Gode Tak Og Tillykke Gaver Til Læger Som Vil Skabe Stor Glæde

Har du en god ven, veninde eller måske endda et nært familiemedlem som snart kan kalde sig nyuddannet læge? Eller har du fået en fremragende behandling af en dygtig læge og vil derfor sige tak i form af en god gave til læge? Så har du formentlig tænkt over hvad pokker du dog skulle finde på at glæde denne kære læge med, og hvad kan man enlig tillade sig at give en fremmede læge i gave? Dette har du formentlig lige ledes tænkt over, måske endda uden rigtig at blive klogere. Men frygt ej, for uanset hvad end anledningen måtte være for at skulle finde en gave til læge, kan vi sagtens hjælpe dig. Hele denne side omhandler nemlig gaver til læger, og derfor er der utrolig mange helt fremragende gaver til læge at vælge blandt. Så tag endelig et kig på listen nedenfor og lad dig inspirere, og hvem ved måske du finder den helt rette gave til lægen.

Gode Gaveideer Til Læge

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Træfigur Læge

Trending Gaveide

Smuk Buket

1. Lægen Plakat

Pris: 249 kr.
Der findes mange sjove gaver, der passer rigtigt godt til en nyuddannet læge. En af de sjoveste er denne Lægen plakat fyldt med sjove citater. Med sjove vendinger som ”Det er nok bare en virus” og Du får en henvisning med det samme”. En god gaveide.

2. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Kender du en, der lige er blevet færdiguddannet læge og som skal have en god gave, men har du svært ved at finde på det helt rette? Så er en gavekurv en perfekt ide. Hvem vil ikke elske en stor kurv fyldt til randen med lækre sager?

3. Metalfigur Læge

Priser fra: 465 kr.
Denne lille og fine metalfigur forestiller en travl læge, der undersøger en patient. Det er en sjov lille gave, vil se godt ud på lægens skrivebord eller måske hjemme i privaten. Uanset hvad er det en meget passende gaveide til en nyuddannede læge, der holder af små sjove pyntegenstande.

4. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Efter mange svære eksamener og hårde år under uddannelse er man endelig nyuddannet læge og det er noget der skal fejres. Med en sjove Kay Bojesen fanebærer har du en lille festlig figur, der altid er klar til at svinge med flaget for dig. Det er en oplagt gaveide til den nye læge.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Når man arbejder hårdt som læge, så har man også fortjent at blive forkælet i sin fritid. Kender du en læge, der elsker god vin, så e et gavekort til en vinsmagning en fremragende gaveide. Her kan man få smagt på lækre vine og lære en masse om dem imens.

6. Den Gode Patientsamtale

Priser fra: 250 kr.
Som nyuddannet læge er der stadig meget at lære. Derfor kan den fantastisk bog ”Den gode patientsamtale” hjælpe med at gøre det nemmere. Den indeholder en masse gode råd til nyuddannet sundhedspersonale og er en fremragende gaveide. Forkæl en læge du holder af med denne spændende og praktisk bog.

7. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Hvis man skal give en god gave til en nyuddannet læge, men har svært ved at finde på det helt rigtige, så bør man overveje en smuk buket blomster. Der er en god gave, som alle bliver glade for og samtidig ruinerer man ikke sig selv.

8. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Hvad giver man den kreative læge, der elsker at slappe af i sin fritid? Jo man kan kunne overveje om ikke man skulle forkæle dem med garn & strikkeudstyr. Det er en fantastisk gave, som virkelig lader modtageren udfolde sin kreativitet. En praktisk gave, som altid lokker et smil frem.

9. Træfigur Læge

Priser fra: 129 kr.
Hvis man står og mangler en sjov lille gave til den nyuddannede læge, så er her et rigtigt godt forslag. Denne smarte lille træfigur forestiller en læge og vil tage sig godt ud på skrivebordet på kontoret. En sjov gaveide, der samtidig er ganske betænksom.

10. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Kender du en nyuddannet læge, der elsker at slå sig løs i køkkenet i sin fritid, så er et sæt japanske køkkenknive en fantastisk og ganske praktisk gaveide. Knivene er af fremragende kvalitet og du kan være sikkert på, at de bliver et sandt hit hos modtageren.

11. Læge Metalfigur

Priser fra: 400 kr.
Denne lille læge metalfigur er en god gave at give til den nyuddannede læge, der skal have en personlig gave, som knytter sig til uddannelsen. Det er et symbol på den færdiggjorte uddannelse og vil pynte hjemme på reolen eller skrivebordet på kontoret. En sjov gave til den nyuddannede læge.

12. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Det kan godt være svært at finde den perfekte gave til lægen der har alt. Men frygt ej for Gaveavisen er her for at hjælpe. En god gave, som alle vil elske, er lækker og dejlig chokolade. Det er en tidløs gaveide, der aldrig går af mode.

13. Er Der En Læge Til Stede

Priser fra: 170 kr.
Bogen ”Er der en læge til stede” er en fantastisk morsom og interessant fortælling fra et langt liv som læge og alternativ behandler. Dorte Theilade har en masse små anekdoter og fortællinger, der vil kunne lokke smilet frem hos den nyuddannede læge. En fremragende og interessant gaveide.

14. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Hvem af os elsker ikke flødeboller? De små lækre cremefyldte boller er en udødelig klassiker og med et flødebollekursus kan man selv lære at lave dem. Det er en sjov og kreativ gaveide til en nyuddannet læge, der sætter pris på de søde ting i livet.

15. Sundhedspersonale Figur

Priser fra: 399 kr.
Hvis du er på udkig efter en sjov, men også personlig gaveide til en god ven, der lige er blevet nyuddannet læge, så har du fundet det rette. Den lille sjove sundhedspersonale figur er det helt rette, da den både er humoristisk, men også relevant for modtageren. En god og betænksom gave.

16. Spiritus

Priser fra: 65 kr.
Når man arbejder hårdt som læge, så skal man også have lov at nyde livet i sin fritid. Derfor kan man med fordel give en god flaske spiritus i gave til den nyuddannede læge. Der findes en masse at vælge imellem og der er sikkert også noget de vil elske.

17. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
De populære Kay Bojesen figurer er altid en populær gaveide og det er ikke uden grund. Der findes flere sjove modeller og de vil alle gøre sig glimrende som gave til en nyuddannet læge. Giv en gave, der både ser godt ud, men som også er betænksom.

18. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Efter en lang uge med hårdt arbejder og en masse patienter er det på tide at pakke sig ned på sofaen. Her vil en klassisk uldplaid være prikken over i’et og gøre hyggen komplet. En klassisk uldplaid er altså en fremragende gaveide til den nyuddannede læge.

19. Metalfigur Af Læge

Priser fra: 400 kr.
Vil du gerne give en personlig og sjov gave til en nyuddannet læge, så behøver du ikke lede længere. En lille fin metalfigur af læge er en god gave, der knytter sig til modtagerens uddannelse. Det er med andre ord en herlig lille gave, som viser at man holder af modtageren.

20. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Der er ikke noget, der er så hyggeligt som et smukt og varmt lammeskind. Det er en gaveide, der bliver rigtigt populær når vejret bliver koldere. Forkæl den nyuddannede læge med et lækkert lammeskind. De findes i en masse flotte farver og er altid en god gave. 

21. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Her er en gaveide, der aldrig nogensinde går af mode og som altid bliver taget imod med et smil. Er der noget hyggeligere end et cafebesøg for 2. Modtageren kan nyde et lækkert måltid sammen med en de holder af på en af de mange skønne cafeer rundt om i landet.

22. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Der findes simpelthen ikke noget, der er meget mere lækkert end en god brunch. Denne unikke kombination af morgenmad og frokost kan bare noget. Overrask en nyuddannet læge med et gavekort til en luksus brunch for 2. Så kan de tage en god ven med ud at spise en dejlig brunch.

23. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Som en travl og nyuddannet læge er det vigtigt at man tager sig tid til lidt selvforkælelse. Hvis du kender en læge, der ikke er så god til det kan du overraske dem med en luksus ansigtsbehandling. Her får de et par timers rendyrket forkælelse og luksus. Fantastisk gaveide.

24. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Der findes mange sjove og praktiske gave til den nyuddannede læge, men en fotocollage mest af alt en personlig gave. Fyldt med billeder af ting, der betyder noget for modtageren. Der findes ikke mange gaveideer, der er bedre til at få smilet frem hos modtageren. Kan man ønske sig mere?

Gave Til Nyuddannet Læge

Det at blive færdiguddannet læge er noget nær det største man nogensinde kommer til at opnå. Det er noget, der skal fejres og det kan du hjælpe med, hvis du finder den helt rigtige gave. Kender du en, som lige er blevet færdig med medicinstudiet eller som snart bliver det, så vil du sikkert gerne hjælpe til med at gøre det til noget ganske særligt. Derfor er en god gave til nyuddannet læge en gave, der skal være sjov, personlig og betænksom. En gave, der viser, at du holder af dem og at du er meget glad for deres vegne.

Men hvad skal man så give den nyuddannede læge? Jo her hos Gaveavisen har vi alverdens lækre gaveideer, så du nemt og hurtigt kan finde den bedste gave til en du holder af. Det kan være alt fra en spændende oplevelse til noget smukt til hjemmet. Mulighederne er næsten uendelige og hvis du finder det helt rigtige, så kan du være sikker på at modtageren bliver glad. Tag et kig her på siden og se hvad vi kan tilbyde. Der er noget for enhver smag og for enhver pengepung. Du behøver blot vælge det, der passer til en nyuddannet læge.

Gave Til Nyuddannet Læge

Personlige Gaver Til Læge

Læger har et hårdt arbejde, for ikke alene arbejder de i virkelig mange timer, men de skal også arbejde med noget af det mest komplicerede og værdifulde, nemlig menneskers liv. Det er noget, der kræver at man er på og at man har en stærk vilje. Men det er også noget, der gør at man fortjener det bedste.

Kender du en hårdtarbejdende læge, der virkelig har fortjent at blive forkælet, så er du kommet til det rette sted. For her hos Gaveavisen hjælper vi dig med at finde de bedste gaver til en læge. Gaver, der viser dem, at de er elsket og værdsat. Gaver, der betyder noget og virkelig bliver givet med hjertet. Personlige gave til læge. Men hvad er en god personlig gave så?

Gode personlige gaver til læge er noget, der har en ganske særlig betydning for modtageren. Det kan f.eks. være en specifik oplevelse, som vækker minder hos dem. Det kan også være noget, som de har ønsket sig i lang tid. Alle er unikke og derfor er det op til dig, at vælge det helt rette til din gode ven. Heldigvis kan Gaveavisen hjælpe dig med at finde den bedste personlige gave til en læge.

Personlige Gaver Til Læge

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: