Søde & Yderst Personlige Gaver Til Guldbryllup Som Parret Vil Elske

Gave til guldbryllup er ikke noget man giver uden at tænke sig grundigt om. 50 år sammen er nemlig en præstation, som mange danskere aldrig kommer til at opleve og derfor kræver det altså noget ganske særligt. Heldigvis er Gaveavisen leveringsdygtig med en række forskellige gaveideer til guldbryllup, der vil passe helt perfekt. 

Et ægte guldbryllup er noget, der hører sjældenhederne til i dagens Danmark, så man skal være helt sikker på, at det bliver en uforglemmelig dag for parret. Så køb af gave til guldbryllupspar er ikke noget man bare lige gør. Et guldbryllup kræver fest, sang og en gaver.

Søde & Personlige Gaver Til Guldbryllup

Sikker Favorit

Tillykke Buket

Trending Gaveide

Højtbelagt Hygge

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 398 kr.
Når man har været gift i 50 år, kender man hinanden bedre end nogen andre. Hvis du leder efter den perfekte guldbryllupsgave til dine bedsteforældre, vil de elske disse citatplakater fra Dialægt. Der er citater som: ”Hov, så vandt du sørme igen”, som de vil kunne kende fra sig selv og ægtefællen.

2. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Et guldbryllup er en stor dag, der skal fejres med stil. Med den fine Kay Bojesen fanebærer på bordet er der ingen tvivl om, at det er en helt særlig lejlighed. Og så kan fanebæreren pynte flot på bordet til børnebørnenes fødselsdage i fremtiden. Det er en herlig gave til guldbryllup.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Leder du efter en helt særlig gave til guldbryllupsparret, der skal have en på opleveren? Så er Bridgewalking Lillebælt en skøn idé. Så kan de komme helt op på toppen af den Gamle Lillebæltsbro, få vind i håret og nyde den fantastiske udsigt. Det vil de ikke glemme lige foreløbigt.

4. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
Er der noget skønnere end at spille brætspil i godt selskab? Giv guldbryllupsparret et Bezzerwizzer-spil i guldbryllupsgave, og så er der lagt op til en masse herlig kvalitetstid. Det er et af de spil, hvor alle kan være med – både børnebørn, forældre og bedsteforældre. Der er lagt op til mange sjove aftener med Bezzerwizzer.

5. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Der er intet skønnere end at få en personlig gave, som er lavet specielt til en selv. Hos byRavn kan du designe en personlig nøglering, der er en perfekt gave til guldbryllupsparret. Du kan f.eks. lave en nøglering til hver, hvor der står deres initialer, bryllupsdag eller noget helt tredje.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Giv det heldige ægtepar en skøn vinsmagning i gave til guldbryllup. Det er enormt hyggeligt og lærerigt at være til en vinsmagning, hvor man får smagt en masse skøn vin og lærer mere om smagsnuancer og vinens historie. Det er en perfekt gave til guldbryllupsparret, der ikke ønsker sig materielle ting.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Er du i tvivl om, hvad du skal give i guldbryllupsgave? Så er en god bog ikke et dårligt bud. De fleste elsker at læse bøger, og det gælder ikke mindst de ældre generationer. Er guldbryllupsparret til biografier, krimier eller fagbøger? Find en bog i deres yndlingsgenre, så går du ikke helt galt i byen.

8. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Selvom man har været gift i et halvt århundrede, er det aldrig for sent at opleve nye og grænseoverskridende ting sammen. Giv parret en skøn ballonflyvning i gave til guldbryllup, og de vil få en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse. Og det er da meget mere værd end hvilken som helst materiel ting.

9. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Efter 50 års ægteskab har man højst sandsynligt mange børnebørn, som man har fået en masse fine tegninger af. Men bunken af børnetegninger kan hurtigt blive svær at holde styr på. Med en Lil Davinci Tegningeramme kan man samle alle tegningerne på ét sted. En dekorativ og praktisk gave til guldbryllup.

10. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Hvis du leder efter den perfekte guldbryllupsgave til ægteparret, der holder af radioprogrammet Mads & Monopolet, så er denne bog en sikker vinder. Den er nemlig en samling af de bedste, sjoveste og mest kringlede dilemmaer, som panelet har forholdt sig til igennem tiderne. Det er både underholdende og lærerigt.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Et madkursus er en skøn gave til guldbryllupsparret, hvor de kan få en hyggelig dag sammen og lære at lave en ny ret. Om det så er bøf og bajere eller sushi, så vil de helt sikkert nyde at komme på et madkursus.

12. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
Hjemmesko er en hyggelig gave til guldbryllupsparret, der elsker at trisse rundt derhjemme. Du kan købe matchende sko til dem, eller du kan vælge to vidt forskellige stile. Uanset hvad vil de helt sikkert sætte pris på et par varme og bløde hjemmesko, der kan gøre en kold vinterdag lidt varmere.

13. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Kender du et guldbryllupspar, der aldrig bliver for gamle til at springe ud i det ukendte og prøve noget nyt? Så overrask dem med et tandemspring i gave til guldbryllup. Det kræver is i maven at springe ud fra en flyvemaskine, men når har gjort det, er det en helt ubeskrivelig og fantastisk oplevelse.

14. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En ginsmagning er en herlig guldbryllupsgave til parret, der holder af den lækre drik. Der findes et hav af forskellige slags gin, og det samme gælder tonic. Dette lærer man meget mere om på en herlig ginsmagning, hvor man selvfølgelig også får lov at smage løs på de lækre smagskombinationer.

15. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Er der noget, som bedsteforældre holder af, så er det billeder af deres børn og børnebørn. Derfor er en digital fotoramme en helt perfekt gave til guldbryllupsparret. Du kan hjælpe med at få indstillet rammen, og så kører der helt automatisk et slideshow med de sødeste, sjoveste og fineste billeder.

16. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Glæd guldbryllupsparret med en skøn ølsmagning. Det er en perfekt gave til guldbrylluppet, da de både får kvalitetstid sammen, ny viden, og så får de lov til at smage en masse lækker øl. Hvis de ikke ønsker sig materielle ting, vil de helt sikkert blive glade for at få en ølsmagning.

17. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
En smuk buket er en klassisk gave, når man skal ønske nogen tillykke. Og der er i høj grad noget at fejre, når man har været gift i hele 50 år. Så giv guldbryllupsparret en fin tillykke-buket i guldbryllupsgave, og skriv også et lille kort med en sød lykønskning.

18. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er en enormt fin gave til guldbryllup. Det er skønt at kunne pakke sig ind i en varm og blød plaid på en kold vinteraften. Vælg en farve, der passer til sofaen eller lænestolen, og du kan være sikker på, at gaven vil falde i god jord.

19. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når man har været gift i 50 år, har man helt sikkert været ude at spise en million gange. Derfor er Dinner In The Dark en perfekt guldbryllupsgave til parret, der gerne vil prøve noget nyt. Her spiser man nemlig middag i bælgravende mørke, hvilket er både sjovt og udfordrende. 

20. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Denne fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare gør den følsomme hud blød og smidig. Cremen indeholder blandt andet tea tree oil, der er en naturlig ingrediens med helbredende virkning. Det er en oplagt guldbryllupsgave til kvinder, men mange mænd nyder faktisk også at forkæle sig selv og pleje deres hud.

21. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Forkæl guldbryllupsparret med en luksus ansigtsbehandling i gave til guldbryllup. Den skønne blanding af massage og lækre produkter er enormt afslappende, og så får det huden til at stråle. Efter behandlingen er man helt afstresset og føler sig som født på ny.  Det er en gave, guldbryllupsparret helt sikkert vil takke dig for.

22. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
En byplakat er en herlig måde at pynte sit hjem på, samtidig med at man hylder en helt særlig by. Dette kan for eksempel være ens fødeby, barndomsby eller der hvor man bor nu. Giv plakaten i guldbryllupsgave til parret, der har et helt særligt forhold til en bestemt by.

23. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Hvis du gerne vil give en gave, der er blød, behagelig og varm, så er et lammeskind helt perfekt. Skindene fås i flere forskellige farver, så du kan nemt finde det, der passer bedst ind i guldbryllupsparrets indretning. En skøn gave til guldbryllup, som de helt sikkert vil få meget glæde ud fad.

24. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Leder du efter den perfekte gave til ægteparret, der har en forkærlighed for slik og søde sager? Så vil de med garanti blive glade for at få en chokoladebrunch hos Peter Beier i gave til guldbryllup. Her står den nemlig på chokoladedryppede jordbær, chokolate spread, hjemmebagt brød og meget mere.

25. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Hvis du er på jagt efter en sød, lille gave til guldbryllupsparret, så er en citatplakat et godt bud. Disse plakater vil pynte i hjemmet og bringe glæde i hverdagen. Mange af disse citatplakater er designet med inspiration fra kendte danske film.

26. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Fortjener guldbryllupsparret at blive forkælet med en helt særlig gave til guldbryllup? Så bør du glæde dem med en tredages miniferie på Comwell Hotels. Der findes et hav af skønne hoteller i Danmark, som alle ligger midt i naturen og samtidigt tæt på kulturen. Der er altså rig mulighed for afslapning og eventyr.

27. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
En museums plakat er en skøn guldbryllupsgave til ægteparret, der elsker at gå på museer og nyde flotte udstillinger. Plakaterne indeholder alt fra flotte farver og former, som vil passe godt ind i langt de fleste hjem.

28. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Smørrebrød er en dansk klassiker, der bare holder. Derfor er Højtbelagt Hygge for 2 en skøn gaveidé til guldbryllup, hvor man kan nyde en traditionel dansk frokost med flere forskellige slags velsmagende smørrebrød. Man kan få lov at smage alt fra stjerneskud til dyrlægens natmad, mens man nyder hinandens selskab.

29. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er en personlig gave til guldbryllupsparret, der fortjener at få noget helt særligt i guldbryllupsgave. Find de billeder af børn og børnebørn fra ferier, fødselsdage og andre mindeværdige stunder, og saml dem i en smuk fotocollage. Den vil helt sikkert få en fast plads på væggen eller kaminhylden.

30. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Hoptimisten er en sød, lille figur, der har en fast plads i mange danske hjem. Til guldbryllupsparret kan du for eksempel købe en hoptimist i form af en brud og brudgom, eller du kan give dem en, der passer til netop dem. Uanset hvad er det en skøn gaveidé til guldbryllup.

Æresporten Er En Vidunderlige Tradition & Gave Til Guldbryllupsparret

Som alle ved, så kræver et bryllups jubilæum en æresport, som helst skal stille op uden at parret opdager noget. Dette foregår dagen før selve guldbrylluppet og så står den ellers på morgensang og måske en kop kaffe bagefter. 

Æresporten kan man købe færdiglavet eller man kan lave den selv. Dette er en kreativ gave, der viser brudeparret at man sætter pris på dem og at de er noget ganske særligt. Det er måske ikke en decideret guldbryllupsgave, men det er i hvert fald en god start. 

Men så dukker det store spørgsmål op i baghovedet: Hvad skal man give i guldbryllupsgaver?

gave til guldbryllupspar

Vær Omhyggelig Når Du Vælger Gaver Til Guldbryllup

Hvis man er i nær familie med guldbryllupsparret, så er der en god chance for, at man har snakket sammen med andre om den perfekte gave. Det kan måske endda være at man har slået sig sammen om noget helt specielt, for det er altså virkelig en særlig dag. Men hvis man selv står og skal finde på en guldbryllup gave, så kan det godt blive svært. 

Gaveideer til guldbryllup er der heldigvis masser af, hvis man bare er en smule kreativ. Det kan jo være at parret godt kunne trænge til en ganske særlig oplevelse sammen. Derfor kan en oplevelsesgave altså være det helt rette, hvis man sørger for at finde en, der passer til dem. Der findes dog masser at vælge imellem. 

F.eks. kunne en god gave til guldbrudepar være noget så enkelt som et hyggeligt kropophold, hvor de kan nyde hinandens selskab og lade sig forkæle. Det er noget enhver kan nyde. Men det kunne måske også være et spaophold på et af de mange hoteller rundt om i landet, hvor man tager nydelse og afslapning til et helt nyt niveau. Det er altså en rigtig god guldbryllup gaveide.

Læs ligeledes om: Gaver til papirbryllup.

gave til guldbryllup

Personlige Guldbryllupsgaver

Skulle du være så heldig at være blevet inviteret til et guldbryllup? Så kender du nok til følelsen af ikke helt at vide hvad pokker du dog skal give i gave til guldbryllupsparret. Men bare roligt for det er faktisk ganske simpelt og lige til du skal nemlige give personlige guldbryllupsgaver. Altså en gave som viser at du kender parret som fejre guldbryllup godt nok til at kunne udpege en gave som de vil blive rigtig glade for at modtage og du glad for at give. Du kender sikkert parret kanske godt og har derfor lettere ved at finde en personlig guldbryllupsgave samt diamantbryllup gave end så mange andre som er inviteret med til festen.

Der findes mange forskellige typer af personlige guldbryllupsgaver og lige hvilken type du skal vælge er helt op til dig. For en oplevelse kan være mindst lige så god en gave som en mere klassisk optimist eller en buket blomster. Tænk derfor over hvad parret elsker og udefra denne viden giv dem en personlig guldbryllupsgave gerne med en særlig historie tilknyttet.

Læs ligeledes om: Personlige sølvbryllupsgaver.

Personlige Guldbryllupsgaver

Fælles Gave Til Guldbryllupspar

Guldbryllup er noget helt specielt og noget som desværre kun få får lov at opleve, dette gør naturligvis at gaven gerne lige må få et lille nyk op i forhold til bryllupsdagsgaver eksempelvis. Dette kan gøres på mange måder f.eks. ved at give en fælles gave til guldbryllupspar og derved få lidt flere penge til rådighed når guldbryllupsgaven skal indkøbes. Der er mange fordele ved fælles gaver eksempelvis at man som fælles gode venner til parret kan give en stor gave f.eks. et weekendophold for parret og vennerne hvor I sammen kan nyde en hel weekend.

Tit og ofte mangler Guldbryllupsparret ikke nogle materielleting for så havde de jo købt det igennem deres lange ægteskab. Overvej af denne grund om ikke det vil være en god ide at forsøge sig med en oplevelse i stedet for endnu noget nips til vinduet som man altid giver. Vi er sikre på at parret vil elske at få en oplevelse som de kan nyde sammen med giverne og derved for nogle hyggelige øjeblikke.

Fælles Gave Til Guldbryllupspar
Find Din Gave Til Guldbryllup

Det kan være svært at finde den rette gave til guldbryllup, men frygt ej, for Gaveavisen er er for at hjælpe og det er i øvrigt ikke lige så svært som at finde en gave til diamantbryllup. Med vores mange gavekort og andre specielle gaver, er der helt sikker også noget som vil fungere godt som guldbryllupsgave. Der er noget for enhver smag og for enhver pengepung.

Så vis guldbrudeparret at du holder af dem og gerne vil være med til at give dem et godt guldbryllup. Køb din gave til guldbryllup her hos Gaveavisen og ram plet hver gang.

Læs ligeledes om: Gaver til kobberbryllup.

FAQ om gaver til guldbryllup

Hvor meget koster en gave til guldbryllup?

En god gave til guldbryllup koster 250-750 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde parret med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til parret.

Hvad er en god gave til guldbryllup?

Der findes utrolig mange gode gaver til guldbryllup, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til parrets interesser og måske endda også har stået på parrets ønskeliste.

Hvorfor give en gave til guldbryllup?

Der er rigtig mange gode grunde til at give en gave til guldbryllup, eksempelvis kunne det være at du har en nær relation til parret enten som nabo, nært stående familiemedlem eller noget helt tredje.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: