Aldeles Fremragende Gaver Til Udlært Mekaniker

Skulle du være så heldig at have en nær ven, veninde eller et familiemedlem som snart er udlært mekaniker? Så går der formentlig ej heller længe forinden du får en invitation til svendegilde, hvilket med andre ord betyder at du skal have fundet en gave til udlært mekaniker. Dette har du formentlig aldrig før forsøgt at finde, da det er de færreste af os som har givet gaver til et utal af ny udlærte mekanikere. Så hvordan er det nu lige man finder en sådan en gave til mekaniker og hvad er en gave til mekaniker enlig? Dette kan vi heldigvis hjælpe dig med at finde frem til! Ta’ blot et kig på listen nedenfor, her finder du nemlig vores bedste bud på en glimrende gave til udlært mekaniker.

Gode Gaver Til Mekaniker

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Højtbelagt Hygge

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Mekanikeren Plakat

Hvis du står og leder efter en sjov gave til en nyuddannet mekaniker, så er en plakat fra Dialægt et godt valg. Plakaten er fyldt til randen med sjove citater fra mekanikere, som f.eks. ”Det er, fordi den er fransk” eller ”Fylder du ik’ lige blinklysvæske på?”.

Priser fra: 249 kr.

2. Vinsmagning

Kender du en nyuddannet mekaniker, der sætter pris på de gode ting i livet og som elsker god vin? Så har vi her den perfekte gaveide. Giv ham et gavekort til en vinsmagning, hvor man ikke alene får lov at smage på en masse vin, men man lærer også om dem imens.

Priser fra: 299 kr.

3. Smuk Buket

Det kan godt være svært at finde på en god gave, når man skal lykønske en nyuddannet mekaniker, så hvad stiller man op? En smuk buket blomster er altid velkommen og er en fin lille gave. Vedlæg et kort med en rar hilsen og du har en gave, der altid lokker smilet frem.

Priser fra: 225 kr.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Bare fordi man til daglig render rundt i arbejdsbukser og få olie på fingrene, så er der ingen der siger, at man ikke kan gå op i sit udseende. Forkæl den nyuddannede mekaniker med et på lækre bukser fra Shaping New Tomorrow. En flot og praktisk gave til den modebevidste.

Pris: 750 kr.

5. Metalfigur Mekaniker

Dette er en sjov lille gave, der egner sig rigtigt godt til den nye mekaniker, der endelig er blevet udlært. Den lille metalfigur mekaniker vil tage sig godt ud hjemme på reolen eller på et bord. Det er en passende gave, der giver et personligt islæt, som altid er velkomne.

Priser fra: 465 kr.

6. Kør Djævleræs

Man bliver vel ikke mekaniker, hvis man ikke elsker biler. Nu kan man komme ud og køre vildt i biler i stedet for at reparere dem. Overrask den nyuddannede mekaniker med et gavekort til djævleræs og giv ham muligheden for at give den gas på de kendte baner.

Priser fra: 1199 kr.

7. Personlig Nøglering

Hvis du skal finde på en god gaveide til den nyuddannede mekaniker, så er en personlig nøglering en virkelig god ide. Det er den oplagte gave til en, der måske kunne trænge til at have lidt bedre styr på sine nøgler. En sjov og personlig lille gave.

Priser fra: 199 kr.

8. Madkursus

Når man er vant til at rumstere med biler, så er det jo ikke sikkert at man har haft tid til at rumstere i køkkenet. Derfor kan du med fordel forære mekanikeren et gavekort til et lækkert madkursus. Her lærer man en masse og får en fed oplevelse.

Priser fra: 945 kr.

9. Backpacker Rygsæk

Nu hvor læretiden er forbi og man endelig er udlært mekaniker, så skal man da lige have en ferie. Den må gerne være aktiv og til det formål er en backpacker rygsæk en virkelig god hjælp. Det er en fed gave, som også er yderst praktisk for det aktive menneske.

Pris: 149 kr.

10. Tandemspring

Hvad giver man den nyuddannede mekaniker, der har alt? Jo, hvis det er en vovehals, der ikke er bange for noget, så kunne et gavekort til et tandemspring være en perfekt gave. Det er spændende, unikt og ikke for sarte sjæle. En gave for rigtige mænd og kvinder.

Priser fra: 2199 kr.

11. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Det kan sagtens være svært at finde den helt perfekte gaveide til den nyuddannede mekaniker. Derfor anbefaler vi et gavekort til DuGlemmerDetAldrig, for så kan modtageren selv vælge blandt hundreder af spændende oplevelser. Det er med andre ord en nem og praktisk gave, som altid er populær.

Priser fra: 150 kr.

12. Kaffekursus

Som mekaniker lærling har man sikkert lavet kaffe nok for et helt liv, men med et eksklusivt kaffekursus kan man genfinde glæde ved kaffe. Det er en skøn gaveide til den nyuddannede mekaniker, der gerne vil være sin egen barista og lave pragtfuld kaffe. En anderledes gaveide.

Priser fra: 249 kr.

13. Gode Bøger

Når man endelig har fri er der ikke noget bedre end at pakke sig ned på sofaen men en rigtig god bog. Så hvis du gerne vil glæde den bogelskende mekaniker, så er gode bøger altid en rigtig god gaveide. Der findes noget for enhver smag.

Priser fra: 200 kr.

14. Japanske Køkkenknive

Som mekaniker kender man alt til værdien af godt værktøj, så hvorfor skulle det forholde sig anderledes i køkkenet? Japanske køkkenknive er en oplagt gave til en nyuddannet mekaniker, der elsker at lave mad. En flot og praktisk gave, som man kan have glæde af mange år frem i tiden.

Priser fra: 349 kr.

15. Ginsmagning

Danskerne er blevet utroligt glade for at drikke masser af gin og tonic, så hvorfor skulle det forholde sig anderledes for en nyuddannet mekaniker? Forkæl en du holder af med et gavekort til en lækker ginsmagning. Der er en spændende, lærerig og ikke mindst velsmagende oplevelse.

Priser fra: 199 kr.

16. Tapas For 2

Hvis du står og mangler en perfekt gaveide til en nyuddannet mekaniker, så kan du med fordel overveje et gavekort til tapas for 2. Hvad kunne være mere hyggeligt end at spise lækre tapas sammen med en man holder af på en hyggelig restaurant? En sikker vinder hver gang.

Priser fra: 499 kr.

17. Nordgreen Ure

Dette er den helt rette gaveide til den modebevidste mekaniker, der gerne vil gå lidt op i sit udseende og ved at detaljerne betyder noget. De lækre Nordgreen ure er det perfekte tilbehør til ens beklædning og en rigtig god gave til den nyuddannede mekaniker.

Priser fra: 1395 kr.

18. Højtbelagt Hygge For 2

Der skal en del til et mætte en rigtig mekaniker og med denne gave kan man virkelig gøre forsøget. Højtbelagt hygge for 2 er en skøn gaveide, hvor modtageren kan tage ud og nyde lækkert smørrebrød sammen med en de holder af. Rendyrket hygge og velsmag.

Priser fra: 399 kr.

19. Ølsmagning

Når der endelig er weekend, så elsker enhver nyuddannet mekaniker at få en iskold øl. Men hvorfor nøjes med én? En ølsmagning er en sjov og velsmagende gaveide, som nok skal lokke smilet frem. Den perfekte gave til enhver der elsker god øl fra hele verden.

Priser fra: 129 kr.

20. Museums Plakater

Hvis du gerne vil give en lidt anderledes, men smuk gave til en nyuddannet mekaniker, så bør du overveje en af de smukke museums plakater. Der findes plakater fra museer verden over og du kan helt sikkert finde en, som vil tage sig godt ud hjemme i privaten. En glimrende gaveide.

Priser fra: 129 kr.

Personlige Gaver Til Udlært Mekaniker

Det er noget stort og ganske særligt at blive udlært som håndværker, uanset om man er blevet udlært tømrer, mekaniker, elektriker eller noget helt andet. Det er et øjeblik, hvor verden ligger for en fødder og man endelig kan se frem til det virkelige arbejdsliv. Et liv med bedre løn og mere interessante arbejdsopgaver. Det skal naturligvis fejres af venner og familie, hvilket betyder svendegilde. Og til et godt svendegilde er der naturligvis masser af fine gaver fra gæsterne. Men hvad skal man så give den nyuddannede mekaniker? Gaveavisen har en række gode forslag, der helt sikkert vil falde i modtagerens smag.

Hvis du gerne vil give en god gave til en nyuddannet mekaniker, så sørg for at gaven er personlig og har en særlig betydning for modtageren. Gaveavisen har heldigvis masser af personlige gaver til udlært mekaniker, så du behøver bare at vælge. Det kan være en gave, som mekanikeren har drømt om længe, men det kan også være et flot ur. Mulighederne er mange, men hvis du bare tænker dig om, så kan du sagtens finde det helt rette. Tænk blot på hvad modtageren kan lide og vælg derudfra. Så kan det ikke gå galt.

Personlige Gaver Til Udlært Mekaniker

Fremragende Gaver Til Mekaniker

Der findes masser af fremragende gaver til mekaniker, og især hvis det er en nyuddannet. Men det kan ikke alt sammen være arbejdstøj, lækkert værktøj og lignende ting. Der må også gerne være noget, som skiller sig en smule ud og som er rigtigt sjovt for den nye mekaniker. Det behøver ikke engang være specielt dyrt eller særpræget, for enhver mekaniker vil elske en lækker gavekurv eller måske et gavekort til en ølsmagning. Det handler altså bare om at tænke lidt ud af boksen og være kreativ med sine ideer. Hvis du kender den nye svend godt, så behøver du jo bare tænke på deres interesser og hobbyer. Så burde du kunne finde en masse inspiration og gode ideer. Gaveavisen har en masse fine ideer, så hvis du er helt på herrens mark, så kan vi hjælpe.

Vælg mellem en masse skønne oplevelsesgaver, smukke ting til hjemmet eller måske bare en lækker middag på en god restaurant. Alle er de fremragende gaver til mekaniker, der sætter pris på de gode ting i livet og du kan med rette benytte Gaveavisen til at finde gaven. Så gå på jagt her på siden og find den bedste gave til en nyuddannede mekaniker.

Fremragende Gaver Til Mekaniker

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: