Gode Gaveideer Til Udlært Murersvend Som Vil Skabe Glæde

Har du en aldeles fremragende kammerat som snart kan kalde sig udlært murersvend? Så er der ikke andet for end at fejre det med en god stak kolde øl og høj musik. Ligeledes skal du naturligvis have fundet en gode gave til udlært murersvend som du kan glæde ham med på selve dagen, eller hvornår du nu lige har anledningen til det. En ting er i hvert fald sikker du kommer ikke udenom at glæde ham med en god murersvend gave. Du har formentlig ikke den fjerneste ide til hvad du skal glæde ham med, da det er de færreste af os som ofte går rundt og finder en gave til murer. Men bare rolig for her på siden finder du et utal af glimrende gaver til mureren. Så brug en lille håndfuld minutter på at se hele siden igennem og ikke mindst lade dig inspirere af nedenstående gaveideer til murersvenden.

Gode Gaver Til Murer

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Højtbelagt Hygge

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Mureren Plakat

Priser fra: 249 kr.
Det er altid sjovt at få en gave fra Dialægt, for disse populære plakater kan altid lokke et bredt smil frem. En mureren plakat indeholder en masse sjove udtryk, som man forbinder med murerens håndværk. Som f.eks. ”Slår du studsen?” eller ”Murere er de sidste rigtige håndværkere”.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
En dygtig murer kommer bestemt ikke sovende til sin løn og derfor forstår de også at nyde livet. Det betyder at fritiden skal bruges på gode ting som f.eks. en vinsmagning. Derfor er et gavekort til en eksklusiv vinsmagning den perfekte gave til den nyuddannede murer.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Når man bliver udlært murer, skal man holde fest, for et rigtigt svendegilde skal der til. Som gæst er det altid klædeligt at komme med en smuk buket blomster og et kort med en kærlig hilsen. Det er en gave, som altid er velkommen og som pynter i ethvert hjem.

4. Metalfigur Murer

Pris: 375 kr.
Denne metalfigur er en sjov lille gave, der forestiller en travl murer i fuld gang med sit arbejde. Det er en gaveide, som altid kan lokke et smil frem og den vil se godt ud hjemme på bordet. En fin og meget betænksom lille gave, som passer til modtagerens fagområde.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Der findes mange sjove gaveideer til den nyudlærte murer, men hvis du gerne vil give en rigtig god gave, så bør du overveje en citatplakat. Disse plakater findes i en masse sjove og interessante udgaver, men det er Olsen Banden der er blandt de mest populære. En herlig gaveide.

6. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Kender du en murer, som godt kan lide at give speederen et lille ekstra klem, når han kører? Så er et gavekort til at kør Djævleræs den helt rigtige gave. Her får man lov at give den gas på de kendte baner fra tv og det er en smaddersjov oplevelse for alle involverede.

7. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
En dygtig håndværker er et menneske, der sørger for at have orden i sine ting, både på arbejdet men også i det private. Derfor er en personlig nøglering en meget populær gave, der både er praktisk men også stilfuld. Med andre ord en rigtig god gave til den nyuddannede murer.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Kender du en udlært murer, der elsker at lave mad og som gerne vil lære meget mere om det? Så har vi her den helt perfekte gaveide, nemlig et madkursus. Her kan modtageren lære en masse spændende teknikker og opskrifter fra en dygtig kok, som brænder for faget. 

9. Gavepakke Med Murer Metalfigur

Pris: 650 kr.
Det er langt fra altid nemt at finde på en speciel gave til en nyuddannet murer og hvis du skal til svendegilde, så ønsker du ikke at stå tilbage for andre. Heldigvis har Gaveavisen det helt rette til dig. En gavepakke med Murer metalfigur er en god og kreativ gaveide.

10. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Kender du en nyuddannet murer, der er en adrenalinjunkie og som elsker vilde udfordringer? Så har vi den helt rette gaveide til ham, for med et tandemspring bliver selv den vildeste vovehals presset til grænsen. En fantastisk og ikke flot gave til en eventyrlysten murer, som elsker spænding.

11. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Du kender sikkert udmærket situationer, hvor man skal give en god gave, men hvor modtageren bare ikke ønsker sig noget. Frygt ej, for med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig kan han/hun helt selv vælge hvad de gerne vil opleve. Det er altså en af de nemmeste gaver at give.

12. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Som murer under oplæring har man sikkert løbet efter kaffe flere gange end man kan tælle og måske endda fået en vis kærlighed til den sorte drik. Derfor kunne et kaffekursus være en rigtig fin gave til den kaffeinteresserede murer. Til stor glæde for modtageren såvel som de tørstige kolleger.

13. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
En rigtig murer render rundt i store arbejdsbukser mange af døgnets timer, men derfor kan man jo godt gå lidt op i sit udseende i fritiden. Shaping New Tomorrow bukser er stilrene og smarte, og en perfekt gaveide til en nyuddannet murer med smag for mode.

14. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis man arbejder som murer, så ved man også at man aldrig skal gå ned på udstyr. Det skal være i orden og af god kvalitet. Det gælder også når mureren går i køkkenet. Japanske køkkenknive er en god gaveide til den kvalitetsbevidste murer, som går op i godt værktøj og god mad.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Normalt forbinder man nok en kold bajer mere med en murer, men der findes altså også andre gode ting at drikke. Gin & tonic er blevet en yderst populær drink, så hvis du skal bruge en god gave til nyuddannet murer, så kunne en ginsmagning være en ganske fremragende ide.

16. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Har du en god ven, som er murer og som elsker at spise lækker mad, så er et gavekort til tapas for 2 en rigtig fin gaveide. Hvad kunne være hyggeligere end at spise tapas sammen med en god ven på en god cafe? En herlig gave, der aldrig slår fejl.

17. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Kender du en nyudlært murer, som gerne vil kunne holde øje med klokken på en stilfuld måde? Så er det måske på tide at forære ham et nyt ur fra Nordgreen ure. Det er smukke ure i nordisk design, hvilket giver dem et smuk og klassisk udseende.

18. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Hvis der er noget som rigtige håndværkere kan lide, så er det mad og det må gerne være højtbelagt smørrebrød. Hvorfor ikke overraske en nyuddannet murer med et gavekort til højtbelagt hygge for 2. Det er hyggeligt og ikke mindst velsmagende, og der er helt sikkert også nok af det.

19. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Efter en lang uge, hvor man har slidt som en hest, så er det vidunderligt at kunne belønne sig selv med en dejlig iskold øl. Vil du gerne gøre noget rart for en travl murer, så giv ham et gavekort til en lækker ølsmagning, hvor han kan smage på en masse øl.

20. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
En dygtig murer er noget nær en kunstner og af den grund sætter mange murere også pris på museer. Flotte og moderne museums plakater er en god gaveide til den kulturelle murer, som elsker at udvide sin horisont. En smuk gave der vil tage sig rigtigt godt ud hjemme på væggen.

Personlige Gaver Til Udlært Murer

Der er mange store øjeblikke i ens liv og det øjeblik, hvor man efter flere år bliver udlært håndværker, er et af dem. Det er en tid i ens liv, hvor man endelig kan komme ud og tjene penge og skabe sig en karriere. Så hvis du kender en, der lige er blevet nyudlært murer, så er det vigtigt at du hjælper ham med at fejre det på behørig vis. Det betyder at der skal holdes svendegilde, købes gaver og festes sammen med venner og familie. Men hvad skal man så finde på at give i gave til den nyuddannede murer? Det kan vi hjælpe dig med her hos Gaveavisen, for vi er specialister i at finde de bedste personlige gaver til udlært murer.

En god personlig gave er en gave, der ikke bare bliver smidt ind bagerst i skabet. Det er en gave, som virkelig betyder noget for modtageren og som kan få et smil frem hver gang de tænker på den. Det kan være alt fra et smukt ur til en rejse. Det kan også være en oplevelse i deler eller noget helt andet. Mulighederne er mange og det er op til dig at vælge det der passer bedst.

Personlige Gaver Til Udlært Murer

Aldeles Fremragende Gaver Til Murer

Når du står og skal finde på helt aldeles fremragende gaver til murer, så er der mange hylder at tage fra. Det kan være den klassiske gave i form at lækkert værktøj eller måske noget andet til jobbet. Men det er dog bedre, hvis man bruger sin fantasi og finder noget mere spændende. Måske et gavekort til en eksklusiv ølsmagning eller vinsmagning. Det kan også være en gavekurv eller bare et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. Så længe du sørger for at give en gave, der passer til modtageren, så kan det ikke gå helt galt og du vil kunne gøre den udlærte murer rigtigt glad. Gaveavisen gør det nemt og billigt, så du behøver faktisk bare gå ind og vælge.

En aldeles fremragende gave til en murer er noget, som gør en forskel for modtageren og som han virkelig husker. Vælg en gave, der symboliserer dette store øjeblik i hans liv og som han vil kunne få glæde af lang tid fremover. Der er masser af gode ideer og hvis du er i tvivl, kan du altid lede efter inspiration her på siden. Find den bedste gave til en nyuddannet murer her hos Gaveavisen.

Aldeles Fremragende Gaver Til Murer

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: