Eksotiske & Personlige Gaver Til Forældre Som De Vil Elske At Modtage

Gave til forældre er et emne, der kun bliver mere og mere besværligt efterhånden som årene går. De har været med en igennem hele livet og det bånd man har til dem, er det nærmeste man overhovedet kan få. Det skal naturligvis også fejres, når der er anledning til det. Selvom man gennem barndom og ikke mindst teenageårene har haft sine kampe med de gamle, så elsker man dem jo grænseløst og derfor skal man sørge for at forkæle dem til jul og fødselsdage. Eller bare fordi man gerne vil give en gave til mor og far. 

Hvad er det så for en gave du skal give? Er det julegaver til mor og far, der er på programmet eller er det nogen der har fødselsdag? Uanset hvad, så fortvivl ej, for her på siden har vi alverdens gode gaveideer til mor og far. Uanset om det skal være spændende oplevelser eller om de skal være noget til hjemmet. Det kan også være, at det skal være en fælles gave til forældre, hvilket giver sine helt egne udfordringer. Men du kan altså nemt finde gaveideer til forældre uanset deres alder og interesser.

Søde & Personlige Gaver Til Forældre

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Madkursus

1. Dialægt Citatplakat Far

Priser fra: 249 kr.
Giv din far et godt grin i gave, med en citatplakat fra Dialægt. Her er der sjove citater som “nej, isbilen ringer fordi der er udsolgt” og “ det må du lige spørge mor om”. Der vil bestemt være mange af dem, han kan nikke genkendende til og grine af.

2. Dialægt Citatplakat Mor

Priser fra: 249 kr.
Ens mor siger tit mange af de samme ting om og om igen. Med en sjovt Dialægt citatplakat, kan du få hende til at grine over nogle af de mest brugte sætninger. Der er klassikere som “nu tæller jeg til 3!” og “det har mor allerede sørget for”.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Hvis du ikke kan finde en god genstand at give dine forældre, er en oplevelse altid en god idé. Med en tur på bridgewalking, kan de få lov at gå på tværs af den gamle Lillebæltsbro. Det er både god motion og har en utroligt smuk udsigt ud over vandet.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Er der en gave, man aldrig kan gå galt i byen med, er det gode bøger. Om det er den nyeste krimiserie, spændende kogebøger eller efterfølgeren til en af deres favoritter, er der altid noget spændende. Du vil bestemt kunne finde nogle gode bøger, de ikke har læst endnu.

5. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Nyder dine forældre engang imellem et godt glas vin og elsker at finde nye vin? Med en tur til vinsmagning, kan du give dem mulighed for at prøve mange forskellige vine. Måske finder de endda en ny yndlings flaske, som de kan købe med hjem til næste familiemiddag.

6. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Flotte plakater kan gøre meget for at pynte et hjem op og bidrage meget til stemningen. Det er nemt at finde flotte museums plakater til dine forældre, som kan pynte deres vægge. At vælge et personligt billede, kan også minde dem om dig, hver gang de ser på det.

7. Ystad Saltsjöbad

Priser fra: 3199 kr.
Fortjener dine forældre lidt ekstra luksus i deres hverdag? Tit kan man ende med at blive utroligt stresset og presset, og kunne godt bruge til afslapning og spa. Med en tur til Ystad Saltsjöbad kan du give dem lidt ekstra luksus og lade dem nyde de mange aktiviteter.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Ligegyldigt hvilken en af dine forældre, som laver det meste af madlavningen, vil de elske et sæt japanske køkkenknive. Det gør madlavningen både sjovere, nemmere og mere stilfuld med det brede udvalg af knive. De er fantastiske til alt fra steak, til frisk salat, frugt eller nye kartofler.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Elsker dine forældre nye oplevelser og smukke udsigter i en næsten filmagtig stil? Med en tur i luftballon kan du give dem alt det og meget mere. Det føles helt magisk at stå i en rigtig luftballon, og de vil elske at se den flotte udsigt deroppe fra.

10. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Vil du gerne give dine forældre en fin og sentimental gave, er en fotocollage det, du leder efter. Her kan du samle en masse fine, sjove eller flotte billeder fra vigtige tidspunkter i jeres liv. Det kan være alt fra fødselsdage, familiefester, rejser eller bare hyggelige aftener derhjemme med brætspil.

11. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Kunne dine forældre godt bruge lidt mere inspiration til madlavningen og prøve noget nyt? Så kan du give dem et dejligt madkursus i gave. Enten en af dem kan tage afsted, eller de kan gøre det til en fælles aktivitet. Det skal nok resultere i mange lækre måltider derhjemme.

12. Parfume

Pris: 100 kr.
En klassisk god gave, man ikke går galt med, er en dejlig parfume. Måske har din far en parfume han hele tiden løber tør for. Måske vil din mor gerne prøve en ny og dejlig duft. Vælg en parfume, som passer til deres personlighed, som de kan bruge til hverdag.

13. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Kan dine forældre godt lide at drikke en god cocktail fra tid til anden? Til ginsmagning kan de få øjnene op for nogle af de mange typer gin der findes. Det kan give dem inspiration og viden, til næste gang de gerne vil lave mere spændende gin and tonics.

14. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er en gave, som man altid kan bruge. Når vintermånederne kommer og banker på, vil dine forældre elske at have et varmt tæppe i høj kvalitet. Det er godt til at holde varmen med i sofaen til en god film eller over dynen, når de skal sove.

15. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Hvis du gerne vil give dine forældre en oplevelse, som de aldrig har prøvet før, kan du give dem svæveflyvning. Her kan de få lov at komme op i et svævefly og se hvordan det virker indefra. Og så skader det ikke, at der medfølger en utroligt smuk udsigt.

16. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Vil du gøre dine forældres hjem lidt mere hyggeligt og blødt, kan du give dem et dejligt lammeskind. Det vil de blive glad for at lægge over hårde stole, hygge med i sofaen eller forkæle et kæledyr med. Lammeskindet passer ind alle steder og er dejligt at sidde på.

17. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Om begge dine forældre er vilde med øl eller kun den ene, kan du give dem en tur til ølsmagning. Her vil de kunne smage et hav af forskellige øl i en masse farver og smagsvarianter. De vil nok hurtigt opdage, at deres smag ikke er ens.

18. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Giv dine forældre en tidløs gave med Kaj Bojesen figurer, der giver ekstra pynt til hjemmet. De kommer i mange fine dyr og passer perfekt ind i de fleste hjem. Dyrene er både flotte at se på og hyggelige at have stående som pynt både i stuen eller på værelset.

19. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Måske har dine forældre været ude at spise på restaurant mange gange, men det har aldrig prøvet det sådan her. Men dinner in the dark, kan du give dem en helt andet restaurantoplevelse indhyllet i fuldstændig mørke. Det vil udfordre deres sanser og lade dem opleve maden på andre måder.

20. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
En Lil Davinci tegningeramme er perfekt til forældrene, som har en masse sentimentale børnetegninger liggende. Rammerne kan nemlig også bruges som billedarkiv og have mange tegninger liggende på samme tid. Så er det nemt at skifte hvilke der bliver vist, og de andre ender ikke med at blive krøllet.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Har en eller begge af dine forældre altid drømt om at prøve at køre i sportsvogn? Det er de færreste, som har råd til selv at købe en, men drømmen kan stadig godt gå i opfyldelse. Du kan nemlig give dem mulighed for at køre i sportsvogn på en bane.

22. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Ens nøgler er noget af det, man går mest rundt med til hverdag. Med en personlig nøglering, kan du give dine forældre et minde om dig, som de altid kan have på sig. Her kan du få indgraveret dit navn eller en sød besked, som de kan smile over.

23. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Har dine forældre en utroligt sød tand og går tit i gang med at bage selv? Med et flødebollekursus, kan du lade dem lære, hvordan man laver de dejlige kager helt fra bunden. Det skal nok give mange hyggelige bage aftener derhjemme med masser af søde sager.

24. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Som man bliver ældre, begynder huden også at blive mere tør og træt at se på. Med fugtgivende ansigtscreme, kan du hjælpe dine forældre med at passe på deres hud. Det er lidt ekstra luksus at inkorporere i hverdagen, som gør en kæmpe forskel for deres hud.

25. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Er dine forældre ikke så gode til at komme ud og få brugt kvalitetstid sammen, kan du give dem biografbilletter. Det er en god undskyldning for, at de kan tage noget pænt tøj på og se en dejlig film sammen. Det er også smart, fordi de selv kan vælge filmen.

26. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Med en digital fotoramme, kan du altid lade dine forældre være opdateret på dit liv. Om du bor langt væk, er på ferie eller bare ikke får set dem så tit, er det smart. Her kan du uploade billeder direkte fra din mobil til rammen, ligegyldigt hvor du er henne.

27. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Giv dine forældre et afbræk fra selv at skulle lave mad med et dejligt cafébesøg for 2. Her kan de helt selv vælge en café, som de kan lide. Så skal de bare læne sig tilbage og hygge sig, imens der bliver serveret lækker mad for dem.

28. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Brunch er en af de mest lækre måltider og er ren hygge at tage ud til. Men en tur til luksus brunch for 2, kan du give din forældre mulighed for at spise alt de kan. Der er ikke nogen bedre måde at starte dagen på end med god brunch.

29. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Tør dine forældre give sig i kast med ekstremsport? Til big swing kommer de op i en højde af 40 meter og skal tage skridtet direkte ud i frit fald. Det er ikke for sarte sjæle, men spændende for dem, som ikke er bange for at få pulsen op.

30. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Vil du gerne få dine forældre til at grine lidt og minde dem om gode film og serier? Så kan du med en fin citatplakat vælge et godt citat fra en af deres favoritter. Det kan hænge som sjov pynt i stuen og minde dem om dig.

31. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Har dine forældre tit en presset og travl hverdag, kan de have godt af lidt luksus ansigtsbehandling. Her kan de sammen tage hen og få masseret alle spændingerne ud af ansigtet. Deres hud vil blive renset i dybden og de vil vende helt afslappede og glødende tilbage.

32. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Tapas er en lækker måde at spise mad på, som hurtigt er blevet populær. Til tapas for 2 kan du give dine forældre mulighed for at smage mange forskellige og spændende retter. Det er en sjov aktivitet at vælge dem og smage på hinandens retter.

33. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vil du gerne gå all out og give dine forældre en gave, som de ikke vil glemme? Så er en 3 dages miniferie på Comwell Hotels det, du leder efter. Her får de lækker mad lavet til dem, nogen som reder sengen og mulighed for at deltage i spændende aktiviteter.

34. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Med en dejlig sejltur med GoBoat i København, kan dine forældre nyde sommeren for fuld drøn. De styrer helt selv tempoet, som de sejler hen på vandet. Det er en dejlig måde at få vind i håret og nyde synet af byen fra en sejlbåd.

35. Food Walk

Priser fra: 499 kr.
Kombiner sjov aktivitet og lækker mad i én med en gave til food walk. Her kan dine forældre få lov at gå rundt mellem forskellige madsteder og samtidigt få historien om stederne. Det er historiefortælling og god mad i en smuk kombination.

36. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Elsker dine forældre god pizza lige så meget som alle andre? Så kan du gøre dem glade ved at give dem et pizzakursus i gave. Her kan de lære hvordan de laver utroligt lækker pizza helt fra bunden. Det skal nok blive et hit til den næste spilaften.

37. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Hvis du vil give dine forældre en hyggelig aktivitet, som de kan lave sammen, er ridning i dyrehaven en løsning. Det er ikke vigtigt om de har prøvet at ride, før de begynder. Det er sjovt at opleve parken fra hesteryg og kan udfordre dem til at prøve noget nyt.

Gaveideer Til Forældre

I løbet af ens barndom er man blevet forkælet så meget af ens forældre, at det halve sikkert kunne være nok. End forældre har været den faste base, som man altid kunne regne med og som altid gav de bedste gaver. Om de fik gaver, der var lige så gode selv, skal vi ikke kunne sige, men det er tvivlsomt. Men nu er tiden kommet til at ændre og derfor giver vi dig de bedste gaveideer til forældre. Vis din mor og far, at du elsker dem og sætter pris på dem. Uanset om det er til fødselsdag, jul eller bare fordi, så har vi masser af lækre gaveideer, der vil kunne glæde dine forældre.

Alle elsker at få gaver og det gælder også for dine forældre. Overrask din mor og far med en dejlig oplevelse fra Gaveavisen. Vi har alt hvad hjertet kan begære af dejlige oplevelser, uanset om det er for enkeltpersoner eller for par. Du kan f.eks. overraske dine forældre med en dejligt ophold på Ystad Saltsjöbad, hvor de vil blive forkælet efter alle kunstens regler. Men det kan også være at du vil forære din far et gavekort til en ølsmagning eller en luksusbrunch til din mor. Mulighederne er uendelige og det er bare med at vælge.

Der er nok at vælge imellem hos Gaveavisen, så det burde være nemt at finde på gode gaveideer til forældre. Vi har oplevelser i alle prisklasser og for enhver smag. Afslappende, spændende, delikate og meget mere. Det gør det nemt og hurtigt at finde de bedste gaver til dine forældre.

gaver til forældre

Find De Perfekte Gaver Til Forældre

Når man vil gengælde sine forældres kærlighed, skal man bruge en god portion opfindsomhed, for det er aldrig helt nemt at vælge noget, som de begge sætter pris på og som desuden er personligt. En personlig gave til mor og far er naturligvis noget af det bedste man overhovedet kan give. Det kræver nemlig at man tænker sig rigtigt grundigt om og finder noget, som ikke blot gør dem glad i dag, men som også vil have betydning for dem i flere år frem. Man kan godt blive fristet til bare at give en gavekurv eller måske en buket blomster, men det er altså ikke ret personligt. Det er noget man giver til dem, hvor man ikke har nogen ide om præferencerne. 

Men når det kommer ens forældre, så burde man efterhånden kende dem. Så hvad giver man i gave til forældre der har alt? Jo man kunne f.eks. give dem en familiecollage, hvor man samler en masse forskellige og personlige billeder i et ramme. Der er både personligt og meget betænksomt. Lidt mere traditionelt kan man også gå til værks med et gavekort til tapas for to. Det giver dine forældre mulighed for at nyde hinandens selskab og dyrke deres kærlighed. Hvem ville ikke nyde det?

gave til forældre

Gave Til Forældre Der Har Alt

At finde en gave til en person der har alt, er altid en frustrerende oplevelse. Der er ikke noget værre, for man kan hurtigt få fornemmelsen af at enhver gave vil være komplet overflødig. Hvis det så ovenikøbet er ens egne forældre, der ”har alt”, så bliver det ikke mindre frustrerende, for man vil jo gerne vise dem at man holder af dem og gengælde alle de kærlige ting, som de har gjort gennem ens liv. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det især er fædrene, der gør sig skyldige på dette punkt. Alt for mange fædre har en tendens til ikke at ønske sig noget, hvilket så oftest ender med en flaske vin eller noget lignende. Det er ikke optimalt. Men nu kan du få skovlen under dem, for Gaveavisen har alt hvad du skal bruge for at finde en gave til forældre der har alt.

Hos Gaveavisen kan du finde alt indenfor oplevelsesgaver, som er perfekt som gave til forældre der har alt, for hvis man ikke har brug for flere materielle ting, så er gode minder altid velkomne. Så går du og leder efter den perfekte gave til en forælder, der er svær at finde gaver til, så forkæl dem med en oplevelsesgave. Det kan f.eks. være et weekendophold, en tur i zoologisk have eller måske Sort Sol safari. Mulighederne er næsten uendelige og du kan være helt sikker på, at dine forældre vil elske sådan en gave. Skab minder, som I vil kunne dele i mange år frem. Se vores udvalg og find den perfekte gave til forældre der har alt.

Gave Til Forældre Der Har Alt

Fælles Gave Til Forældre

Ens forældre er noget af det vigtigste i ens liv og det er vigtigt, at man nu og da minder dem om dette. Ikke bare til specielle lejligheder, men også bare fordi man holder af dem. Derfor skal man nu og da sørge for at købe en fælles gave til forældre, der har opfostret en og givet en den bedste start på livet. Vis dem hvor meget de betyder for dig og at du sætter pris på dem.

Hvis dine forældre ikke er for gode til at ønske sig ting hver især, så kan det være en god ide at købe en fælles gave til dem. Det er en nem måde at gøre dem begge glade på og det er overraskende nemt, at finde gode gaver for to. Gaveavisen har alt hvad du har brug for i vores udvalg. Wellnessophold, luksusmiddage og meget mere, du skal bare gå ind og vælge. Det er en type gave, som alle forældre vil elske at modtage fra deres børn. De har brugt deres liv på at skabe deres hjem og har sikkert ikke brug for flere pyntegenstande og dets lige. Nej en god oplevelse er guld værd, da det både skaber gode minder og er en sand fornøjelse i sig selv.

Hvad enten du vælger et luksusophold på et wellnesshotel eller en luksuriøs gourmetoplevelse, så kan du være sikker på, at det er en populær gave. Oplevelsesgavekort som fælles gave til forældre er en glimrende ide til forældrene der har alt og som er svære at finde på gaver til.

Fælles Gave Til Forældre

Personlig Gave Til Forældre

Når man er på udkig efter de bedst mulige gaver til ens forældre, så kan man med fordel sætte sig ned og tænke en smule over, hvilken type gave det skal være. For der findes naturligvis mange forskellige typer gaver og det er vigtigt, at man vælger den rette til situationen. Men hvis du bare gerne vil vise dine forældre, at du elsker dem uden en masse dikkedarer, så er en personlig gave til forældre det absolut bedste valg. Vælg en personlig gave, som virkelig viser dem hvad de betyder for dig og hvor meget du sætter pris på dem. En gave, der er specielt udvalgt til dem og som de ikke vil kunne finde magen til.

Først og fremmest kan man naturligvis vælge en gave med indgravering. Det er altid et populært valg. Man kan få alverdens ting, lige fra lightere og lommelærker, til tøj og billedrammer. Der er altså frit valg på alle hylder og god mulighed for at finde en personlig gave til forældre. Men at kalde disse gaver unikke er måske så meget sagt.

Man kan også tage den kreative hat på og lave en gave selv. Hvis man er lidt god med ord, kan man skrive en sang eller et digt til sine forældre, hvor man siger alt det, som man måske ikke får sagt til hverdag. Dette kan man så vedlægge et gavekort til et weekendophold eller lignende, så de virkelig kan lade sig forkæle. Det er en rigtigt god personlig gave til forældre, der trænger til at føle sig lidt ekstra værdsatte. Se det store udvalg af gaver her hos Gaveavisen.

Personlig Gave Til Forældre

Glæd Dine Forældre Med En Oplevelse Som Gave

Hvis du vil finde den bedste fælles gave til mor og far, så sørg for, at det er noget hvor den kan være kreative sammen og få masser af kvalitetstid. En rigtig smart måde at gøre det på er med et sundt madkursus, hvor de lærer hvordan man laver lækker og sund mad sammen. Det er en utroligt hyggelig oplevelse, og det kan være med til at bringe dem tættere sammen. 

Leder du efter en julegave til mor og far, så et lækker spa og brunch hos Arndal lige være sagen. Her får de både en lækker brunch, men også muligheden for at slappe af i en dejlig spa. Det er altså rendyrket forkælelse, som egner sig helt perfekt som julegave til forældre, der trænger til at blive varmet lidt op.

Som man kan se, er der nok at tage af når man leder efter gaver til forældre, så derfor er det faktisk heller ikke så svært som først antaget. Man skal bare være kreativ og desuden sørge for at man giver med hjertet. Det kan ens forældre fornemme og det er i sig selv den bedste gave de overhovedet kan få.

gave til mor og far

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: