Søde & Personlige Gaver Til Nybagt Far Som Han Vil Elske At modtage

Gave til nybagt far burde egentlig være så nemt som at klø sig i nakken, for efter fødsel og alt hvad det indebærer, så trænger han nok bare til en kold bajer. Færdig.

Spøg til side, mænd er komplicerede væsner, der ligesom kvinder sætter stor pris på at blive værdsat og fejret, så en gave til kommende far skal være noget specielt. Det skal være noget, der hjælper ham til at få slået denne store begivenhed fast i sin erindring for evigt. Men hvad giver man så i barselsgave til far? Det er desværre ikke helt så nemt som at komme med en sixpack øl, men på den anden side behøver det heller ikke være så svært igen. Mænd er notorisk dårlige til at komme med ideer til ønsker, så hvorfor skulle det være anderledes denne gang? Men frygt ej, for så må man jo bare gøre som man plejer.

Her på siden har vi en lang række gaver, der passer godt til en nybagt far og som vil kunne gøre den dejlige tid endnu bedre. Så tøv ikke, men find den perfekte gave til far fra baby.

Hyggelige & Personlige Gaver Til Nybagt Far

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.

3. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.

4. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

5. Madkursus

Priser fra: 945 kr.

6. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.

7. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

8. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.

9. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

10. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

11. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

12. 3-Retters Menu For 2

Priser fra: 599 kr.

13. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.

14. Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra: 149 kr.

15. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.

16. Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra: 995 kr.

17. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.

18. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.

19. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

20. Food Walk

Priser fra: 499 kr.

21. Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra: 99 kr.

22. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.

23. Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra: 800 kr.

24. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.

25. Prøv Flyboard

Priser fra: 899 kr.

Sådan Finder Du Den Perfekte Gave Til Nybagte Far

At blive far er en uden tvivl den største ting i en mands live og derfor skal en gave gerne passe lidt til denne sindsstemning. Det er noget højtideligt men samtidig også ufatteligt glædeligt, så en god nybagt far gave skal afspejle begge disse ting. Men det er heller ikke så svært.

Hvis den nybagte far er en god kammerat, som man kender ud og ind, så ved man også hvad han kan lide. Det gør det meget nemmere at finde den perfekte gave. Nu nævnte vi før øl, og det kan man da godt gå med. Men gør det til noget ekstraordinært med et gavekort til ølsmagning. Så kan han komme ud og have det lidt sjovt, men uden at det bliver for voldsomt og ender med tømmermænd. Men det er vigtigt at man som nybagt far får det lidt sjov, for man er fanget i en verden af bleer, svigermødre, lyserøde bamser og masser af skrig. Det kan tage pippet fra enhver.

gave til kommende far
gave til nybagt far

Gør Gaven Til Nybagt Far Sjov & Personlig

En mand, der er blevet far for først gang er ikke til at skyde igennem og derfor kan man med fordel booste hans ego lidt mere. Giv ham personlige gaver med sjove slogans eller andre finurlige påfund. Lad hele verden se, at her kommer en nybagt farmand og han er bare den bedste i verden. Han trænger sikkert til at føle sig som sådan.

Udnyt vores store udvalg og find en sjov gave til kommende far. Der er nok at vælge imellem, så uanset om det skal være en tur i sportsvogn eller et spændende bridgewalking, så har vi det du søger. Der er noget for enhver pris og smag. Så mon ikke du kan finde en god ”du skal være far gave” til den vordende far?

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0