Søde & Personlige Gaver Til Nybagt Far Som Han Vil Elske At modtage

Gave til nybagt far burde egentlig være så nemt som at klø sig i nakken, for efter fødsel og alt hvad det indebærer, så trænger han nok bare til en kold bajer. Færdig.

Spøg til side, mænd er komplicerede væsner, der ligesom kvinder sætter stor pris på at blive værdsat og fejret, så en gave til kommende far skal være noget specielt. Det skal være noget, der hjælper ham til at få slået denne store begivenhed fast i sin erindring for evigt. Men hvad giver man så i barselsgave til far? Det er desværre ikke helt så nemt som at komme med en sixpack øl, men på den anden side behøver det heller ikke være så svært igen. Mænd er notorisk dårlige til at komme med ideer til ønsker, så hvorfor skulle det være anderledes denne gang? Men frygt ej, for så må man jo bare gøre som man plejer.

Her på siden har vi en lang række gaver, der passer godt til en nybagt far og som vil kunne gøre den dejlige tid endnu bedre. Så tøv ikke, men find den perfekte gave til far fra baby.

Hyggelige & Personlige Gaver Til Nybagt Far

1. Dialægt Citatplakat Far

Priser fra: 249 kr.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

4. Poster & Frame

Priser fra: 179 kr.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

9. Parfume

Pris: 100 kr.

10. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.

11. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

13. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

15. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

17. Kaj Bojesen Figurer

Pris: Afhængig Af Figur

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

19. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

20. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.

22. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

24. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

25. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

26. Big Swing

Priser fra: 750 kr.

Sådan Finder Du Den Perfekte Gave Til Nybagte Far

At blive far er en uden tvivl den største ting i en mands live og derfor skal en gave gerne passe lidt til denne sindsstemning. Det er noget højtideligt men samtidig også ufatteligt glædeligt, så en god nybagt far gave skal afspejle begge disse ting. Men det er heller ikke så svært.

Hvis den nybagte far er en god kammerat, som man kender ud og ind, så ved man også hvad han kan lide. Det gør det meget nemmere at finde den perfekte gave. Nu nævnte vi før øl, og det kan man da godt gå med. Men gør det til noget ekstraordinært med et gavekort til ølsmagning. Så kan han komme ud og have det lidt sjovt, men uden at det bliver for voldsomt og ender med tømmermænd. Men det er vigtigt at man som nybagt far får det lidt sjov, for man er fanget i en verden af bleer, svigermødre, lyserøde bamser og masser af skrig. Det kan tage pippet fra enhver.

gave til nybagt far

Gave Til Kommende Far

Hvis du er så heldig at kunne overrække din dejlige mand/kæreste at i sammen snart skal være forældre til verdens dejligste barn, vil det være helt oplagt samtidig at give en gave til kommende far. Det behøver på ingen måde være nogen stor eller dyr gave! Det kunne sagtens være en invitation til en romantisk middag på en lokal restaurant eller et romantisk ophold på et hyggeligt hotel ikke så langt fra jeres bopæl.

Det kunne naturligvis ligeledes være en fysisk ting som du blot ønsker at glæde ham med. Vi synes dog at det vil være en helt oplagt anledning til at give ham en gave som I sammen kunne nyde. Det kunne fint være en Spadag for 2 eller en hyggelig Peter Beier chokoladesmagning, hvor I sammen kan nyde noget dejlig chokolade i god selvskab og samtidig hygge snakke lidt med de omkring siddende mennesker. Der findes et utrolig mange gode gaver til kommende far, som du med fordel kan give, har du svært ved at komme på gode ideer, så ta’ endelig et kig på vores liste ovenover.

gave til kommende far

Du Skal Være Far Gave

Hvis du går rundt og er lykkelig gravid men endnu ikke har fortalt din dejlige kæreste det! Så er her verdens beste måde at få det sagt på nemlig med en du skal være far gave. Du kan naturligvis ikke finde en gave som vil kunne hamle op med nyheden om at han snart skal være far, men en “du skal være far gave” kan lige være det lille kirsebær på toppen. Særligt hvis der er tale om en gave som I sammen kan få glæde af og nyde.

Men hvad skal man så lige finde på at glæde ham med i du skal være far gave, har du helt sikkert tænkt! For det er formentlig ikke en gave men tidligere har erfaring med at give, hvis du derfor står helt på bar bund er det ganske forståeligt. Men her kan vi heldigvis hjælpe! Har du ikke allerede taget et kig på vores finde liste ovenover, vil vi anbefale dig at gære dette, listen er nemlig fyldt med fremragende ideer til gode “du skal være far gaver”. Mange af dem kan I enda nyde sammen da de er oplevelsesgaver

Du Skal Være Far Gave

Gave Til Far Fra Baby

Der findes mange gode måder hvor på man som mor kan hjælpe ens baby med at glæde sin far! Dette kunne eksempelvis være ved i fællesskab med ens dejlige baby at kreere en gave til far fra baby. Du kunne som mor blandt andet hjælpe dit lille barn med at tegne en tegning og så tilføje endnu en ting til gaven. Her er det helt fri fantasi, det kan være at du synes I skal glæde ham med en vinsmagning som han kan nyde i selvskab  med hans kammerater, fordi han trænger til at komme lidt ud og morer sig. Eller hvad med at give en gave til far fra baby, som I alle tre kunne nyde sammen så som en bondegårdstur hvor I alle kan opleve livet på en bondegård sammen eller en hvalsafari i Middelfart hvor I sammen kan forsøge at spotte marsvin. 

Ligeledes kunne du fint slippe afsted med at invitere ham med på et dejligt weekendophold hvor I kunne få et lille afbræk fra en hård og stresset hverdag med arbejde og baby.

Gave Til Far Fra Baby
Gør Gaven Til Nybagt Far Sjov & Personlig

En mand, der er blevet far for først gang er ikke til at skyde igennem og derfor kan man med fordel booste hans ego lidt mere. Giv ham personlige gaver med sjove slogans eller andre finurlige påfund. Lad hele verden se, at her kommer en nybagt farmand og han er bare den bedste i verden. Han trænger sikkert til at føle sig som sådan.

Udnyt vores store udvalg og find en sjov gave til kommende far. Der er nok at vælge imellem, så uanset om det skal være en tur i sportsvogn eller et spændende bridgewalking, så har vi det du søger. Der er noget for enhver pris og smag. Så mon ikke du kan finde en god ”du skal være far gave” til den vordende far?

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0