Gode Gaveideer Til Nyuddannet Politibetjent Som Vil Gøre Indtryk

Skulle du være så heldig at være tæt tilknyttet med en person som snart kan bryste sig af at være Politibetjent? Så skal du åbentlyst begynde at se dig omkring efter en helt og andeles fremragende gave til nyuddannet politibetjent. Du har måske allerede en ide omkring hvad gaven skal være men er fortsat en anelse på bar bund. Hvis dette er tilfældet vil du helt sikkert få en masse ud af at tre et kig på denne side. For ikke nok med at du finder et utal af glimrende gaver til politibetjenten nedenfor, du kan ligeledes læse en hel masse mere omkring det at give gaver til en politibetjent. Så lad dig inspirere og hvem ved måske du finder den helt rette gave til politibetjent.

Gode Gaver Til Politibetjent

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Højtbelagt Hygge

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Politibetjenten Plakat

Priser fra: 249 kr.
Som nyuddannet politibetjent er der en del at lære i forbindelse med jargonen i styrken. Derfor kan en sjov ”politibetjenten plakat” være en rigtig sjov gaveide. Her får man forklaret udtryk som ”Najne-nul, najne-nul” eller ”Standart rutinetjek”. En god gave med et glimt i øjet.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Bare fordi man er en professionel politibetjent, så kan man godt trænge til at koble helt af. Med en lækker vinsmagning kan man komme til at smage en masse dejlige vine fra hele verden. En fantastisk gaveide til vinelskeren. Så længe de husker at lade bilen stå derhjemme.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Som nyuddannet betjent har man sikkert allerede fået en masse gaver fra nær og fjern. Derfor kan det være svært at finde det rette. Men en smuk buket blomster et altid populær og vil altid se godt ud i modtagerens hjem. En god gaveide, hvis det kniber med at finde på.

4. Metalfigur Politibetjent

Pris: 350 kr.
Denne lille og sjove metalfigur kan lokke smilet frem hos modtageren, der helt sikkert vil blive glad for at få den. Figuren vil pynte på bordet i modtagerens hjem eller på skrivebordet på arbejdspladsen. Det er altså en rigtig god gave til en nyuddannet politibetjent.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Normalt ville man måske mene at en politibetjent og Olsen Banden ikke hænger så godt sammen. Men en sjov citatplakat er altid en herlig gave og selvom man opretholder loven, kan man vel stadig grine af uheldige tyveknægte. Ellers findes der masser af andre varianter.

6. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Som politibetjent skal man sikre at folk overholder færdselsloven. Men det betyder jo ikke, at man ikke kan lide fart og spænding. Man ved bare at det skal foregå på lukkede baner. Med et gavekort til at køre djævleræs kan selv den mest lovlydige betjent få lov at køre helt tosset.

7. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Det er vigtigt at man som politibetjent er organiseret og har styr på sine ting. Det gælder naturligvis også for ens nøgler. Så derfor kan du med fordel give en personlige nøglering i gave til en nyuddannet politibetjent. En fin gave, der også er yderst praktisk.

8. Kay Bojesen Politimand

Priser fra: 483 kr.
Kay Bojesen figurer har altid været populære og hvis man er blevet uddannet som politimand, så vil man helt sikkert blive glad for denne fine figur. Den forestiller en politimand og vil pynte gevaldigt på bordet eller reolen hjemme hos modtageren. Tidløst og flot danske design.

9. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Som politimand arbejder man på alverdens skæve tidspunkter og det betyder ofte, at man ender med at spise takeaway. Forære en politimand et madkursus, hvor man kan lære at lave lækker og nem mad. Det er en praktisk gaveide, der altid kan lokke et smil frem hos modtageren.

10. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
At være politibetjent i der 21. århundrede er et spændende og krævende job. Et job for dem, der elsker at leve i den hurtige bane. Derfor kan man med fordel forære en nyuddannet politibetjent et tandemspring. En højtflyvende gaveide, som modtageren helt sikker aldrig glemmer.

11. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Hvis du har svært ved at finde på en rigtig god gaveide til en nyuddannet politibetjent, så har vi svaret lige her. Et gavekort til DuGlemmerDetAldrig er meget alsidigt og giver modtageren mulighed for selv at vælge oplevelsen. Den perfekte gave til manden der har alt.

12. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Det kræver masser af energi og et køligt overblik at være politibetjent. Derfor bliver der ofte sat en masse varm kaffe til liv i løbet af dagen. Med et kaffekursus kan den nyuddannede politibetjent selv lære at lave den lækreste kaffe, til glæde for dem selv og ikke mindst kollegerne.

13. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når man endelig har fri fra sit stressende job som politibetjent, så er det vigtigt at man forstår at koble helt af. Med gode bøger kan man virkelig forkæle sig selv med afslapning. Gode bøger er altså en af de bedste gaveideer, uanset hvem modtageren er.

14. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Som politibetjent ved man hvor vigtigt det er med godt udstyr. Udstyr og grej spiller en stor rolle i ens hverdage og derfor vil man sætte pris på at have godt udstyr derhjemme også. Japanske køkkenknive er en genial gaveide til den kvalitetsbevidste politibetjent, der har en amatørkok i maven.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Når der er weekend og man endelig kan lægge den lange hårde uge bag sig, så skal man naturligvis også forkæle sig selv. Med et gavekort til en ginsmagning kan man smage på lære gin fra hele verden. Det er en god gaveide, der bliver vel modtaget hver eneste gang.

16. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Holder man af lækker mad og kan man godt lide rigtigt godt selskab, så er tapas for 2 lige sagen. Også for en politibetjent. Forær et gavekort til tapas for 2 til en god ven der er betjent og tag sammen ud at spise den lækreste tapas. En populær og enkel gaveide.

17. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Politibetjente sætter stor pris på godt grej, både i tjenesten og i det private. Derfor kan vi nu friste med lækre ure fra Nordgreen ure. Det er nordisk design og kvalitet, og det vil være en helt perfekt gave til den nyuddannede politibetjent, der skal have noget ud over det sædvanlige.

18. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
En veltrænet og stærk politibetjent har altid en glubende appetit. Det er noget, som passer sig glimrende til højtbelagt hygge for 2. Masser af godt smørrebrød, rigtig dejligt selskab og så har man recepten på en virkelig hyggelig dag. En gave, der kan lokke smilet frem hos den heldige modtager.

19. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
At drikke en iskold og velsmagende øl er simpelthen noget af det mest danske man kan forestille sig. Derfor er det klart, at det er blevet så populært med ølsmagninger. Forær en nyuddannet politibetjent et gavekort til en lækker ølsmagning og se dem blive rigtigt glade.

20. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Det er altid lækkert at have noget smukt at hænge op på væggene. Derfor er museums plakater en meget populær gaveide til nyuddannede politibetjente. Det er noget, der kan give ens hjem et lille løft og et kunstnerisk islæt, der er meget klædeligt.

21. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Selvom der ikke er noget, der ser meget mere lækkert ud end en politiuniform, så skal man jo stadig se godt ud i civil også. Du kan derfor forære en politibetjent et par lækre bukser fra Shaping New Tomorrow. Det er en herlig gave, som modtageren helt sikkert vil elske.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Politibetjent

Når man endelig efter flere år som politielev kan kalde sig for nyuddannet politibetjent, så er det vidunderligt at blive fejret behørigt og blive overøst med dejlige gaver. Alle elsker at blive gjort lidt stads af og mærke, at ens omgangskreds holder af en. Så det kan være tiltrængt med nogle dejlige personlige gaver. Gaver der kan få de hårde studier og det hårde arbejde lidt på afstand, så man bare kan nyde at man endelig er færdiguddannet. Men hvilke personlige gaver til nyuddannet politibetjent er de bedste? Det kan du finde ud af her på siden, hvor vi har samlet alle de bedste gaveideer.

En politibetjent er her for at passe på os alle sammen og det er altså et ansvar, som virkelig kræver sin mand eller kvinde. Det er noget, som fortjener personlige gaver, som kan gøre at det er besværet værd. Det kan være noget så enkelt som en personlig nøglering til miniferier på dejlige hoteller. Mulighederne er mange og du kan være sikker på, at finde præcis den gave som en nyuddannet politibetjent har fortjent. Vis hvor meget du sætter pris på dem med en dejlig personlig gave.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Politibetjent

Perfekte Gaver Til Politibetjent

Der er ingen tvivl om at livet som betjent kan være hårdt. Skæve arbejdstider, skarpe situationer og svære arbejdsopgaver er bare nogle af de ting, som man skal lære at leve med. Det kan stresse enhver og gøre at man trænger til lidt ekstra forkælelse. Denne forkælelse kan man give i form af perfekte gaver til politibetjent. Gaver, som kan lokke smilet frem og som modtageren virkelig sætter pris på.

Først og fremmest kan man jo vælge at forære sin gode politiven et gavekort til spændende oplevelser. Det kan være alt fra tandemspring og dykkerkurser til ølsmagninger og sælsafari. Mulighederne er noget nær uendelige og derfor kan du helt sikkert finde den perfekte gave til en politibetjent, som du holder af.

Gaver kan tage alverdens former og ingen elsker præcis det samme. Derfor er det vigtigt, at du kender modtageren og deres smag. Ellers kan man naturligvis forære dem et gavekort til DuGlemmerDetAldrig, så modtageren selv kan bestemme. Uanset hvad, så kan du finde perfekte gaver til politibetjent her hos Gaveavisen. Vi elsker at hjælpe dig med, at finde de bedste gaver til dem du holder allermest af. Så glæd en nyuddannet politibetjent med gode gaver.

Perfekte Gaver Til Politibetjent

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: