Gode Gaveideer Til Nyuddannet Præst Som Vil Skabe Glæde Og Smil

Har du en ualmindelig skøn ven, veninde, kæreste eller et nært familiemedlem som snart kan glæde sig over at være nyuddannet præst? Så har du her en fremragende anledning til at glæde personen med en god gave til nyuddannet præst, måske er du endda blevet inviteret til fest, middag eller ligende. Dette vil være det helt rette tidspunkt at glæde personen med din gode gave til præst, så har du ikke allerede fundet en gave til præsten, skal du naturligvis have det gjort. Måske har du allerede tænkt på hvad du skal give, men er endnu ikke kommet frem til noget synderligt. Så kan vi glæde dig med at du nu er endt det helt rette sted og hvis ikke du ligefrem ender med at finde din gave til præsten her, vil du i hvert fald blive frygteligt inspireret og derved være godt stillet til selv at finde gaven senere. 

Gode Gaver Til Præst

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Præsten Plakat

Priser fra: 249 kr.
Der er nogle vendinger, som man har hørt præster sige tusinder af gange. Sjove udtryk med en skjult mening. Overrask en nyuddannet præst med en sjov plakat med udtryk som ”Livlige konfirmander” eller måske ”Ja, teksten er lidt svær”. En herlig gaveide til den humoristiske præst.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Hvis du kender en præst, der elsker god vin og som ikke pimper af altervinen, så er et gavekort til en vinsmagning en virkelig god gaveide. Her får man mulighed for at smage en masse gode vine fra hele verden og det endda i rigtig godt selskab.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Der er mange måde at vise sin deltagelse på, men god gammeldags smuk buket er en udødelig klassiker. Den går aldrig af mode og derfor kan du roligt give en smuk buket til den nyuddannede præst, der fortjener lidt smuk til hjemmet. En tidløs gaveide.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Selvom man er uddannet præst, så går man jo ikke rundt i den sorte præstekjole hele tiden. Så hvis du kender en præst, der går lidt op i sit udseende, så er Shaping New Tomorrow bukser en fremragende gaveide. Flot og moderigtigt tøj er altid en populær gave.

5. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Det kan godt være, at man som præst ikke overdynger sig i smykker, men enkle og elegante smykker kan de fleste lide. Derfor er de smukke Abelstedt smykker en rigtig god gaveide til den nyuddannede præst, som sætter pris på de gode ting i livet.

6. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Har du brug for en helt speciel gave til den nyuddannede præst, så bør du overveje at forære dem et gavekort til Dinner in The Dark. Her spiser man i komplet mørke og er dermed overladt til sine andre sanser. En unik oplevelse, som alle bør prøve mindst én gang.

7. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Hvis du kender en præst, der sætter stor pris på kunst og spændende museer, så er museums plakater en fremragende gaveide. Disse plakater vil gøre sig godt, både på kontoret og hjemme i privaten. Der er noget for enhver smag og der er naturligvis plakater fra alverdens museer.

8. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Som præst er det vigtigt, at man har styr på tingene og et køligt overblik. Det gælder sågar også når det kommer til ens nøgler. Derfor er en personlig nøglering en fin gaveide, der både er praktisk men som også er ganske stilfuld. En god gave til ordensmennesket.

9. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Som præst har man mange pligter, som tager en meget stor del af ens tid. Derfor halter man måske lidt bagefter med sine evner i køkkenet. Men med et gavekort til et madkursus kan man lære at lave en masse god mad fra hele verden. En rigtig god gaveide.

10. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Hvis man føler at man står på herrens mark og mangler en god gaveide til en nyuddannet præst, så er en gavekurv altid en sikker vinder. En kurv fyldt med dejlige sager kan alle sætte pris på og derfor er det altid en god gaveide til en præst som du holder af.

11. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Nu er ekstremsport måske ikke ligefrem det man forbinder allermest med præster, men hvorfor egentlig ikke? Kender du en nyuddannet præst, der elsker fart over feltet, så er et tandemspring den absolut vildeste og fedeste gaveide. Det er en oplevelse for livet og lige noget for de virkeligt modige.

12. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når en præst taler om gode bøger, så er det nok bibelen de fleste tænker på og ikke den nyeste krimi. Men præster elsker, som alle andre, at læse gode bøger og derfor kan man altid finde en god gaveide. Gode bøger bliver altid taget godt imod.

13. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Hvad giver man i gave til den nyuddannede præst, der har alt? Hvad skal man finde på, der kan give dem det, som de fortjener? Hvad med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. Så kan de helt selv vælge, hvad de gerne vil opleve og der er altså et kæmpe udvalg.

14. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Mange præsterer kreative mennesker, der elsker at bruge deres hænder. Så hvis du gerne vil give en rigtig god gave til en nyuddannet præst, så er Garn & Strikkeudstyr en virkelig fin gaveide. Her kan modtageren virkelig slå sig løs og lade kreativiteten råde.

15. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Hvis du kender en travl præst, der godt kunne trænge til lidt ekstra energi, så kan du med fordel forære dem et gavekort til et lækkert kaffekursus. Her lærer man hvordan man bedst brygger den perfekte kop kaffe fra dygtige baristaer. En brandhyggelig gaveide der altid er populær.

16. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Når man skal i køkkenet og lave lækker mad, så vil man naturligvis gerne have det bedste udstyr og de bedste råvarer. Nu kan du hjælpe en nyuddannet præst med det helt rette udstyr i form af et sæt lækre japanske køkkenknive. En yderst praktisk og betænksom gaveide.

17. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Selvom man er præst, så kan man godt trænge til at få sig en lækker drink nu og da. Gin & tonic er en evig klassiker og et gavekort til en eksklusiv ginsmagning er en fremragende gaveide. Forkæl en nyuddannet præst og se hvor glade de bliver for gaven.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Som præst er man vant til at snakke meget med folk, og hvis man skal snakke meget, så kan man lige så godt gøre det i hyggelige omgivelser. Et gavekort til Tapas for 2 er en perfekt ting til præsten, der gerne vil spise lækker mad i godt selskab.

19. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
I ens arbejdsliv er det vigtigt at man kan holde styr på tiden og det gælder især for præster. Derfor vil et lækkert og eksklusivt ur fra Nordgreen Ure være en smuk gaveide, der helt sikkert vil glæde modtageren. En fin og personlig gave.

20. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Denne gave er simpelthen bare så hyggelig. Højtbelagt hygge for 2 er gaven til den nyuddannede præst, der elsker at spise velsmagende smørrebrød sammen med en de holder af. Det er derfor en rigtig god gaveide, som altid bliver modtaget med et smil og måske er du den heldige der bliver inviteret med.

21. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Normalt forbinder man måske præster med afholdenhed, men de fleste nyuddannede præster kan sagtens sætte pris på en velsmagende øl. Derfor er et gavekort til en spændende ølsmagning en fantastisk gaveide. Her kan man, i godt selskab, smage på lækker øl fra hele verden og lære mere om dem undervejs.

22. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Hvem af os elsker ikke de sjove citatplakater? Om det er den evige klassiker fra Olsenbanden eller en af de andre gør ikke så meget. En citatplakat er en meget populær gaveide og vil gære et rigtigt godt valg til den nyuddannede præst, der har en god portion humor.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Præst

Det er en stor og flot bedrift at uddannes sig til præst og det er noget, som man gerne vil belønne dem for med dejlige gaver. Men det betyder ikke, at man bare vil give hvad som helst. Det skal gerne være en gaveide, der betyder noget og som virkelig vil være med til at gøre dagen til noget særligt for dimittenden. Derfor skal der heller ikke være øvre og nedre prisniveau på gaven. Det er nemlig ikke prisniveauet der er afgørende men derimod hvor meget omtanke man har vist. Så sørg for at vælge de bedste personlige gaver til nyuddannet præst.

Hvis du gerne vil finde den bedste gave overhovedet, så anbefaler vi at du bruger lidt tid på at sammenligne forskellige gaveideer. Overvej hvad der vil gøre modtageren mest glad og hvad, der måske betyder noget mindre for dem. På den måde kan du nemt pejle dig ind på den gave, der vil bringe mest glæde til den nyuddannede præst. Husk altid på at det er tanken der tæller sammen med din personlige lykønskning. Men det er stadig skønt at give en gave, der sidder i skabet. Heldigvis har Gaveavisen alt hvad hjertet kunne begære af personlige gaver.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Præst

Aldeles Fremragende Gaver Til Præst

En rigtig god gave til en til nyuddannet præst er en gave, der kan lokket et smil frem på deres læber. At gennemføre en længerevarende uddannelse er en stor bedrift og noget, som har taget mange års hårdt arbejdet. Eksamener er hårde og derfor trænger man til at få afledt opmærksomheden. Derfor er det en rigtig god ide at forkæle den nyuddannede præst med en fest og naturligvis gode gaver. Det er med til at gøre tiden efter studiet så meget festligere og viser desuden dimittenden at man holder af dem. Så hvordan finder man aldeles fremragende gave til præst? Jo man går naturligvis på jagt hos Gaveavisen.

Som studerende er der sjældent plads til store udskejelser, så derfor kan man med fordel give spændende oplevelsesgaver og lignende. Der er masser af forskellige at vælge imellem og du kan være helt sikker på at modtageren vil sætte stor pris på det. Vælg gerne noget, der passer til den nyuddannede præsts smag og interesser, for så bliver det meget nemmere at pejle sig ind på den helt perfekte gave. Det er ikke så svært og det er alt besværet værd, når man ser modtagerens glæde ved at modtage gaven.

Aldeles Fremragende Gaver Til Præst

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: