgave, så er en fotocollage en helt genial gaveidé. Den viser, hvor meget du sætter pris på modtageren, og så vil den med garanti få en fast plads på væggen.

21. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Det er de færreste mennesker, der har prøvet at fange fisk under vandet med en harpun. Men det er bestemt en oplevelse, der er værd at prøve. Så hvis du er på jagt efter en sjov og anderledes receptionsgave til en vandhund, så er et undervandsjagt kursus en genial idé.

22. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Giv et godt grin i receptionsgave. Denne sjove citatplakat fra Dialægt er en skøn gave til enhver, der holder af det danske sprog. Plakaten indeholder nemlig direkte oversættelser af danske ordsprog. Så kan man for alvor se, hvor underlige ting vi egentlig går og siger til hverdag.

23. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Kender du en, der har en drøm om at blive pilot en dag? Så vil vedkommende med garanti elske at få et gavekort til Pilot for en dag i receptionsgave. Her får man rig mulighed for at udleve sin drøm, mens man får masser af vejledning og støtte af en erfaren pilot.

24. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Det kan være en helt umulig opgave at finde den rette receptionsgave til en, der har alt. Men du kan trygt give en af disse smukke figurer fra Kay Bojesen. Du kan vælge den populære abe eller fugl, eller du kan give en mere unik figur til en, der skal have en mere personlig gave.

God Gave Til Reception

Hvis du er inviteret til reception, er du naturligvis nødsaget til at finde en god gave til reception. Det behøver ikke være en receptionsgave som springer i øjnene, så snart du træder ind af døren. Men når det så er sagt skal en god gave til reception gerne have lidt spræl i sig, dermed ikke sagt at en flaske vin og en buket blomster ikke er en god receptionsgave. 

Men hvad er så gode receptionsgaver? Dette har vi forsøgt os at besvare på denne side, så hvis du ikke allerede har taget et kig på gaveinspirations listen ovenover, vil vi klart anbefale dig at gøre netop dette. For denne liste er nemlig fyldt med formidable aldeles fremragende gaver til reception. Skulle du ikke ende med at finde en god receptionsgave ved at se listen ovenover, vil du helt sikkert finde en masse inspiration til din receptionsgave. 

God Gave Til Reception

Hvad Giver Man I Gave Til Reception

Måske står du i den heldige situation og er blevet inviteret til en hyggelig reception. Men straks trænger spørgsmålet sig på hvad giver man i gave til reception? For det er ganske vidst de færreste af os som tæsker rundt til reception hver eneste weekend. Derfor har de fleste af os ej heller den helt store viden omkring hvad man giver i receptionsgave. Men til dig der ikke lige er helt på dupperne i forhold til hvad der hitter indenfor receptionsgaver, er der her på siden heldigvis meget hjælp at hente.

For ikke nok med at have en lang liste fyldt med gode gaver til reception, har vi ligeledes lavet et langt skriv fyldt med tips og tricks til hvad du kan give i gave til reception. Her vil du helt sikkert kunne finde en lang række ualmindelig gode gaver til reception, som du kunne se dig selv overrække, og skulle dette ikke være tilfældet vil du helt sikkert blive inspireret i en sådan grad at du nemmere kan finde receptionsgaver i fremtiden.

Hvad Giver Man I Gave Til Reception

Giv En Oplevelse Som Gave Til Reception

Flere og flere er begyndt at anvende oplevelsesgaver i stedet for de mere traditionelle gaver. Det er ikke længere særligt spændende at få en eller anden genstand, som man bare kunne købe nede i byen. Det er hverken personligt eller specielt betænksomt. En oplevelsesgave er derimod yderst personlig og ikke mindst opfindsom. Det er nemlig en gave, der ikke alene giver modtageren en lækker oplevelse, men det skaber også herlige minder for livet. 

Sørg for at sætte dig ind i modtagerens smag, så du er sikker på ikke at blamere dig selv til receptionen. Så skal du have gave med til reception, så brug lidt tid på at sætte dig ind i modtagerens interesser, så du bedst muligt kan finde en oplevelse, der passer til dem. Hvis det er en der elsker vilde oplevelser, så er et gavekort til køretur i Ferrari et godt valg. Men hvis man er mere til flotte genstande, så er en Architectmade Discus Grey et perfekt valg. 

Sørg for at vedlægge et passende kort til gaven, så du kan være sikker på, at modtageren husker hvem der gav gaven. Det handler ikke så meget om selve gavens værdi eller indhold, men langt mere om at du har vist din deltagelse. Det betyder altid meget mere for modtageren end en gave. Find en god gave til reception her på siden og vær godt klædt på til den store lejlighed

Gave Til Reception

Gave Med Til Reception?

Der er forsat lidt tvivl omkring hvorvidt man bør medbringe en gave til reception, hvilket er ganske forståeligt da det er de absolut færreste af os som ofte deltager i receptioner, og der er rigtig mange som aldrig har deltaget i en reception. Men hvis du skulle være så heldig at blive inviteret med til en reception med god mad og drikke, skal du naturligvis også tage en gave med til reception! Lidt lige som at man giver fødselsdagsgaver når man bliver inviteret til fødselsdagsfest, giver man naturligvis ligeledes receptionsgaver når man bliver inviteret med til en reception.

Nu hvor du er blevet bekendt med at du bør medbringe en receptionsgave når du møder op til en reception, tænker du sikkert hvad pokker skal jeg dog give i gave til reception? Dette er heldigvis noget vi er lidt af en flok eksperter til og vi kan derfor nemt hjælpe dig med lige netop dette. Du har måske allerede læst dette lange skriv som vi er lykkedes med at skrive, samt taget et kig på listen ovenover som er fyldt med absolut geniale gaveideer til reception og endnu ikke lige fundet den gave du ønsker at medbringe. Hvis dette er tilfældet kan du overveje selv at kreere en gave eller ligge vej forbi strøget og blive yderligere inspireret. 

Gave Med Til Reception?

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: