Hyggelige & Søde Gaver Til Pædagog Som Tak For Det Gode Arbejde

Gave til pædagog er efterhånden ved at blive en ganske almindelig ting i dagens Danmark. Vores børn tilbringer en del tid i forskellige institutioner og derfor kan man ikke undgå at de knytter nogle ganske nære bånd til de voksne, der passer på dem. Det er ikke til at komme udenom, selvom mange ikke bryder sig om at indrømme det. En pædagog er en stor indflydelse på barnet og dets opvækst, så det er da helt naturligt at man som forældre gerne vil vise din påskønnelse for dette. Derfor er en god gave til pædagog en oplagt ting.

Apropos pædagoger, så er der flere og flere, der vælger at uddanne sig til pædagog og derfor ser vi hvert eneste år nyuddannede, der er klar til at gå verden i møde. Det er noget der skal fejres og det kræver naturligvis også en god gave til nyuddannet pædagog. Men hvad skal man give? Det vil vi forsøge at give svar på herunder, så du kan få den bedste gave ide til pædagog.

Der er noget for enhver smag og for enhver pengepung, så man kan finde den bedste gave til den bedste pædagog i verden. Den slags sætter de meget pris på og man kan vise at man sætter pris på deres store arbejde.

Søde & Hyggelige Gaver Til Pædagog

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Spiritus

Trending Gaveide

Smuk Buket

1. Dialægt Citatplakat Pædagogen

Pris: 249 kr.
Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til pædagogen, der har alt. Men så er det godt, at danske Dialægt har lavet citatplakaten ”Pædagogen”. Denne søde og sjove plakat indeholder klassiske citater som: ”Er der navn i?” og ”Op igen”, som enhver pædagog vil kunne nikke genkendende til.

2. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
En gavekurv er en skøn måde at sige tillykke til den nyuddannede pædagog på. Det er også en helt perfekt gave til den søde pædagog, der har passet godt på ens barn. Vælg en skøn kurv med lækre fyldte chokolader, lakrids eller vin. Det er en oplagt gave til pædagogen, der sætter pris på lidt godt til ganen.

3. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Er du på helt bar bund, når det kommer til at finde den helt rette gave til pædagog? Så går man aldrig helt galt i byen med denne fine fanebærer fra Kay Bojesen. Den er enormt sød og dekorativ, og så vil den pynte flot til børnefødselsdage og andre festlige lejligheder.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette gave til pædagog, der ikke ønsker sig noget. Men så er det altid en god idé at give en sjov og lærerig oplevelsesgave. Glæd vinelskeren med et gavekort til en skøn vinsmagning, hvor man kan blive klogere på de søde dråber sammen med en, man holder af.

5. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Ønsk den nyuddannede pædagog tillykke med en smuk buket, eller brug de fine blomster til at sige tak til dit barns yndlingspædagog. Uanset hvad er det en skøn gestus, som med sikkerhed vil falde i god jord. Vælg en skøn buket med pædagogens yndlingsblomster, og skriv også et lille kort til.

6. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når man har brugt hele dagen på at holde styr på en flok energibundter, fortjener man at slappe af med en god bog. Hos Saxo finder du et bredt udvalg af bøger i alverdens genrer, så du kan helt sikkert finde en bog, som pædagogen vil blive glad for at få.

7. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Leder du efter en skøn gave til pædagog, der holder af at være kreativ? Så bør du glæde ham eller hende med garn og strikkeudstyr. Vælg en sød strikkeopskrift og tilhørende garn – så er det bare at finde strikkepindene frem og begynde på strikkeprojektet.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Forkæl den madglade pædagog med et par lækre japanske køkkenknive. Disse luksuriøse knive er i særdeles god kvalitet, så de glider lige igennem kødet som var det smør. Deres elegante design gør dem oplagte at vise frem i køkkenet. Det er en perfekt gave, som pædagogen helt sikkert vil elske.

9. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter en sjov gave til pædagogen med en sød tand? Så bør du glæde pædagogen med et herligt flødebollekursus. Det er en sjov og lærerig oplevelse, hvor man får lov at smage løs på lækkerierne undervejs. Og så kan man lære børnene at lave flødeboller bagefter – det bliver ikke bedre.

10. Spiritus

Priser fra: 65 kr.
Forkæl den søde pædagog med en lækker flaske spiritus, der kan varme på en kold vinterdag. Hos Barlife finder du alt fra velsmagende gin til fadlagret snaps og mangovodka. Du kan altså med garanti finde en skøn flaske spiritus, som falder lige i pædagogens smag.

11. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Det kan være svært at finde den helt rette gave til pædagogen, som ikke mangler noget. Men du kan være sikker på at ramme plet med en af disse fine træfigurer fra Kay Bojesen. Vælg den klassiske abe eller fugl, eller find noget mere personligt. Uanset hvad vil figurerne pynte i ethvert hjem.

12. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Der er intet skønnere end at pakke sig ind i en blød uldplaid på en kold vinteraften. Efter en lang dag med skrig og skrål fortjener pædagogen at synke ned i sofaen og se en god film. Derfor er en klassisk uldplaid en oplagt gave til pædagogen, som både pynter og varmer.

13. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Er du på jagt efter en sød og sjov gave til pædagogen, der elsker radioprogrammet Mads og Monopolet? Så er denne bog den helt perfekte gaveidé. Den er nemlig en samling af de sjoveste, vildeste og mest hårrejsende dilemmaer, som monopolet har skullet forholde sig til i tidernes løb. 

14. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Denne fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare er en skøn gave til pædagog, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra. Den lækre creme indeholder bl.a. den naturlige ingrediens tea tree oil, som har en helbredende og afkølende virkning på huden, så den bliver ekstra smuk og blød.

15. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lammeskind kan skabe hygge i ethvert rum, og så er det enormt blødt og lækkert at sidde på. Det er den helt perfekte gave til pædagogen, som fortjener at blive forkælet lidt ekstra. De fine skind fås i mange forskellige farver, så du kan nemt finde et i pædagogens yndlingsfarve.

16. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et gavekort til et cafébesøg for 2 er en oplagt gave til pædagogen, der har alt. Her kan man nyde et lækkert måltid mad på sin yndlingscafé sammen med en, som man holder af. Det er altså den perfekte kombination af kvalitetstid og forkælelse af smagsløgene. En ren win-win.

17. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
En anden skøn gave til pædagogen, der ikke ønsker sig noget, er en luksus brunch for 2. Hvem vil ikke elske at nyde en sen morgenmad sammen med en god ven eller kæreste? Med dette gavekort kan du være sikker på at give en gave, der ikke vil samle støv bagerst i et skab.

18. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Hos citatplakat.dk finder du et bredt udvalg af de fineste plakater, som enhver pædagog vil blive glad for at få. De smukke plakater er en fryd for øjet som vil pynte på enhver væg, og bringe glæde i hverdagen.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Er du på udkig efter en helt særlig gave til pædagog, der fortjener blive forkælet med en helt særlig gave? Så er en luksus ansigtsbehandling lige den gave, du går og leder efter. Efter en god omgang massage og behandling vil man med garanti føle sig som født på ny.

20. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Er du helt blank, når det kommer til at finde den rette gave til pædagog? Så bør du helt klart give vedkommende noget lækker fyldt chokolade. Du kan vælge imellem mange forskellige varianter, og du kan sågar finde en gavekurv fyldt med alt godt til ganen. Det er en gave, der helt sikkert vil blive modtaget med glæde.

21. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Er du på jagt efter en personlig gave til pædagogen, der har en særlig plads i dit hjerte? Så er en fotocollage en perfekt gaveidé. Saml de sødeste, fineste og sjoveste billeder fra dit barns tid med pædagogen i en skøn collage. Så vil hun ikke være i tvivl om, at hendes arbejde har båret frugt.

22. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Det kan være svært at finde en god gave til pædagogen, der ikke ønsker sig noget. Hvis pædagogen har et særligt forhold til en bestemt by, så er en byplakat en oplagt gaveidé. Du kan finde byplakater med mange forskellige danske byer, som med garanti vil pynte flot på væggen.

23. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Hoptimisten har været populær i mange år, og det er der god grund til. Den fine figur er enormt sød og sjov at kigge på, og så kan den sætte prikken over i’et i ethvert hjem. Der findes mange forskellige varianter, så du kan nemt finde en hoptimist, der passer perfekt til pædagogen.

24. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Leder du efter en helt særlig gave til pædagogen, der har været en vigtig del af dit barns liv? Så bør du glæde pædagogen med en gave fra Georg Jensen. Vælg en smuk kande, en fin lysestage eller noget helt tredje. Uanset hvad du vælger, vil det tilføje elegance og skønhed i hjemmet.

God Gave Til Pædagog

Hvis ens barn har haft en særlig god pædagog, så er det oplagt at vise sin påskønnelse med en lille erkendtlighed. Dette gør man især hvis ens barn skal videre i livet, måske i skole eller måske bare flytte. Der er masser af gode ideer til farvel gave til pædagog her på siden, så lad os da se, hvad man kan give.

Først og fremmest kan man jo vælge at belønne pædagogen med et oplevelsesgavekort. Pædagogen har helt sikkert givet dit barn en masse gode stunder og gode oplevelser i deres unge liv, så det er vel kun passende at man kan gengælde dette. Det kan f.eks. være med et gavekort til en eksklusiv vinsmagning. Det er en god og praktisk gave, som enhver vil sætte pris på. Men det kunne f.eks. også være at man ville forkæle pædagogen med et gavekort til en dejlig wellness massage.

Mulighederne er mange for at finde en god farvel gave eller måske en gave til pædagog der stopper. De vil sætte pris på omtanken og man kan med god samvittighed komme videre i livet.

Læs ligeledes om: Gave til dagplejemor.

gave til pædagog

Gave Til Nyuddannet Pædagog

Hvis man er blevet færdiguddannet pædagog, så er det dejligt at blive fejret og få gaver. En god gave til færdiguddannet pædagog kunne være en dejlig oplevelse, der lader dem komme lidt væk fra det hele og lade studierne glide i baggrunden. Det kan i den grad være tiltrængt efter en hård eksamensperiode, hvor der ikke har været megen tid til sjov og ballade. 

En nyuddannet pædagog skal ud og finde et job og komme i gang med sit voksne liv. Det er en dejlig stund, som man skal sørge for at nyde. Derfor kan man hjælpe dem med at fejre det ved at give en god gave til uddannet pædagog. Smukke pyntegenstande til hjemmet eller måske en lækker gavekurv til hende er rigtigt gode valg, da de ikke alene er praktiske, men også dejlige at få. 

Du kan som nævnt finde noget til både en pædagog der skal stoppe eller en god gave til udlært pædagog, der først skal til at i gang med karrieren. Find lige det du søger her på siden og hvis en pædagog at du sætter pris på dem og deres hårde arbejde med at passe på børnene.

gave til nyuddannet pædagog

Gave Til Pædagog Der Stopper

Skulle det være tilfældet at en pædagog, skifter arbejde, gå på pension eller barsel, så er det en glimrende gestus at give en fin gave. Uanset anledning er det på sin plads med en gave til pædagog der stopper. Derfor må I som kollegaer samt forældre eventuelt lige snakke sammen og finde en god fælles gave til pædagog der stopper. Det kunne sagtens være en fin gavekurv, med lidt dejlig chokolade, vin og blomster eksempelvis. 

Man kan naturligvis som kollega eller forældre fint give en gave til pædagogen som stopper, uden at kommunikere med de andre hvis man eller ens barn har haft et tæt forhold til kollegaen eller pædagogen. Hvis dette er tilfældet kan du fint give en buket blomster fra haven, samt lidt chokolade en figur fra Kaj Bojesen eller en god bog. Oplevelser kunne ligeledes være en glimrende gave til pædagog der stopper, som personen enten kan nyde med sit livs kærlighed eller dig som giver af gaven.

Gave Til Pædagog Der Stopper

Farvel Gave Til Pædagog

Hvis dit barn stopper i daginstitution, eller ligende og derved skal begynde at gå i skole vil det være oplagt og en fin gestus at give en farvel gave til pædagog. Det kan sagtens blot være en gave til en enkelt pædagog som dit barn har haft en særlig nær kontakt med eller som du har haft en god relation til. Det er bestemt ingen regler om at samtlige pædagoger i hele daginstitutionen skal have en gave eller glæde af gaven.

Der findes mange fine farvel gaver til pædagoger, en buket blomster og lidt dejlig kvalitets chokolade har altid været på sin plads. Ligeledes kan du glæde pædagogen med en smuk plakat, en god bog eller den sjove Dialægt Citatplakat om pædagoger, den vil helt sikkert kunne få smilet frem. Det ville ligeledes være rigtig fin at give noget som ens barn har kreeret eksempelvis en tegning eller en perleplade med tilhørende blomster eller en god flaske vin.

Farvel Gave Til Pædagog

Gave Til Den Garvede Pædagog

En pædagog er på fødderne mange timer hver dag og det er noget, som kan sætte sine spor. Især efter mange år i branchen. Så derfor kan du gøre en god gerning og finde en rigtig god gave til den garvede pædagog, som har gjort så meget godt for dig. En rigtig god gave til den garvede pædagog kunne være noget så enkelt som en lækker håndcreme eller et gavesæt til ømme fødder, så de kan forkæle sig selv lidt efter en lang dag. Men der er naturligvis også andre muligheder.

Vil du gøre noget ekstraordinært for den bedste pædagog i verden, så gå ind på Gaveavisen og find et gavekort til en dejlig oplevelsesgave. Det kan være alverdens ting, men en evig favorit for pædagogen med ømme fødder og ryg et en wellnessdag. Så overvej om ikke det kunne være det optimale valg. Vi har gavekort til wellness behandlinger over hele landet, så det er bare med at vælge.

Gave Til Den Garvede Pædagog

Gaver Til Den Private Pædagog

Der findes pædagoger i alverdens stillinger og uanset hvad, så sætter de alle pris på, at man anerkender deres hårde arbejde. En pædagog i en privat dagpleje har også brug for en lille gave nu og da, så Gaveavisen vil her hjælpe dig med at finde de bedste gaver til den private pædagog. En pædagog, der er vant til snavsede, klistrede fingre, når der skal leges med de små. Som er vant til er rende rundt i timevis og lytte til små børns ofte forvirrende fortællinger. Et vidunderligt job, men det er altså noget, som kan trække energi ud af en. Så hvorfor ikke give den private pædagog et gavekort til en lækker middag eller måske et weekendophold.

Det er lige præcis den slag gaver, som kan hjælpe en med at få energien tilbage og føle sig værdsat. Gaveavisen har naturligvis et stort udvalg, så du kan bare gå ind og finde de bedste gaver til den private pædagog.

Gaver Til Den Private Pædagog

Gave Til Den Betydningsfulde Pædagog

Mennesker med børn ved hvor vigtigt det kan være at finde en daginstitution med gode pædagoger, for pædagogen er en stor del af barnets hverdag. Derfor vil man kun have de bedste. En pædagog bliver en central og betydningsfuld del af livet for et lille barn og det skal man sørge for at sætte pris på. Derfor kan vi kun anbefale, at du som forælder sætter pris på den store indsats pædagogen yder og belønner det. Især hvis det er en særligt betydningsfuld pædagog i dit barns liv.

Vil du finde den bedste gave til den betydningsfulde pædagog, så er du altså kommet til det helt rette sted, for Gaveavisen har naturligvis alt hvad hjertet kan begære. Uanset om det skal være oplevelsesgaver eller noget mere traditionelt, så kan du finde noget, der vil passe. Find personlige gaver, delikate gaver eller noget helt tredje hos os. Vi forstår værdien af en god pædagog, så vi vil gerne hjælpe dig med at vise din påskønnelse overfor sådan en skøn person.

Gave Til Den Betydningsfulde Pædagog

FAQ om gaver til pædagog

Hvor meget koster en gave til pædagog?

En god gave til pædagog koster 150-250 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde pædagogen med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter temperament.

Hvad er en god gave til pædagog?

Der findes utrolig mange gode gaver til pædagoger, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til pædagogens interesser og hobbyer.

Hvorfor give en gave til pædagog?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til pædagog, dette kunne f.eks. være barnets sidst dag, fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give pædagogen en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: