Gave Til Par: STOR Guide, Sådan Finder Du Personlige Gaver Til Parret Der Har Alt

Gave til par man holder af, kan være noget af en udfordring. Der er en del forskellige ting, som man skal have med i sine overvejelser, for det er jo afgørende at man giver en gave, der passer til lejligheden. Men man skal også tage ens forhold til parret med i sine overvejelser. Er det gamle og nære venner, der er flyttet sammen og skal have en perfekt indflyttergave, eller skal du møde et par nye mennesker og mangler den perfekte værtindegave til par? Mulighederne er mange og det er en god ide at få styr på det i god tid.

Heldigvis er der masser af hjælp at hente her på siden, hvor vi har samlet et stort udvalg af forskellige gaver til parret der har alt. Der er alt lige fra pyntegenstande til hjemmet, til storslåede oplevelser som de kan nyde sammen og som skaber en masse gode minder. Naturligvis skal man stadig tænke over det, men det kan aldrig skade at få en masse god inspiration og gaveideer til par. Der findes gaver til par i alle prisklasser og indenfor alverdens forskellige kategorier, så der er altså noget for enhver smag.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Fitness Og Træning
Fitness & Træning
28 Udvalgte Oplevelser Til Par

Ystad Saltsjöbad

Priser fra 3199 DKK

3-Retters Menu For 2

Priser fra 599 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Priser fra 995 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Afslappende Wellness

Priser fra 400 DKK

Biografbilletter

Priser fra 159 DKK

4 Udvalgte Gadgets Gaver Til Par

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

5 Bolig & Hobby Gaver Til Par

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

5 Traditionelle Gaver Til Par
3 Fitness & Trænings Gaver Til Par

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Hvorfor oplevelser til par?

Oplevelsesgaver er en oplagt ting, når man gerne vil glæde folk man holder af, for det giver dem mulighed for at nyde hinandens selskab på en anden måde. Det er noget helt andet end at sidde hjemme i sofaen og glo Netflix. Man kommer ud og får udvidet sin horisont, hvilket er noget vi alle kan trænge til nu og da. Som fælles gave til par er en oplevelse ikke alene betænksom, men den er også yderst praktisk. Man bestiller simpelthen den oplevelse man ønsker at give, og så sendes gavekortet til modtagerne. De kan så indløse dette og booke en tid til oplevelsen. Nemmere bliver det bare ikke og det er ofte en god måde at prøve ting, som man ellers ikke ville prøve. 

Gaven til parret som har alt behøver jo heller ikke være noget ekstravagant, for ofte kan det være noget så simpelt som en biograf gavekort eller lækker brunch. Det er de små ting, der gør den store forskel i hverdagen og som kan være med til at bringe et par dejlige mennesker endnu tættere sammen.

Anbefalet oplevelser til par: KokkeskoleØlsmagning KøbenhavnØlsmagning ÅrhusWhiskysmagningSpa DagDinner In The Dark

gave til par
gaver til parret der har alt

Hvad skal man så give dem?

Hvis man har besluttet sig for at give en oplevelsesgave til et par, så er det næste skridt at man overvejer hvilken type det skal være. For det er næppe nogen hemmelighed at der findes så mange forskellige oplevelser, at man kan blive helt ør i hovedet. En gave til par som har alt, skal gerne skille sig lidt ud fra mængden og være noget, som man ikke ser hver dag. Men samtidig skal man også være forsigtigt, så man ikke ender med at ruinere sig selv i jagten på den perfekte par gave. 

Vil man gerne give en romantisk gave til par, så kan man flotte sig og købe et gavekort til at romantisk ophold for 2 med spa. Det er en af de gaver, der naturligvis er oppe i den højere ende at prisskalaen, men på den anden side, så er det også en oplagt ide som julegave til par. Skal det være en smule billigere, så er en spadag et rigtigt god valg, for her bliver parret stadig forkælet efter alle kunstens regler, men du skal ikke betale helt så meget som for et decideret ophold. 

Nu kan det naturligvis også være, at de slet ikke er wellness og spa typer, men så findes der heldigvis masser af andre oplevelsesgaver, der kan gives som julegave til par. Er de til fart og adrenalin, så er det oplagt at overveje et faldskærmsudspring. Det er en af de absolut vildeste og mest grænseoverskridende oplevelser man overhovedet kan få. Du kan være sikker på, at det er en sikker vinder hos parret, der elsker spænding.

gaver til par
gaveideer til par

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu