Gode Gaveideer Til Nyudlært Kok Som Vil Skabe Glæde Og Smil

Har du en god og nær relation til et vidunderligt menneske som snart kan kalde sig nyudlært kok? Så har du formentlig fået lov at smage nået af den formidable mad som han eller hun har lært at kreere under uddannelsen. Måske er du endda blevet inviteret over til en god middag og et køligt glas vin eller hvem ved en hyggelig fest. Uanset hvad, bør du i hvert falde finde en god gave til nyudlært kok, som du kan glæde personen med når anledningen er den helt rette! Du har muligvis allerede en ide til hvad gaven skal være, men ligeledes kunne det sagtens tænkes at du ikke har den fjerneste ide. Uanset hvad kan vi glæde dig med at du her på siden kan finde et utal af gode gaver til kokken, så ta’ et kig på listen nedenfor og lad dig inspirere.

Gode Gaver Til Kokken

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Kokken Plakat

Priser fra: 249 kr.
Kokken plakaten fra Dialægt er en sjove og meget passende gaveide til den nyuddannede kok. Det er en gave, der indeholder alle de klassiske citater, som man kender fra kokke. F.eks. ”Vi anrettet rustikt” og ”Kan du række mig komfur-forlængeren?”. En herlig og humoristisk gaveide.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Som kok lærer man at sætte pris på alle de bedste smage og det gælder naturligvis også når det kommer til vin. Derfor kan du med fordel overraske den nyuddannede kok med et gavekort til en eksklusiv vinsmagning. En populær gaveide, som enhver vil sætte stor pris på.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Har du en ven eller bekendt, der lige er blevet færdiguddannet som kok, så vil du gerne lige vise din tilkendegivelse og at du er glad på deres vegne. En smuk buket blomster er en glimrende måde at gøre det på og er en lille erkendtlighed, som altid er velkommen.

4. Metalfigur Kok

Priser fra: 375 kr.
Den sjove metalfigur kok er en sjov og fin gave, som du kan forære til en nyuddannet kok. Det er en gave, som vil se godt ud hjemme i modtagerens hjem og som kan lokke et smil frem hver gang de ser på den. En gaveide, til den humoristiske kok.

5. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Klæder skaber folk og der er ikke noget, der ser så godt ud som et par lækre bukser fra Shaping New Tomorrow. Det er en perfekt gaveide til den nyuddannede kok, der virkelig fortjener en god gave og som samtidig går op i sit udseende.

6. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Når man gå en smule op i sit udseende, så kender man også alt til værdien af de små detaljer. Det er nemlig de små detaljer, der gør hele forskellen. Forkæl den nyuddannede kok med et af de pæne smykker fra Abelstedt smykker, der altid er en populære gaveide.

7. Kay Bojesen Kokkepige

Priser fra: 600 kr.
Denne sjove og fine lille figur fra Kay Bojesen er en rigtig god gaveide til den nyuddannede kok. Den forestiller en kokkepige, der arbejder hårdt og derfor en perfekt gave til en kok, der lige er blevet færdig med sin uddannelse. Altid et rigtigt godt forslag til en gave.

8. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Hvis du kender en kræsen kok, der går op i god mad og som elsker at få nye madoplevelser, så er Dinner in the Dark virkelig en god gaveide. Her spiser man en middag i komplet mørke, mens blinde tjenere serverer. Det er en oplevelse og en lækker middag i ét.

9. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Hvis man går en smule op i pæn indretning og elsker at se på smukke ting, så er museum plakater en rigtig god gaveide til en nyuddannet kok. Det er en gave, som passer sig fremragende hjemme på væggen og du kan være sikker på, at det er en gave.

10. Metalfigur Til Kokken

Priser fra: 365 kr.
Hvis man går op i smuk indretning og elsker små detaljer i sit hjem, så er en lille sjov metalfigur en god ide. Denne lille metalfigur til kokken vil være en fin lille detalje, der vil gøre sig godt på reolen eller bordet. En original og betænksom gaveide.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Selvom man er blevet færdiguddannet som kok, så behøver man jo ikke hvile på laurbærrene. Derfor kan man få en masse sjov ud af et lækkert madkursus og vil du gerne forkæle en nyuddannet kok, så er det en rigtig fin gaveide. Man skal lære så længe man lever.

12. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Hvis man gerne vil have styr på sine ting og gøre det på en smart måde, så kan man med fordel få sig en personlig nøglering. Det er en god gaveide til den nyuddannede kok, der er slem til ikke at passe på sin nøgler. En gave, der altid er velkommen.

13. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Kender du en nyuddannet kok, der trænger til at få lidt smart op at hænge på væggen derhjemme, så skal du overveje en sjov citatplakat. Disse plakater er proppet med sjove citater fra film og lignende. En skæg gaveide, der kan lokke et smil frem hver gang.

14. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Er du løbet helt tør for gode gaveideer til den nyuddannede kok, så er en gavekurv en ganske vidunderlig gaveide, der altid bliver taget imod med et stort smil. Kurven er proppet med lækre sager og du kan være sikker på at modtageren bliver glad.

15. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Når man er færdiguddannet som kok, så har man gjort noget af det mest mindeværdige i sit liv. Derfor skal man tage sig sammen, hvis man vil finde en gave, der er vildere. Heldigvis kan man overraske den nyuddannede kok med et spændende og grænseoverskridende tandemspring.

16. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Efter en hård og anstrengende dag i køkkenet med en masse stress, så trænger man til at slappe helt af. Forkæl den nyuddannede kok med gode bøger, der kan hjælpe med dette. Der findes tusinder af gode bøger, så det er bare med at finde frem til de bedste.

17. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Hvis du kender en nyuddannet kok, der er svær at finde på gode gaver til, så burde du overveje et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. Så kan modtageren helt selv bestemme hvad de gerne vi opleve og der er altså nok at vælge imellem. En rigtig fin gaveide.

18. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Hvis man godt kan lide at slappe af og nørkle lidt med garn, så kan man med fordel ønske sig garn & strikkeudstyr. Det er en god gaveide til den kreative kok, der elsker at strikke. Vælg en opskrift, det rette garn og så kan man gå i gang.

19. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Det kræver sin mand (eller kvinde) at blive en god kok, men det kræver mindst lige så meget at lave en perfekt kop kaffe. Derfor kan du nu forkæle den nyuddannede kok med et kaffekursus, hvor man kan lære at blive sin helt egen barista og brygge perfekt kaffe derhjemme.

20. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Som kok ved man at man aldrig skal gå ned på udstyr og hvor vigtigt det er, at kvaliteten er i højsædet. Derfor kan en flot og praktisk gave til kokken være et sæt japanske køkkenknive. Det er en gave, der bringer glæde og man kan være sikker på, at kvaliteten er i verdensklasse.

21. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Hvis du har en god kokkeven, der elsker en velsmagende gin og tonic, så har vi her den perfekte gaveide. En ginsmagning er en gave, der altid kan få smilet frem og som er perfekt til ginelskeren. Man får smag på gin fra hele verden og lærer en masse undervejs.

22. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Som kom kender man jo alt til tapas og hvordan de skal smage, hvorfor ikke give dem mulighed for at få udvidet horisonten yderligere? Tapas for 2 er simpelthen så brandhyggelig en gaveide og du kan være sikker på at modtageren bliver glad. En fremragende gaveide til den kræsne kok.

23. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Står du og mangler en gaveide til en god ven, der lige er blevet færdiguddannet kok, så har vi den bedste gaveide her. Et af de lækre Nordgreen ure, der ud over at være fremragende ure også ser fantastiske ud. Den perfekt gave til kokken med sans for sin personlige stil.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Kokke elsker mad. Ellers havde de vel ikke gjort det til deres levevej. Her får en nyuddannet kok og en god ven muligheden for at nyde godt af smørrebrødsjomfruens håndværk. Højtbelagt hygge for 2 er simpelthen en af de hyggeligste og mest velsmagende gaveideer til den nyuddannede kok.

25. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Øl bruges ganske ofte i madlavning og derudover er det bare en herlig drik. Derfor kan du nu forkæle en nyuddannet kok med et gavekort til en lækker ølsmagning. Her kan de smage en masse lækker øl og lære mere om dem. Det er en fremragende gaveide til en kok.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Kok

Der er noget skelsættende og stort ved endelig at kunne færdiggøre en uddannelse. Det er ligegyldigt om man har uddannet sig til SOSU assistent, politibetjent eller kandidat. Man har færdiggjort noget, der kommer til at have en indflydelse på resten af ens liv og derfor skal man fejres efter alle kunstens regler. Det gælder i høj grad også for en nyuddannet kok. Man skal dog have noget mere end bare en buket blomster eller penge. Det skal være en personlig gave, der siger noget om modtageren og gerne deres uddannelse. Men hvad skal det være? Det kan du se her på siden.

Der er masser af personlige gaver til nyuddannet kok, så du behøver blot at kigge siden her igennem og vælge den, der passer dig bedste muligt. Det kan være en fin personlig nøglering med indgraveret navn eller måske et smukt smykke. Det der er vigtigt er, at gaven har betydning for modtageren og ikke bare bliver glemt bagerst i et skab eller en skuffe. Du skal altså stramme dig an og gøre dig umage, men så kan du også finde de bedste personlige gaver til nyuddannet kok, der har fortjent det bedste.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Kok

Vidunderlige Gaver Til Kokken

Hvis du er blevet inviteret til fest i forbindelse med en god vens afsluttede uddannelse, så gælder det om at finde den gave, der siger spar to. Man vil jo gerne imponere lidt og komme med en gave, som bliver husket og som kan få modtageren til at spærre øjnene lidt op. Derfor kan man med fordel tage spenderbukserne på og komme med en rigtig flot og dyr gave. Men hvis man har begrænsede midler kan mindre også gøre det.

Gaveavisen har naturligvis alt indenfor vidunderlige gaver til kokken, der lige har færdiggjort din uddannelse. Der er dyre gaver, store gaver, små gaver og billige gaver. Fælles for dem alle er, at de er ganske vidunderlige og at alle kan lokke et smil frem hos den heldige modtager.

Gå på opdagelse i vores store udvalg og finde de bedste og mest vidunderlige gaver til kokken, der har fortjent de bedste. Du vil ikke fortryde at du gjorde dig lidt ekstra umage, når du ser smilet dukke frem på deres ansigt. En god gave er noget, der binder mennesker sammen og derfor bør du altid lægger masser at omtanke bag. Så bliver modtageren glad og hvad mere kan man ønske.

Vidunderlige Gaver Til Kokken

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: