Søde, Sjove & Betænksomme Gaver Til Kollega Som Vil Blive Værdsat

Gave til kollega er noget som flere og flere danskere er begyndt at gå op i. Det er en tradition, der ikke ligefrem er ny, men på den anden side er det heller ikke noget, som man altid har dyrket. Uanset hvad, så er en gave til en god kollega altid velset på en fødselsdag, til jul eller måske endda hvis en af jer skifter arbejde. Der er masser af forskellige lejligheder, hvor man kan give en god gave til kollega, så det er en god ide at se nærmere på en masse gode gaveideer. 

Det er dog ikke sikker, at man kan finde en rigtig god gave, medmindre man kender kollegaen rigtigt godt. Hvis det derimod er et lidt mere overfladisk bekendtskab, som skal have en gave, så kan det være en stor udfordring at skulle skaffe en passende gave. For hvad ved man egentlig om vedkommende?

Heldigvis er der også kolleger som man kender rigtigt godt. Faktisk er det meget almindeligt at der opstår gode venskaber på arbejdspladsen. Venskaber, der strækker sig langt ud over arbejdet og en sådan kollega kan man nemt finde en god gave til. Især hvis man arbejder tæt sammen til hverdag. Så ved man efterhånden hvad de kan lide og sætter pris på. Skulle du stadig døje med at finde den rette gave, så se med herunder, hvor vi ser nærmere på gode gaver til kolleger.

Søde & Betænksomme Gaver Til Kollega

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Kontoret

Pris: 249 kr.
Glæd din kollega med denne sjove citatplakat fra Dialægt. Det er en skøn gave til kollega, som man har et ekstra tæt bånd med. Man vil med garanti få et smil på læben over disse klassiske kontor-citater og deres underliggende betydning. Den vil helt sikkert få en fast plads på kontoret eller derhjemme.

2. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Et fint smykke fra Abelstedt er en oplagt gave til ens kvindelige kollega, der elsker at pynte sig med funklende smykker. Her finder du alt fra smukke øreringe til halskæder, og du kan med garanti finde et smykke, som din kollega vil elske at gå med til hverdag og fest.

3. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Hvad giver man i gave til kollegaen, der har alt? En fin figur fra Kay Bojesen, selvfølgelig. Du kan glæde din kollega med den klassiske abe eller fugl, der pynter i mange danske hjem. Men du kan også vælge en mere unik træfigur i gave til kollega, der fortjener en mere personlig gave.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Efter en lang arbejdsdag er der intet skønnere end at sætte sig i lænestolen og læse en god bog. Derfor er en god bog den perfekte gave til kollega, der holder af at læse i sin fritid. Vælg en spændende roman, en inspirerende biografi eller måske en fagbog om et emne, din kollega gerne vil blive klogere på.

5. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Et tandemspring er den ultimative oplevelsesgave til adrenalinjunkien, der elsker at mærke suset i maven. Hvis du og din kollega er tætte, kan I sammen tage af sted på en vild oplevelse, I sent vil glemme. Ellers er det en herlig gave til kollega, som selv kan invitere en god ven eller kæreste med.

6. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Leder du efter den rette gave til kollega, der går op i stil og komfort. Så er et par Shaping New Tomorrow bukser en helt genial gaveidé til ham. Bukserne er perfekte til kontoret, da de både har et stilfuldt og klassisk design, mens de samtidig er enormt behagelige at have på hele dagen.

7. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Glæd din kollega med en anderledes middagsoplevelse. På en Dinner In The Dark oplever man for en stund, hvordan det føles at være blind. Her spiser man nemlig et lækkert måltid mad i et helt mørkt rum, så man må bruge sine sanser på helt nye måder. En sjov og anderledes gave til kollega.

8. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Leder du efter en aldeles fremragende gave til kollega, der holder af Mads & Monopolet? Så er denne bog den perfekte gaveidé. Bogen er en samling af de vildeste dilemmaer og de bedste svar fra det altid skarpe A-hold. Der er lagt op til mange timers hygge, hvor man måske får nye perspektiver på sine egne hverdagsdilemmaer.

9. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Bliv knivskarp i et køkken med disse lækre japanske køkkenknive. Det er en herlig gave til kollega, der nyder at lave mad. Der er nemlig intet mere irriterende end at prøve at skære tomater med en gammel, døv kniv. Disse knive gør madlavningen til en leg og er flotte at vise frem i køkkenet.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Har din kollega en sød tand? Så er et flødebollekursus en skøn gaveidé til kollega. Her lærer man at lave lækre flødeboller sammen med en, man holder af. Hvis du har et tæt forhold til din kollega, kan du med fordel invitere dig selv med. I vil med garanti få en hyggelig og lærerig dag.

11. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
En tillykke buket er en herlig fødselsdagsgave til kollega, der skal fejres med manér. Det er også en oplagt gave i forbindelse med en bryllupsdag eller andre særlige begivenheder. Uanset hvad vil en smuk buket blomster med garanti pynte på kontoret og skabe glæde hos kollegaen.

12. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Giv din kollega en hyggelig og varm gave med en klassisk uldplaid. Plaiden kan være fast inventar i sofaen, så man aldrig mere skal fryse foran fjernsynet på en kold vinterdag. Den kan også tages med på skovture eller terrassen på en sommeraften, hvor solens stråler ikke længere kan holde en varm.

13. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
En anden hyggelig gave til kollega er et blødt og lækkert lammeskind. De fine skind fås i mange forskellige farver, og uanset hvad du vælger, vil det med garanti skabe hygge hjemme hos din kollega. Skindet kan både lægges over en stol eller bruges som et lille, blødt gulvtæppe.

14. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et gavekort til et cafébesøg for 2 er en af de gaver, som stort set alle vil sætte pris på at få. Derfor er det en oplagt gave til kollega, som du ikke har et så tæt forhold til. Omvendt er det en skøn gave til ens tætte kollega, så man kan nyde en god kop kaffe sammen udenfor arbejdstiden.

15. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Giv din kollega en hyggelig søndag formiddag med et gavekort til en luksus brunch for 2. Der er intet skønnere end at kunne sove længe, rulle ud af sengen og tage på sin yndlingscafé for at spise en lækker brunch. Det er en herlig måde at tilbringe en formiddag sammen med en, man holder af.

16. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Med denne fine fanebærer fra Kay Bojesen på bordet er der hurtigt pyntet op til fest. Det er en skøn afskedsgave til kollega, der skal sendes væk med manér. Fanebæreren kan også gives i fødselsdagsgave til kollega. Uanset hvad kan man få glæde af den skønne træfigur hele livet.

17. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Glæd din skønne kollega med noget pænt til hjemmet. Citatplakater er smukke og bestående af sjove citater. Det er altså en herlig gave til kollega, der går op i indretning.

18. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
En sød og glad hoptimist vil med garanti pynte flot på kollegaens kontor. De fine figurer findes i mange forskellige varianter, som alle spreder glæde og optimisme. Vælg for eksempel en hundehoptimist til kollega, der elsker hunde. Den er en sød gave til kollega, der helt sikkert vil falde i god jord.

19. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er en skøn og personlig afskedsgave til kollega, der har en særlig plads i dit hjerte. Find de bedste billeder fra firmafester og forretningsrejser, og sæt dem sammen i en skøn collage. Det er en herlig gaveidé, som alle kollegerne kan være fælles om at give.

20. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Denne populære Kay Bojesen abe er et sikkert hit, når det kommer til gaver. Den klassiske træabe passer nemlig perfekt ind i stort set alle hjem, og den fås i flere forskellige varianter og prisklasser. Det er en herlig gave til kollega, der ikke ønsker sig noget.

21. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Hyld din kollegas hjemstavn med en skøn byplakat fra Dialægt. De fine plakater indeholder klassiske citater fra forskellige områder i Danmark, hvor man har sine helt egne talemåder. Hvis man f.eks. er fra ”Fyyyn”, vil man med garanti få et godt grin over citater som ”Håååå Deeeh Teee Veee”.

God Gave Til Kollega

Først og fremmest, så er det ofte når en god kollega går på pension eller skifte job, at man giver en rigtig flot gave. Så hvad skal man give til kollega som går på pension? Det kan godt være lidt svært at finde ud af. Men det er altid populært med en smuk gave som f.eks. noget pænt til hjemmet eller lignende. Men hvis man ikke kan finde på noget passende, så er der heldigvis masser af andre ideer.

Blomster, gavekurve og vin er også altid populære som gave til kollega som stopper. Det er måske ikke den sjoveste gave at give, men det er noget som alle vil kunne sætte pris på og det er bare rart at kunne give en sikker gave.

Ligeledes er dette gode afskedsgaver til kollega som af en hvilken som helst grund stopper på arbejdspladsen.

gave til kollega

Gave Til Kollega Som Stopper

Hvis I står og skal til at tage afsked med en kollega er det vigtig at have fundet en god gave, som I kan glæde jeres nu tidligere kollega med og derved sige tak for indsatsen og god vind fremover. At finde en gave til kollega som stopper kan være lidt af en opgave, særligt hvis du ikke har nået at kende personen synderligt godt. Men så må man gå den lidt mere klassiske og traditionelle vej med sin gave til kollega som stopper, netop fordi man ikke kan tage de store chancer nå man ikke har en ide om hvad modtageren vil synes om gaven. Hvis du derimod kender kollegaen rigtig godt, så gå for guds skyld all inn på at give en sjov gave til kollega som stopper.

Hvis du føler at du står på helt bar bund og ingen ide har til hvad du dog skal give i gave til kollega, så frygt ej. For vi har ovenover kreeret en rigtig fin liste som er fyldt med glimrende gaver til kollega som personen helt sikkert vil elske at få i forbindelse med at han eller hun stopper hos jer.

Gave Til Kollega Som Stopper

Gave Til Kollega Som Går På Pension

Far du fået æren af at skulle finde en gave til kollega som går på pension? Så er det bare med at spidse øre, for her kommer nogle gode tips og tricks. Fordelen ved at skulle finde gaver til kollega der går på pension, er at personen formentlig er super glad og Aller højes lidt vemodig over at skulle sige farvel. Men størst af alt er helt sikkert glæden ved at kunne trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet og nyde en god pensionist tilværelse med tid og overskud. 

Så når du nu skal ud at finde en god gave til kollega som går på pension, er det vigtigt at der er højt humør forbundet med gaven som du har fundet. For det at gå på pension er en ting som de fleste har set frem til i årevis og som nu endelig er en realitet. Husk at din gave til kollega ligeledes skal vise hvor stor pris I som kolleger har sat på personens stykke arbejde og tilstedeværelse gennem mange år. Hvis du synes det er svært at finde en gave som indebære alt dette kan du finde meget inspiration ved at tage et kig på vores liste ovenover, den er nemlig fyldt med gode gaver til kollega.

Gave Til Kollega Som Går På Pension
Gode Oplevelser Som Gave Til Kollega

Hvis man gerne vil give en sjov gave til kollega, så er der ikke noget bedre end oplevelsesgaver. Der er så mange forskellige oplevelser at prøve, så der er frit valg på alle hylder. Det kan dog godt være, at man ikke ligefrem skal give dem et faldskærmsudspring, men der er heldigvis også masser af andre forslag. 

En populær gave til kollega er et gavekort til et flødebollekursus. Det er en lækker og sjov oplevelse, hvor man både bliver udfordret på sin kunnen i køkkenet, men også på ens æstetiske sans. Man kan med fordel dele oplevelsen og få en dejlig dag med en god kollega og ven. 

Hvis du døjer med at finde den bedste gave til din kollega, så tal med de andre kolleger. Måske kan i finde på en god fælles gave. Men ellers er gaverne i vores udvalg sikre vindere, der sikkert sidder lige i skabet.

FAQ om gaver til kollega

Hvor meget koster en gave til kollegaen?

En god gave til kollegaen koster 150-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde kollegaen med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til din kollega.

Hvad er en god gave til kollegaen?

Der findes utrolig mange gode gaver til kollegaen, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til din kollegas interesser og hobbyer.

Hvorfor give en gave til kollegaen?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til kollegaen, dette kunne f.eks. være sidste arbejdsdag, fødselsdag, juleaften eller noget helt fjerde. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give din kollega en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: