Gode Gaveideer Til Nyuddannet Journalist Som Vil Skabe Glæde Og Smil

Har du en smuk og nær relation til et vidunderligt menneske som snart kan glæde sig over at være nyuddannet journalist? Så har du måske allerede modtaget en invitation til en hyggelig fest eller måske en god middag og dejligt glas vin, ligeledes kunne det tænkes at du er blevet inviteret til et glas champagne eller ligende på selve dagen. Uanset hvad, bør du i hvert fald glæde personen og lykønske den nyuddannet journalist med en god gave. Det kunne måske også tænkes at du ønsker at vise din glæde for en journalist som set fra dit synspunkt har gjort et særlig godt stykke arbejde. Uanset hvad anledningen måtte være, kan vi i hvert fald glæde dig med at du her på siden kan finde en god gave til journalist. Alt du skal gøre er at lade dig inspirere af listen nedenfor som er fyldt med vores bedste bud på en god gave til nyuddannet journalist og for den sags skyld også en mere rutineret journalist.

Gode Gaver Til Journalist

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Hvis du kender en nyuddannet journalist, der elsker at tage på museum og nyde noget finere kultur, så har vi her den helt perfekte gaveide. Smukke museums plakater er en god gave, der vil se godt ud på væggen, enten derhjemme eller på kontoret.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Der findes mange gode gaver til en nyuddannet journalist og Gaveavisen har naturligvis samlet en masse her. En vinsmagning vil være en fin gave, hvor den heldige modtager kan få lov at smage en masse god vin og lære mere om dem på samme tid. Bedre bliver det ikke.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Har du en god bekendt eller et familiemedlem, der lige er blevet færdig med sin journalistuddannelse, så er det på sin plads med en lille erkendtlighed. En smuk buket blomster er altid en god ide, da det er en enkel men betænksom gave, der altid bliver taget vel imod.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Når man arbejder som journalist, så er det vigtigt at man tager sig godt ud og derfor kan du med fordel forære journalisten en par lækre Shaping New Tomorrow bukser. Bukserne er fremstillet af gode materialer og er en praktisk gave til den modebevidste.

5. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Hvis man går en smule op i mode og den slags, så ved man også at smykker er den ultimative accessory. Vil du gerne forkæle den nyuddannede journalist, så overvej de smukke smykker fra Abelstedt. Det er en flot og betænksom gave, der helt sikker vil glæde modtageren.

6. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Dette er en af de mere unikke og særprægede gaver hos Gaveavisen, men det er samtidig en af de bedste. Dinner in the Dark er en fin gave til en nyuddannet journalist. En middag hvor man spiser i komplet mørke og bliver beværtet af blinde tjenere Det skal simpelthen opleves.

7. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Kender du en nyuddannet journalist, der elsker god humor og et godt grin? Så har vi lige den helt rette gave til dem her. De sjove og populære citatplakater vil tage sig godt i hjemme, såvel som på kontoret og det er naturligvis et stort udvalg. Vælg f.eks. klassikeren med Olsen banden.

8. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Har du en god ven, der lige er blevet færdig med uddannelsen til journalist, så vil du sikkert gerne give en lille erkendtlighed. Det må gerne være noget, der er både en smule personligt, men også praktisk. Derfor anbefaler vi en personlig nøglering med indgraveret navn.

9. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Efter en del år på skolebænken og i diverse praktikker kan en nyuddannet journalist nok trænge til noget afveksling. Måske kunne det være en god ide at overraske dem med et gavekort til et lækkert madkursus. Her kan de lære mere om madlavning og koble af på den måde.

10. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Det kan ske for de fleste, at man skal give en gave og simpelthen ikke kan komme på noget særligt. Hvad gør man så? Jo man giver en dejlig gavekurv fyldt til randen med gode sager, der nok skal lokke et smil frem hos den heldige journalist, der modtager den.

11. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Når du gerne vil give en helt speciel og mindeværdig gave til en nyuddannet journalist, så skal man have gang i fantasien. Et tandemspring er blandt de vildeste og mest ekstreme oplevelser vi kan tilbyde og du kan være sikker på at det vil overraske den nyuddannede journalist.

12. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Som journalist er det ikke noget nyt at læse en masse gode bøger og det er helt sikkert noget, som de sætter pris på. Derfor kan du næppe finde en meget bedre gave til en nyuddannet journalist end gode bøger, som de kan nyde i deres fritid.

13. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Er du helt på bar bund og skal du bruge en rigtig god gave til en nyuddannet journalist, så frygt ej, for Gaveavisen kan hjælpe dig. Et gavekort til DuGlemmerDetAldrig giver modtageren mulighed for lidt selvbestemmelse og er altså en meget populær gaveide. Nemmere bliver det ikke at give en gave.

14. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Kender du en nyuddannet journalist, der lige er blevet færdig med sin uddannelse og som du skal finde en gave til? Så er du kommet til det rette sted. Garn & Strikkeudstyr er blevet en af de mest populære gaveideer og det er ikke uden grund. En kreativ gaveide.

15. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Når man arbejder hårdt, så kender man nok alt til hvor godt det kan føles med en dejlig kop kaffe og det er nok ikke anderledes for journalister. Nu kan du overraske en nyuddannet journalist med et dejlig kaffekursus, så de selv kan lære at lave helt fantastisk god kaffe.

16. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis du kender en nyuddannet journalist, der elsker at slå sig løs i køkkenet og som godt kan lide at tingene ser godt ud, så har vi den helt perfekte gaveide. Japanske køkkenknive er lige det rette for enhver, der elsker madlavning. Topkvalitet og lækkert design gør det til en flot og praktisk gave.

17. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Ligesom alle andre kender du sikkert nogen, der er blevet helt tosset med at drikke gin & tonic. Hvis du skulle have en gin-elskende journalist i din omgangskreds, kan du nu forære dem en lækker ginsmagning i gave. Det er en velsmagende og utroligt spændende oplevelse.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Hvis det skal være rigtigt hyggeligt, så skal man da ud at spise sammen med nogen man holder af. Derfor bør du overveje at give et gavekort til tapas for 2 til en nyuddannet journalist. Måske er du den heldige, der bliver inviteret med ud at spise lækker tapas.

19. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Går man op i sit udseende og mode generelt, sætter man helt sikkert også pris på flotte ure. Det et det ultimative stykke tilbehør til mænd og med Nordgreen ure bliver det ikke flottere. Overrask den nyuddannede journalist med en førsteklasses ur fra Nordgreen. En rigtig flot gave.

20. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Der er noget utroligt dansk ved at spise højtbelagt smørrebrød og det forstår man jo egentlig godt, for smørrebrød smager bare så pokkers godt. Forkæl den nyuddannede journalist med et gavekort til højtbelagt hygge for 2, så de kan få lysten til smørrebrød stillet. Hvis det nogensinde kan lade sig gøre.

21. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Når det endelig er weekend, så er der en herlig tradition for at drikke kolde øl. Nu kan du tage det et skridt videre meden lækker ølsmagning, hvor man får mulighed for at smage på en række fantastiske øl. En perfekt gave til en nyuddannet journalist med en gevaldig øl-tørst.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Journalist

Der er mange journalister i Danmark og de har alle været gennem en lang og prøvende uddannelse, før de endelig blev færdiguddannede. Det er noget stort i ens liv og hvis man kender en nyuddannet journalist, så bør man i høj grad hjælpe med at fejre dem behørigt. Man fejrer naturligvis bedst en bestået uddannelse med en fest og det er noget, som kræver godt selskab og masser af gode gaver. Men hvad giver man så den nyuddannede journalist? Hvilke gaver vil bringe mest glæde hos dimittenden? Det kan vi naturligvis hjælpe dig med og Gaveavisen har masser af fremragende gaveideer til en nyuddannet journalist.

Det vi først og fremmest anbefaler er personlige gaver til nyuddannet journalist. Gaver, der ikke bare er valgt hurtigst muligt, men som har en masse omtanke bag sig og som virkelig betyder noget for den heldige modtager. Gode personlige gaver kan være alt fra genstande med indgraveret navn til ganske særlige oplevelser, der betyder noget specielt for modtageren. Vi har heldigvis lidt af det hele hos Gaveavisen og derfor kan du helt sikkert finde noget, der vil passe helt perfekt som personlige gaver til nyuddannet journalist.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Journalist

Vidunderlige Gaver Til Journalist

Det er så ekstraordinært vidunderlig en fornemmelse at blive færdig med sin uddannelse og det er noget, som bare skal fejres med fest og farver. Til en rigtig god dimissionsfest skal der naturligvis være en masse gæster, der kan hjælpe med at fejre den store dage, men der er naturligvis også et andet, og meget vigtigt, element. Gaverne. Gaveavisen kan altid hjælpe dig med at finde vidunderlige gaver til journalist, der lige er blevet færdig med uddannelsen. Vi har alt hvad hjertet kan begære indenfor forskellige områder, så det burde ikke være noget problem at finde det helt rette.

En god gave kunne være noget så simpelt, som et gavekort til en vinsmagning. Mere kompliceret behøver det som sådan ikke være. Det kan dog også være et tandemspring, hvilket i høj grad er en særlig og mindeværdig gaveide. Så længe du sørger for at have modtagerens smag og præferencer i baghovedet, er det ikke spor svært at finde vidunderlige gaver til journalist. Så tag et godt kig på vores udvalg og snart kan du være klar til at forkæle en du holder af med de bedste gaver. Der er noget for ethvert budget og enhver smag.

Vidunderlige Gaver Til Journalist

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: