Gode Gaveideer Til Nyuddannet Frisør Som Vil Skabe Glæde Og Smil

Har du en vidunderlig veninde, ven, kæreste eller måske endda et nært familiemedlem som snart kan glæde sig over at være nyuddannet frisør? Så er du måske allerede blevet inviteret til en større fest, en hyggelig middag med et tilhørende dejligt glas vin, det kunne endda tænkes at du var inviteret på selve dagen. Uanset om anledningen er en fest, middag eller noget helt tredje, skal du naturligvis medbringe en god gave til nyuddannet frisør. Måske du allerede har en ide eller to til hvad denne gave til frisør skal være, men det kunne også sagtens tænkes at du står på helt bar bund og ikke har den fjerneste ide til en gave til frisør. Heldigvis er du endt det helt rette sted uanset scenariet, for her på siden kan du finde en masse inspiration til gode gaver til nyuddannet frisør og hvem ved måske din gave til frisør. Så ta’ et kig på listen nedenfor og lad dig inspirere af alle de bedste gaver til frisør.

Gode Gaver Til Frisør

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Frisøren Plakat

Priser fra: 249 kr.
Der findes så mange sjove gaveideer derude, som vil passe godt til en nyuddannet frisør, men en af de allersjoveste er denne Frisøren plakat. Den indeholder alle de sjoveste citater som f.eks. ”Bare lige spidserne” og ”Har du selv været i gang derhjemme?”. En herlig gaveide.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Kender du en sød frisør, som måske er en smule besværlig at købe gave til, så har Gaveavisen lige præcis det du leder efter. En eksklusiv vinsmagning er ikke alene en spændende oplevelse, den er også meget lærerig. At man får lov at smage en masse vin, er jo bare en bonus.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Har du en god ven eller veninde, der lige er blevet færdig med sin frisøruddannelse, så vil du helt sikkert gerne give dem en lille gave. En smuk buket er altid en velkommen gave og du kan være helt sikker på, at modtageren bliver glad. Husk et lille kort.

4. Metalfigur Frisør

Pris: 485 kr.
Dette er en sjov lille gaveide, som helt sikkert vil kunne lokke et smil frem hos den nyuddannede frisør. En metalfigur Frisør vil tage sig godt ud hjemme på reolen, men også henne i salonen. Det er en personlig gave, der passer perfekt til den store dag.

5. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Når man arbejder som frisør, så vil man jo gerne gøre lidt ud af sit udseende. Det er jo kun naturligt, når man skal hjælpe andre med at se godt ud. Derfor kan du glæde den nyuddannede frisør med smukke Abelstedt Smykker, der passer til både hverdag og fest.

6. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Hvis du føler at du står lidt med håret i postkassen, når du skal køb en gave til den nyuddannede frisør, så skal du blot vende dig mod Gaveavisen. Dinner in the Dark er en utroligt spændende spiseoplevelse, hvor maden indtages i komplet mørke. Det er noget man aldrig glemmer igen.

7. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
En nyuddannet frisør er et menneske, der arbejder med at gøre ting smukke og kunstneriske, så derfor er det naturligt at de elsker smukke ting. Giv frisøren en gave i form af smukke museums plakater. Det er en gave, der både ser smuk ud derhjemme og på arbejdet.

8. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Der er så rigeligt med ting at holde styr på her i livet, så hvis du kan hjælpe en nyuddannet frisør lidt på vej, så vil de være meget taknemmelige. En personlig nøglering er en både smuk og praktisk gaveide, som nok skal gøre modtageren glad. Så bliver nøglerne aldrig væk igen.

9. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Har du en god ven, der arbejder som frisør, men som også går med en lille amatør kok i maven? Så er et madkursus en perfekt gaveide, for her får man virkelig mulighed for at udvikle sine kulinariske evner. Vælg et af de mange kurser rundt om i landet.

10. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Det er ikke altid nemt at finde på en god gave til en ven, der lige er blevet færdig som frisør. Derfor er en lækker gavekurv altid et godt valg, for her får man en masse lækre sager samlet på et sted. Det er en gaveide, som altid rammer plet.

11. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Dette er den helt perfekte gave til den nyuddannede frisør, der går og gemmer på lidt af en adrenalinjunkie. Et tandemspring er nok den vildeste oplevelse Gaveavisen kan byde på og det er noget, som aldrig undlader at overraske modtageren. Det er en gave, som de aldrig nogensinde glemmer igen.

12. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Efter en lang og anstrengende dag i frisørsalonen kan den nyuddannede frisør nok trænge til at få fødderne op og slappe af med en god bog. Gode bøger er altså den helt rette gaveide til den læseglade frisør. Der findes et hav af genrer, så mon ikke du kan finde noget?

13. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Har du en god veninde, der aldrig ønsker sig noget og som ”har alt”? Så er du kommet til det rette sted, for selv den mest genstridige modtager vil blive glad for et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. På den måde kan de selv vælge en oplevelse, hvilket jo bare et hyggeligt.

14. Garn & Strikkeudstyr

Priser fra: 36 kr.
Er du på udkig efter den helt rette gaveide til den kreative frisør, der elsker at nørkle? Så har Gaveavisen lige præcis den gave som du står og leder efter. Garn & strikkeudstyr kan give dem mange timers underholdning og derfor er den en perfekt gaveide.

15. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Som frisør arbejder man rigtigt hårdt og ofte i mange timer, så der skal noget kaffe til for at klare arbejdsdagen. Hvis du kender en nyuddannet frisør, der elsker god kaffe, så er et gavekort til et kaffekursus et perfekt valg. Her lærer de alt om at brygge den perfekte kop kaffe.

16. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Når man arbejder som frisør, så ved man også at det er vigtigt ikke at gå ned på udstyr. God kvalitet er vigtigt og det gælder også derhjemme i køkkenet. Derfor kan du med fordel forkæle frisøren med et sæt japanske køkkenknive, der er at topkvalitet og altid kan klare opgaven.

17. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Hvad skal man give den kræsne frisør, der sætter pris på høj kvalitet og velsmag? Jo man kunne jo give dem et gavekort til en lækker ginsmagning, hvor de får mulighed for at smage en masse god gin i godt selskab. En hyggelig og ikke mindst lærerig oplevelse.

18. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Det er så hyggeligt at tilbringe tid sammen med nogen man holder af, især hvis man kan gøre det mens man spiser tapas. Giv et gavekort til tapas for 2 til en nyuddannet frisør. På denne måde kan de invitere en ven med ud at spise. Måske bliver du den heldige.

19. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Når det kommer til at se godt ud, så er det vigtigt at man har styr på detaljerne. Et smukt ur er f.eks. et fantastisk stykke tilbehør, der virkelig kan sætte prikken over i’et. Forær den nyuddannede frisør et lækkert Nordgreen ur i gave. En betænksom og flot gaveide.

20. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Vi danskere elsker bare at spise smørrebrød. Det er blevet en fast del af vores kultur og derfor er et gavekort til Højtbelagt hygge for 2 en af vores mest populære gaveideer. Overrask en nyuddannet frisør du holder af med denne gave. Vi lover at de bliver glade.

21. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En god ølsmagning er blandt de hyggeligste gaveideer overhovedet, for hvem elsker ikke at hygge sig med en kold øl? Forkæl den nyuddannede frisør med en ølsmagning, hvor de får smagt på en masse god øl i rigtigt godt selskab. Bedre bliver det bare ikke.

22. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Sjove gaver er altid populære og du kender sikkert også en nyuddannet frisør, der elsker et godt grin. Derfor bør du overveje en af de mange morsomme citatplakater. Der findes en masse sjove at vælge imellem, men den evige vinder er nok den med Olsen Banden.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Frisør

Hvis du kender en, der lige netop har færdiggjort sin uddannelse som frisør, så er det vigtigt at du hjælper dem med at fejre det på behørig vis og hvor glad du er på deres vegne. Det betyder at der skal nogle gode gaver på bordet og med hjælpe fra Gaveavisen har du en rig mulighed for at komme med den allerbedste gave til den nyuddannede frisør. Personlige gaver til nyuddannet frisør er vigtige, for på den måde ved de at du holder af dem og glæder over deres afsluttede uddannelse. Men først og fremmest skal vi lige have styr på hvad en god personlig gave egentlig er. Læs med herunder.

Personlige gaver til nyuddannet frisør er gaver, der har en særlig betydning for modtageren. Gaver, der ikke bare er hevet ned fra hylden i desperation og i sidste øjeblik. Hvis du gør dig umage og tænker lidt over det, så kan du sikkert nok finde en dejlig gave, der virkelig gør modtageren glad. Det behøver ikke være noget vildt, men kan være noget enkelt som en personlig nøglering eller måske en lille smuk figur til reolen. Gaveavisen har helt sikkert lige det du står og leder efter, så tag et kig.

Personlige Gaver Til Nyuddannet Frisør

Fantastiske Gaver Til Frisør

At arbejde som frisør er ikke altid nogen dans på roser, for det er et hårdt arbejde, hvor der næsten altid er noget at tage sig til. Frisører kender derfor alt til stress og behovet for lidt forkælelse. Det er her du kommer ind i billedet, for hvis du står og leder efter fantastisk gave til frisør, så har Gaveavisen masser af ideer at vælge imellem. Gaver, der lokker smilet frem og får modtageren til at føle sig værdsat. Det er lige præcis det som det handler om.

Du kan f.eks. give dem et gavekort til en miniferie på Comwell hotels eller måske bare et lille wellnessophold, hvor det er frisørens tur til at blive forkælet. Det er lige hvad man kan trænge til efter en hård uge, hvor man er helt smadret i kroppen. Giv den nyuddannede frisør den forkælelse, som de så ærligt har fortjent.

Gaveavisen er din bedste ven når det kommer til at finde de bedste gaver. Uanset om det er til den nyuddannede frisør eller til nogle andre. Der er noget for enhver smag og du kan være helt sikker på, at der også er noget som du kan bruge.

Fantastiske Gaver Til Frisør

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: