Gode Gaveideer Til Nyuddannet Programmør Som Vil Skabe Glæde

Har Du haft et ualmindelig godt samarbejde med en dygtig programmør? Så vil det være helt på plads at glæde programmøren med en god gave som vil gøre gavn og glæde. Ligeledes hvis du har en nær relation til en vidunderlig person som snart kan kalde sig nyuddannet programmør, vil det være en glimrende ide at glæde personen med en flot gave til nyuddannet programmør. Men hvad er enlig en god gave til programmør tænker du måske, det kan endda være at du har fundet en gave, men er kommet i tvivl om hvorvidt det nu er en god gave til programmøren. Hvis dette er tilfældet kan vi glæde dig med at vi nedenfor har lavet en fin liste med vores bedste bud på en god gave til programmør, så her kan du se om din gaveidé vil passe godt ind. Ligeledes kan du finde en masse inspiration til hvad du kan glæde programmøren med i gave.

Gode Gaver Til Programmør

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Højtbelagt Hygge

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Programmøren Plakat

Priser fra: 249 kr.
Hvis du gerne vil finde en sjov og god gave til en bekendt, der lige er blevet færdig med sin programmør uddannelse, så er en sjove plakat et godt valg. Programmøren plakat indeholder en masse sjove programmør citater, som f.eks. ”Nej nej, det er meningen”.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Enhver der holder af rigtig god vin vil blive glade for at få en lækker vinsmagning i gave. Det gælder naturligvis også for en nyuddannet programmør. Med andre ord kan du næppe finde på en bedre og mere velsmagende oplevelsesgave til den heldige modtager.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Når du står og skal finde på en god gaveide til en du holder af, så kan det godt være svært, hvis det er typen som aldrig ønsker sig noget. Derfor kan en smuk buket blomster være et godt valg til programmøren der har alt. En populær gaveide.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Bare fordi man sidder foran en skærm hele dagen er der jo ingen der siger, at man ikke kan se godt ud imens. Hvis du skal glæde en nyuddannet programmør, så bør du overvejet et par flotte Shaping new tomorrow bukser. En praktisk og ikke mindst moderigtig gaveide.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Der findes mange sjove gaver, som kan lokket et smil frem hos enhver modtager, men hvis det virkelig skal være godt, så bør du overveje en citatplakat. Der findes en masse sjove varianter og sikkert også en, der vil glæde den nyuddannede programmør. Se det store udvalg her hos Gaveavisen.

6. Metalfigur Programmør

Priser fra: 430 kr.
Hvis du skal være med til at fejre en nyuddannet programmør, så vil du naturligvis gerne komme med en god gave. Derfor anbefaler vi en metalfigur programmør, der er en sjov og pæn lille gave. Den vil tage sig godt ud hjemme på reolen eller måske på kontoret.

7. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Det er vigtigt at man holders styr på tingene når man arbejder som programmør. Det gælder både på computeren og ude i den virkelige verden. Derfor kan du nu glæde den nyuddannede programmør med en lækker personlig nøglering. En fin gave til manden der har alt.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Kender du en nyuddannet programmør, der elsker god mad og som måske gerne vil forbedre sine evner i køkkenet? Så har vi den helt perfekte gaveide i form af et madkursus. Her lærer man alle mulige smarte teknikker og velsmagende opskrifter. En god gave til enhver madglad programmør.

9. Gavepakke Til Programmør

Pris: 650 kr.
Er du komplet på bar bund med hensyn til en gave til programmør? Så fortvivl ej, for Gaveavisen er her for at hjælpe. En gavepakke til programmør indeholder en masse gode og velsmagende sager, samt en lille smart metalfigur, der forestiller en travl programmør. En herlig gave for enhver.

10. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Kender du en nyuddannet programmør, der elsker at prøve grænser og udfordre sig selv? Så har vi altså den helt perfekte gaveide, der nok skal lokke et smil frem. Et gavekort til et tandemspring er blandt de mest ekstreme oplevelser hos Gaveavisen, men også en af de bedste.

11. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Har du en god ven, der aldrig ønsker sig noget og som lige er blevet færdig med sin uddannelse til programmør? Så har vi godt nyt, for med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig kan du give en lækker gave, der giver modtageren mulighed for selv at bestemme hvad de vil opleve.

12. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Når man arbejder rigtigt hårdt med et stykke kode eller lignende, der ikke lige vil som det skal, så er det godt med kaffe. Derfor kunne du overveje at forære den nyuddannede programmør med et kaffekursus, så han i hvert fald kan være sikker på at kaffen spiller, selvom arbejdet måske ikke gør.

13. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når man har haft en lang og travl arbejdsdag, så er det virkelig rart at kunne smide sig i en god stol med en god bog i hånden. Derfor kan du med fordel forære den nyuddannede programmør gode bøger i gave. Det er altid en populær gaveide og der findes naturligvis et enormt udvalg.

14. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Her har vi den helt perfekte gave til den kræsne programmør, der aldrig går på kompromis med kvaliteten. Japanske køkkenknive er en rigtig flot og praktisk gave, der nok skal lokke et smil frem hos den heldige modtager. Knivene er fremstillet af det bedste stål af dygtige knivmagere.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Der kan ikke herske nogen tvivl om, at vi danskere har taget Gin & tonic til os. Det er vore yndlingsdrink og derfor er der også dukket flere og flere ginsmagninger op i hele landet. Overrask en nyuddannet programmør med et gavekort til en fantastisk og spændende ginsmagning.

16. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Når tingene virkelig skal være hyggelige, så skal der naturligvis også mad på bordet. Men hvis man vil tage den et niveau højere, så skal den mad være tapas. Tapas for 2 er en genial og nem gave til en nyuddannet programmør, der elsker god mad og godt selskab.

17. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Hvad giver man en god ven, der lige har færdiggjort sin uddannelse til programmør? Det skal gerne være en gave man husker og som er praktisk. Et af de smukke Nordgreen ure ville være en perfekt gave og du kan være sikker på at den nyuddannede programmør bliver glad.

18. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Højtbelagt smørrebrød er uden tvivl en af de mest danske ting og hvis du gerne vil overraske den sultne programmør, så er er højtbelagt hygge for 2 lige sagen. Hvad kunne dog være hyggeligere end at spise masser af velsmagende smørrebrød sammen med en man holder af?

19. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Når der er weekend, så skal man da have en kold øl eller to, og hvis det skal være noget virkelig særligt, så kunne en ølsmagning være et godt valg. Overrask den nyuddannede programmør med et gavekort til en førsteklasses ølsmagning. En hyggelig og ikke mindst velsmagende oplevelse.

20. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Kender du en nyuddannet programmør, der elsket at besøge museer, så har Gaveavisen her den perfekt gaveide. Museums plakater er ikke alene et godt minde om et spændende museum, men de ser også fantastisk ud på væggen derhjemme eller måske endda på kontoret. Se det store udvalg her hos Gaveavisen.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Programmør

Hvis der er et erhverv, som bliver mere og mere relevant med tiden så er det altså programmør. Nyuddannede programmører går en tid i møde, hvor deres kunnen og viden bliver utroligt eftertragtet. Derfor er det en meget spændende tid, når man efter flere års uddannelse endelig er færdig og kan kalde sig for programmør. Det er noget, som skal fejres og det betyder naturligvis gæster og gaver. Skal du være med til at fejre en nyuddannet programmør, så skal du naturligvis gøre dig umage for at finde den bedste gave. En gave, der virkelig betyder noget og som bliver husket.

Har du svært ved at finde på personlige gaver til nyuddannet programmør, så frygt dog ej, for Gaveavisen har alt hvad hjertet kan begære. Vi gør det nemt for dig at finde gode gaver, der vil lokke smilet frem hos modtageren og som vil have en ganske særlig betydning for dem. Der er noget for enhver smag og naturligvis også enhver pengepung. Så kig siden igennem og find gode personlige gaver til programmøren, der netop er blevet færdig med sin uddannelse.  Vi har helt sikkert noget som du kan bruge.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Programmør

Skønne Gaver Til Programmør

Kender du en nyuddannet programmør, der er en smule kræsen og som ikke er god til at komme med sine ønsker? Så ved du også, at man ikke bare skal komme med en æske chokolade fra supermarkedet. Nej, der vil man gerne komme med en god gave, som kan feje benene væk under den kræsne modtager. Det er heldigvis ikke nær så svært, som man kunne frygte, hvis man altså benytter Gaveavisen. Vi har nemlig masser af skønne gaver til programmør, så mon ikke du også kan finde noget? Der er masser af gaver, der virkelig viser at du har gjort dig umage og tænkt over tingene, hvilket altid får modtageren til at føle sig som noget særligt. Og det er jo lige det man gerne vil opnå.

Skønne gaver til programmør kan være alverdens ting, så det er naturligvis op til dig at afgøre, hvad der er bedste ud fra modtagerens smag. Det kan f.eks. være noget så vildt som et faldskærmsudspring eller måske et spændende dykkerkursus. Det kan omvendt også være meget afslappet, som f.eks. et spaophold eller måske et gavekort til en café. Så tænk dig om og se hvad vi kan tilbyde af skønne gave. Der er noget for enhver.

Skønne Gaver Til Programmør

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: