Gode Gaveideer Til Nyuddannet Konsulent Som Vil Skabe Glæde Og Smil

Har du en helt igennem vidunderlig ven, vendinde, kæreste eller et nært familiemedlem som snart kan glæde sig over at være nyuddannet konsulent? Så har du muligvis allerede modtaget en invitation til en større fest, en god middag og et dejligt glas vin eller noget helt tredje. Ja måske er du endda inviteret på selve dagen hvem ved. Uanset hvad er anledningen der i hvert fald og derfor er det også vigtigt at du får fundet en god gave til nyuddannet konsulent, som du kan glæde det kære menneske med. Måske har du allerede tænkt over hvad din gave til konsulenten skulle være men er ikke rigtig kommet frem til noget konkret. Skulle dette være tilfældet kan vi glæde dig med at du her på siden kan finde et utal af konkrete gaveideer til konsulent, så ta’ dig tiden til at kigge listen nedenfor igennem.

Gode Gaver Til Konsulent

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Konsulenten Plakat

Priser fra: 249 kr.
Der er mange sjove udtryk og vendinger, som man ofte hører, når det kommer til konsulenter. F.eks. ”Det vi gør er…” og mange flere. Denne plakat er en skøn gaveide til en god ven, der er konsulent, dan den garanteret kan lokke smilet frem og give dem et godt grin.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
At arbejde som konsulent er hårdt og derfor fortjener man også at slappe rigtigt godt af. Derfor kan du med fordel give en vinsmagning som gave til den hårdtarbejdende konsulent. Her bliver der smagt på fantastiske vine fra hele verden og lært en masse i rigtigt godt selskab.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Der findes masser af fantastiske gaveideer til den nyuddannede konsulent, men hvis det skal holdes lidt enkelt, så kan man komme rigtig langt med en smuk buket blomster. En gave, som altid bliver taget imod med et smil og som pynter hjemme på bordet.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Når man skal arbejde som konsulent, så er det vigtigt at man gør lidt ud af sin fremtoning. Det gælder især beklædningen. Derfor kan du glæde en nyuddannet konsulent med disse lækre bukser fra Shaping New Tomorrow. Flot design og fremragende kvalitet gør dette til en rigtig god gaveide.

5. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Klæder skaber folk, som man siger. Men der skal ofte lidt mere til og med de stilfulde Abelstedt smykker kan en nyuddannet konsulent fuldende sit look. En sød og flot gave, som kan anvendes til både arbejdet, privat og til fester. Stort udvalg for enhver smag.

6. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Hvis du kender en nyuddannet konsulent, der trænger til at blive forkælet med noget udover det sædvanlige, så er Dinner in the Dark svaret. Her får man en lækker middag, der spises i komplet mørke. En utroligt spændende og unik gaveide, der altid er velkommen.

7. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
En museums plakat er en god gaveide til en konsulent, der sætter pris på smukke ting og som måske endda har et personligt forhold til et af museerne. Det er en gaveide, der både er betænksom og som ser rigtigt godt ud på væggen, enten hjemme eller på kontoret.

8. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Når man arbejder som konsulent, så er det vigtigt at man har overblik og styr på tingene. Det gælder også når det kommer til ens nøgler. Med en flot personlig nøglering kan dette gøres på en stilfuld måde. Det er altså en perfekt lille gave til en nyuddannet konsulent.

9. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Madkurser er en populær gaveide til nyuddannede konsulenter. Det er en spændende og meget interessant oplevelse, hvor man guides gennem nye teknikker og opskrifter. En fremragende gave til en konsulent, der trænger til at blive bedre i køkkenet og så er det bare ekstra sjovt hvis man gør det sammen.

10. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Har man lidt svært ved at finde på de bedste gaveideer, men vil stadig gerne komme med en god gave til den nyuddannede konsulent, så er en lækker gavekurv altid en sikker vinder. Gavekurve fås i mange varianter og er en gave, som altid tages meget vel imod.

11. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Her får man den nok vildeste og mest specielle gaver man overhovedet kan få til en nyuddannet konsulent. Et tandemspring er en ekstrem oplevelse, der passer perfekt som gave til de eventyrlystne, som elsker at skubbe grænserne. Overrask modtageren med denne gave og se smilet om deres læber.

12. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis man virkelig gerne vil slappe af og nyde livet efter en lang arbejdsdag, så er gode bøger den bedste metode. Giv gode bøger i gave til en hårdtarbejdende konsulent, der trænger til at smide fødder op og slappe af med gode historier. Altid en populær gaveide.

13. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Dette er den perfekte gave til dem, der altid døjer med at finde på ideer. Med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig kan du give en nyuddannet konsulent en gave, der giver dem en del medbestemmelse. Modtageren kan vælge frit mellem hundreder af spændende oplevelser og meget mere.

14. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Kender du en nørkleglad og kreativ konsulent, der trænger til noget at hygge sig med i fritiden? Så har vi her den helt rette gaveide. Garn & strikkeudstyr er altid et godt valg. Vælg en opskrift og det rette garn, og så er man klar til at komme i gang.

15. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Kaffe er noget, som vi alle er meget glade for og det gælder ikke mindst for en travl konsulent. Derfor er det også rart selv at kunne lave lækker og velsmagende kaffe. Med et gavekort til et kaffekursus får den nyuddannede konsulent mulighed for at lære alle hemmelighederne bag god kaffebrygning.

16. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Som nyuddannet konsulent har man lært, at man ikke skal gå på kompromis med kvalitet og godt arbejde. Det samme gælder i køkkenet, hvor man gerne vil arbejde med de bedste redskaber. Japanske køkkenknive er en god ide til en flot gave og kvaliteten er helt i top.

17. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Der er noget særligt og hyggeligt ved at deltage i en lækker ginsmagning. Stemningen er altid god og det er utroligt spændende at smage og lære mere om de mange forskellige gins. Forær et gavekort til en ginsmagning til en konsulent, da det altid er en velkommen gaveide.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Her er en af de rigtigt gode gaveideer, der helt sikkert vil bringe glæde hos den nyuddannede konsulent. Det er så hyggeligt at spise tapas sammen med en man holder af. Derfor er tapas for 2 den bedste gave for enhver, der elsker at hygge sig med god mad og godt selskab.

19. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Hvis man gerne vil holde styr på tiden og på sit liv, skal man have et førsteklasses ur. Nordgreen ure vil være den perfekte gave til en konsulent, der gerne vil have et godt overblik og se godt ud imens. En flot og praktisk gave til den nyuddannede konsulent.

20. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Når det skal være rigtigt hyggeligt og dansk, så skal der smørrebrød på bordet og det skal være højtbelagt. Overrask konsulenten med en gavekort til højtbelagt hygge for 2, så de kan tage en god ven med ud at spise masser af lækkert smørrebrød. En rigtig hyggelig gaveide.

21. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En iskold øl er bare noget af det bedste og hvis man interesserer sig lidt for det, så er en ølsmagning en meget spændende oplevelse. Kender du en konsulent, der elsker god øl, så er en ølsmagning en rigtig god gaveide, som helt sikkert bliver modtaget med kyshånd.

22. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Hvis du leder efter en gave til en konsulent, der både er sjov mens som også vil pynte i hjemmet, så er en citatplakat det rigtige valg. Plakaterne findes i alle mulige afskygninger og du kan sikkert også finde en der vil passe til den nyuddannede konsulents humor.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Konsulent

Efter at man har slidt i årevis for at få sig en uddannelse, så er det vidunderligt når man endelig kan se målet nærme sig. Det betyder naturligvis også, at der skal holdes fest, for det at blive nyuddannet konsulent er da noget, som i den grad skal fejres. Venner og familie skal inviteres og man skal naturligvis have en masse dejlige gaver. Men hvad giver man som pårørende til en nyuddannet konsulent? Det er straks noget sværere. Men heldigvis for dig findes der masser af fantastiske ideer til personlige gaver til nyuddannet konsulent her hos Gaveavisen. Du behøver blot at finde noget, der vil glæde modtageren og så bestille. Nemmere bliver det altså ikke. Men hvad kan vi så byde på af personlige gave?

Først og fremmest kan man jo vælge gaver, hvorpå man kan få påtrykt eller indgraveret navn eller andre små beskeder. Det er altid gode personlige gaver. Men det kan også være en gave, der har en ganske særlig betydning for dig og modtageren. Måske har i en tradition for at se film sammen og så er en biograftur en glimrende gave. Se vore store udvalg og finde personlige gave til nyuddannet konsulent.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Konsulent

Aldeles Fremragende Gaver Til Konsulent

At finde aldeles fremragende gaver til konsulent er ikke spor svært, hvis man bare ved hvor man skal lede. Og hvis du er smart, så leder du her på siden, for Gaveavisen er det absolut bedste sted i at finde gaver til alle begivenheder og højtider. Vi har simpelthen noget for enhver smag og ikke mindst for enhver pengepung. Så hvis du har en ven, en søskende eller noget helt tredje, der netop er blevet nyuddannet konsulent, så er du altså kommet til det helt rette sted. Så gå på opdagelse i vores udvalg og find den gave, som vil gøre modtageren glad og som ikke bare bliver glemt i en skuffe.

Vores mange gavekort til spændende oplevelser og meget mere, er blevet utroligt populære og det ikke så sært. Enhver kan jo sætte pris på en god oplevelse. Så hvorfor ikke overraske den nybagte konsulent med et gavekort til ballonflyvning eller måske til at prøve Djævleræs? Det kan også være at en vinsmagning er mere i deres smag eller en lækker brunch for 2. Uanset hvad, så har vi det i vores udvalg og det er nemt at bestille. Så køb aldeles fremragende gaver til konsulent her hos Gaveavisen.

Aldeles Fremragende Gaver Til Konsulent

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: