Gode Gaveideer Til Nyuddannet Jordemoder Som Vil Skabe Glæde

Har du en vidunderlig veninde, kæreste eller et nært familiemedlem som snart kan glæde sig over at være nyuddannet jordemoder? Så er du formentlig allerede blevet inviteret til en stor fest, en hyggelig middag og et godt glas vin eller noget helt tredje. En ting er i hvert fald sikker, anledning til at give en gave til nyuddannet jordemoder, vil komme før eller siden. Så hvorfor ikke begynde at se sig omkring efter en god gave til jordemoder, så du ikke skal stresse over det i sidste øjeblik? Du har muligvis allerede en ide til hvad din gave til jordemoderen skal være, men ligeledes kunne det tænkes at du står på helt bar bund og ikke har den fjerneste ide til hvad du skal glæde jordemoderen med i gave. Men bare rolig for uanset tilfældet har vi her på siden samlet alle de bedste gaveideer til jordemoder som du frit kan vælge og lade dig inspirere blandt.

Gode Gaver Til Jordemoder

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Jordemoderen Plakat

Det kan godt være lidt af en udfordring at finde den helt rette gave til jordemoderen, der har alt. Men heldigvis er de sjove citatplakater fra Dialægt altid en god gave. Den indeholder alle de sjove citater som: ”Gispe, gispe, gispe” og ”Far, sæt dig lige med et glas saft”.

Priser fra: 249 kr.

2. Vinsmagning

Hvis du kender en jordemoder, der er svært at købe gaver til, så kan vi varmt anbefale at du giver en gave, der er både sjov og lærerig. En vinsmagning er en herlig oplevelse, hvor man både får lov at smage en masse lækker vin og lære mere om dem på samme tid.

Priser fra: 299 kr.

3. Smuk Buket

Den nyuddannede jordemoder fortjener at blive taget godt imod og derfor kan ud med fordel stå klar med en smuk buket. En smuk buket blomster passer til enhver lejlighed og er en gave, der altid bliver taget vel imod. Vedlæg en lille sød hilsen og så sidder det lige i skabet.

Priser fra: 225 kr.

4. Metalfigur Jordemoder

Denne sjove lille metalfigur er en god gave til den nyuddannede jordemoder, der trænger til noget at mindes den store dag med. Det er en fin figur, der vil gøre sig godt både på et kontor, men naturligvis også derhjemme. Metalfigur jordemoder er en betænksom lille ting til nyuddannede jordemødre.

Priser fra: 465 kr.

5. Nordgreen Ure

Hvis man gerne vil gå lidt op i sit udseende og ikke mindst sin påklædning, så ved man også at detaljerne betyder mest. Derfor er et smukt ur fra Nordgreen ure en vidunderlig gaveide til en nyuddannet jordemoder, der fortjener at få det allerbedste.

Priser fra: 1395 kr.

6. Abelstedt Smykker

Hvis du kender en jordemoder, der endelig er blevet færdiguddannet og skal i gang med jobsøgningen, så er det på sin plads med en lykønskning og ikke mindst en gave. Abelstedt smykker er en fremragende gaveide, som altid bliver taget vel imod og lokker et smil frem hos modtageren.

Priser fra: 349 kr.

7. Museums Plakater

Som jordemoder er man vidne til mange smukke ting i sit liv, ikke mindst fødslen af nye liv. Derfor vil man green omgive sig med endnu flere smukke ting, hvorfor museums plakater er et godt valg. Det er en gaveide, som vil passe godt hjemme på væggen.

Priser fra: 129 kr.

8. Dinner In The Dark

Har du også svært ved at finde på gode gaveideer til en nyuddannet jordemoder? Så er du ikke alene, men heldigvis har vi den bedste gaveide til dig her. Dinner in the Dark er et unikt koncept, hvor man spiser i komplet mørke og lader de andre sanser råde.

Priser fra: 1195 kr.

9. Tapas For 2

Det er så hyggeligt at spise tapas sammen med en man holder af, så hvis du gerne vil give en god gave til en nyuddannet jordemoder, så er tapas for 2 det rette valg. Hvad kunne være hyggeligere end at tilbringe et par timer i godt selskab og med god mad foran sig?

Priser fra: 499 kr.

10. Personlig Nøglering

Som jordemoder sætter man pris på, at der er styr på tingene, så alt hvad der kan hjælpe med dette, er yderst velkomment. En personlig nøglering holder styr på nøglerne og ser samtidig rigtigt godt ud. Det er en god personlig gave til en nyuddannet jordemoder.

Priser fra: 199 kr.

11. Madkursus

Kender du en jordemoder, der gerne vil blive bedre til at lave lækker mad, men som måske aldrig rigtigt er kommet i gang? Så kan du nu glæde dem med et madkursus, hvor man kan lære alverdens spændende ting. Der findes en masse varianter, så der er noget for alle.

Priser fra: 945 kr.

12. Citatplakater

De sjove og smarte citatplakater er populære gaveideer, og det gælder ikke mindst den gode gamle favorit med Olsen Banden. Alle kan trække på smilebåndet når de ser Egons mange farverige skældsord. En god gave til jordemoderen, der elsker god humor og gamle danske familiefilm.

Priser fra: 149 kr.

13. Gavekurv

Vil du gerne vise en nyuddannet jordemoder, at du er glad på hendes vegne? Vil du gerne overraske hende med en dejlig gave? Så er du kommet til det helt rette sted. En gavekurv er uden sammenligning en af de hyggeligste gaver at få. Fyldt med lækre sager.

Priser fra: 225 kr.

14. Tandemspring

Selvom man arbejder som jordemoder, så kan man godt være lidt af en vovehals og derfor har vi her den perfekte gave til adrenalinjunkien. Et tandemspring er en gave, som modtageren aldrig glemmer igen og du kan være sikker på, at det kan få dem til at spærre øjnene op.

Priser fra: 2199 kr.

15. Gode Bøger

Det er hårdt arbejde at være jordemoder og derfor kan man godt trænge til at slappe lidt af. Heldigvis er der ikke noget hyggeligere end at falde ud på sofaen med en god bog. Der findes en masse forskellige genrer hos Saxo, så det er en god gaveide.

Priser fra: 200 kr.

16. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Hvad giver man jordemoderen der har alt og som er rigtigt dårlig til at ønske sig noget? Jo man giver dem naturligvis et gavekort til DuGlemmerDetAldrig, så de helt selv kan vælge hvad de gerne vil opleve. Det er en smart gave, som giver modtageren en masse frihed og selvbestemmelse.

Priser fra: 150 kr.

17. Garn & Strikkeudstyr

Hvis du skal bruge en skøn gaveide til den kreative jordemoder, der elsker at nørkle, så er garn & strikkeudstyr det helt rette. Vælg en af de mange lækre opskrifter og fat pindene. En hyggelig og opfindsom gaveide, som modtageren helt sikkert vil elske.

Priser fra: 36 kr.

18. Kaffekursus

Jordemødre arbejder i et af de fag, hvor der bliver drukket rigtigt meget kaffe. Så hvis du kender en jordemoder, der foretrækker det bedste, så er et kaffekursus en rigtig fin gave. Her lærer man alt om, hvordan man får mest muligt ud af den mørke drik.

Priser fra: 249 kr.

19. Japanske Køkkenknive

Her får du en oplagt mulighed for at forkæle en madglad jordemoder med et sæt japanske køkkenknive. Det er knive af allerbedste kvalitet og du kan være sikker på, at modtageren bliver glad for dem. En perfekt gaveide til jordemoderen, der går op i god kvalitet og lækkert design.

Priser fra: 349 kr.

20. Ginsmagning

Efter en lang og hård arbejdsdag er der ikke noget bedre end at smide fødder op og nyde en lækker gin og tonic. En eksklusiv ginsmagning er en perfekt gave til en kræsne jordemoder, der nyder de gode ting i livet. Her får man smagt en masse god gin fra hele verden.

Priser fra: 199 kr.

21. Højtbelagt Hygge For 2

At tage en god ven med ud at spise er altid hyggeligt og hvis det så ovenikøbet er smørrebrød, så bliver det ikke meget bedre. Forkæl en travl jordemoder med højtbelagt hygge for 2. En skøn gave, som altid er velkommen. Hvem vil ikke inviteres med på sådan en tur?

Priser fra: 399 kr.

22. Ølsmagning

Når weekenden er kommet og man skal koble, så skal der altså noget kold øl på bordet. Derfor kan du med fordel forkæle den travle og flittige jordemoder med et gavekort til en ølsmagning. Her får man virkelig udvidet sin horisont og smagt på en masse lækker øl.

Priser fra: 129 kr.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Jordemoder

Kender du en, der snart bliver færdig med sin uddannelse til jordemoder eller som måske endda lige er blevet færdig, så vil du helt sikkert gerne vise hvor glad du er på deres vegne. Det klarer man allerbedst med en lækker gave, der viser din tilkendegivelse og at du føler deres glæde. Men hvad er gode personlige gaver til nyuddannet jordemoder så? Det er naturligvis gaver, der både er sjove, praktisk og ikke mindst personlige. Gaver, som bliver husket og som modtageren vil tænke tilbage på med et smil langt ud i fremtiden.

Det har været en hård tid med afsluttende eksamener og meget mere, men nu er det endelig overstået og derfor fortjener man altså kun det bedste. Heldigvis har Gaveavisen alt hvad hjertet kunne begære af personlige gaver til nyuddannet jordemoder og der er helt sikkert også noget, som vil passe til din ven. Det kan være alt fra et gavekort til en lækker middag, men det kan også være tøj, ure eller smykker. Der er nok at vælge imellem, men så længe du giver af hjertet, så kan du være sikker på, at modtageren vil blive glad og rørt. Hvad mere kan man bede om?

Personlige Gaver Til Nyuddannet Jordemoder

Skønne Gaver Til Jordemoder

Hvis du står i en situation, hvor du skal finde skønne gaver til jordemoder, så kender du sikkert alt problemet med, at man bare ikke kan finde på noget ordentligt. Det er svært at finde på rigtigt gode gaver og derfor kan det hurtigt ende med at blive en frustrerende oplevelse. Heldigvis har du fundet frem til Gaveavisen, for vi kan stensikkert hjælpe dig med at finde skønne gaver, som en nyuddannet jordemoder vil elske. Så hvad skal man finde på?

Først og fremmest kan du jo overveje om ikke jordemoderen kunne trænge til at slappe lidt af. Få lov at lade sine batterier lidt op. Det kan man f.eks. hjælpe hende med ved at forære hende et lækkert weekendophold eller måske en wellnessbehandling. Det er skønne gaver, enhver vil blive lykkelig for. Men det kan også være noget mere almindeligt som pæne smykker, gode bøger eller noget helt andet. Muligheder er der nok at og her på siden har vi udvalgt en lang række af de allerbedste gaveideer.

Så tag på opdagelse på siden og find de gaver, som du tror vil gøre den nyuddannede jordemoder mest glad. Der er noget for enhver smag og enhver tegnebog.

Skønne Gaver Til Jordemoder

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: