Hyggelige & Personlige Gaver Til Oldeforældre Som De Vil Elske

Gave til oldeforældre kan godt være en smule besværligt ved første øjekast, for hvad i alverden skal man give til dem, der har haft et langt liv til at samle ting? Det kan med andre ord være en smule intimiderende at købe en gave til dem, for man vil jo gerne give en rigtig god gave. Ens oldeforældre har været en del af ens liv altid og det er vigtigt at man sørger for at nyde dem, mens man har muligheden. Man ved desværre ikke hvor længe man har dem og derfor er det vigtigt, at man sørger for at få så megen kvalitetstid som man kan og så er det jo bare hyggeligt. 

Ens oldeforældre vil gøre alt hvad de kan for at gøre en glad. Det har de vist gang på gang i løbet af ens liv. Derfor er det kun ret og rimeligt, at man som voksen sørger for at gengælde den kærlige behandling. Det kan man heldigvis nemt gøre, og hvis man gerne vil gøre det rigtigt godt, så er en dejlig gave altid en god læsning. Men hvad søren skal man give dem? Det ser vi nærmere på herunder.

Hvis du gerne vil give din oldefar eller oldemor den bedste gave, så er det vigtigt at du tænker ud af boksen. Giv dem gaver, som de aldrig selv havde overvejet. Der er mange ting, som kan virke fremmede på dem, så derfor går de måske glip af en del muligheder. Dette kan man udnytte til sin egen fordel.

Søde & Hyggelige Gaver Til Oldeforældre

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Smuk Buket

Sikker Favorit

Elektronisk P-Skive

1. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
En smuk buket blomster er en oplagt fødselsdagsgave eller bryllupsgave til oldeforældre, der sætter pris på smukke ting. Den fine buket er en skøn måde at sige tillykke på, og så vil den med garanti pynte på bordet. Skriv et lille kort med en sød hilsen, der viser, hvor meget du holder af dem.

2. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Selvom dine oldeforældre har haft et langt liv, er de ikke for gamle til at få nye perspektiver på hverdagens små og store dilemmaer. Denne bog er en samling af de bedste dilemmaer fra Mads & Monopolet og de bedste svar fra deltagerne i panelet. Det er en aldeles fremragende gave til oldeforældre.

3. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Holder dine oldeforældre af søde sager? Så bør du helt klart forkæle dem med dejlig chokolade. Der er mange forskellige varianter at vælge imellem, så vælg oldemor og oldefars yndlingschokolade, og de vil med garanti elske gaven. Det er herlig gaveidé til oldeforældre, som ikke ønsker sig noget.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
De kære oldeforældre har haft et langt liv, hvor de med garanti har skaffet sig flere ting, end de kan bruge. Derfor bør du give dem noget, der ikke vil stå og samle støv i et skab. En vinsmagning er en skøn gave til oldeforældre, der fortjener at få en hyggelig dag sammen med masser af god vin.

5. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Dine oldeforældre er fra en tid, før fjernsynet og computere overtog en stor del af dagligdagen. Derfor elsker de med garanti at koble af med en god bog. På Saxo finder du et bredt udvalg af alt fra spændende skønlitteratur til biografier og lærerige fagbøger. Det er en skøn gave til oldeforældre.

6. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Man bliver aldrig for gammel til at tage på eventyr. Glæd dine elskede oldeforældre med en skøn ballonflyvning i gave, hvor de kommer helt op i skyerne og kan se landskabet fra en ny vinkel. Det er en helt fantastisk oplevelse, som de sent vil komme til at glemme.

7. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
Holder dine oldeforældre af et godt brætspil? Så bør du glæde dem med et spil Bezzerwizzer i gave. Her kan de bruge noget af al den viden, som de har samlet gennem et langt liv. Og så er det et sjovt spil, hvor børnebørnene og oldebørnene også kan være med.

8. Elektronisk P-Skive

Priser fra: 249 kr.
Når man kommer op i alderen, kan det være svært at huske at få sat p-skiven. Og det er altid surt at få en parkeringsbøde, fordi man glemte alt om den lille skive. Derfor er en elektronisk p-skive en kærkommen gave til oldeforældre, der er blevet lidt glemsomme med alderen.

9. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Der er intet skønnere end at få tegninger fra sine børnebørn og oldebørn. Men som familien bliver større, følger bunken af børnetegninger med, og til sidst kan den vokse sig uoverskueligt stor. Med en Lil Davinci Tegningeramme er det nemt at samle tegningerne og udstille dem på samme tid. En fin og praktisk gave til oldeforældre.

10. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
Er du på jagt efter en hyggelig gave til oldeforældre? Så er et par fine hjemmesko en herlig gaveidé. Glæd dem med matchende hjemmesko, eller giv dem noget helt forskelligt. Uanset hvad vil de søde oldeforældre elske at få et par bløde hjemmesko, der skåne fødderne fra det kolde gulv.

11. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Ved dine oldeforældre ikke noget bedre end at kigge på billeder af familien? Så bør du helt klart glæde dem med en smart digital fotoramme. Du kan hjælpe til med at få indstillet rammen, og så kører der helt automatisk et slideshow med gamle og nye billeder af børn, børnebørn og oldebørn. En skøn gave til oldeforældre.

12. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En ølsmagning er en oplagt gave til oldeforældre, der ikke ønsker sig materielle ting. Her får de nemlig en skøn oplevelse sammen, hvor de lærer om øl, mens de får lov at smage løs på de mange lækre varianter. Det er en herlig gaveidé til oldeforældre, som de helt sikkert vil blive glade for.

13. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Har du svært ved at finde den helt rette gave til oldeforældre, der ikke mangler noget? Så bør du glæde dem med en unik og personlig gave. Denne personlige nøglering er både en praktisk og sød gave, hvorpå du kan skrive oldeforældrenes navne, bryllupsdag eller noget helt tredje.

14. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Hvis dine oldeforældre elsker at putte sig i sofaen, bør du helt klart glæde dem med en klassisk uldplaid. Så skal man aldrig mere fryse om vinteren, når man sidder og strikker eller læser en god bog. Du kan vælge mellem mange fine farver, som oldeforældrene med garanti vil elske.

15. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Forkæl de søde oldeforældre med en smuk og velsmagende gavekurv. Vælg f.eks. en glædelig hyggekurv med blomst eller måske en gavekasse med vin og sødt til ganen. Uanset hvad er det en skøn gaveidé til oldeforældre, som sætter pris på at hygge sig med lækre snacks.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Glæd de friske oldeforældre med en helt unik middagsoplevelse. På en Dinner In The Dark spiser man et skønt måltid i bælgravende mørke. Det har de søde oldeforældre helt sikkert aldrig prøvet før, så det kan kun blive en sjov og udfordrende oplevelse, som de sent vil glemme.

17. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Denne fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare er en oplagt gave til oldemor, der fortjener at blive forkælet med lækre produkter. Den plejende creme har en plejende og beroligende effekt på huden, så den bliver sundere, blødere og mere smidig. Den vil hun med garanti blive glad for.

18. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Er du på udkig efter en blød, hyggelig og varm gave til oldeforældre? Så er et lammeskind lige netop den gave, som du går og leder efter. De fine skind kan gøre ethvert rum lidt mere hyggeligt, og så er de også enormt behagelige at sidde på.

19. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Forkæl de søde oldeforældre med noget kønt til hjemmet. En fin citatplakat skaber hygge og tilføjer et moderne element i hjemmet. Du kan vælge blandt et utal af smukke plakater som vil være en glimrende gave til bedsteforældre.

20. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Det kan være næsten umuligt at finde den perfekte gave til oldeforældre, der har alt. Men denne klassiske abe fra Kay Bojesen er en af de gaver, som man sjældent går galt i byen med. Den fine træfigur har et tidløst design og kan gøre ethvert rum en smule mere hyggeligt.

21. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Fortjener de gamle oldeforældre at blive forkælet med en helt særlig gave? Uanset om det er deres bryllupsdag eller en rund fødselsdag, er en tredages miniferie på Comwell Hotels en oplagt gaveidé. Her får man lækker mad, skønne omgivelser og mulighed for et væld af forskellige oplevelser.

22. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Sætter dine oldeforældre pris på dansk design? Så vil de elske at få denne Kay Bojesen fanebærer i gave. Figuren er oplagt at sætte på morgenbordet, når der skal fejres fødselsdag eller andre særlige begivenheder. Det er en helt genial gaveidé til oldeforældre, der ikke ønsker sig noget.

23. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Bring god stemning ind i dine oldeforældres stue ved hjælp af en flot museums plakat, valg blandt mange hundrede smukke plakat fra museer rundt om i hele Danmark. Find lige den plakat dine oldeforældre vil elske.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Glæd dine oldeforældre med en gave, der ikke vil ende med at samle støv. Hvis de holder af godt, gammeldags smørrebrød, så vil de elske at få et gavekort til højtbelagt hygge for 2. Her kan man nyde en traditionel dansk frokost med alt fra Stjerneskud til Dyrlægens Natmad.

25. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Har dine oldeforældre et særligt forhold til en helt bestemt by? Så bør du glæde dem med en af disse herlige byplakater fra Dialægt. Plakaterne hylder de forskellige dialægter og talemåder i vores lille land. Så uanset om de er fra ”Noårjylland”, ”Fyyyn” eller ”Lålland”, er det en skøn gave til oldeforældre.

26. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Leder du efter en fin gave til oldeforældre, der sætter pris på smukke ting? Så går du ikke galt i byen hos Georg Jensen. Her kan du finde alt fra elegante bestiksæt til det smukkeste juletræspynt, som oldemor og oldefar med garanti vil elske at få i gave.

Giv Gode Oplevelser I Gave Til Oldeforældre

En af de ting, som oldeforældre ikke nødvendigvis er de store bruger af, er internettet. Det er stadig en relativ moderne opfindelse og mange oldeforældre orker ikke at sætte sig ind i det. Derfor kan du med fordel gå online og finde gaver, der primært findes på nettet. Dette kunne f.eks. være vores vidunderlige gavekort til dejlige oplevelser. 

Giv dine oldeforældre en lækker oplevelse, så de får mulighed for at tilbringe lidt kvalitetstid sammen. Men man kan også dele oplevelsen med dem, hvis man ønsker at skabe flere gode minder sammen med ens oldeforældre. Det er helt sikker noget de vil elske og sætte stor pris på. Hvem vil ikke gerne tilbringe mere tid med sine oldeforældre?

En af de rigtigt populære oplevelsesgaver til oldeforældre er et lækker Spa & brunch hos Arndal. Her kan de virkelig slappe af og nyde dagen i fulde drag. Det er en oplagt gave til oldemor, som sikkert har brugt hele sit liv på at opvarte andre. Nu er det i den grad hendes tur til at blive forkælet. 

Men oldefar skal heller ikke snydes. Så hvorfor ikke give ham et biograf gavekort? Så kan i tage ind og se en rigtig god film sammen. Du kan være sikker på at han vil elske det.

Anbefalet & Hyggelige oplevelser til dine oldeforældre: Ølsmagning KøbenhavnØlsmagning ÅrhusVinsmagning KøbenhavnVinsmagning ÅrhusWhiskysmagning

gave til oldeforældre

Gave Til Oldemor

Hvis du er så heldig at have en oldemor som snart har fødselsdag eller på anden måde fortjener en betænksom gave fordi anledningen er til. Så skal du naturligvis ud at have hunden en gave til oldemor, som hun vil blive glad for at modtage og du for at give. Der findes et utal af glimrende gaver til oldemor ude i den store verden, så det er blot lige at finde dem. Glæd hende endelig med en personlig gave, som viser at du kender hende ganske godt og som på en eller anden måde siger noget om hende eller jeres forhold. 

Udover alle de gode traditioneller gaveideer til oldemor, vil vi lige slå et slag for oplevelser som gave til oldemor. For hvad mere hyggeligt findes der end at tilbringe sin tid i selvskab med ens dejlige oldemor? Denne dejlige tid sammen kan oplevelsesgaver være med til at give jer, eller du kan vælge en oplevelse som din oldemor og oldefar sammen kan nyde. Gode fælles oplevelser kunne være en ølsmagning eller vinsmagning hvor man sammen kan sidde at hygge sig over et glas øl eller vin.

Gave Til Oldemor

Gave Til Oldefar

Skulle du være så ovenud heldig at have en oldefar, som så oveni købet snart har fødselsdag eller af anden anledning har fortjent sig en betænksom gave. Ja så er der intet andet rigtig at gøre i denne situation end enten at lave en sød gave til oldefar eller gå ud at anskaffe sig en. Sidstnævnte er helt sikkert lettest og mindst tidskrævende, hvis altså du har en ide om hvad du ønsker at give din kære oldefar i gave. 

Der findes et væld af gode gaveideer til oldefar ude i den store verden, så det er bare med at suge gaveinspirationen til sig og finde lige netop den gave til oldefar som man tænker han vil elske at modtage og du at give ham. Skulle du have brug for ideer til hvad du kan give din oldefar i fødselsdagsgave eller julegave, vil vi anbefale dig at tage et kig på listen ovenover som er fyldt med aldeles fremragende gaveideer til oldefar.

Gave Til Oldefar
Husk At Det Er Tanken Der Tæller Når Gaven Til Oldeforældre Skal Findes

Uanset hvad du finder på at give dine oldeforældre, så kan du godt regne med at de bliver meget taknemmelige og vil elske gaven. Det betyder dog ikke, at man ikke skal gøre sig umage. De har fortjent det allerbedste og hvis man kan give dem det, så vil man få de rigtigt rart indvendig. Overvej måske om ikke en familiegave, ville være en god gave til jeres oldeforældre, hvor hele familien kunne samles til en hyggelig middag eller en rar oplevelse.

Så find den perfekte gave til oldefar og oldemor her på siden. Vi har helt sikkert noget som du kan bruge, og der findes gaver i alle prisklasser og ikke mindst for enhver smag. Din oldeforældre fortjener kun det bedste og uanset hvad du søger, så finder du det lige her hos os. Vil hjælper dig med at finde en god gave til oldeforældre.

gaver til oldeforældre

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: