hjerte ikon

Vi Håndplukker Alle Gaveideer.
Du Er Derved Sikret Høj Kvalitet.

like

Vi Gør Det
Let For Dig

Mennesker

Find De Bedste Gaveideer
Lige Nu Hos Gaveavisen.dk

GaveAvisen.dk Logo

Find Let Den Bedste Gave!
Benyt Blot Vores Lister Med Gaveideer!

Trustpilot

Hvordan Er Din Oplevelse Af Gaveavisen.dk
Del Din Stemme Med Andre På Trustpilot!

Lækker Luksus Brunch

Bestil en luksus brunch for to i gave til hende. Brunch er den helt perfekte gave, da det er en super hyggelig start på en fremragende dag. Nyd den lækre mad & få samtidig en god snak om alt mellem himmel & jord. Ved du ikke hvad du skal give hende i gave? Inviter hende til en hyggelig brunch.

Spaophold på Ystad Saltsjöbad

Giv hende en dejlig tur til smukke Sverige & et spaophold på dejlige Ystad Saltsjöbad i gave til hende. Find nogle ledige dage i jeres respektive kalender & nyd hinandens fantastiske selskab med spaophold i Sverige. Spaophold er altid en god gave til hende uanset om du er hendes veninde eller store kærlighed.

Bridgewalking Lillebælt

Den perfekte gave til hende Bridgewalking Lillebælt giver mulighed for at se tingene i fugleperspektiv. Bridgewalking Lillebælt giver dig mulighed for at tage på oplevelse i 60 meters højde, helt oppe på toppen af broen. På toppen af den Gamle lillebæltbro bliver i ét med fuglene over Lillebælt. Denne guidede tur byder på vind i håret, adrenalinkick til eventyrlysten & en yderst smuk naturoplevelse & en fortælling om broen.

Flødebollekursus

Fremragende stunder med hende er i kikkerten, hvis du vælger at give hende et flødebollekursus i gave. Et flødebollekursus er en hyggelig oplevelse hvor man laver lækre flødeboller & samtidig kan tale sammen.

Lakrids By Johan Bülow

Lakrids by Johan Bülow er den perfekte gave til hende i alle anledninger, lakrids & chokolade er altid dejligt at få i gave. Særligt Lakrids by Johan Bülow, det er den absolutte top af kransekagen når snakken falder på lakrids & chokolade. Køb eventuelt en fin lille bukket blomster & skriv en personlig hilsen på et kort som du kan give sammen med et glas lakrids. Er økonomien ingen hindring, kan du lave en flot gavekurv ved f.eks. at tilføje kaffe, te, kiks, frugt eller hendes ynglings slik. 

Biografbillet

Hvem elsker ikke at blive inviteret i biografen? Så hvorfor ikke give hende 2 biografbilletter i gave? Vi danskere er vilde med at gå i biografen, det er en god, hyggelig, spænende & afslappende oplevelse. Så kan hun godt lide at gå i biografen er det da bare med at få bestilt et par biografbilletter & komme afsted. Vi er alle bekendt med at der altid er minimum en fremragende film i biografen & det danske vejr er ofte biografvejr.

Smukke hjemmesko

Smukke hjemmesko hænger ikke på træerne, derfor vil hun helt sikkert blive utrolig glad for nogle pæne hjemmesko. Hjemmesko er helt vild praktiske & næsten uundværlige i de kolde måneder, men også om sommeren er de dejlige. Så har du absolut ingen ide om hvad du vil give hende i gave, er et par hjemmesko din redning. De er både flotte & praktiske.

Spaophold på Marienlyst Strandhotel

Skønne Marienlys Strandhotel, kan danne de perfekte rammer for et aldeles fremragende spaophold. Så flot dig & giv hende en glædelig overraskelse i form af et afslappende spaophold på Marienlyst Strandhotel. Tag en weekend ud af den tæt pakket kalender & nyd hinandens selskab, i perfekte omgivelser. Spis god mad, drik god vin, nyd det afslappende spaområde, sov længe & nyd ikke at have travlt på nogen måde.

Triwa Solbriller

Solbriller er med til at udtrykke en persons stil, at have pæne solbriller er derfor en nødvendighed. Det er derfor helt oplagt at give hende et par smukke solbriller fra det stilet mærke Triwa.

Personlig Instagramplakat

Den perfekte gave til hende der er dygtig til at tage billeder & derfor har en utrolig smuk instagram konto. Giv hende mulighed for at få nogle af hendes mange smukke billeder trykt på en personlig instagramplakat. Udvælg selv de billeder du synes der skal være på plakaten & giv hende en utrolig personlig gave. Faktisk kan du give hende et gavekort til en instagramplakat, så kan hun helt selv vælge mellem hendes billeder.

Lækker Gavekurv

Gavekurve er en af de helt traditionelle gaveideer som altid ses til rejsegilder, men de er ligeledes perfekte som gave til hende. En gavekurv kan være fyldt med alverdens lækkerier, blandt andet vin, chokolade, te, kaffe, karameller, frugt med mere.

GoBoat København

Bestil en romantisk eller hyggelig sejltur rundt i Københavns mange smukke kanaler & se de smukke bygninger fra vandet. Få en ny vinkel på Danmarks smukke hovedstad, ved at sejle rundt i en elektrisk GoBoat, nyd det smukke syn med hende.

Romantisk ophold på Skrøbelev Gods

Den perfekte gave til hende, nyd hinandens selskab i romantiske omgivelser på Prægtige Skrøbelev Gods. Godset er beliggende i natursmukke omgivelser på Langeland, der er derfor rig mulighed for gåture. Skrøbelev Gods er indbegrebet af god service, dejlig mad & fantastiske vinoplevelser, glæd hende med et romantisk ophold.

Tapas for to

Tapas for to er en af de bedste måder at tale sammen, det er altid hyggeligt & så smager tapas bare super godt. Så istedet for at give hende en fysisk ting, kan du istedet inviterer hende ud til et hyggeligt måltid tapas.

Dage med mildhed, modgang og mirakler

Der er dage til alt. Dage til smil, dage til tårer. Dage, hvor alt lykkes & dage, der går i kluddermor. Dage med mirakler i trængsel & dage, hvor man får forkølelsessår inden en afgørende date. Gode og dårlige hårdage, barnets første sygedag, dommedage og drømmedage. Dage i dit liv, som du skal samle på & værdsætte. Dette handler Dage med mildhed, modgang og mirakler om en ny bog af Hella Joof. Dage med mildhed, modgang og mirakler er den perfekte gave til hende, et sjovt & lærerigt pusterum fra hverdagen.

Makeup

Giv hende makeup i gave, alle elsker at fremstå smukke & velsoigneret, derfor er makeup en rigtig fin gave til hende. Er du i tvivl om hvilket brand hun foretrækker? Glem alt om dette & køb den makeup du tænker vil give hende et flot udtryk. 

Mofibo Abonnement

Et abonnement på Mofibo er den perfekte gave, giv hende mulighed for at læse eller lytte til de bedste bøger.

Food Walk

Food Walk er et relativt nyt koncept, der tilbyder guidede, gastronimiske ture i Aalborg, Aarhus og København. Forskellige restauranter, delier og caféer, vil blive besøgt på den 2 eller 4 timers lange vandring fra sted til sted. Der fortælles om smage, dufte og kombinationer, på de enkelte nøje udvalgte steder.

Wellness Massage

Køb en lækker forkæleses gave til hende, giv hende mulighed for at få en dejlig pause fra hverdagen høje tempo. Massage er en sand nydelse for både krop & sjæl, at modtage en dejlig massage oplevelse i gave drømmer alle kvinder om. Ved at bestille en afslappende massage til hende er du sikker på at ramme plet, hvem vil ikke blive glad for massage?

Bryn & Vippe Behandling

At rette & tynde ud i ens bryn & vipper er ganske svært når man selv står foran spejlet, det har de fleste erfaret. Der er ikke noget mere irreterende end at fejle foran spejlet & ende op med et par asymmetriske øjenbryn. Så glæd hende med den perfekte gave, nemlig en professionel behandling af bryn & vipper.  

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh

Denne smukke parfume fra Marc Jacobs har en velduftende blomstret & frugtagtig duft. Den emmer rent ud sagt af en solfyldt sommer, med strand, byliv & en tur i parken. Parfumen er både legesyg & fuld af liv, den stråler med sine nuancer af friske hindbær & sanselig rose. Daisy Eau so fresh er som deres mange andre parfumer en del af den særlige vintage stil, som generelt kendetegner Marc Jacobs. Denne parfume er helt afgjort den perfekte at give hende i gave, særligt om foråret eller når sommer er over Danmark.

Chokolademassage

Chokolademassage en afslappende & behagelig form for massage, det er en sand nydelse at få chokolademassage. Glæd hende derfor med en oplevelse i form af en dejlig & afslappende chokolademassage, eventuelt for jer begge.

Beoplay P2

BeoPlay P2 er en smuk & elegant bluetooth højtaler, som gør det muligt at afspille musik af høj kvalitet hvor som helst. Med denne højtaler fra Bang & Olufsen, kan hun afspille musik som kan høres i hele lejligheden, eller nyde musik på stranden. BeoPlay P2 er den perfekte bluetooth højtaler, det er højtalerens svar på ferrari, en sand musikalsk nydelse med smarte funktioner.

Chokoladekursus

Glæd hende med et chokoladekursus i gave, en hyggelig eftermiddag med højt humør & en masse lækker chokolade. Vær kreativ imens i kan tale om stort & småt, lav de lækreste chokolader med lige det indhold som i bedst kan lide. På dette chokoladekursus er det kun fantasien som sætter grænser for hvad i kan udrette, skab chokoladekunst & god stemning. Lyder dette chokoladekursus som noget hun vil elske? Forkæl hende & dig selv med en hyggelig stund i hinandens selskab. Forinden dette chokoladekursus kan i eventuelt mødes på en hyggelig cafe & spise en lækker let frokost snack.

Spa og brunch hos Arndal

Den bedste gave til hende, forkæl hende med ren lykke fra morgenstunden i form af en omgang massage til de morgentrætte muskler. Efter en god omgang massage vil boblebad & sauna forhåbentlig gøre appetitten ekstra stor inden brunchen serveres. Dette må være den perfekte morgenvækning for en hver krop & ikke minds den bedste gave til hende.

Den, Der Lever Stille

Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive den faktiske historie om sig selv & sit liv. Den dengang unge & ensomme Christina, der vokser op i et rødt parcelhus i Helsinge med en plan: Hvis bare hun opfører sig almindeligt, får topkarakterer & ikke gør sin mor ked eller sin far vred, kan det være, at de kan elske hende. Den unge litteraturstuderende, der på trods flytter til København for at genskabe sig selv som forfatteren Leonora. Til sine forældres rædsel forelsker hun sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem” siger hendes far, men så tager Leonoras raseri & livslyst over.

Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Cream

Forkæl hende med denne øjencreme som er inspireret af det nye must-have blandt makeupartister. Bananpudder lysner og farvekorrigerer øjeblikkeligt, den fugter huden i dybden. Den lette & luftige konsistens, gør at makeuppen bliver lettere at lægge og sidder bedre. Øjenomgivelserne vil øjeblikkeligt synes lysere, glattere & friskere. Ved at benytte dette produkt over en længere periode vil mørke rande, fine linjer samt smilerynker mindskes.

Eksklusiv Vinsmagning

Giv hende en eksklusiv vinsmagning i gave, en hyggelig & autentisk aften med glæde & masse sanselige indtryk. Nyd den dejligste vin i hinandens dejlige selskab, samtidig med at i er en del af et hyggeligt & større selskab. Lyder dette dejligt i dit sind? Tænker du at hun vil elske denne oplevelsesgave er det da bare med at få booket bord.

hvisk Cayman Shiney Handbag

Den perfekte gave til hende kunne meget vel være denne smukke & elegante håndtaske fra hvisk. Den passer til de fleste kvinders tøjstil, derfor er det sikkert at hun vil blive glad for denne håndtaske.

Sundt madkursus hos Køkkenet på Kvisten

At kunne lave sundt mad i et køkken kan være ganske svært & tit kan man ende med nærmest at skifte mellem 5 retter. Skal du give en gave til hende som mangler lidt inspiration til hendes madlavning & en hyggelig stund til et madkursus? Hvis dette er tilfældet sidder du overfor den helt perfekte gave til hende, i vil få en hyggelig dag med masser af inspiration.

wellnessophold på Hotel Thinggaard

Thy er blevet ultra hipt! Alt fra kunstnermiljøer til surferspots & lækre kurbade skyder op i det sandede landskab. Glæd hende med et luksus wellnessophold på Hotel Thinggaard som er belligende i smukke omgivelser nær Thy.

Tøsemiddag Quiz-spil

Tøsemiddag er et festligt quiz-spil med mere end 400 spørgsmål til den ultimative tøseaften. Lær både dig & dine veninder bedre at kende på en underholdende måde, hvor grin, skøre historier & sjove anekdoter garanteres. Spillet byder b.la. på spørgsmål om ekskærester, sladder & pinlige historier.

Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling er den ultimative nydelse, det er selvforkælelse af absolut højeste kaliber. Der findes ganske få ting i denne verden som er lige så behageligt & afslappende som en dejlig ansigtsbehandling. Glæd derfor hende du holder af med et afslappende & behagelig pause fra hverdagen.

Familiecollage

Glæd hende med en smuk plakat hvor årets bedste familiebilleder er foreviget i en elegant familiecollage. Vælg blot den ønskede størrelse, baggrundsfarve & retning, billederne overfører du til dem efter dit køb. Dette er ganske enkelt en af de mest personlige gaver til hende & helt sikkert en gave som hun vil blive rigtig glad for. Har du ikke adgang til alle de billeder som du ønsker at få trykt på plakaten, kan du give hende et gavekort & i fællesskab udvælge billeder.

Apple AirPods

Apple Airpods er det nye & utrolig hotte lige for tiden, rigtig mange har allerede købt dem men stadig mange har endnu de gamle. Dette er den perfekte gaveide til hende som beklager sig over den gamle model som vikler sig sammen på de vildeste måder. Disse nye Apple Airpods er super smarte ikke mindst fordi at de er trådløse, men lige så meget fordi kvaliteten er fremragende.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

Som bekendt er gourmet blomstret frem de seneste mange år, men du har formentlig ikke hørt om vildmarksgourmet. Dette et helt fantastisk koncept hvor man sidder i fantastiske naturskønne omgivelser i Mols Bjerge. Smag toppen af kransekagen når det kommer til mad, ovenikøbet i de smukkeste rammer.

Yogatøj

Yoga har længe været meget moderne at udøve, ikke blot fordi det lyder smart men ligeledes fordi det er godt for krop & sjæl. Som de fleste ved kræver yoga behageligt & ikke mindst meget smidigt tøj, som kan muliggøre de vilde positioner. Lige som med meget andet her i livet bliver ting nemmere & langt mere behageligt hvis man har det rette udstyr. Derfor skal du naturligvis glæde hende med noget dejligt yogatøj, så hun foralvor kan dyrke lige netop yoga. Giv hende eksempelvis en smuk yoga top eller hvad med yoga leggings? Der er mange glimrende muligheder.

Hay Sengetæppe

Det stilrene design brand HAY har lavet nogle virkelig smukke & elegante sengetæpper. De findes i flere forskellige farver & designs, giv et sengetæppe i gave til hende som går op i boligindretning. Sengetæpper burde være fast inventar i et hvert hjem, så glæd hende med et smukt HAY sengetæppe i gave til hende.

3 retters menu for 2

Giv hende den perfekte gave, en hyggelig middag for 2 på en lækker restaurant nær jer. Nyd hinandens selskab & ikke mindst den gode mad som vil blive serveret for jer i løbet af aftenen. 

Ballonflyvning

Ballonflyvning er den perfekte gave til hende den eventyrlystige & frygtløse. Se smukke Danmark fra oven & oplev det fantastiske at svæve i luftballon.

Spaophold på Falkenberg Strandbad

Den ultimative gave til hende nemlig et luksus spaophold på Falkenberg Strandbad. På jeres ophold vil service, afslapning & hyggelige stunder blot være nogle af overskrifterne. Forkæl hende & jeres forhold med et dejligt spaophold på Falkenberg Strandbad.

SpaDag - Læsø Kur

Forkæl dig & din højt elsket veninde, kæreste eller ægtefælle med en spadag i dejlige omgivelser hos Læså Kur. Faktisk er det meste af centret en ældre kirke som på smukkeste vis er bygget om til spa. Man bliver straks ramt af den rolige & behagelige stemning som der ligeledes er at finde i en kirke. Nyd en dejlig & afslappende dag med absolut velvær i dejlige omgivelser på smukke Læsø.

SUP-surf & sauna med Surf Agency

Den perfekte gave til hende den action glade & aktive. Bliv forenet med havet & jeres balance, prøv den hurtigt voksende “SUP” kultur i hjertet af Århus.

Personlig Træner

Står du & skal give en gave til dit livskærlighed eller din gode veninde? Har hun en presset kalender, men på trods af dette ønsker at få mest muligt ud af hendes træning? En personlig træner, vil på mange måder være den perfekte gave til hende da det vil gøre træningen sjovere. Faktisk kan du give hende en uforpligtende træningstime med en personlig træner.

Modetøj

Vi ved alle at kvinder måske lidt mere end de fleste mænd, elsker modetøj & at shoppe. Derfor kunne en glimrende gave til hende være noget yndigt & moderne tøj, eller måske et gavekort. Hvis du kender hende godt, kender du helt sikkert hendes personlige stil & kan derfor købe lige de hun kan lide.

Luk menu