Søde & Betænksomme Gaver Til Lærer - Afskedsgaver & Til Nyuddannet Lærer

Gave til lærer kan man give af mange grunde, for ens lærer er trods alt en ret stor del af ens hverdag i en del år. Det kan nemlig både være en god folkeskolelærer, der fortjener at vide at de gør det godt. Men det kan også være fordi en højt elsket lærere går på pension eller skifter arbejde. Det kan naturligvis også være når man skifter et til et højere klassetrin eller sågar til en ny uddannelse. Uanset hvad, så er det altid velkomment at vise en god lærer, at man sætter pris på deres indsats, enten blot i hverdagen eller i forbindelse med et arrangement, såsom forårskoncerter eller måske årets Luciaoptog. Anledninger er der nok af, så man skal blot sørge for at finde en god og kreativ gave til lærer. 

Det kan også være at man har en god ven eller veninde, der netop er blevet færdiguddannet som skolelærer og som derfor fortjener en lille erkendtlighed. Efter flere års hårdt studie og siden med lektier, så er tiden endelig kommet, hvor det hele skal bære frugt. Det vil man som ven gerne være med til at fejre og det gør man da bedst med en gave til nyuddannet lærer. Her på siden kan du nemt finde en god gave til færdiguddannet lærer, så gå endelig på jagt og se hvad du kan finde.

Der er naturligvis også masser af gode gaver til en lærer, som bare gør et godt stykke arbejde og som derfor skal have en gave. Du kan finde noget for enhver smag og i en masse forskellige prislejer, så det burde ikke være svært at finde en god gave til lærer.

Søde & Sjove Gaver Til Lærer

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Tillykke Buket

Trending Gaveide

Luksus Brunch

1. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god bog er oplagt at give til sin yndlingslærer fra folkeskolen eller gymnasiet, som man nu skal tage afsked til. Vælg en fagbog inden for lærerens interessefelt, eller find en spændende roman, som læreren kan koble af med derhjemme efter en lang dag. Det er også en skøn gave til nyuddannet lærer.

2. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Er man en rigtig lærer, hvis man ikke drikker mindst fem kopper kaffe om dagen? Glæd din lærer med et sjovt og lærerigt kaffekursus, hvor man lærer om de mange forskellige smagsvarianter og bryggemetoder. Det er både en skøn gave til nyuddannet lærer og til en lærer, der har haft særlig betydning for en.

3. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par fede Shaping New Tomorrow bukser er en skøn gave til den mandlige lærer, der går op i stil og komfort. Disse lækre bukser har et elegant design, der gør dem oplagte at have på til hverdag og fest. Bukserne er enormt behagelige, så man kan også have dem på om søndagen på sofaen.

4. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Ønsk den nyuddannede lærer tillykke med en fin tillykke buket, eller sig farvel til din yndlingslærer med en buket farverige blomster. Uanset hvad er det en helt perfekt gave til lærer, der har en helt særlig plads i dit hjerte. Den vil med garanti pynte flot på bordet.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
En vinsmagning er en oplagt lærer gave til en, der holder af de dyre dråber. Her kan læreren selv invitere en god ven eller kæreste med, og de vil sammen få en skøn dag med masser af lækker vin. Det er både en skøn gave til nyuddannet lærer og afskedsgave til lærer.

6. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Holder læreren af flotte smykker? Så kan du nemt finde den helt perfekte gave til lærer hos Abelstedt. Her er der et bredt udvalg af alt fra funklende ringe til smukke halskæder, så du kan med garanti finde et smykke, som læreren vise frem med stolthed.

7. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Leder du efter en sød og sjov gave til læreren, som altid lytter med lørdag formiddag, når der er Mads og Monopolet? Så er denne bog en aldeles fremragende gaveidé. Den er nemlig en samling af de sjoveste, vildeste og pinligste dilemmaer og de viseste ord fra A-holdet.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Glæd den madglade lærer med et par lækre japanske køkkenknive. Det er en oplagt gave til hjemkundskabslæreren, som elsker at bruge tid i et køkken. Knivene har en særdeles god kvalitet, der gør det til en leg at skære selv de hårdeste rodfrugter. En skøn gave til lærer.

9. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Leder du efter en helt særlig gave til læreren, der fortjener at blive forkælet ud over det sædvanlige? Uanset om det er gave til nyuddannet lærer eller afskedsgave til yndlingslæreren, så er et ophold på Ystad Saltsjöbad en genial gaveidé. Her er der garanti for fuld afslapning, god mad og smukke omgivelser.

10. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Hoptimisten har været enormt populær i mange år, og det bestemt ikke uden grund. Den søde lille figur spreder glæde hos enhver, der kigger på den, og så fås den i et utal af forskellige varianter. Det er en skøn gave til læreren, som ikke ønsker sig noget.

11. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Hos Citatplakat.dk finder du et bredt udvalg af fine plakater med unikke motiver. Det er en skøn gave til lærer, der går op i personlig indretning. De smukke plakater findes nemlig i et væld af afskygninger, så du vil helt sikkert kunne finde en citatplakat som passer til din lærer.

12. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Vil du gerne give en helt særlig gave til lærer, der ikke ønsker sig noget? Hvis læreren ikke lider af højdeskræk, går du ikke helt galt i byen med en ballonflyvning. Det er en helt fantastisk oplevelse, hvor man svæver højt over jorden og kan se landskabet fra en ny vinkel.

13. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Danmark er et lille land med store forskelligheder. Der er et hav af forskellige dialægter, som kan være mere eller mindre umulige at forstå. En byplakat er en herlig gave til lærer, der skal hylde sin hjemstavn. Hvis man f.eks. kommer fra ”Synnejylland”, vil med garanti få et godt grin over citater som ”En knæp-kaach o æ telle?”.

14. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Forkæl læreren med en skøn og luksuriøs gave. Hos Nordgreen finder du lækre ure til både mænd og kvinder, som alle har et moderne design og høj kvalitet. Urene er produceret med omtanke for miljøet, så er det en oplagt gave til lærer, der går op i bæredygtighed.

15. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Vil du gerne give en personlig gave til lærer? Så er en personlig nøglering en helt perfekt gaveidé. Nøgleringen kan fås i flere forskellige farver, og så kan du skrive lærerens navn, fødselsdato eller andet på. Det er en skøn gave, der både er praktisk og personlig.

16. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er en skøn gave til både mænd og kvinder. De fine plaider varmer på en kold vinteraften, og så fås de i mange forskellige fine farver og mønstre, der med garanti vil pynte i lærerens hjem. En skøn gave til nyuddannet lærer eller afskedsgave til lærer.

17. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Er du på helt bar bund, når det kommer til at finde den perfekte gave til læreren, der har alt? Så kan du trygt give ham eller hende denne skønne fanebærer fra Kay Bojesen. Den er oplagt at sætte på morgenbordet, når der skal fejres fødselsdag eller andre særlige lejligheder.

18. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Glæd læreren med et sjovt og lærerigt madkursus. Inviter den nyuddannede lærer med på kurset, hvor I kan lære at lave alt fra gourmet hotdogs til franske fristelser, mens I nyder hinandens selskab. Det er også en genial afskedsgave til lærer, der holder af at lave god mad.

19. Parfume

Pris: 100 kr.
En parfume er en af de gaver, som både mænd og kvinder vil blive glade for at få. Lykønsk den nyuddannede lærer med en skøn duft, som kan gøre enhver grå mandag lidt mere farverig. Det er også en fin afskedsgave til lærer, der fortjener en ekstra særlig gave.

20. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Det kan være en jungle at finde gaven til lærer, der har alt. Man kan nemlig let komme til at give en ting, som vil ende med at samle støv nede i kælderen. Derfor er en oplevelsesgave en oplagt gaveidé. En ginsmagning er en skøn oplevelse, hvor man lærer om den spændende drik, mens man får lov at smage løs.

21. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Denne lækre ansigtscreme fra Australian Bodycare er en skøn gave til lærer, der holder af skønne hudplejeprodukter. Cremen indeholder bl.a. tea tree oil, der har en helbredende virkning på huden og modvirker irritation. Den efterlader huden blød og smidig, så man hurtigt føler sig klar til en lang dag.

22. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Forkæl læreren med noget pænt til hjemmet. Denne abe fra Kay Bojesen er en oplagt gaveidé til lærer, der ikke ønsker sig noget. Aben har nemlig et tidløst design, så den vil skabe hygge i ethvert rum. En skøn gave, som man kan få glæde af hele livet.

23. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Bølgerne kan gå højt i et klasseværelse, og derfor fortjener læreren at komme helt ned i gear. Glæd en sød lærer med en luksus ansigtsbehandling, hvor man både får behandling med skønne produkter og afslappende massage. Det er en herlig gave til lærer, der med garanti vil gå derfra med fornyet energi.

24. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Bring elegante former og dejlige farver med ind i stuen i form af en smuk museums plakat. Plakaten er en skøn gave til lærer, der holder af at at gå på museer og til udstillinger.

25. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Er du træt af at give gaver, som modtageren aldrig rigtig får brugt? Så er oplevelsesgaver din redning. Glæd læreren med en hyggelig ølsmagning, hvor man kan lære mere om de gyldne dråber sammen med en, man holder af. Det er en oplagt gave til læreren, der nyder en kold øl efter en lang dag.

26. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Glæd musiklæreren med et par skønne Apple AirPods. Det er også en herlig gave til andre lærere, der holder af at høre musik på farten. Disse smarte høretelefoner har nemlig ingen irriterende ledninger, som kan gå i hårdknude nede i lommen. Det er altså nemt at hurtigt at sætte sin yndlings playliste på.

27. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Vil du gerne give en helt særlig gave til lærer, der fortjener en unik og uforglemmelig oplevelse? På en Dinner In The Dark spiser man en lækker middag i bælgravende mørke, så man må famle sig frem i mørket og bruge sine andre sanser. Det kan kun blive en sjov og udfordrende oplevelse.

28. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Med en bluetooth højtaler får man både god lyd i hjemmet og fed musik på farten. De smarte højtalere kan nemlig nemt tages med, så man kan høre sin yndlingsmusik hvor som helst, når som helst. Det er en skøn gave til nyuddannet lærer eller afskedsgave til yndlingslærer.

29. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Hos Lammeskindet.dk finder du et bredt udvalg af de blødeste lammeskind, som kan gøre ethvert hjem lidt mere hyggeligt. Skindene fås i neutrale farver, men du kan også vælge den mere friske koral blå. Det er en skøn gave til lærer, der fortjener at sidde ekstra blødt.

30. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Giv en helikoptertur i gave til lærer, der fortjener en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Man mærker hurtigt suset i maven, når man svæver rundt over skyerne og han se den smukke udsigt, der udfolder sig under fødderne på en. Det er en vild oplevelse, man sent vil glemme.

31. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Glæd den nyuddannede lærer med en lækker backpacker rygsæk. Som gymnasielærer eller folkeskolelærer skal man ofte på studieture og udflugter. Derfor er det skønt at have en god rygsæk i høj kvalitet, som både er rummelig og er rar at have på i længere tid ad gangen.

32. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Leder du efter en vild oplevelsesgave til lærer, der elsker at mærke suset i maven? Så er en svæveflyvning en genial gaveidé til lærer. Det er en helt unik oplevelse at svæve lydløst rundt i luften, mens man kan nyde den bjergtagende udsigt i ro og mag. Her glemmer man hurtigt hverdagens stress og jag.

33. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Denne sjove citatplakat er en herlig gave til mandlig lærer, som holder af at fortælle dårlige far-jokes. Han vil med garanti nikke genkendende til mange af vittighederne som ”Hvorfor har en isterning ingen arme og ben? Fordi den er vanskabt”. Hvem ved – måske vil han lære en ny joke eller to?

34. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Glæd vandhunden med et sjovt undervandsjagt kursus. Det er en skøn gave til lærer, der ikke ønsker sig noget. Hvis du giver gaven til din gode ven eller kæreste, kan du invitere dig selv med. I vil sammen få en herlig dag, hvor I lærer at fange fisk med harpun.

35. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Er du på jagt efter den helt perfekte gave til lærer, der har et helt særligt forhold til sine sneakers? Så vil dette sneaker cleaning kit med garanti falde i god jord. Kittet indeholder alt, som man skal bruge for at gøre sine beskidte sneaks kridhvide igen.

36. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Det kan være svært at finde gaven til læreren, der har alt. Men du vil med garanti ikke gå helt galt i byen med et gavekort til tapas for 2. Her kan man nyde spanske delikatesser som gazpacho og pollo al ajillo sammen med en, man holder af.

37. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Vil du gerne glæde læreren med en personlig gave? Uanset om det er til den nyuddannede lærer eller din yndlingslærer fra gymnasiet, så er en fin fotocollage en skøn gaveidé. Hele klassen kan samle de fedeste billeder fra gymnasietiden, som vil være et evigt minde om tre skønne år.

38. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Leder du efter en skøn oplevelsesgave til lærer, der bor i nærheden af København? Så bør du glæde læreren med en hyggelig sejltur på hovedstadens smukke kanaler med GoBoat København. Her kan man tage vennerne med og nyde en lækker picnic og måske et godt glas vin.

39. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Giv læreren et godt grin med denne Danish Sayings plakat fra Dialægt. Den fine plakat indeholder direkte oversættelser af typiske danske talemåder. Man vil med sikkerhed få et smil på læben over oversættelser som: ”Don’t come here and play king carrot” og ”Can we fart about the price?”. En sjov gave til lærer.

40. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Lær hjemkundskabslæreren at lave den perfekte pizza på et pizzakursus. Eleverne vil med garanti blive ellevilde over at bruge et par timer i skolen på at lave deres livret. Det er også en herlig gave til nyuddannet lærer, der fortjener at få en hyggelig dag med masser af pizza i godt selskab.

Hvad Giver Man En Lærer I Gave?

Men hvad skal man så give i gave til en lærer? Jo det afhænger af en del forskellige ting, men det er naturligvis vigtigt at man overvejer sin relation til læreren først og fremmest. Hvis det er en folkeskolelærer som har gjort en ekstra indsats, så kan en gavekurv, et gavekort eller måske en stor buket blomster ofte være det gode valg. Det er gaver, der passer til de fleste og som enhver vil kunne sætte pris på. 

Skal det være lidt mere specielt, så kan man gå hele vejen og vælge et gavekort til en dejlig oplevelse. Der er masser af gode forslag når det kommer til oplevelser og her på siden har vi naturligvis samlet alle de bedste. Så uanset om det er til en ven, der er nyuddannet lærer eller om det er til en lærer, som man har holdt meget af, så er der en perfekt gave. Gaver til lærer sidste skoledag kunne f.eks. være et gavekort til en lækker luksus brunch. Dette er en perfekt gave, som enhver vil elske. Eller kan man overveje en biograf gavekort eller måske et flødebollekursus

Man skal sørg for at være kreativ når man giver gaver til lærer. De er ofte selv kreativ mennesker og de vil elske at kunne fornemme, at der er blevet gjort en lille indsats for deres skyld. Hvem elsker ikke det?

gave til lærer

Gave Til Nyuddannet Lærer

Hvis du skulle være så heldig at kende et skønt menneske, som netop er blevet færdiguddannet lærer. Måske endda er du blevet inviteret til en hyggelig fest eller lignende, hvis dette er tilfældet er der særligt en vigtig ting som du skæl være opmærksom på. Nemlig at finde en yders god gave til nyuddannet lærer, for det er nemlig ikke hver dag at en man kender bliver uddannet lærer eller for den sagsskyld noget som helst andet. 

Men hvad skal du så give i gave til den dejlige nyuddannet lære, tænker du måske og ja det er som bekendt helt op til dig. Men der er dog med fordel nogle punkter som du kan sikre dig at din gave automatisk krydser af for at være siger på at det er en god gave til nyuddannet lærer. Det er eksempelvis vigtigt at gaven er personlig og at det overordnet set er noget personen vil kunne få gavn og glæde af. Se blot vores liste ovenover her er alle gaveideer oplagte Gaver til nyuddannet lærer, netop fordi der er tale om personlige og brugbare gaver.

Gave Til Nyuddannet Lærer

Gaver Til Lærer Sidste Skoledag

Sidste skoledag er og vil altid være noget ganske specielt, det er en stor milepæl for alle unge mennesker og ikke mindst en rigtig sjov dag. Der er et væld af traditionen på en sådan sidste skoledag som alle naturligvis skal afholdes og holdes ved lige. Her i blandt er traditionen om at man giver gaver til lærer sidste skoledag. Det behøver ikke at være noget dyrt og fancy, snarre tvært imod, for hele hemmeligheden bag en god gave til lærer sidste skoledag er at gaven er sjov og fortæller en historie om læreren. Det kan eksempelvis være at læreren altid starter timen på en speciel måde eller altid spiser æbler og at i derved kan finde en sjov gave.

Men skulle det være tilfældet at der absolut intet interessant eller spændende er ved jeres lærer, er der naturligvis andre veje som I kan gå. For nogle mennesker er bare meget almindelige og på kanten til det uinteressante men her kommer vi jer til hjælp så frygt ej! For vi har nemlig lavet en grundigt udarbejdet gaveinspirations liste ovenover som I frit kan finde inspiration fra og finde jeres gaver til lærer sidste skoledag uden besvær.

Gaver Til Lærer Sidste Skoledag
Gode & Kreative Gaver Til Lærer

Alle ønsker naturligvis at give gode og kreative gaver til lærer uanset anledning, eller lærens personlighed. Netop derfor er det da også helt legitimt at søge inspiration på internettet, da der kan være gode tips og tricks at finde. Heldigvis er det lige akkurat hvad denne side har at byde på, hjælp til at finde gode gaver til lærer uanset køn. Så hvis du eller sågar hele klassen sidder og forsøger at finde på en kreativ gave til lærer, så er der her heldigvis hjælp at hinde.

For ved at benytte vores gaveinspirations-liste ovenover får I et unikt indblik i hvad en god gave til lærer kan være. Vi har listet de absolut bedste gaveideer til lærer op så du eller I blot skal blive enige om lige netop hvilken gave I dog skal vælge at give. Det er selvfølgelig ej heller altid nemt, men dog lettere end selv at komme op med kreative gaver til lærer.

Gode Gaver Til Lærer

FAQ om gaver til lærer

Hvor meget koster en gave til lærer?

En god gave til lærer koster 150-250 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du/I ønsker at glæde jeres lærer med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du/I kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du/I har til læreren.

Hvad er en god gave til lærer?

Der findes utrolig mange gode gaver til lærer, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også er noget som læreren har udtrykt at han eller hun ønsker sig.

Hvorfor give en gave til lærer?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til lærer, dette kunne f.eks. være sidste skoledag, fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give læreren en god gave.

Kreative Gaver Til Lærer

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: