Søde & Personlige Gaver Til Nybagt Far Som Han Vil Elske At modtage

Gave til nybagt far burde egentlig være så nemt som at klø sig i nakken, for efter fødsel og alt hvad det indebærer, så trænger han nok bare til en kold bajer. Færdig.

Spøg til side, mænd er komplicerede væsner, der ligesom kvinder sætter stor pris på at blive værdsat og fejret, så en gave til kommende far skal være noget specielt. Det skal være noget, der hjælper ham til at få slået denne store begivenhed fast i sin erindring for evigt. Men hvad giver man så i barselsgave til far? Det er desværre ikke helt så nemt som at komme med en sixpack øl, men på den anden side behøver det heller ikke være så svært igen. Mænd er notorisk dårlige til at komme med ideer til ønsker, så hvorfor skulle det være anderledes denne gang? Men frygt ej, for så må man jo bare gøre som man plejer.

Her på siden har vi en lang række gaver, der passer godt til en nybagt far og som vil kunne gøre den dejlige tid endnu bedre. Så tøv ikke, men find den perfekte gave til far fra baby.

Hyggelige & Personlige Gaver Til Nybagt Far

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Shaping New Tomorrow Bukser

1. Dialægt Citatplakat Far

Priser fra: 249 kr.
Selvom manden først lige er blevet far, vil han helt sikker få et godt grin ud af en citatplakat. Den er fyldt med masser af sjove og typiske far citater, som han vil ende med at sige meget. Her er favoritter som “Nej, isbilen ringer fordi der er udsolgt.”

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En barn vil tit betyde at han pludselig har flere timer derhjemme. Den perfekte gave til en nybagt far er gode bøger, som han kan nyde derhjemme i stuen. Du kan finde bøger om at være forælder eller give ham en spændende roman, han ikke har læst før.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Masser af god kaffe er et must, når man er nybagt far. Barnet vil resultere i mange søvnløse nætter og tidlige morgener. Med et kaffekursus kan du give ham mulighed for at lære om og smage på mange lækre typer kaffe. Det kan sikre lidt energi, når der passes barn.

4. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Mind faren om nogle af alle hans yndlingsfilm og serier, med en sjov og fin citatplakat. Her kan du finde et stort udvalg af plakater med sjove citater. Det er perfekt til at have hængende på væggene i stuen og give lidt ekstra sjov i hverdagen.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Som forældre må man dele ansvaret for alle de huslige pligter. Derfor vil den nybagte far også komme til at stå for en del af madlavningen. Med et sæt gode japanske køkkenknive, bliver madlavningen både nemmere og sjovere. De er perfekte til alt slags madlavning fra steak til friske salater.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Vil du give den nybagte far mulighed for at få en hyggelig aften for sig selv? Så kan en tur til vinsmagning være en god aktivitet. Her kan han slappe lidt af med smagen af mange lækre vine. Han kan også købe en flaske med hjem til deling med mor.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Når der kommer et lille barn ind, fylder det meget i familien. Saml alle de bedste minder fra den nybagte fars liv før barnet i en sjov og fin fotocollage. Den er også hyggelig at vise til barnet, så de kan lidt nogle af de ting, deres far har lavet.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Er din nye far ikke den mest erfarne kok i verden? Gør det nemmere for ham at hjælpe til med madlavningen, ved at give ham et madkursus i gave. Her kan han lære basis omkring madlavning og få inspiration til nye retter, som hele familien vil elske.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
Selvom den nybagte far kommer til at bruge meget tid på barnet, kan han også få lidt luksus selv. Med en parfume, kan du give ham en fin gave, som han kan bruge i lang tid. De kommer i mange gode dufte, så du kan finde én, som passer ham.

10. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
En spændende gave at give den nybagte far er muligheden for at få en pause fra børnepasning. Er han vild med fart over feltet, kan du give ham muligheden for at køre djævleræs. Her bliver hans hoved sat på helt andre tanker, som han suser afsted på de sjove baner.

11. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Man går altid med sine nøgler alle steder. Giv den nybagte far en hyggelig gave, med en personlig nøglering. Her kan du få indgraveret hans navn, så han aldrig glemmer den. Du kan også skrive far eller en personlig note på den, som han kan smile over til hverdag.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kan den nye far godt lide at få en god drink fra tid til anden? Til ginsmagning kan han få smag smag for mange forskellige lækre typer gin. Det giver ham også mulighed for at lave lækre drinks efter barnets sengetid, når moren nu kan drikke igen.

13. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En god gave til hjemmet, er den perfekte gave til den nybagte far. Med en klassisk uldplaid, kan du ikke gå galt i byen. Den er perfekt til at ligge med i sofaen til en god film eller holde varmen i sengen på kolde dage.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En kold øl er nogle gange præcis det en nybagt far har brug for. Men i stedet for at give ham en six-pack, kan du give ham en lækker ølsmagning. Her kan han få mere viden om de forskellige typer øl og måske endda finde sin nye yndlings.

15. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Alle gode hjem har brug for at have et dejlig lammeskind liggende. Det er hyggeligt, blødt, fyldt med varme og også godt for det nye barn at lege i. Lammeskindet kan ligge over en hård stol eller i sofaen for lidt ekstra hygge og varme.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Giv en god gave som de nybagte forældre kan nyde sammen, med en alternativ restaurantoplevelse. Til dinner in the dark kan de opleve, hvordan det er at spise i fuldstændig mørke. Her vil deres sanser blive udfordret og de kan få lidt kvalitetstid på en ny og hyggelig måde.

17. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Hvis du er på bar bund med en gave til den nybagte far, kan du trygt give Kaj Bojesen figurer. De kommer i mange forskellige søde og sjove dyr, som er perfekte at have stående i stuen. De er fin dekoration og kan være sjove for barnet at lege med.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Har den nye far altid haft lyst til at prøve at flyve i helikopter? Selvom han er blevet far, kan du stadig få den drøm til at gå i oplevelse. Med en tur i helikopter, kan han få lov at se, hvordan den bliver styret indefra og nyde udsigten.

19. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Skal du finde en gave til den nybagte far som er vild med nye oplevelser? En tur i svæveflyvning vil helt sikkert være et hit hos ham. Her kan han få lidt luft under vingerne og opleve hvordan verden ser ud fra sådan en stor højde.

20. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Hvis den nybagte far elsker at tage ud på fisketur, kan du opgradere det til et undervandsjagt kursus. Her vil gummistøvlerne skiftet ud med en våddragt og fiskestangen til en harpun. Han vil lære hvordan man dykker, svømmer og fanger fisk under vandet, som han kan tage med hjem bagefter.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Hvilken mand drømmer ikke om at få lov at køre rundt i en sportsvogn? Med et nyt barn er der næppe råd til en lækker bil også, men han kan stadig få lov. Giv ham muligheden for at prøve at køre i en sportsvogn af hans valg på en bane.

22. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Giv de nye forældre lidt dejlig kvalitetstid i gave og tilbyd eventuelt at passe barnet imens. Med tapas for 2 kan de få lov at prøve en masse lækker mad på samme tid. Et lille pusterum fra hverdagen og god mad er hvad de fleste nybagte forældre drømmer om.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Sommeren skal nydes med vind i håret ude på vandet. Giv din nybagte far en tur med GoBoat i København. Her kan han tage afsted med venner eller nye bølgerne med hele familien. De styrer selv tempo og kan samtidigt nyde det smukke syn af byen fra vandet.

24. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Vil du finde den perfekte gave til den nye far som elsker at dyrke sport? Med et kitesurfing kursus kan han lære alt han skal bruge, for at kaste sig ud i bølgerne. Det er en sjov aktivitet at lave, og er især oplagt, hvis de bor tæt på vandet.

25. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke en god omgang pizza? Selvom det er nemt at bestille pizza udefra, kan det være sjovt at lave det selv. Med et pizzakursus kan den nybagte far lære, hvordan man laver lækker pizza helt fra bunden. Det skal nok blive et stort hit hos hele familien.

26. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Hvis den nybagte far godt kan lide at få pulsen op, kan du give ham et gavekort til big swing. Det er ekstremsport for dem som tør springe ud i frit fald fra 40 meters højde. Her skal han nok få blod på tanden og sved på panden.

27. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Hvad giver man til manden der har alt? En håndstøvsuger, så han altid kan holde bilen ren. Håndstøvsugeren er trådløs, og der medfølger flere mundstykker, så man kan bruge den overalt, uden at få ridser.

28. Massagepistol

Pris: 649 kr.

En massagepistol er en perfekt gave, så man kan få løsnet de ømme muskler. Massagepistolen fra Barbendes er nem at anvende, og den har et enkelt og stilrent design. Massagepistolen har fire hastighedsniveauer. Desuden medfølger fire forskellige massagehoveder, som er designet i forskellige former for at kunne give mulighed for at massere og give lindring til de behov der er.

Sådan Finder Du Den Perfekte Gave Til Nybagte Far

At blive far er en uden tvivl den største ting i en mands live og derfor skal en gave gerne passe lidt til denne sindsstemning. Det er noget højtideligt men samtidig også ufatteligt glædeligt, så en god nybagt far gave skal afspejle begge disse ting. Men det er heller ikke så svært.

Hvis den nybagte far er en god kammerat, som man kender ud og ind, så ved man også hvad han kan lide. Det gør det meget nemmere at finde den perfekte gave. Nu nævnte vi før øl, og det kan man da godt gå med. Men gør det til noget ekstraordinært med et gavekort til ølsmagning. Så kan han komme ud og have det lidt sjovt, men uden at det bliver for voldsomt og ender med tømmermænd. Men det er vigtigt at man som nybagt far får det lidt sjov, for man er fanget i en verden af bleer, svigermødre, lyserøde bamser og masser af skrig. Det kan tage pippet fra enhver.

gave til nybagt far

Gave Til Kommende Far

Hvis du er så heldig at kunne overrække din dejlige mand/kæreste at i sammen snart skal være forældre til verdens dejligste barn, vil det være helt oplagt samtidig at give en gave til kommende far. Det behøver på ingen måde være nogen stor eller dyr gave! Det kunne sagtens være en invitation til en romantisk middag på en lokal restaurant eller et romantisk ophold på et hyggeligt hotel ikke så langt fra jeres bopæl.

Det kunne naturligvis ligeledes være en fysisk ting som du blot ønsker at glæde ham med. Vi synes dog at det vil være en helt oplagt anledning til at give ham en gave som I sammen kunne nyde. Det kunne fint være en Spadag for 2 eller en hyggelig Peter Beier chokoladesmagning, hvor I sammen kan nyde noget dejlig chokolade i god selvskab og samtidig hygge snakke lidt med de omkring siddende mennesker. Der findes et utrolig mange gode gaver til kommende far, som du med fordel kan give, har du svært ved at komme på gode ideer, så ta’ endelig et kig på vores liste ovenover.

gave til kommende far

Du Skal Være Far Gave

Hvis du går rundt og er lykkelig gravid men endnu ikke har fortalt din dejlige kæreste det! Så er her verdens beste måde at få det sagt på nemlig med en du skal være far gave. Du kan naturligvis ikke finde en gave som vil kunne hamle op med nyheden om at han snart skal være far, men en “du skal være far gave” kan lige være det lille kirsebær på toppen. Særligt hvis der er tale om en gave som I sammen kan få glæde af og nyde.

Men hvad skal man så lige finde på at glæde ham med i du skal være far gave, har du helt sikkert tænkt! For det er formentlig ikke en gave men tidligere har erfaring med at give, hvis du derfor står helt på bar bund er det ganske forståeligt. Men her kan vi heldigvis hjælpe! Har du ikke allerede taget et kig på vores finde liste ovenover, vil vi anbefale dig at gære dette, listen er nemlig fyldt med fremragende ideer til gode “du skal være far gaver”. Mange af dem kan I enda nyde sammen da de er oplevelsesgaver

Du Skal Være Far Gave

Gave Til Far Fra Baby

Der findes mange gode måder hvor på man som mor kan hjælpe ens baby med at glæde sin far! Dette kunne eksempelvis være ved i fællesskab med ens dejlige baby at kreere en gave til far fra baby. Du kunne som mor blandt andet hjælpe dit lille barn med at tegne en tegning og så tilføje endnu en ting til gaven. Her er det helt fri fantasi, det kan være at du synes I skal glæde ham med en vinsmagning som han kan nyde i selvskab  med hans kammerater, fordi han trænger til at komme lidt ud og morer sig. Eller hvad med at give en gave til far fra baby, som I alle tre kunne nyde sammen så som en bondegårdstur hvor I alle kan opleve livet på en bondegård sammen eller en hvalsafari i Middelfart hvor I sammen kan forsøge at spotte marsvin. 

Ligeledes kunne du fint slippe afsted med at invitere ham med på et dejligt weekendophold hvor I kunne få et lille afbræk fra en hård og stresset hverdag med arbejde og baby.

Gave Til Far Fra Baby
Gør Gaven Til Nybagt Far Sjov & Personlig

En mand, der er blevet far for først gang er ikke til at skyde igennem og derfor kan man med fordel booste hans ego lidt mere. Giv ham personlige gaver med sjove slogans eller andre finurlige påfund. Lad hele verden se, at her kommer en nybagt farmand og han er bare den bedste i verden. Han trænger sikkert til at føle sig som sådan.

Udnyt vores store udvalg og find en sjov gave til kommende far. Der er nok at vælge imellem, så uanset om det skal være en tur i sportsvogn eller et spændende bridgewalking, så har vi det du søger. Der er noget for enhver pris og smag. Så mon ikke du kan finde en god ”du skal være far gave” til den vordende far?

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: