Personlige Gaver Til Pensionist Fra Familie & Venner

Gave til pensionist er ikke altid det nemmeste at finde. Der er nemlig mange ting, som måske ikke egner sig for en pensionist eller som ikke interesserer dem. Derfor skal man tage sig god tid og finde en pensionistgave, som passer til den enkelte person. Det er naturligvis også vigtigt, at man overvejer ens relation til vedkommende, da der er stor forskel på en gave fra et barnebarn og på en gave fra en gammel kollega.

Her på siden kan du finde en masse forskellige gaveideer til pensionister. Det kan være sjove gaver, betænksomme gaver eller noget helt tredje. Der er muligheder nok og hvis man sørger for at være lidt kreativ, så kan man i høj grad overraske ham eller hende. Så lad os se lidt nærmere på, hvad man kan give en pensionist i gave.

Søde & Hyggelige Gaver Til Pensionist

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Højtbelagt Hygge

Trending Gaveide

Smuk Buket

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 398 kr.
Er du på jagt efter en pensionist gave til dine bedsteforældre, som skal have et godt grin? Så er disse sjove citatplakater fra Dialægt en helt perfekt gaveidé. Her finder du typiske citater fra bedsteforældre som ”Vil du ha’ en is?” og ”Da jeg var en bette knægt”. En herlig pensionist gave.

2. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Leder du efter en skøn og hyggelig gave til pensionist? Så er garn og strikkeudstyr en helt perfekt gaveidé. Uanset om man har strikket i mange år, eller om man er helt nybegynder, så findes der strikkeopskrifter og garn for enhver. Der er garanti for mange hyggelige stunder med noget herligt strikketøj.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Vil du gerne give en fed oplevelsesgave til pensionist? Så er et gavekort til Bridgewalking Lillebælt en herlig gaveidé. Her kommer man helt op på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro, hvor man kan nyde den smukke udsigt sammen med en, man holder af. Det er en helt uforglemmelig oplevelse.

4. Farvel Arbejde - Goddag Frihed

Pris: 140 kr.
Denne bog er den perfekte gave til den nye pensionist. Her kan man lære, hvordan man får det bedste ud af sit nye liv som pensionist eller efterlønner. Det kan nemlig være nemmere sagt end gjort at vænne sig til tilværelsen uden fast arbejde, men med denne bog bliver man hurtigt godt klædt på til det.

5. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte gave til pensionist, som ikke ønsker sig noget. Men hvis man holder af lidt godt til ganen, så er en skøn gavekurv en herlig gaveidé. Vælg en kurv med lækker fyldt chokolade, lakrids eller noget god vin, der vil få smagsløgene til at synge.

6. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Denne personlige nøglering er en skøn pensionist gave, som med garanti vil falde i god jord. Uanset om det er en gave til ægtefællen, bedsteforældrene eller en anden pensionist, er det altid skønt at få en helt unik gave. Skriv en særlig dato eller kælenavn på nøgleringen for at gøre den ekstra personlig.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er en skøn pensionist gave til ens kollega, gode ven eller ægtefælle, som fortjener en helt særlig og personlig gave. Gå i gemmerne og find de skønneste billeder fra gamle dage, og sæt dem sammen i en skøn collage. Den vil med garanti vække minder og pynte flot på væggen.

8. Spiritus

Priser fra: 65 kr.
Er du på udkig efter en velsmagende gave til pensionist, der holder af en god flaske spiritus? Så bør du glæde ham eller hende med en skøn flaske rom, whiskey eller gin, som kan varme helt ind til knoglerne på en kold vinterdag. Den vil med garanti falde i god jord.

9. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
Når man er pensionist, har man masser af tid til at hygge sig. Derfor vil dette skønne brætspil med garanti falde i god jord. Bezzerwizzer kan spilles med børnebørnene, ægtefællen eller vennerne, og der er garanti for massevis af underholdning og ny viden. En herlig gave til pensionist.

10. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter en hyggelig gave til pensionisten, der elsker vin? Så er et gavekort til en vinsmagning den helt perfekte gaveidé. Her lærer man en masse om de dyre dråber, mens man får lov at smage løs undervejs. Det kan kun blive en herlig dag i godt selskab.

11. Senior Hjælpemidler

Priser fra: 135 kr.
Hos Livet Som Senior finder du en lang række praktiske senior hjælpemidler, som kan gøre hverdagen lidt lettere. Glæd pensionisten med en smart strømpepåtager, et læsestativ i træ eller måske en indkøbsvogn, der aflaster ryg og arme på indkøbsturen. En herlig pensionist gave, som med garanti vil blive modtaget med glæde.

12. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Som pensionist har man tid til at fordybe sig. Derfor er en god bog en kærkommen gave til pensionist, som kan skabe timevis af underholdning og nye indsigter. Vælg en spændende krimi, en romantisk kærlighedsroman eller måske en lærerig fagbog om et emne, som pensionisten interesserer sig for.

13. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Man bliver aldrig for gammel til at tage på eventyr. Hvis du leder efter en gave til den friske pensionist, er en ballonflyvning en helt fantastisk gaveidé. Så længe man ikke er højdeskræk, er der garanti for en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse, når man svæver rundt mellem skyerne under en ballon.

14. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Der er intet skønnere end at få fine tegninger af sine børnebørn. Men efterhånden kan bunken af børnetegninger vokse sig uoverskueligt stor, og den kan være svært at holde styr på. Glæd pensionisten med en Lil Davinci tegneramme, hvor man nemt og hurtigt kan opbevare og udstille alle børnebørnenes mesterværker.

15. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Hvis man holder af Mads og Monopolet, vil man elske denne bog. Her er der nemlig samlet alle de bedste dilemmaer fra det populære radioprogram. Der er altså lagt op til timevis af underholdning, krummede tæer og gode grin. Og hvem ved, måske bliver man også lidt klogere på sine egne hverdagsdilemmaer?

16. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette gave til pensionisten, der ikke ønsker sig noget. Men hvis man kan lide at lave mad, vil man med garanti elske at komme på et sjovt og lærerigt madkursus. Her kan man lære at lave alt fra sushi til gourmethotdogs sammen med en, man holder af.

17. Sengetøj

Priser fra: 199 kr.
Glæd pensionisten med et skønt sæt sengetøj i gave. Vælg et sæt med blomster, print eller et andet fint motiv, som passer til netop ham eller hende. Det er en herlig pensionist gave til en, som fortjener at sove som en baby med et blødt og lækkert sæt sengetøj.

18. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
Som pensionist bruger man ofte meget tid i hjemmet. Men der er næsten intet værre end at trisse rundt på et iskoldt gulv på en vinterdag. Derfor er et par bløde og varme hjemmesko en helt perfekt gaveidé til pensionisten, der aldrig mere skal gå rundt og have kolde fødder.

19. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Gin er en herlig drik, som er blevet mere og mere populær de seneste år. Men de færreste kender til ginnens mange smagsnuancer og kombinationsmuligheder. På et spændende ginkursus lærer man meget mere om den velsmagende drik, og man får lov at smage løs undervejs. En herlig gave til pensionisten, der har alt.

20. Robotstøvsuger

Priser fra: 749 kr.
Leder du efter en skøn gave til pensionist, som kan gøre hverdagen lidt lettere? Så bør du glæde ham eller hende med en smart robostøvsuger. Støvsugeren gør gulvet skinnende rent på ingen tid, og den kan komme ind i alle hjørner og afkroge. En skøn pensionist gave.

21. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Bedsteforældre elsker at kigge på billeder af deres børn og børnebørn. Med en digital fotoramme kan bedstemor og bedstefar få adgang til et slideshow med billeder fra ferier, skoleudflugter, fødselsdage og meget mere. Det er en genial pensionist gave til bedsteforældrene, der fortjener at få opgraderet deres gammeldags fotoalbum.

22. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Er du helt på bar bund, når det kommer til at finde en gave til pensionisten, der ikke ønsker sig noget? Så kan du trygt give en smuk buket blomster. Det er en herlig måde at sige tillykke med fødselsdagen, bryllupsdagen eller noget helt tredje. Du kan også skrive et kort til med en sød hilsen.

23. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Der findes en hel verden af forskellige øl, som venter på at blive udforsket. Forkæl øl-entusiasten med en sjov og lærerig ølsmagning, hvor man lærer om de forskellige typer øl. Man får selvfølgelig lov at smage på sagerne undervejs. Det er en skøn gave til pensionisten, der fortjener en hyggelig dag i godt selskab.

24. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte gave til pensionisten, der har alt. Men denne fine Kay Bojesen abe er en klassiker, som man aldrig går helt galt i byen med. Den populære træabe pynter i mange danske hjem, og den vil med garanti passe godt ind i pensionistens hjem.

25. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er en skøn gave til pensionisten, der elsker at putte sig i sofaen. Der er nemlig intet bedre end at pakke sig ind i en varm plaid på en kold vinteraften. Vælg en farve, der passer til sofaen, og den vil gøre stuen ekstra fin og hyggelig. 

26. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Hvis pensionisten både har børn og børnebørn, er der mange særlige begivenheder, som skal fejres – alt fra børnefødselsdage til konfirmationer og bryllupper. Derfor er det skønt at have en fin fanebærer fra Kay Bojesen til at markere de særlige dage på fineste vis. Det er en herlig gave til pensionisten, der har alt.

27. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Selvom man er pensionist, bliver det aldrig for sent at opleve noget nyt. Glæd pensionisten med et gavekort til Dinner In The Dark, hvor man spiser en lækker middag i et helt mørkt rum. Her gælder det altså om at bruge sine andre sanser, hvilket gør det til en helt unik og enormt sjov oplevelse.

28. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Denne fugtgivende ansigtscreme er en oplagt gave til pensionisten, fortjener at blive forkælet lidt ekstra. Cremen gør huden blød og smidig, og så indeholder den tea tree oil, der har en helbredende virkning. Det er en skøn gaveidé til konen, bedstemoren eller veninden, der går op i at passe på sin hud.

29. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Byplakater er det nyeste inden for indretning, og det er ikke uden grund. De fine plakater illustrerer en lang række danske byer på fineste vis, så man kan hylde en by, der har en særlig plads i ens hjerte. Derudover har de et moderne design, som vil pynte i ethvert hjem. En skøn pensionist gave til både mænd og kvinder.

30. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Er du på jagt efter en skøn gave til pensionisten, der fortjener at blive forkælet ud over det sædvanlige? Så er en luksus ansigtsbehandling en oplagt gaveidé. Her får både behandling med lækre produkter og dybdegående massage. Man vil med garanti gå derfra med fornyet energi og en skinnende hud.

31. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Når man er blevet pensionist, fortjener man at hygge sig derhjemme og bare slappe af. Glæd pensionisten med et blødt og lækkert lammeskind, som er enormt behageligt at sidde på. De fine skind fås i mange farver, så du kan nemt finde et, der vil passe perfekt ind i pensionistens hjem.

32. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Glæd din ægtefælle, bedsteforælder eller gode ven med en skøn chokoladebrunch hos Peter Beier. Her kan man nyde en lækker brunch med alt fra æblerøget cheddarost til chokoladedyppede jordbær. Det er en skøn gave, der med garanti ikke vil ende med at samle støv bagerst i et skab.

33. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Leder du efter en sød gave til pensionisten, der går op i indretning? Så kan du med god fordel glæde dem med en fin citatplakat. Vælg blandt mange forskellige plakater med moderne motiver, som alle er produceret og gode citater.

34. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Kay Bojesen figurer er fast inventar i mange danske hjem, og det er med god grund. De fine træfigurer har alle et tidløst design, som kan tilføje sjæl og charme i ethvert rum. Vælg den klassiske abe eller fugl, eller find en mere personlig figur. Uanset hvad er det en skøn pensionist gave.

35. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Kender du en pensionist, der fortjener at blive forkælet med en helt særlig gave? Så er en tre dages miniferie på Comwell Hotels en skøn gaveidé, som med garanti vil skabe glæde. Inviter din skønne ægtefælle med på et romantisk ophold, eller glæd dine bedsteforældre med en afslappende miniferie.

36. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.

Leder du efter en fin gave til pensionisten, der fortjener at få piftet indretningen lidt op? Så er denne eller en af de mange andre museums plakater en herlig gaveidé, som med garanti vil pynte flot på væggen.

37. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Inviter din ægtefælle med på en herlig frokost med Højtbelagt Hygge for 2. Her får man lov at smage på alle de stykker smørrebrød, som hjertet begærer, mens man kan nyde hinandens selskab. Det er en helt genial gaveidé til pensionisten, der holder af god, gammeldags dansk mad.

Vis Din Påskønnelse Med En Gave Til Pensionist

Uanset om du skal have en gave til ny pensionist eller om det er en andens slags gave, så er det vigtigt at den afspejler, den påskønnelse man har overfor ham/hende. Er det en rigtig god kollega, der efter man års arbejde endelig kan gå på pension, så er det jo oplagt, at man gerne vil give en god gave. Det skal være en gave, der viser at vedkommende bliver savnet og at man ikke kommer til at glemme dem. En rigtig god gave til en kollega, der skal på pension er f.eks. et gavekort til en lækker luksus brunch. Enten som de kan bruge for sig selv eller som i kan nyde sammen. Det er op til dig selv uanset hvad, så er det en gave, som nok skal gøre modtageren glad. 

En gave er ikke bare en gave. Det er et symbol på venskab og påskønnelse. Det er ikke kun for kolleger, men også noget man kan give til et elsket familiemedlem, der skal pensioneres. Muligheder er der nok at og derfor, skal man sørge for at finde en gave, som man ved at modtageren vil sætte pris på.

gave til pensionist

Gaver Til Pensionister I Familien

Hvis pensionisten er din forælder eller måske bedsteforælder, så er det en helt anden type gave end en kollega giver. Så er det en personlig gave, som vil få meget stor betydning. Det er naturligvis noget der forpligter, og før du gribes af panik, så husk at dine forældre eller bedsteforældre vil elske enhver gave du giver dem.

Så hvis du f.eks. vil give en sjov gave til pensionist i familien, så kan en familie collage være den bedste gave. En flot udarbejdet collage, som består af en masse billeder af familien. Man kan naturligvis lave den med modtageren i centrum og på den måde få collagen til at symbolisere hvad man vil.

Der er mange smukke og betænksomme gaver, som man kan give til en pensionist, så være ikke bange for at blive lidt kreativ. Nu har vedkommende haft et langt liv til at vænne sig til tingene, så er det ingen skade til at man stadig kan give dem en lille overraskelse.

Gaver Til Pensionist

Gave Til Ny Pensionist

Det er formentlig ikke alle ældre mennesker som begynder pensionisttilværelsen som vil mene at der er noget at fejre. Men ikke desto mindre er det ligeledes noget som rigtig mange ser frem til, ja netop den dag hvor man kan trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet efter at have tilbragt mange år netop der. Derfor er der bestemt også god grund til fest samt, en betænksom gave til ny pensionist. For det skal naturligvis markeres, med manner at man nu har en masse tid til at nyde de sidste forhåbentlig mange år af tilværelsen. 

Men hvad skal du dog finde på at give i gave til ny pensionist tænker du helt sikkert. For måske kender du ikke personen sønderligt eller også har den nye pensionist simpelthen bare alt mellem himmel og jord. For som vi alle ved kan det være ganske svært at finde gaver til ældre mennesker netop fordi de ejer alt det de tænker de har brug for. Men heldigvis er der masser af hjælp at hinde når du skal finde din gave til en ny pensionist. Ta’ blot et kig på vores fine liste ovenover som er fyldt med aldeles fremragende gaveideer til pensionister. Her er både sjove, betænksomme og ikke mindst personlige gaveideer som du frit kan vælge mellem.

gave til ny pensionist

Sjov Gave Til Pensionist

Der findes intet bedre end at modtage og særligt give sjove gaver som modtageren synes om. Derfor er det naturligvis helt oplagt at give en sjov gave til pensionist, måske også fordi der ikke længere sker så meget sjov som tidligere. Sjove gaver kan som bekendt være mange forskellige ting og sågar oplevelser er tit rigtig sjove. Derfor vil vi da også klart lige give lidt ekstra opmærksomhed til netop de sjove oplevelsesgaver, det er også en glimrende måde at få tilbragt langt mere tid sammen med pensionisten. For husk på at gode oplevelser altid er sjovest når man er flere til at opleve dem.

Hvis du ønsker nogle helt konkrete bud på hvad du med fordel kan give af sjove gaver til pensionisten, kan du med fordel tjekke vores liste ovenover ud. Den er nemlig fyldt med gode og ikke mindst sjove gaver til pensionister, som vil skabe glæde også længe efter de er givet. Du kan med fordel også tænke tilbage på hvad personen synes er sjovt at lave, elsker pensionisten f.eks. at bage, fiske, strikke, gå lange ture eller lignende? så kan du med fordel give en oplevelse som indholdet dette og pimpe den lidt op dem noget ekstra sjove og hygge.

Sjov Gave Til Pensionist

Giv En Oplevelse Til Pensionisten

Bare fordi man er kommet i pensionsalderen er der ingen der siger, at man er blevet en gammel kedelig nisse endnu. Det er nu at man endelig får mere tid til at nyde livet og alt hvad det kan byde på. Derfor skal man bestemt ikke bilde sig ind, at livet er forbi og at man slet ikke skal have eventyr længere. Der venter dig en masse spændende oplevelser, så det er bare med at gribe tyren ved hornene og komme i gang.

Hvis du skal give en pensionist en gave, så overvej om ikke en oplevelsesgave kunne være en ide. Oplevelsesgaver er blevet meget populære og fungerer helt fint som gaver til pensionister også. Modtageren vil elske at få et gavekort foræret til en lækker oplevelse. Man kan altid give nipsting og den slags, men en oplevelse skaber minder, som holder resten af livet. Så tag et kig her hos Gaveavisen og giv en oplevelse til pensionisten.

Giv En Oplevelse Til Pensionisten

Der Er Stor Forskel På Pensionister

Pensionister er ikke bare en befolkningsgruppe, der kan skæres over én kam. Der er stor forskel på pensionister, som vil skal se på herunder.

Der er en myte om at pensionister ikke har lyst til vilde og spændende oplevelser, men at de meget hellere vil sidde på en cafe og nyde en kop kaffe. Det er der sikkert også nogen der foretrækker og til dem kan vi kun anbefale et lækkert gavekort til en luksusbrunch eller til et cafebesøg. Det er hyggeligt og delikat, og så kan de dele oplevelsen med en de holder af.

Men hvad nu med dem, der gerne vil prøve noget andet? Noget spændende eller vildt? Ja dem er der naturligvis også noget til. Gaveavisen har et ocean af forskellige oplevelsesgaver, så du burde nemt kunne find en god gave til pensionisten, der stadig er ung i hjertet og som vil ud at opleve noget. Tag et kig og se hvad du kan finde.

Der Er Stor Forskel På Pensionister

FAQ om gaver til pensionist

Hvor meget koster en gave til pensionist?

En god gave til pensionist koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde pensionisten med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til pensionisten.

Hvad er en god gave til pensionister?

Der findes utrolig mange gode gaver til pensionister, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en gave pensionisten?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til pensionister, dette kunne f.eks. være når personen officielt er blevet pensionist eller har fødselsdag. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give pensionisten en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: