Hyggelige & Yderst Personlige Gaver Til Par Som De Sammen Kan Nyde

Gave til par man holder af, kan være noget af en udfordring. Der er en del forskellige ting, som man skal have med i sine overvejelser, for det er jo afgørende at man giver en gave, der passer til lejligheden. Men man skal også tage ens forhold til parret med i sine overvejelser. Er det gamle og nære venner, der er flyttet sammen og skal have en perfekt indflyttergave, eller skal du møde et par nye mennesker og mangler den perfekte værtindegave til par? Mulighederne er mange og det er en god ide at få styr på det i god tid.

Heldigvis er der masser af hjælp at hente her på siden, hvor vi har samlet et stort udvalg af forskellige gaver til parret der har alt. Der er alt lige fra pyntegenstande til hjemmet, til storslåede oplevelser som de kan nyde sammen og som skaber en masse gode minder. Naturligvis skal man stadig tænke over det, men det kan aldrig skade at få en masse god inspiration og gaveideer til par. Der findes gaver til par i alle prisklasser og indenfor alverdens forskellige kategorier, så der er altså noget for enhver smag.

Søde & Personlige Gaver Til Par

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Uanset om du leder efter en indflyttergave, værtindegave eller bryllupsgave, så er gode bøger en sikker vinder. Hos Saxo finder du alt fra kogebøger til inspirerende biografier, så du kan med garanti finde en bog, der vil falde i parrets smag. Det er en perfekt gave til parret, der har alt.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Leder du efter en gave til parret, der elsker kaffe? Så bør du glæde dem med et gavekort til et hyggeligt og lærerigt kaffekursus. Det er en herlig måde at tilbringe tid sammen på, hvor man samtidig lærer at brygge en kop kaffe, der vil få Starbucks til at blegne.

3. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Gode køkkenredskaber kan gøre madlavningen til en leg. Disse lækre japanske køkkenknive er bestemt ingen undtagelse. De er knivskarpe, og så har de et elegant og tidløst design, der gør dem oplagte at vise frem i køkkenet. Det er den helt perfekte gave til parret, der elsker at lave mad.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
En vinsmagning er en romantisk oplevelse, som ethvert par vil elske at få. Det er en skøn gave til parret, som ikke ønsker sig materielle ting. Med et gavekort til en vinsmagning giver du parret en hyggelig aften sammen, hvor de får en masse ny viden om den herlige drik.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Vil du gerne forkæle parret med en fin gave til hjemmet? Så bør du give dem en smuk citatplakat. Du kan finde et bredt udvalg af unikke plakater, som vil pynte i ethvert hjem, med elegante motiver og elegante citater.

6. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Et ophold på Ystad Saltsjöbad er en romantisk gave til parret, der fortjener at få en helt særlig gave. På det luksuriøse spahotel er der lagt op til ren forkælelse. Der er lækker morgenbuffet, treretters middag og ubegrænset adgang til de store spa-arealer. Det kan kun blive et skønt ophold.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Er du på jagt efter en personlig gave til parret, der betyder noget helt særligt for dig? Så bør du glæde dem med en herlig fotocollage. Find de sødeste, sjoveste og vildeste billeder, og sæt dem sammen i en collage. Den vil med garanti vække minder og pynte flot på væggen.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
En romantisk ballonflyvning er en oplagt gave til parret, der har alt. Send dem op i den syvende himmel, hvor de ikke skal andet end at nyde den smukke udsigt – hvis de altså kan få øjnene fra hinanden. Det er en genial gave, som med garanti ikke vil havne bagerst i et skab.

9. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Denne fine museums plakat er en skøn gave til parret, der ønsker sig noget fint til hjemmet. Der er altså ingen grund til ikke at elske denne fine plakat, som kan sætte prikken over i’et i ethvert rum. Vælg blandt utrolig mange smukke museums plakater.

10. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Leder du efter en sjov og lærerig gave til parret, der elsker at lave mad sammen? Så vil de med garanti elske at få et madkursus i gave. Her kan de lære at lave alt fra lækre fyldte chokolader og flødeboller til gourmet hotdogs, mens de nyder hinandens selskab.

11. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Det er de færreste danskere, der disker op med tapas på en almindelig tirsdag aften. Forkæl parret med et gavekort til tapas for 2, hvor de kan nyde en masse små delikatesser fra det spanske køkken. Det kan kun blive en hyggelig aften, hvor hverdagens travlhed forsvinder for en stund.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Gin er en herlig drik, som er blevet mere og mere populær i de senere år. Men det kan være svært at finde rundt i junglen af smagsvarianter. Derfor er en ginsmagning den perfekte gave til parret, der gerne vil blive klogere på gin og dens faste følgesvend, tonic.

13. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er en skøn gave til parret. Det er en ideel indflyttergave, der kan sætte prikken over i’et i stuen og gøre sofaen lidt hyggeligere. Plaiderne fås i mange forskellige farver, så du kan helt sikkert finde en, der vil passe helt perfekt til parrets personlige stil.

14. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når man har været sammen i mange år, har man med garanti spist på alle byens restauranter. Overrask parret med en Dinner In The Dark, som er en middagsoplevelse udover det sædvanlige. Her spiser man nemlig i bælgravende mørke, hvilket er enormt sjovt og udfordrende. En skøn og anderledes gave til parret.

15. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lammeskind er en genial gave til parret, der har alt. Det fine skind kan fungere som et lækkert, lille gulvtæppe, eller det kan lægges på en stol. Uanset hvad er et blødt lammeskind en skøn tilføjelse til indretningen, der kan skabe hygge og ro i ethvert rum.

16. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vil du gerne forkæle parret med en helt særlig gave? Så bør du glæde dem med en tredages miniferie på Comwell Hotels. Her er der tid til forkælelse, afslapning og romantik. Man glemmer hurtigt hverdagens stress og jag, når man går tur i den smukke natur eller nyder en lækker middag på hotellet.

Gode Gaveideer Til Par

Hvis man har besluttet sig for at give en oplevelsesgave til et par, så er det næste skridt at man overvejer hvilken type det skal være. For det er næppe nogen hemmelighed at der findes så mange forskellige oplevelser, at man kan blive helt ør i hovedet. En gave til par som har alt, skal gerne skille sig lidt ud fra mængden og være noget, som man ikke ser hver dag. Men samtidig skal man også være forsigtigt, så man ikke ender med at ruinere sig selv i jagten på den perfekte par gave. 

Vil man gerne give en romantisk gave til par, så kan man flotte sig og købe et gavekort til at romantisk ophold for 2 med spa. Det er en af de gaver, der naturligvis er oppe i den højere ende at prisskalaen, men på den anden side, så er det også en oplagt ide som julegave til par. Skal det være en smule billigere, så er en spadag et rigtigt god valg, for her bliver parret stadig forkælet efter alle kunstens regler, men du skal ikke betale helt så meget som for et decideret ophold. 

Nu kan det naturligvis også være, at de slet ikke er wellness og spa typer, men så findes der heldigvis masser af andre oplevelsesgaver, der kan gives som julegave til par. Er de til fart og adrenalin, så er det oplagt at overveje et faldskærmsudspring. Det er en af de absolut vildeste og mest grænseoverskridende oplevelser man overhovedet kan få. Du kan være sikker på, at det er en sikker vinder hos parret, der elsker spænding.

gaveideer til par

Gaver Til Parret Der Har Alt

Hvis du er blevet inviteret til middag eller fest hos et godt vennepar eller lignende, så skal du naturligvis ud at have fundet en lille gave eller buket blomster alt efter anledningen. Særligt hvis du er blevet inviteret på besøg hos parret der har alt vil lige præcis en flot buket blomster være en aldeles fremragende gave til parret. For det at finde gode gaver til parret der har alt, kan være lidt af en udfordring, men heldigvis findes der mange gaver som passer perfekt til disse typer af par.

Som nævnt er blomster altid et sikkert hit, men generelt ting som har en udløbsdato er glimrende gaver til parret som har alt. Tænk eksempelvis blot over om parret har nogle hobbyer eller ting som de elsker. Det kunne eksempelvis være at parret elsker en formidabel kop kaffe om morgenen, hvis dette er tilfældet kunne du glæde dem med nogle kaffebønner af allerhøjeste kvalitet som de kan hygge sig med.

gaver til parret der har alt

Romantisk Gave Til Par

Har du et par i vennekredsen som er utrolig nyforelsket eller helt modsat et par som er alt andet en romantiske? Så vil det være helt oplagt at du disker om men en romantisk gave til par, næste gang du bliver inviteret over til en kop kaffe eller middag. Men hvad kunne sådan en romantisk gave til par så bestå af tænker du måske! Dette har vi heldigvis mange bud på så hvis du ikke allerede har taget et kig på listen ovenover vil vi anbefale dig at gøre dette, samt læse med her for vi har yderligere et par tips og tricks til hvordan du finder romantiske gaver til par.

Hvad med at glæde dem med en dejlig vin og lidt chokolade, næste gang du ser dem? Dette er et gammelt trick og måske noget man som oftest vil glæde sin egen kæreste med frem for et bekendt par, men det er altså en glimrende gave til par som har godt af lige at hygge sig lidt over et glas vin og et godt stykke chokolade. Hvis du ønsker at tage den steppet videre kan du give dem et gavekort til en romantisk middag for to eller et hyggeligt weekendophold et skønt sted i Danmark.

Romantisk Gave Til Par

Fælles Gave Til Par

Hvis man bliver inviteret over til en middag eller til fest af et par, er det naturligvis også givet at man giver en fælles gave til par og ikke bare giver en gave til personen man kender bedst. Nej find i stedet på en glimrende fælles gave til parret der har inviteret til fest eller blot en hyggelig kop kaffe. Det er altid en glimrende ide lige at tage en lille gave med særligt hvis der er tale om mere end en kop kaffe. Hvis du bliver inviteret til middag, så spørg om ikke du skal tage en flaske vin med til maden, det er noget langt de fleste vil sætte stor pris på.

Hvis du er blevet inviteret til fest altså eksempelvis et sølvbryllup eller ligende hvor det åbentlyst er en fejring af begge personeres kærlighed til hinanden er der slet ingen tvivl om at du skal have fundet dig en fælles gave til parret og her er der heldigvis utrolig meget inspiration at finde ved at tage et kig på vores liste ovenover som er fyldt med gode fælles gaver til par.

Læs ligeledes om: Sølvbryllupsgaver.

Fælles Gave Til Par
Derfor Er Oplevelser En God Gave Til Par

Oplevelsesgaver er en oplagt ting, når man gerne vil glæde folk man holder af, for det giver dem mulighed for at nyde hinandens selskab på en anden måde. Det er noget helt andet end at sidde hjemme i sofaen og glo Netflix. Man kommer ud og får udvidet sin horisont, hvilket er noget vi alle kan trænge til nu og da. Som fælles gave til par er en oplevelse ikke alene betænksom, men den er også yderst praktisk. Man bestiller simpelthen den oplevelse man ønsker at give, og så sendes gavekortet til modtagerne. De kan så indløse dette og booke en tid til oplevelsen. Nemmere bliver det bare ikke og det er ofte en god måde at prøve ting, som man ellers ikke ville prøve. 

Gaven til parret som har alt behøver jo heller ikke være noget ekstravagant, for ofte kan det være noget så simpelt som en biograf gavekort eller lækker brunch. Det er de små ting, der gør den store forskel i hverdagen og som kan være med til at bringe et par dejlige mennesker endnu tættere sammen.

Anbefalet oplevelser til par: KokkeskoleØlsmagning KøbenhavnØlsmagning ÅrhusWhiskysmagningSpa DagDinner In The Dark

gave til par
gaver til par

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: