Gode Gaveideer Til Færdiguddannet Ingeniør Som Vil Skabe Glæde

Har du fornøjelsen af at være ven, veninde eller i familie med en snart færdiguddannet ingeniør? Så vil det være en god ide at begynde og se sig omkring efter en gave til færdiguddannet ingeniør, som du kan tage med når du bliver inviteret til fest. Du har måske allerede en ide til hvad du kan glæde den snart nyuddannet ingeniør med i gave til den kommende fest eller middag. Men ligeledes kan det være at du ikke har den fjerneste ide om hvad du skal glæde ingeniøren med i gave. Men bare rolig, for heldigvis har vi nedenfor samlet vores bedste bud på en gave til ingeniør, her vil du helt sikkert kunne finde en glimrende gave til din snart færdiguddannet ingeniør ven, veninde eller familiemedlem.

Gode Gaver Til Ingeniør

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Højtbelagt Hygge

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Metalfigur Ingeniør

Priser fra: 595 kr.
En lille sjov metalfigur er en fin gave, som helt sikkert vil kunne lokke et smil frem hos den nyuddannede ingeniør. Figuren forestiller en travl ingeniør og vil se godt ud på ethvert skrivebord eller hjemme i privaten. Med andre ord en perfekt lille gave til ingeniøren.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Det er hårdt arbejde at være ingeniør, så derfor har man fortjent det bedste i sin sparsomme fritid. Et gavekort til en lækker vinsmagning er den perfekte gave til den vin-glade ingeniør, der gerne vil udvide sin horisont. En lærerig og hyggelig oplevelse i godt selskab.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Vil man gerne vise sin deltagelse og glæde over at ens ven er blevet uddannet ingeniør, så kan man ikke vælge forkert med en smuk buket. Smukke blomster er altid velkomne og du kan være sikker på, at det er en gave, der bliver taget vel imod.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Når man arbejder som ingeniør, så vil man naturligvis gerne gøre lidt ud af sit udseende. Derfor kan du med fordel forære den nyuddannede ingeniør et par lækre bukser fra Shaping New Tomorrow. En rigtig fin gave til den modebevidste ingeniør, der går op i kvalitet.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
De sjove citatplakater er populære gaver, der passer til enhver lejlighed og som kan lokke smilet frem hos enhver. Der findes en masse forskellige varianter, så du kan sikkert også finde en, der passer perfekt til den nyuddannede ingeniør. Se det omfattende udvalg og vælg den rette.

6. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Blot fordi man er blevet færdiguddannet ingeniør, så er der ingen der siger, at man ikke kan være lidt af en drengerøv. Et gavekort til kør djævleræs er en perfekt gave til den unge ingeniør, der elsker fart og spænding. Kør på de kendte baner kendt fra tv.

7. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Når man er ingeniør, så er det vigtigt at man altid har overblik og styr på tingene. Derfor kan du med fordel forære den nyuddannede ingeniør en lækker og flot personlig nøglering. Det er en smart gave, som også er meget praktisk. En populær gave, som altid bliver taget imod med et smil.

8. Ingeniør Metalfigur

Priser fra: 350 kr.
Hvis man gerne vil give en sjov og relevant gave til en nyuddannet ingeniør, så er denne sjove ingeniør metalfigur det helt rigtige valg. Den forestiller en travl ingeniør på arbejde og den vil se godt ud både på kontoret eller hjemme på hylden. En sjov og betænksom gaveide.

9. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Kender du en nyuddannet ingeniør, der gerne vil blive lidt bedre til at trylle i køkkenet? Hvis svaret er ja, så kan du nu glæde dem med et lækkert madkursus. Her lærer man forskellige teknikker fra en dygtig underviser, der brænder for madlavning. En spændende og nyttig gave.

10. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Når man endelig, efter mange års uddannelse og eksamener, kan kalde sig for ingeniør, så trænger man til luftforandring. Derfor vil den nyuddannede ingeniør helt sikkert sætte pris på denne lækre backpacker rygsæk, så de kan komme en tur ud i det fri og koble af. En rigtig frilufts gave.

11. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Bare fordi man arbejder som ingeniør, så er der ingen der siger, at man behøver være kedelig. Faktisk kan man sagtens være lidt af en vovehals. Derfor er et gavekort til et tandemspring en perfekt gaveide til den nyuddannede ingeniør, der tør vove pelsen og springe ud i det.

12. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Hvis du står og skal finde den helt rigtige gave til ingeniøren der har alt, så ved du også at det kan være noget så besværligt. Men heldigvis kan du bare forære dem et gavekort til DuGlemmerDetAldrig, så de helt selv kan vælge hvad de gerne vil opleve. En yderst populær gaveide.

13. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Når man arbejder som ingeniør, så er man sikkert også vant til at drikke en del kaffe. Hvis man gerne vil sikre sig, at de altid får den bedste kaffe, så er et kaffekursus en oplagt gave. Her lærer modtageren hvordan man brygger den perfekte kop kaffe.

14. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når man endelig har fået fri og er kommet hjem til sig selv, så vil man helt sikkert gerne slappe af. Gode bøger er blandt de bedste måder at gøre det på og derfor er det en oplagt gaveide til den nyuddannede ingeniør. En god gaveide til enhver ægte læsehest.

15. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Hvis man går op i god madlavning og gerne vil vise, at man har styr på tingene, så kræver det også det helt rette grej. Japanske køkkenknive er en rigtig fed gave, der ser fantastisk ud i køkkenet og som desuden er af førsteklasses kvalitet. En god gave til den madglade ingeniør.

16. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Hvis du også synes at Gin og tonic er en af de bedste drinks i hele verden, så skal du da dele den glæde med en nyuddannet ingeniør. Derfor er et gavekort til en lækker ginsmagning en rigtig fin gaveide, som giver dem mulighed for at få udvidet deres horisont.

17. Metalfigur IT Ingeniør

Priser fra: 375 kr.
Hvis du kender en travl IT ingeniør, der trænger til at få pyntet lidt op på kontoret eller hjemme i privaten, så denne lille sjove metalfigur en perfekt gaveide. En metalfigur IT ingeniør passer perfekt som gave og det er en ide, som altid giver pote.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Her har vi en hyggelig gave, som alle vil kunne sætte pris på, for hvem elsker ikke at spise lækre tapas? Giv en nyuddannet ingeniør et gavekort til tapas for 2, så de kan nyde den gode mad sammen med en som de holder af i hyggelige omgivelser. Velbekomme.

19. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Som ingeniør skal man oftest gå lidt op i sit udseende og ikke mindst påklædningen. Derfor kan man med fordel fuldende sit look med et af de tidløse ure fra Nordgreen ure. Det er en smuk gave, som helt sikkert vil lokke smilet frem hos en modebevidst ingeniør.

20. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Der er ikke mange ting, der er mere dansk end højtbelagt smørrebrød, så hvis du gerne vil forkæle en nyuddannet ingeniør med en god gave, så led ikke længere. Højtbelagt hygge for 2 er en velsmagende og utroligt hyggelig oplevelse, som man kan dele med en god ven.

21. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Hvis du kender en nyuddannet ingeniør, der elsker en kold øl og som måske går en lille smule op i det, så har du her en perfekt gaveide. Et gavekort til en ølsmagning er det helt rigtige for enhver, der gerne vil smage en masse lækker øl og lære mere om dem imens.

22. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Enhver ingeniør, der sætter pris på skønhed og ikke mindst indretning vil elske at få en af de smukke museumsplakater. Plakaterne er utroligt smukke og passer ind på ethvert kontor eller hjemme på væggen. Det er en betænksom og meget populær gaveide, og der er mange forskellige at vælge imellem.

Personlige Gaver Til Færdiguddannet Ingeniør

Hvis du står i den situation, at du skal fejre en, der netop er blevet færdig med sin uddannelse til ingeniør, så vil du naturligvis gerne finde den bedste gave. Her hos Gaveavisen hjælper vi dig gerne med at finde personlige gaver til færdiguddannet ingeniør.

Det er en af de store milepæle i et ungt menneskes liv at blive færdig med en uddannelse. Det er noget, der har fyldt meget om som i den grad fortjener at blive fejret. Derfor kan man med fordel vise sin tilkendegivelse med gode personlige gaver til den nyuddannede. Vi har alt hvad hjertet kan begære af gode gaveideer, som vil passe til ingeniøren som netop er blevet færdig med uddannelsen. Uanset om det skal være en oplevelsesgave eller noget smukt til hjemmet.

Personlige gaver kan være alt fra de populære Kay Bojesen figurer til personlige nøgleringe eller gode bøger. Der er så meget at vælge imellem, at vi næsten tør garantere, at du kan finde det helt rette. Så gå på jagt i vores store og omfattende udvalg, og find de personlige gaver til nyuddannet ingeniør, som virkelig kan lokke smilet frem og som modtageren aldrig glemmer igen.

Personlige Gaver Til Færdiguddannet Ingeniør

Flotte Gaver Til Ingeniør

Kender du en nyuddannet ingeniør, der skal have en ganske særlig gave i anledning af den store dag? Så er du kommet til det rette sted, for her kan du blive klogere på alle de nyeste og bedste gaveideer. Vi har alt hvad hjertet kan begære og derfor kan du helt sikkert også finde flotte gaver til ingeniør.

Det er noget ganske særligt at blive færdiguddannet, så det er noget, der virkelig kræver at man gør sig umage med gaven. Det betyder ikke nødvendigvis at man skal have spenderbukserne på og ruinere sig selv, for der findes mange flotte gaver til ingeniør, som ikke koster en absolut formue. Faktisk er priserne hos Gaveavisen yderst rimelige og overkommelige, så du kan nemt finde den bedste gave. Men hvad er den bedste gave så?

Den bedste gave til en nyuddannet ingeniør kan være alt muligt. Så længe du giver en gave, der lægger sig op ad noget, som modtageren interesserer sig for, burde det gå fint. Det kan være alt fra en spændende oplevelse til en delikat middag. Er modtageren interesseret i spiritus, så kunne en ginsmagning eller vinsmagning være en oplagt gave. Så find den bedste gave til nyuddannet ingeniør hos Gaveavisen.

Flotte Gaver Til Ingeniør

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: