Søde & Yders Betænksomme Gaver Til Gravid Som Hun Vil Elske

Gave til gravid er meget udbredt og så er der måske nogle kedelige mennesker, der siger at barnet er den største gave. Hvor sandt det end er, så vil man naturligvis også gerne fejre graviditeten og det gør man da med gaver. 9 måneder er lang tid at gå med et lille barn i maven, så hvis ikke man skulle have lov at forsøde tilværelsen lidt, så er verden da rent af lave. 

Så giv endelig en gave til gravide, hvis du gerne vil vise at du tænker på hende og at du gerne vil støtte hende. Det er en dejlig måde at være med til at dele hendes store glæde og spænding over det der venter forude. Det er desuden lige meget hvad jeres relation er, så uanset om det er din partner eller din veninde, der er gravid, så skal du endelig købe en gave. 

Mange mener at man først skal begynde at give gave når barnet er født, men det er noget pjat. Hvis man gerne vil vise sin omsorg eller støtte, så skal den stakkels vordende mor altså også forkæles en lille smule. Der er jo ingen der siger, at det behøver at være helt ekstraordinært. Så længe hun kan mærke at hun ikke er alene, så gaver til gravide altså helt fint. Så kom endelig i gang og køb en god gave til kommende mor. 

Her på siden har vi heldigvis masser af gode gaver, der passer helt perfekt til en kommende mor, så du kan nemt og uden problemer finde en rigtig god gave til gravid veninde, søskende eller partner. Der er naturligvis noget for enhver smag, og hvad skal gaven så koste? Ja det kan du læse mere om herunder, hvor vi også gennemgår gaver fra kæresten eller den gode veninde.

Søde & Betænksomme Gaver Til Gravide

Trending Gaveide

Garn & Strikkeudstyr

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat Den Gravide

Priser fra: 249 kr.

2. Graviditetsmassage

Priser fra: 499 kr.

3. Sofie Linde - Fårking Gravid

Priser fra: 250 kr.

4. Ammepuder

Priser fra: 139 kr.

5. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

6. Graviditetspuder

Priser fra: 179 kr.

7. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.

8. Gravidyoga

Priser fra: 495 kr.

9. Bøger Om Graviditet

Priser fra: 55 kr.

10. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.

11. Graviditetstøj

Priser fra: 99 kr.

12. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.

13. Bøger Om Børneopdragelse

Priser fra: 170 kr.

14. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

15. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

16. Ammetøj

Priser fra: 99 kr.

17. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.

18. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.

19. Graviditetspude

Priser fra: 499 kr.

20. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.

Bedste Gave Til Gravid

Ja nu kommer så det helt store spørgsmål, for hvad i alverden skal man give en gravid kvinde i gave? Der er så mange forskellige muligheder og det kan til tider blive lidt svært at overskue. Men frygt ej, for vi er her for at hjælpe dig.

Skal du bruge en gave til gravid kæreste eller en gave til gravid kone, så er det vigtigt at gaven er personlig og viser hende, at du har hendes ryg. Giv hende et gavekort til gravid massage, som kan aflaste hende en smule eller vær romantisk med Spa & Bruch hos Arndal. Det er begge ting, som hun vil sætte stor pris på og som vil få hende til at føle sig værdsat. 

Hvis det er en gave til gravid søster eller veninde, så er det vigtigt med gode gaver, der viser jeres venskab. Tag hende med på et spa ophold, hvor hun kan blive forkælet og slappe af. Eller giv hende fine personlige gaver, som er valgt specielt til hende. Uanset hvad, så er den bedste gave til en gravid en gave, som viser hende hvor meget man holder af hende. Det er hårdt at være gravid, så enhver lille opmuntring og støtte vil blive taget imod med kyshånd. Så se vores udvalg og finde den bedste gave til gravid kvinde.

Gave til gravid

Gave Til Gravid Veninde

Hvis en af dine dejlige veninder, er blevet gravid er det naturligvis en helt fremragende anledning til at kigge forbi med en gave til gravid veninde. For er der noget som at vær at fejre eller i det mindste blot markere her i livet er det når ens bedste veninder bliver gravide, særligt hvis det er første gang. For der er noget helt særligt og utroligt omvæltende når man bliver gravid for første gang og senere mor for første gang. Denne store lykkelige forandring skal naturligvis markeres med en stor gave til gravid veninde.

Hvad du så lige skal glæde din dejlige gravide veninde med er helt op til dig, og du vil helt sikkert kunne finde på en glimrende gave da i er tætte veninder. Vi vil dog klart anbefale at det bliver en oplevelse som i sammen kan nyde også for at give din skønne veninde et lille pusterum fra hendes graviditet. Dette er helt sikkert noget hun vil sætte stor pris på da det hele hurtigt kan handle om babyer og store maver når man er i den fase af sit liv.

Gave Til Gravid Veninde

Gave Til Gravid Kæreste

Har du og din dejlige kæreste fået nyheden om at i snart skal være forældre enten for første gang eller til endnu et dejligt barn? Så skal du naturligvis vise dig fra din absolut bedste side og glæde hende med den perfekte gave til gravid kæreste. Dette er ikke bare god stil men faktisk også lidt af en tradition som er god at holde i hævet da det er en rigtig fin måde at glæde ens kæreste på nu hvor hun står med alt bøvlet i form af en graviditet.

Nu hvor du har besluttet dig for at glæde din gravide kæreste med en gave kommer du så til den svære opgave at finde en helt igennem fantastisk gave! Denne gave til gravid kæreste, skal i gerne kunne nyde sammen og give jer begge et tiltrængt pusterum fra en periode med meget graviditets snak og generelt bare praktisk snak om børn og navngivning. Så overvej at invitere hende ud at spise, eller på et romantisk weekendophold eller noget helt tredje hvor i kan nyde hinandens selvskab.

Gave Til Gravid Kæreste

Gave Til Gravid Søster

Skulle du være så heldig at have fået nyheden om at din dejlige storesøster eller lillesøster er blevet gravid? Så er det dine klare opgave at ikke forbi til kaffe eller middag med en gave til gravid søster. Ikke blot fordi det er hyggeligt at drikke kaffe med ens søster men også for at vise hende din glæde over at hun snart skal være mor til verdens dejligste barn. Måske er din kære søster den første i familien som bliver forældre hvilket blot ville være en ekstra stor glæde for hele familien.

Men hvad er det nu lige man bør give ens gravide søster i gave, har du sikkert tænkt da hun eller et andet familiemedlem overrakte dig nyheden. Der findes heldigvis utrolig mange gode gaver til gravid søster som du kan glæde hende med, se tag blot et kig på listen ovenover hvis ikke du allerede har gjort dette. Her har vi nemlig samlet vores bedste bud på en gave til gravid søster. 

Gave Til Gravid Søster

Gave Til Gravid Kone

Kan du og din dejlige kone snart kalde jer forældre til verdens dejligste baby? Så er det bare med at få fundet en gave til gravid kone, for dette er ikke blot en god tradition det er ligeledes en god måde hvorpå du kan vise din skønne kone at du er ualmindelig glad for at i snart skal være forældre til en smuk baby. Samt at du glæder dig til at påtage dig rollen som far og den fælles opgave i kommer til at skulle løfte som forældre.

Men hvad er det nu lige man giver i gave til ens gravide kæreste har du sikkert tænkt forinden du endte på denne side. Men bare roligt, for hvis ikke allerede du har fået en ualmindelig gode ide om dette, vil vi anbefale dig at tage et kig på listen ovenover. Denne liste er nemlig fyldt med de bedste gaveideer til gravid kone. Hun vil helt sikkert værdsætte hver eneste af de ovenstående gaver. Overvej ligeledes at inviterer dit livs store kærlighed og nu også din gravide kone på en romantisk middag eller måske ligefrem et weekendophold.

Gave Til Gravid Kone

Gave Til Gravid Kvinde

Hvis du skulle kende en dejlig kvinde som netop har fortalt at hun er blevet gravid og snart skal være mor til verdens dejligste lille baby? Så skal du naturligvis glæde hende med noget dejligt bagværk og en smuk gave til gravid kvinde. Måske er du hendes chef hvilket blot vil være en ualmindelig fin lille gestus at glæde hende med en flot gave nu hvor en god medarbejder er gået på barsel. Det kan ligeledes være at hun er en god bekendt som du normalt ses med en gang om måneden eller lignende, hvis du holder af hendes selvskab og fortsat ønsker at se hende vil det være helt oplagt at kigge forbi med en fin gave til gravid kvinde.

Der findes også en hel del fantastiske gaver som du kan glæde gravide kvinder med! Mange af dem har vi listet op ovenover, så hvis du ikke allerede har givet dem et kig, vil vi klart anbefale dig at gøre netop dette. Ligeledes kan du vælge at invitere hende på en spadag for 2 eller en hyggelig middag inde i byen.

Gave Til Gravid Kvinde

Så Meget Skal Du Bruge På En Gave Til Gravid

Det er altid en smule tricky at finde det perfekte beløb at købe en gave for. Det der i bund og grund er afgørende er, hvor nært knyttet man er til den gravide. Hvis man f.eks. er hendes kollega, så ville det være meget underligt, hvis man kom med en helt ekstraordinær gave. Men på den anden side, ville det være en smule sært, hvis man som hendes mor ikke gjorde en smule ekstra ud af det. 

Så kort sagt, så skal man som medlem af den nærmeste familie have tegnebogen op af lommen og give en flot gave. Det er heldigvis ikke så svært, selv hvis man har en presset økonomi. Du kan finde en masse gode forslag her på siden. Er du hendes veninde eller et medlem af den lidt fjernere familie, så kan du slippe med en lidt mindre gave. 

Hvis man virkelig er i tvivl om, hvad der er passende, så snak med andre og spørg hvor meget de giver for. Det kan være en god vejviser.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0