Gave Til Hende: STOR Guide Med 100 Personlige Gaveideer Til Hende

”En gave til hende” er fire ord, som kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på enhver mand. Det kan være en stor udfordring at finde gaver til hende der har alt, men omvendt kan der også nemt blive skuffelse og sårede følelser, hvis man for eksempel ikke har en fødselsdagsgave til hende.

Hvis du også døjer med at finde gaver til kvinden der har alt, så er du kommet til det rette sted. Her hos Gaveavisen har vi samlet en liste af oplagte gaveideer til hende.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Fitness Og Træning
Fitness & Træning
50 Udvalgte Oplevelser Til Hende

Luksus Brunch For 2

Bestil en luksus brunch for to i gave til hende. Brunch er den helt perfekte gave, da det er en super hyggelig start på en fremragende dag. Nyd den lækre mad & få samtidig en god snak om alt mellem himmel & jord. Ved du ikke hvad du skal give hende i gave? Inviter hende til en hyggelig brunch, med lækker mad af høj kvalitet samt skøn kaffe.
Priser fra 299 DKK

Ystad Saltsjöbad

Giv hende en dejlig tur til smukke Sverige & et spaophold på dejlige Ystad Saltsjöbad i gave til hende. Find nogle ledige dage i jeres respektive kalender & nyd hinandens fantastiske selskab med spaophold i Sverige. Spaophold er altid en god gave til hende uanset om du er hendes veninde eller store kærlighed.
Priser fra 3199 DKK

Bridgewalking Lillebælt

Den perfekte gave til hende må være Bridgewalking Lillebælt denne oplevelse giver mulighed for at se tingene i fugleperspektiv. Bridgewalking Lillebælt giver dig mulighed for at tage på oplevelse i 60 meters højde, helt oppe på toppen af broen. På toppen af den Gamle lillebæltbro bliver i ét med fuglene over Lillebælt. Denne guidede tur byder på vind i håret, adrenalinkick til eventyrlysten & en yderst smuk naturoplevelse.
Priser fra 229 DKK

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Fremragende stunder med hende er i kikkerten, hvis du vælger at give hende et flødebollekursus i gave. Et flødebollekursus er en hyggelig oplevelse hvor man laver lækre flødeboller & samtidig kan tale sammen.
Priser fra 299 DKK

GoBoat København

Bestil en romantisk eller hyggelig sejltur rundt i Københavns mange smukke kanaler & se de smukke bygninger fra vandet. Få en ny vinkel på Danmarks smukke hovedstad, ved at sejle rundt i en elektrisk GoBoat, nyd det smukke syn med hende.
Priser fra 449 DKK

Tapas For 2

Tapas for to er en af de bedste måder at tale sammen, det er altid hyggeligt & så smager tapas bare super godt. Så istedet for at give hende en fysisk ting, kan du istedet inviterer hende ud til et hyggeligt måltid tapas.
Priser fra 499 DKK

Miniferie For 2 Med Morgenmad & Middag

Priser fra 1699 DKK

Afslappende Wellness

Køb en lækker forkæleses gave til hende, giv hende mulighed for at få en dejlig pause fra hverdagen høje tempo. Massage er en sand nydelse for både krop & sjæl, at modtage en dejlig massage oplevelse i gave drømmer alle kvinder om. Ved at bestille en afslappende massage til hende er du sikker på at ramme plet, hvem vil ikke blive glad for massage?
Priser fra 400 DKK

Vinsmagning

Giv hende en vinsmagning i gave, en hyggelig & autentisk aften med glæde & masse sanselige indtryk. Nyd den dejligste vin i hinandens dejlige selskab, samtidig med at i er en del af et hyggeligt & større selskab. Lyder dette dejligt i dit sind? Tænker du at hun vil elske denne oplevelsesgave er det da bare med at få booket bord.
Priser fra 299 DKK

Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra 198 DKK

Biografbilletter

Hvem elsker ikke at blive inviteret i biografen? Så hvorfor ikke give hende 2 biografbilletter i gave? Vi danskere er vilde med at gå i biografen, det er en god, hyggelig, spænende & afslappende oplevelse. Så kan hun godt lide at gå i biografen er det da bare med at få bestilt et par biografbilletter & komme afsted. Vi er alle bekendt med at der altid er en god film i biografen & det danske vejr er ofte biografvejr.
Priser fra 159 DKK

Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra 399 DKK

Food Walk

Food Walk er et relativt nyt koncept, der tilbyder guidede, gastronimiske ture i Aalborg, Aarhus og København. Forskellige restauranter, delier og caféer, vil blive besøgt på den 2 eller 4 timers lange vandring fra sted til sted. Der fortælles om smage, dufte og kombinationer, på de enkelte nøje udvalgte steder.
Priser fra 499 DKK

Luksus Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling er den ultimative nydelse, det er selvforkælelse af absolut højeste kaliber. Der findes ganske få ting i denne verden som er lige så behageligt & afslappende som en dejlig ansigtsbehandling. Glæd derfor hende du holder af med et afslappende & behagelig pause fra hverdagen.
Priser fra 499 DKK

3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra 1999 DKK

3-Retters Menu For 2

Giv hende den perfekte gave, en hyggelig middag for 2 på en lækker restaurant nær jer. Nyd hinandens selskab & ikke mindst den gode mad som vil blive serveret for jer i løbet af aftenen.
Priser fra 599 DKK

Wallmans Dinnershow

Priser fra 1298 DKK

Vildmarksgourmet I Mols Bjerge

Som bekendt er gourmet blomstret frem de seneste mange år, men du har formentlig ikke hørt om vildmarksgourmet. Dette et helt fantastisk koncept hvor man sidder i fantastiske naturskønne omgivelser i Mols Bjerge. Smag toppen af kransekagen når det kommer til mad, ovenikøbet i de smukkeste rammer.
Priser fra 995 DKK

Ballonflyvning

Ballonflyvning er den perfekte gave til hende den eventyrlystige & frygtløse. Se smukke Danmark fra oven & oplev det fantastiske at svæve i luftballon. Ballonflyvning er måske ikke den mest åbentlyse gave til hende, men en perfekt gave.
Priser fra 2395 DKK

Chokoladesmagning Hos Peter Beier

Priser fra 299 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Dinner In The Dark

Priser fra 1195 DKK

Kro & Hotelophold Med Middag For 2

Priser fra 1199 DKK

Gourmetburger For 2

Priser fra 299 DKK

Byvandring Med Gadens Stemmer

Priser fra 149 DKK

Vildmarksbrunch I Mols Bjerge

Priser fra 275 DKK

Guidet Tur Med En Hjemløs

Priser fra 99 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

Minicruise Til Oslo For 2

Priser fra 995 DKK

15 Udvalgte Gadgets Til Hende

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

Solbriller

Solbriller er med til at udtrykke en persons stil, at have pæne solbriller er derfor en nødvendighed. Det er derfor helt oplagt at give hende et par smukke solbriller fra det stilet mærke Triwa.
Priser fra 899 DKK

15 Bolig & Hobby Gaver Til Hende

Fotocollage

Den perfekte gave til hende der er dygtig til at tage billeder & derfor har en utrolig smuk instagram konto. Giv hende mulighed for at få nogle af hendes mange smukke billeder trykt på en personlig Fotocollage. Udvælg selv de billeder du synes der skal være på plakaten & giv hende en utrolig personlig gave. 
Priser fra 187 DKK

Louis Poulsen

Priser fra 1850 DKK

Familiecollage

Glæd hende med en smuk plakat hvor årets bedste familiebilleder er foreviget i en elegant familiecollage. Vælg blot den ønskede størrelse, baggrundsfarve & retning, billederne overfører du til dem efter dit køb. Dette er ganske enkelt en af de mest personlige gaver til hende & helt sikkert en gave som hun vil blive rigtig glad for.
Priser fra 199 DKK

Tøsemiddag Quiz-spil

Tøsemiddag er et festligt quiz-spil med mere end 400 spørgsmål til den ultimative tøseaften. Lær både dig & dine veninder bedre at kende på en underholdende måde, hvor grin, skøre historier & sjove anekdoter garanteres. Spillet byder b.la. på spørgsmål om ekskærester, sladder & pinlige historier.
Priser fra 199 DKK

Hay Sengetæppe

Det stilrene design brand HAY har lavet nogle virkelig smukke & elegante sengetæpper. De findes i flere forskellige farver & designs, giv et sengetæppe i gave til hende som går op i boligindretning. Sengetæpper burde være fast inventar i et hvert hjem, så glæd hende med et smukt HAY sengetæppe i gave til hende.
Priser fra 993 DKK

Modetøj

Vi ved alle at kvinder måske lidt mere end de fleste mænd, elsker modetøj & at shoppe. Derfor kunne en glimrende gave til hende være noget yndigt & moderne tøj, eller måske et gavekort. Hvis du kender hende godt, kender du helt sikkert hendes personlige stil & kan derfor købe lige de hun kan lide.
Priser fra 150 DKK

10 Traditionelle Gaver Til Hende

Gavekurv

Gavekurve er en af de helt traditionelle gaveideer som altid ses til rejsegilder, men de er ligeledes perfekte som gave til hende. En gavekurv kan være fyldt med alverdens lækkerier, blandt andet vin, chokolade, te, kaffe, karameller & frugt.
Priser fra 175 DKK

10 Fitness & Trænings Gaver Til Hende

Træningselastikker

Priser fra 85 DKK

Yogatøj

Yoga har længe været meget moderne at udøve, ikke blot fordi det lyder smart men ligeledes fordi det er godt for krop & sjæl. Som de fleste ved kræver yoga behageligt & ikke mindst meget smidigt tøj, som kan muliggøre de vilde positioner. Glæde hende derfor med noget dejligt yogatøj, så hun foralvor kan dyrke yoga. 
Priser fra 300 DKK

Perfekte Gaver Til Hende

Du skal ikke være nervøs, hvis du gerne vil finde den bedste gave til hende uden at bruge en ønskeseddel. Vi har samlet en række gode råd, som kan hjælpe dig på den rette vej. Husk på, at omtanken ved en speciel gave især er en god idé, hvis du gerne vil finde en romantisk gave til hende.

Du skal også huske på, at det ofte er tanken der tæller i forhold til gaver. Du må ikke være bange for at give små gaver til hende, hvis du bare har valgt gaven med kærlighed og omtanke. Den omtanke mister du delvist, hvis du bare vælger at købe en gave fra hendes ønskeseddel.

Gaver Til Hende

Prøv at lave en liste med hendes interesser

Hvis du gerne vil have ideer til gode gaver til hende, kan du starte med at lave en liste med personens interesser. Det er nemmere, hvis du kender personen godt. Når du har lavet en liste med alle personens interesser, skal du tilføje mindst én mulig gave til hver interesse. Forsøg gerne at skrive så mange som muligt, og du må også gerne være kreativ. Du kan også gå skridtet videre og forsøge at kombinere forskellige interesser. Kan personen lide at rejse og lave mad? Så skal du måske give personen en kogebog med opskrifter fra én af deres mange rejsedestinationer.

Gave Til Hende
Tænk tilbage i tiden

Det er ofte nemmere at finde en gave til en person, som du har kendt i lang tid. Hvis det er tilfældet, kan du forsøge at tænke tilbage i tiden. Har I nogle særligt gode minder sammen, som du eventuelt kan blive inspireret af?

Selv en lille gave til hende kan blive et stort hit, hvis den er knyttet til et særligt godt minde, som I har sammen.

Gaveideer Til Hende
Lav en personlig gavekurv

Hvis du mangler idéer til den bedste gave til hende, så kan du vælge i stedet af samle en gavekurv. I gavekurven kan du inkludere alle mulige ting, som personen elsker – for eksempel lækkerier, som personen kan nyde.

En gavekurv kan især være en fantastisk gave, hvis personen har en travl hverdag. Her kan selvforkælelse være ekstra tiltrængt. Du kan også forsøge at tilpasse gavekurven til personens interesser. En sportsinteresseret person kan for eksempel blive glad for en gavekurv med sunde ting og en smule sportsudstyr. Ligeledes kan en studerende være glad for en gavekurv med lækkerier, som kan gøre opgaveskrivningen nemmere, mens en sød mor eller bedstemor måske nærmere vil sætte pris på en kurv med garn og håndarbejdeudstyr.

Det er kun fantasien som sætter grænser i forhold til gavekurve, og du kan også inkludere gaver fra vores liste i din egen gavekurv. Vi har også udvalgt en lækker gavekurv til vores liste over mulige gaver, så du behøver ikke at lede længe, hvis du gerne vil give en kurv. Du kan også vælge selv at tilføje lidt ekstra gaver, hvis du gerne vil gøre vores kurv mere personlig.

Gavekurv Til Hende

Giv hende en oplevelsesgave

Oplevelsesgaver er blevet ufatteligt populære indenfor de seneste år, og det er ikke tilfældigt. De er nemlig den perfekte gave til hende som har alt.

Der findes ufatteligt mange forskellige oplevelsesgaver, og du kan finde alt fra spa ophold til faldskærmsudspring. Der findes også et stort udvalg af gaver som ligger indenfor dette spektrum, så det bliver næppe et problem at finde gaveidéer til hende, når du kigger på oplevelsesgaver.

Gaveønsker Til Hende

Lærerige Gaver Til Hende

Indenfor gaveoplevelser er der også en underkategori af lærerige oplevelser, som man kan deltage i og samtidig lære noget nyt. Hvis du vil gøre gaven endnu bedre, kan du deltage i oplevelsen sammen med dem, så I får en fælles oplevelse, som giver gode minder.

Eksempler på lærerige gaver kan for eksempel være et flødebollekursus eller måske en vinsmagning, hvor I sammen kan lære at smage på vin som en professionel.

Ønsker Til Hende
Giv hende noget i kan grine af

En gave en kun bedre, hvis man også morer sig, når man modtager den, og det er heldigvis ofte nemt at få personen til at grine. Der findes mange sjove gaver, som kan gives som en joke, men det er måske alligevel en god idé, hvis du også har en rigtig gave i baglommen.

Ofte kan en gave være rigtig sjov, hvis den for eksempel er antiklimatisk. Det er en klassiker for eksempel at fylde en stor kasse med noget tungt som kartofler og så lægge en lille gave i bunden af kassen.

Giv noget af dig selv i gave til hende

Gaven til kvinden der har alt, bliver kun bedre, hvis du også inkludere noget af dig selv i gaven. Du kan for eksempel optage en sang, lave et stykke kunst eller noget helt andet.

Du behøver ikke at være kunstnerisk for at lave en lidt kreativ gave. Alternativt kan du også bare vælge at lave kortet selv. Du kan eventuelt også lave en kort på din computer, hvis du ikke er så god til at lave ting i hånden.

Husk på – din tid er på mange måder noget af det mest dyrebare, som du kan give.

Personlig Gave Til Hende

Lav noget spiseligt i gave til hende

Alle kan lide mad, og du kan også vælge at lave noget lækkert og spiseligt som gave til kvinden der har alt. Først og fremmest er det en god idé at overveje, om hun bedst kan lide hovedretter eller dessert – og herefter kan du begynde at lede efter den perfekte opskrift.

Du må ikke være bange for at lave noget spiseligt, selvom du ikke har så stor erfaring med madlavning. Du skal bare sørge for at følge en opskrift grundigt.

En spiselig gave vil ofte være endnu mere speciel, hvis du ikke normalt laver mad. Du må ikke være bange for at kaste dig ud i nye ting.

Gaven Til Hende
Hjælp til at finde gave til hende uden ønskeseddel

Mange vælger at bede om en ønskeseddel til fødselsdage eller andre specielle begivenheder. Det kan være den eneste løsning, hvis du ikke kender modtageren særlig godt.

Den primære ulempe ved ønskesedler er dog, at de fjerner noget af omtanken ved at give gaver. Mange kvinder sætter stor pris på, at en gave er givet med omtanke, så en gave fra en ønskeseddel er ikke nødvendigvis den optimale løsning.

Du skal også huske at være opmærksom på, at andre personer kan have modtaget den samme ønskeseddel. Derfor er der en risiko for, at andre har købt den samme gave fra dig, hvis du vælger at købe en gave fra en ønskeseddel.

Gaver Til Hende Der Har Alt
Vær opmærksom i hverdagen

Det kan være en stor udfordring at finde den perfekte gave til en vigtig kvinde i ens liv, men det betyder ikke, at du ikke skal forsøge. Ofte kan du få idéer til gaver til hende, hvis du blot er opmærksom i hverdagen. Mange af os nævner helt ubevidst ting, som vi godt kan lide, men ofte glemmer vi det også igen. Du kan overraske hende ved at huske på den ting, som hun nævnte.

Forsøg at sæt dig ind i hendes stil

Det er altid nemmere at give gaver til personer, som man kender godt. Derfor er du også heldig, hvis du skal give en gave til en kvinde som du bor sammen med. Her kan du nemlig spionere lidt på hendes ting for måske at gennemskue hendes stil. Er der for eksempel et gennemgående tema ved hendes smykker eller tøj? Måske er hun begyndt kun at købe tøj fra Neo Noir, hvis dette er tilfældet vil det være helt oplagte at glæde hende med noget nyt tøj fra dette brand. 

Gode Gaver Til Hende
Giv hende gaver eller oplevelser fra vores liste

Her hos Gaveavisen.dk vil vi gerne hjælpe dig, så vi har naturligvis også samlet en række af de bedste gaver til hende. Vi har prioriteret at vælge gaver af god kvalitet, men derfor kan du stadig finde billige gaver til hende, hvis budgettet er lidt stramt. I sidste ende er det tanken som tæller, og hun vil med garanti blive glad for gaven, hvis den kommer som en uventet overraskelse.

Du er også værd at huske på, at hvis du skal give en gave til kvinden som har alt, så kan det være en rigtig god taktik at vælge en oplevelsesgave. Man kan aldrig få for mange gode oplevelser i sit liv!

Gaver Til Kvinder

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 2

Luk menu