Gave Til Nybagt Far: Guide Til At Finde En Sjov Gave Til Kommende Far

Gave til nybagt far burde egentlig være så nemt som at klø sig i nakken, for efter fødsel og alt hvad det indebærer, så trænger han nok bare til en kold bajer. Færdig.

Spøg til side, mænd er komplicerede væsner, der ligesom kvinder sætter stor pris på at blive værdsat og fejret, så en gave til kommende far skal være noget specielt. Det skal være noget, der hjælper ham til at få slået denne store begivenhed fast i sin erindring for evigt. Men hvad giver man så i barselsgave til far? Det er desværre ikke helt så nemt som at komme med en sixpack øl, men på den anden side behøver det heller ikke være så svært igen. Mænd er notorisk dårlige til at komme med ideer til ønsker, så hvorfor skulle det være anderledes denne gang? Men frygt ej, for så må man jo bare gøre som man plejer.

Her på siden har vi en lang række gaver, der passer godt til en nybagt far og som vil kunne gøre den dejlige tid endnu bedre. Så tøv ikke, men find den perfekte gave til far fra baby.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Fitness & Træning
Fitness & Træning
34 Udvalgte Oplevelser Til Den Nybagte Far

Kør Ferrari På Landevej

Priser fra 895 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra 999 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Kør Lamborghini På Bane

Priser fra 2495 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

GoBoat København

Priser fra 449 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Prøv Flyboard

Priser fra 899 DKK

Kitesurfing Kursus

Priser fra 539 DKK

Eventyr På Limfjorden

Priser fra 350 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Priser fra 229 DKK

12 Udvalgte Gadgets Gaver Til Nybagt Far

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

9 Bolig & Hobby Gaver Til Nybagt Far

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

7 Traditionelle Gaver Til Kommende Far
4 Fitness & Trænings Gaver Til Kommende Far

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Sådan finder du den perfekte gave til den nybagte far

At blive far er en uden tvivl den største ting i en mands live og derfor skal en gave gerne passe lidt til denne sindsstemning. Det er noget højtideligt men samtidig også ufatteligt glædeligt, så en god nybagt far gave skal afspejle begge disse ting. Men det er heller ikke så svært.

Hvis den nybagte far er en god kammerat, som man kender ud og ind, så ved man også hvad han kan lide. Det gør det meget nemmere at finde den perfekte gave. Nu nævnte vi før øl, og det kan man da godt gå med. Men gør det til noget ekstraordinært med et gavekort til ølsmagning. Så kan han komme ud og have det lidt sjovt, men uden at det bliver for voldsomt og ender med tømmermænd. Men det er vigtigt at man som nybagt far får det lidt sjov, for man er fanget i en verden af bleer, svigermødre, lyserøde bamser og masser af skrig. Det kan tage pippet fra enhver.

gave til kommende far
gave til nybagt far

Gør det sjovt og personligt

En mand, der er blevet far for først gang er ikke til at skyde igennem og derfor kan man med fordel booste hans ego lidt mere. Giv ham personlige gaver med sjove slogans eller andre finurlige påfund. Lad hele verden se, at her kommer en nybagt farmand og han er bare den bedste i verden. Han trænger sikkert til at føle sig som sådan.

Udnyt vores store udvalg og find en sjov gave til kommende far. Der er nok at vælge imellem, så uanset om det skal være en tur i sportsvogn eller et spændende bridgewalking, så har vi det du søger. Der er noget for enhver pris og smag. Så mon ikke du kan finde en god ”du skal være far gave” til den vordende far?

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu