Glæd Dit Livs Kærlighed Ved At Give En Kærlige Gave Til Konen

Gave til konen vil man absolut ikke dumme sig med, for hvis der er nogen der er nøjeregnende med hensyn til gaver, så er det ens kone. Ej, nu skal vi være søde ved vores koner, for de er de dejligste væsner på hele planeten. De er smukke, dejlige og så finder de sig i alt muligt fis fra vi mænds side af. Det er ikke nogen helt lille præstation og derfor fortjener de også at blive værdsat efter alle kunstens regler. Hvordan gør man så det? Jo man køber naturligvis dejlige gaver til konen, så hun kan mærke hvor højt elsket hun er. 

Der findes mange forskellige typer gaver til ens kone, for det behøver jo hverken være hendes fødselsdag eller jul for at man giver hende en gave. Nu og da giver man hende en dejlig gave blot fordi hun er til, og det er altså en af de dejligste årsager overhovedet. Vis hende, hvor meget hun betyder for dig at lad hende aldrig glemme, at du ville være helt på herrens mark uden hende. 

Når man skal give sit hjertes udkårne en god gave, så er det vigtigt at man ikke bare køber noget skrammel fra discountbutikken. Køb en god gave, der virkelig er lagt tanke og kærlighed bag. Du kan være helt sikker på, at hun vil elske det og det er noget, der betaler sig i det lange løb.

Søde & Kærlige Gaver Til Konen

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat Ægteparret

Priser fra: 199 kr.
Er din kone god til at grine af sig selv? Så vil hun med garanti elske denne sjove citatplakat fra Dialægt. På plakaten finder du ni klassiske ægtepar-citater og deres underliggende betydning. Du kan selv personliggøre plakaten, så den passer lige ind i jeres hjem. En skøn gave til konen.

2. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Hvis din kone holder af pynt til hjemmet, så er denne fine fanebærer fra Kay Bojesen en herlig gave til konen. Fanebæreren kan blive sat frem på morgenbordet til fødselsdage og andre festlige lejligheder. Den har et tidløst design og en høj kvalitet, så man kan få glæde af den hele livet.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Forkæl dit hjertes udkårne med en smuk buket blomster. For hvad kunne være mere romantisk end det? Kvinder elsker at få en buket med deres yndlingsblomster, som både pynter og dufter skønt. Du kan også skrive et kort med en sød hilsen, der viser din kone, hvor højt du elsker hende.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Vil du gerne give din søde kone en personlig gave, som hun kan få glæde af i hverdagen? Denne fine nøglering holder styr på nøglerne, og så kan den personliggøres. Skriv din kones fødselsdato, jeres bryllupsdag, hendes kælenavn eller noget helt fjerde på nøgleringen. En perfekt gave til konen, som hun med garanti vil elske.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Forkæl din dejlige kone med en romantisk vinsmagning. Her kan I nyde smagen og duften af den søde drue, mens I kigger hinanden dybt ind i øjnene. Det kan kun blive en skøn aften, hvor I ikke skal tænke på vasketøj eller aftensmad, men blot nyde vinen og hinanden.

6. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
En god bog er en skøn gaveidé til konen, der holder af at læse. Glæd hende med en roman af hendes yndlingsforfatter eller måske en fagbog om et emne, hun interesserer sig for. Uanset hvad viser det hende, at du kender hende godt, og det vil med garanti gøre hende glad.

7. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Glæd din udkårne med en romantisk ballonflyvning. Hvis hun ikke er højdeskræk, vil hun elske at svæve højt op på en lyserød sky sammen med den, hun elsker. Her kan I læne jer tilbage og nyde den fantastiske udsigt, der udfolder sig under jer. Det er en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Inviter din madglade kone med på et skøn madkursus. Her kan I lære at lave alt fra sushi til fyldt chokolade, mens I nyder hinandens selskab. Det er en helt genial gave til konen, der ikke ønsker sig noget. Så kan du være sikker på at give en gave, der ikke havner bagerst i et skab.

9. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Ønsker din kone sig noget pænt til hjemmet? Så kan du trygt give hende en smukke og farverige museums plakat. Den har et moderne design, der med garanti vil passe perfekt ind i jeres hjem.

10. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En ginsmagning er en skøn gave til konen, der holder af en kold gin & tonic på en varm sommeraften. Her kan I lære meget mere om den herlige drik, mens I får lov at smage løs. Det kan kun blive en hyggelig aften, hvor I har tid til at nyde hinandens selskab.

11. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Holder din kone af radioprogrammet Mads & Monopolet? Så er denne bog en aldeles fremragende gaveidé. Der er garanti for mange timers underholdning med de vildeste dilemmaer og de allerbedste svar fra monopolet. Og hvem ved, måske bliver din kone også lidt klogere på sine egne hverdagsdilemmaer.

12. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Forkæl din elskede kone med en herlig ølsmagning. Det er en skøn gaveidé til konen, der nyder smagen af de gyldne dråber. På en ølsmagning lærer man meget mere om den herlige drik, mens man får lov at smage løs undervejs. Det kan kun blive en hyggelig dag i godt selskab.

13. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Det kan være en jungle at finde en gave til konen, som hun rent faktisk vil blive glad for at få. Hvis du leder efter en gave til hende, der har alt, er lækker chokolade altid en sikker vinder. Hos Bloomit finder du et bredt udvalg af skønne chokolader med fine blomster til.

14. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Vil du gerne give en helt særlig gave til konen, der fortjener at blive forkælet ud over det sædvanlige? Så bør du helt klart glæde hende med et spaophold på Ystad Saltsjöbad. Hotellet ligger i skønne omgivelser i Sverige, og så er der tid til at komme helt ned i gear og nyde hinanden.

15. Dialægt Citatplakat Hende

Priser fra: 187 kr.
Hvis man har en smule selvironi, vil man helt sikkert elske denne fine citatplakat fra Dialægt. Plakaten viser klassiske citater, som langt de fleste kvinder vil kunne nikke genkendende til. Det er en sjov og fin gave til konen, der holder af at grine af sig selv.

16. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Er din kone en værre frossenpind? Så er en uldplaid en helt perfekt gaveidé til hende. Så behøver hun aldrig mere at ligge og fryse i sofaen på en kold vinterdag. Køb plaiden i en smuk farve, og den vil pynte lige så meget, som den vil varme. En skøn og hyggelig gave til konen.

17. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Inviter din kone på en helt unik date med Dinner In The Dark. Her må man famle sig frem efter maden, for man sidder nemlig og spiser i et helt mørkt rum. Ens andre sanser bliver skærpet, og man vil nyde maden på en helt ny måde. Det er en sjov oplevelse, man sent vil glemme.

18. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Har din kone toiletskabet fyldt med lækre produkter? Så kan du trygt forære hende denne fugtgivende ansigtstcreme fra Australian Bodycare. Cremen indeholder bl.a. tea tree oil, som har en helbredende virkning og efterlader huden ekstra sund og blød. Det er en skøn gave til konen, der skal forkæles lidt ekstra.

19. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
En luksus ansigtsbehandling er den ultimative forkælelsesgave til konen, der fortjener at slappe fuldstændigt af. Giv hende et afbræk fra en hektisk hverdag med en skøn behandling, hvor hun ikke skal andet end at nyde en afslappende massage og behandling med lækre produkter. Hun vil med garanti gå derfra med fornyet energi og glæde.

20. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Klager din kone altid over, at spisebordsstolen er for hård at sidde på? Så glæd hende med et blødt lammeskind. Du kan finde fine skind i mange forskellige farver, som vil passe perfekt til jeres indretning. Det er en herlig gave til konen, der fortjener at sidde som en dronning.

21. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Hvis din kone er stolt af sin hjemby, vil hun elske at få en byplakat i gave. Hos designkunst finder du fine plakater med mange forskellige byer i hele landet. Alle plakaterne har et moderne design, og så viser de byens smukkeste kendetegn. En skøn gave til konen, der vil pynte flot på væggen.

22. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Hvad er bedre end en brunch? En chokoladebrunch hos Peter Beier, selvfølgelig. Hvis din kone elsker chokolade, vil hun blive ellevild over at få denne gave. Her kan I nyde chokoladedryppede jordbær og skyr med hjemmelavet chokolademüsli, mens I har tid til at snakke om alt mellem himmel og jord.

23. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
De fleste kvinder sætter pris på at få smukke ting til hjemmet i gave. En citatplakat er både enormt dekorativ, og sjov at have hængende. Vælg blandt mange hundrede forskellige citatplakater, som din kone helt sikkert vil synes om.

24. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Georg Jensen er et luksuriøst, dansk brand med mange år på bagen. Her finder du et bredt udvalg af smukke produkter i høj kvalitet, som enhver kvinde vil elske at få. Forkæl din kone med et smukt bestiksæt, en juletræsstjerne eller en elegant lysestage. Det er en skøn gave til konen, der går op i stil og design.

25. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Kom væk fra hverdagens stress og jag med en tredages miniferie på Comwell Hotels. Lad børnene blive passet, og tag afsted på en forlænget weekend, hvor I ikke skal andet end at slappe af og nyde hinandens selskab. Her er alt fra lækker mad til skønne omgivelser, så det kan kun blive en helt uforglemmelig ferie.

26. Ægteskab Definition

Priser fra: 199 kr.
Denne fine plakat fra Citatplakat er den perfekte gave til konen, der fortjener et godt grin. Plakaten beskriver ægteskabet på en sjov og anderledes måde, der med garanti vil give hende et smil på læben. Og så har den et fint og minimalistisk design, som helt sikkert vil pynte i hjemmet.

27. SACKit sækkestol

Priser fra: 1.999 kr.
Vil du gerne give din kone en gave, som hun bliver glad for i årevis? Hos SACKit finder du et bredt udvalg af stilfulde sækkestole. Stolene har et unikt design samt en høj komfort, og vil være et smukt element i indretningen i årevis.

28. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Vil du være årets kæreste? Med en håndstøvsuger kan din partner altid holde bilen ren. Håndstøvsugeren er trådløs, og den er uden poser, så det slipper man for at købe. Der medfølger flere forskellige mundstykker, så man kan bruge den på alle overflader uden at få ridser.

Romantiske Gaver Til Konen

Nu hvor du har besluttet dig for en gave til kone, så er næste skridt naturligvis at vælge den helt rette. For det er som nævnt ikke helt ligegyldigt hvad man giver hende. Hvis du gerne vil gøre hende rigtig glad, så kan du f.eks. forkæle hende og dig selv med et lækkert wellness ophold, hvor i kommer lidt væk fra den travle hverdag. Slut med madlavning og huslige pligter. Mindre kan naturligvis også gøre det, så hvis der ikke er tid til et helt ophold, så kan en lækker spadag også være et rigtigt god valg. 

Uanset hvad du finder på, så er det bare vigtigt at din kone kan mærke, at du har lagt tanker bag gaven og ikke bare har fundet noget tilfældigt. Det er trods alt tanken der tæller mest, og hvis man sørger for at lægge umage bag, så vil gaven betyde så meget mere for hende. 

Hvis du og konen elsker et godt glas vin, så kan en god gave til hende være en vinsmagning. Her kan i komme til at udvide jeres horisont når det kommer til gode vine og i får en masse viden, som i kan nyde godt af senere.

gave til konen

Gode Gaver Til Konen

Har din skønne hustru snart fødselsdag eller er der kommet en anden skøn anledning til at glæde med gode gaver til konen? Uanset findes der intet bedre end lige at få lidt ekstra plus point til ens opgørelse hos konen, for hvem ønsker ikke at have lidt ekstra plus points på kontoen? Man skal naturligvis altid stræbe efter at give gode gaver til konen og særligt hvis der er lidt knas i parforholdet, da er det vigtig at fokusere på det gode og bringe lidt ekstra kærlighed ind i forholdet mellem jer.

Men hvordan er det så lige at man finder disse gode gaver til ens hustru, tænker du! For du er måske ikke den absolut mest rutineret i at give gaver til konen, måske er det ligefrem en sjældenhed. Hvis det er tilfældet så skal du mande dig op og se at komme igang, glæd hende med en buket blomster på tilfældige hverdage i ny og næ eksempelvis. Men når anledningen er der skal der mere til end en blomst, så hvis det er tilfældet kan du med fordel tage et kig på vores liste ovenover.

Gode Gaver Til Konen
Gaver Til Konen Som Er Gode Til Enhver Anledning

Hvis du gerne vil finde den bedste julegave til konen, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores kæmpe udvalg. Der er noget for enhver smag, så det burde altså ikke være noget problem at finde gode gaver til konen uanset om anledningen er en valentinsdagsgave eller noget helt andet. 

En lille gave i ny og næ kan være den helt perfekte kærlighedserklæring, som minder hende om, hvorfor i elsker hinanden så højt. En rigtig mand må gerne være en smule romantisk, og med en af de mange gaveideer er det virkelig ingen sag at vise hende den side af dig. Vis din elskede hustru, at hun har en mand, der værdsætter hende og sætter pris på alt hun gør.

Blomster har altid været et sikkert bet når det kommer til søde gaver til konen, der skal helst ikke være nogen anledning til en buket blomster de skal bare købes lidt tilfældigt så det for hende er en overraskelse. 

gaver til konen

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: