Gode Gaveideer Til Nyuddannet IT Supporter Som Vil Skabe Glæde

Har du fornøjelsen fat have en nær relation til et vidunderligt menneske som snart kan glæde sig over at være nyuddannet IT supporter? Så har du muligvis allerede modtaget en invitation til en stor fest, en hyggelig middag og et køligt glas vin, eller måske en dejlig kop kaffe og et lækkert stykke kage. Uanset arrangementet bør du i hvert tilfælde at se dig omkring efter en god gave til IT-supporter som du kan give når anledningen endelig er der. Måske har du allerede kigget efter en god gave til nyuddannet IT supporter, men endnu uden held og du står derfor fortsat på helt bar bund uden ideer til din gave til IT supporter. Men bare rolig for du er heldigvis endt det helt rette sted, her på siden har vi nemlig samlet alle de bedste gaver til IT supporter. Så se dig omkring og lad dig inspirere og hvem ved måske du finder den helt rette gave til nyuddannet IT-supporter.

Gode Gaver Til IT Supporter

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. IT Supporteren Plakat

Priser fra: 249 kr.
Der er nogle ting som en IT supporter siger 100 gange om dagen. Vendinger, som vi alle har hørt igen og igen. Men denne sjove plakat kan man give IT supporteren en gave, som kan lokke et smil frem hver gang man kaster et blik på den.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Når man for tusinde gange har hjulpet en utaknemmelig kunde med et IT problem, så trænger en IT supporter til at slappe af. Men en lækker vinsmagning får man mulighed for at smage en masse dejlig vin i godt selskab. En perfekt gaveide til en IT supporter.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Man kan vise sin taknemmelighed eller påskønnelse på mange måder, men en smuk buket blomster er en gammel klassiker. Den går aldrig af mode og er altså en glimrende gaveide til en IT supporter, der fortjener at blive forkælet en smule. Passer til både hverdag og fest.

4. Metalfigur IT Supporter

Priser fra: 430 kr.
Den her sjove figur, der forestiller en hård prøvet IT medarbejder er den perfekte gaveide til den nyuddannede IT supporter, der mangler noget til sit skrivebord. Figuren kan anvendes til at holde kuglepenne og lignende, så den har naturligvis også et praktisk formål, udover at være sjov.

5. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Det er vigtigt at man kan holde styr på tiden, både i det professionelle liv og i det private. Derfor kan et af de lækre ure fra Nordgreen ure være en perfekt gave til en IT supporter, der går op i sin personlige stil. En rigtig fin gaveide.

6. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Bare fordi en stor del af ens arbejdsdag foregår bag en skærm vil man sikkert gerne tage sig godt ud. Det gælder også for IT supportere. Med smukke og elegante smykker fra Abelstedt Smykker kan du finde en flot gave til en IT supporter, der fortjener det bedste.

7. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
IT supportere arbejder meget og får derfor måske ikke så megen tid til museer, som de kunne ønske sig. Men derfor kan man jo sagtens have en flot museums plakat hængende på sit kontor, fra et af de mange spændende museer i verden. Der er noget for enhver smag.

8. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Efter at have tilbragt en lang og anstrengende dag foran en computerskærm kan en IT supporter helt sikkert trænge til lidt afveksling. Med Dinner in the Dark kan øjnene hvile og resten af sanserne tage over, men man spiser en lækker middag i komplet mørke. En meget unik gaveide.

9. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Der er noget utroligt lækkert og eksklusivt ved at tage ud og spise tapas. De lækre små retter gør oplevelsen mere hyggelig og derfor kan du med fordel forære en IT supporter et gavekort, så denne kan tage ud og få tapas for 2.

10. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Med en smart og personlig nøglering kan man nu holde styr på sine mange nøgler, på en elegant måde. Nøgleringene fås i forskellige designs og hvis du mangler den perfekte gave til en IT supporter, så behøver du ikke lede længere. En populær og stilfuld gaveide.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Hvis man bruger 8 timer om dagen på at hjælpe andre med deres IT problemer, så kan det ofte gå ud over ens kulinariske evner. Et madkursus er en glimrende gave til en IT supporter, der gerne vil blive lidt bedre i køkkenet. Der er mange forskellige kurser at vælge imellem.

12. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Citatplakater er en populær gave, som helt sikkert vil være velkommen hos IT supporteren. Der findes mange varianter, men den klassiske fra Olsen Banden er en evig favorit. Især fordi mange IT supportere i den grad kan sympatisere med den frustrerede Egon og hans evige ”Hundehoveder, hængerøve, lusede amatører og elendige klamphuggere”.

13. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Hvis alt andet glipper kan man altid glæde en nyuddannet IT supporter med en lækker gavekurv. Gavekurve er en fantastisk gaveide, da der findes så mange forskellige, at man helt sikkert kan finde en, der vil falde i modtagerens smag. Giv en gavekurv til en IT supporter du holder af.

14. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
At være IT supporter er ikke ligefrem det mest ekstreme job man kan have og derfor er der mange, der savner lidt spænding i hverdagen. Forær en IT supporter i dit liv et gavekort til et tandemspring og lad dem få en oplevelse for livet. En gave for de modige.

15. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvem af os elsker ikke at pakke os ned på sofaen med en rigtig god bog? Gode bøger er en af de absolut bedste gaveideer, for der kommer altid nye og spændende eksemplarer. Giv gode bøger til en IT supporter og du kan være sikker på at de bliver taget vel imod.

16. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Det er ikke altid nemt at finde på gode gaver til en IT supporter, der har alt. Så hvad stiller man op? Jo man forærer vedkommende et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. På den måde kan modtageren selv vælge hvad de gerne vil opleve og der er nok at vælge imellem.

17. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Hvis du kender en travl IT supporter, der arbejder meget og som trænger til at koble af, så kan du næppe finde en bedre gave end garn & strikkeudstyr. Det er en skøn gave til enhver, der elsker at nørkle med den slags og der findes et gigantisk udvalg.

18. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Når man dag ud og dag ind skal hjælpe folk med deres IT problemer, så har man brug for lidt ekstra energi. Kaffe holder de fleste IT supportere kørende og et kaffekursus er en skøn gaveide til den kaffeglade. Her kan de lære alle de små hemmeligheder bag en god kop kaffe.

19. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
En IT supporter kender alt til udstyr der ikke virker og hvordan man bedst undgår dette. Hemmeligheden er at vælge god kvalitet og passe ordentligt på det. Derfor kan du nu sikre at en IT supporter ikke går ned på udstyr i køkkenet med disse lækre Japanske Køkkenknive.

20. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
For en stresset og travl IT supporter er der altid nok at lave, så når weekenden nærmer sig, skal man slappe af med en lækker Gin og Tonic. Det kræver dog god gin og med en ginsmagning kan man få udvidet sin horisont, så man kun drikker det bedste.

21. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Dette er en gave der nærmeste ikke kræver nogen forklaring. Smørrebrød er det bedste i verden og det gælder også for en IT supporter. Forær dem et gavekort til højtbelagt hygge for 2, så de kan tage en god ven (måske dig?) med ud og spise lækkert smørrebrød.

22. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Øl er godt, sundt og skal nydes året rundt. Det er i hvert fald hvad den gamle remse lærer os. For en øl-glad IT supporter kan der være noget om snakken og derfor kan en god ølsmagning være en perfekt gaveide. Her smager man masser af god øl i godt selskab.

Personlige Gaver Til Nyuddannet IT Supporter

Efter lang tid på skolebænken, i lære og med praktik er det en lettelse, når man endelig kan kalde sig for uddannet It supporter. Det er et af de jobs, som der bliver mere og mere brug for, og derfor skal vi være taknemmelige, hver eneste gang der bliver uddannet en IT supporter. Derfor skal man naturligvis også sørge for at finde de bedste gaver, hvis man kender en, der snart er færdiguddannet. Det gælder om at tænke sig godt om, når man skal finde de bedste gaver til en nyuddannet IT supporter, for det er mennesker, der ofte foretrækker tingene på deres egen måde.

Hvis du virkelig gerne vil give en god gave, så kan Gaveavisen hjælpe dig, da vi har alt hvad hjertet kan begære. Personlige gaver til nyuddannet IT supporter en altid et godt valg, da det er gaver, som modtageren virkelig sætter pris på og som viser at man har tænkt lidt over tingene. Det er med andre ord en gave, som der er lagt energi i. Se vores store udvalg af gaver til nyuddannet IT supporter her på siden og find den bedste.

Personlige Gaver Til Nyuddannet IT Supporter

Aldeles Fremragende Gaver Til IT Supporter

Hvad giver man til en IT supporter, der har alt og som måske kan være en smule kræsen? Det er nemlig ikke nok bare at komme med noget tilfældigt. Næh nej, det skal gøre ordentligt, så man kan komme med aldeles fremragende gaver til IT supporter. Gaver, der virkelig kan lokke et smil frem og vise modtageren, at man har gjort sig umage og ikke overladt noget til tilfældighederne. Vær dog ikke urolig, for Gaveavisen står klar til at hjælpe dig og derfor skal du nok finde den bedste gave, som kan gøre modtageren rigtigt glad.

Aldeles fremragende gaver til IT-supporter kan være alverdens ting, afhængig af modtagerens smag. Men vi kan i hvert fald anbefale at du overvejer en spændende oplevelsesgave. En gave, hvor man kommer ud og prøver noget ud over det sædvanlige. Hvad enten det er en tur ud at køre Djævleræs eller sælsafari, så er der masser at komme efter. Gaveavisen er specialister i fremragende gaver og det gælder naturligvis også til IT supportere. Så du kan med ro i sindet gå på opdagelse her på siden og lede efter de bedste gaver. Det vil den nyuddannede IT supporter, men det vil også glæde dig selv.

Aldeles Fremragende Gaver Til IT Supporter

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: