Sjove & Personlige Gaver Til Far Som Er Geniale Til Alle Anledninger

Gave til far er aldrig nogen nem opgave. Alt for ofte får man sætningen: ”Åh jeg mangler såmænd ikke noget.” og det er det mest frustrerende i verden, for naturligvis har de ønsker. Det har alle fædre. Men det er ikke kun dem. Det gælder også for mødre, venner, søskende og svigerforældre. Man kan naturligvis spørge sin far direkte hvad han vil have og hvis man er heldig fortæller han hvad og hvor man kan finde det. Men det fjerne alt det specielle fra gaven og ødelægger lidt hele meningen med at køber gaver til far. En gave skal være personlig og det sidste man ønsker, er at finde en tilfældig gave, der lige var på tilbud.

Så døjer du med gaveideer til far, så fortvivl ej, for der er masser af gode ideer derude. Man skal blot lige vide hvordan man finder den. Det kan vi hos Gaveavisen hjælpe dig med, for man skal forkæle sin far og det gør man bedst med far gaver. Vi specialiserer os i gave, så vi ved naturligvis en ting eller to om det at finde den optimale gave. Så læs med herunder og lær hvordan du finder de bedste gave ideer til far.

Sjove & Personlige Gaver Til Far

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Far

Priser fra: 249 kr.
Giv din far en sød og personlig citatplakat fra Dialægt. Her kan du finde gode far jokes som “Hvad kaldes en nisse, der er elektriker? En Watt-nisse” og mange flere. Hvis din far ikke allerede har fortalt disse jokes en masse gange, skal han nok komme til det.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Kan du ikke finde ud af, hvad du skal give din far i gave? Så er gode bøger altid et godt bud. Der er både mulighed for at finde spændende skønlitteratur, eller fagbøger om et emne han er interesseret i. De kan pynte på hylden og være god læsning

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Hvilken far elsker ikke kaffe? Giv ham et kaffekursus i gave, hvis han bliver ved med at lave kaffe som for 20 år siden. Her kan han få lov at lære om mange måder at lære kaffe på og måske finde en helt ny yndlingssmag.

4. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Med en sjov plakat og tilhørende ramme, kan du gøre din fars værelse eller stue lidt mere personlig. Find et flot billede eller vælg et sjovt citatplakat at indramme og hænge på væggen.

5. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Perfekt til den aspirerende kok eller din far som bare godt kan lide en god steak. Med japanske køkkenknive får han udstyr i højeste kvalitet, som er perfekt til alt slags madlavning. Det er en god gave som både er praktisk og flot at se på.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Giv din far mulighed for at prøve mange forskellige luksusvine og udvikle sin smagspalette. Til en god aften med vinsmagning kan han få lov at gøre sig klog på vine. Samtidigt giver det mulighed for at smage mange gode glas vin på én gang.

7. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er god til at lade din far huske tilbage på gode minder. Du kan fylde collagen med alt du kunne tænke på. Måske billeder af familien, fjollede billeder af din far, gode rejser eller alle børnene. Lad alle minderne blive samlet ét sted.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Med et lækkert madkursus kan din far udleve sin drøm om at være mesterkok. Her kan han få masser af viden om gode råvarer og lækre sammensætninger. Måske vil han vise dig noget alt det han har lært, når du besøger ham.

9. Parfume

Pris: 100 kr.
Det er ikke altid ens far tænker så meget over, hvordan han dufter. Med en lækker parfume, kan du give ham en undskyldning for at gå lidt op i sig selv. De kommer i mange forskellige prisklasser og dejlige dufte. Find den, som passer bedst til ham.

10. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Muligheden for at udfolde sin indre drengerøv kan du give til din far i gave. Med oplevelsen af at køre djævleræs kan han få lov til at give sig i kast med spænding og fart over feltet. Der står biler og baner klar og venter på ham.

11. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Giv din far et lille minde med, med en personlig nøglering. Vælg helt selv, hvordan den skal se ud og gør din fars nøglebundt lidt mere spændende. Hvis han hele tiden mister sine nøgler, kan du få indgraveret hans navn, så han altid kan kende dem.

12. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Er din far en ægte ginelsker? Til ginsmagning kan han få lov at smage et kæmpe udvalg af lækker gin. Her kan han lære lidt om historien bag gin. Måske vender han endda tilbage med en ny yndlings gin end da han kom.

13. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Især i de kolde vintermåneder, kan man hurtigt blive kold. Giv din far et ekstra lag varme at hygge sig med med en klassisk uldplaid. Den er utroligt varm og blød og perfekt til at ligge med på sofaen sammen med en god film.

14. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Snakker din far hele tiden om nye spændende specialøl? Så er en ølsmagning lige for ham. Her kan få lov til at prøve mange nye interessante øl, han måske aldrig har prøvet før. Samtidigt kan han lære lidt teknisk om, hvordan øllene bliver produceret.

15. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Et lammeskind er perfekt at lægge hen over kolde og hårde stole. De kan gøre enhver stol blød og dejlig. Samtidigt er et lammeskind flot at se på og kan gøre stuen lidt mere interessant. Lammeskind er høj kvalitet og en rigtig luksus for din far at have i hjemmet.

16. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Giv din far en oplevelse han aldrig vil glemme. Dinner in the dark er et spændende koncept for restaurantbesøg. Her er hele rummet fuldstændigt mørkt og han vil derfor ikke kunne bruge sin synssans. Det er en ny og interessant måde at opleve mad på.

17. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Hvis du ikke kan finde ud af, hvad du skal give din far, er en Kaj Bojesen figur altid et hit. De kommer i mange forskellige sjove dyr, som både er fine og dekorative. De kan stå fremme når din far får besøg eller bare dekorere stuen til hverdag.

18. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
De fleste vil gerne kunne sige de har fløjet i helikopter, og med god grund. Det er nemlig en utroligt sjov oplevelse, men skal have prøvet én gang i livet. Giv en far en helikoptertur i gave og lad ham se jorden hele vejen deroppefra.

19. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
At lave svæveflyvning er både sjovt og utroligt spændende. Det er den perfekte oplevelsesgave til den far, som elsker højder og fly. Her kan han få lov til at opleve hvordan svæveflyvning virker . Han kan også lære alt flyene og hvordan det er at være pilot.

20. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Gik din far mulighed for at fange fisk på en ny og spændende måde. På et kursus i undervandsjagt bliver fiskestangen skiftet ud med en harpun. Her kan han få lov til at dykke under vand og samtidigt lære hvordan man fanger fisk dernede.

21. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Sportsvognen er enhver fars drøm. Nu kan han få lov til helt selv at køre rundt i en lækker og ny sportsvogn på en bane designet til det. Der er et stort udvalg af biler, så han selv kan vælge den, han allerhelst vil køre rundt i.

22. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
At tage ud at spise er den perfekte hyggelige aktivitet både for par, familie og venner. Inviter din far på Tapas for 2 og lyd alt den lækre mad, ligesom I kan lide den. Til tapas kan man få lov at prøve mange nye spændende retter.

23. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Tag ud og sejl direkte i København. Her kan du give din far muligheden for at sidde på en hyggelig båd på vandet og langsomt sejle igennem byen. Det er den perfekte aktivitet for en sommerdag og I kan invitere hele familien med.

24. Kitesurfing Kursus

Priser fra: 539 kr.
Er din far til blæst og bølger? Så er et kitesurfing kursus lige hvad han leder efter. Det er en god måde at få masser af frisk luft og samtidigt komme ud at røre sig. Han få lov at udfordre sig selv til kitesurfing på en helt ny måde.

25. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Hvem elsker ikke en god omgang pizza? Med et pizzakursus kan din far lære, hvordan man laver lækker og autentisk pizza helt fra bunden. Det er både sjovt og lærerigt. Et pizzakursus skal nok komme hele familien til gavn, næste gang i ses.

26. Big Swing

Priser fra: 750 kr.
Den ultimative test af højder og mod. Hvis din far godt kan lide ekstremsport og at udfordre sig selv, er Big Swing lige for ham. Her bliver han sendt i 40 meters højde og skal selv tage skridtet direkte ud i frit fald.

27. Trådløs oplader

Priser fra: 329 kr.
En mobiloplader er en af de ting, vi alle skal bruge. Men det kan være irriterende at bøvle med ledninger, der går i hårdknude og ikke er lange nok. Løsningen på dette er en trådløs mobiloplader. Placer din smartphone på X’et og din smartphone oplades hurtigt helt uden brug af kabler. En trådløs oplader fra SACKit skiller sig ud ved rent faktisk at pynte i hjemmet med sit stærke design og eksklusive materialer.

28. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Hvad giver man til manden der har alt? En håndstøvsuger, så din far altid kan holde bilen ren. Håndstøvsugeren er trådløs, og der medfølger flere mundstykker, så man kan bruge den overalt, uden at få ridser.

Gaveideer Til Far

Hvis du er så heldig snart at skulle fejre din fars fødselsdag eller på anden vis have en anledning til at glæde ham med en ualmindelig god gave? Du har måske endda allerede fundet nogle ualmindelig gode gaveideer til far, og mangler blot endeligt at beslutte hvilken af dine gaveideer der skal ende ud med at blive din gave til ham. Det kan naturligvis også være at du slet ikke kan finde nogle gaveideer til far, men bare roligt for uanset hvilket scenarie der er tale om kan vi hjælpe dig med at finde de bedste gaveideer til far.

Du har måske allerede taget et grundigt kig på listen ovenover, denne liste er fyldt med gode gaveideer til far og du vil her helt sikkert kunne finde en masse inspiration og måske endda din gave til far. Ligeledes kan du finde en masse inspiration ved at læse dette lange skriv som er fyldt med gode ideer til hvordan du kan finde din gave til far.

gaveideer til far

Personlige Gaver Til Far

Har din dejlige far snart fødselsdag eller er der en anden god anledning til at glæde med personlige gaver til far? Så er det bare med at udnytte denne anledning, for hvem ønsker ikke at glæde sin far med gode gaver? Men hvordan er det nu lige man finder disse personlige gaver til far har du måske gået og spekuleret på alt i mens datoen for anledningen stille og roligt har nærmet sig. Men bare roligt for det vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at besvare i dette skriv.

Når det kommer til at finde personlige gaver til far, har du jo den store fordel enten at være søn eller datter til ham. Derfor er du også godt stillet når det komme til at vide hvad han vil synes om at få i gave. Så det handler enlig blot om at finde en masse inspiration og derfra finde den gave som du tror vil passe bedst til din far. Der er heldigvis mange måder hvor på du kan finde inspiration til gode gaver til far, vi har eksempelvis lavet en liste ovenover som kan give dig en masse gode ideer til hvad din personlige gave til far skal være.

personlig gave til far

Gode Gaver Til Fædre

Har du fået til opgave at finde gode gaver til fædre? Måske endda din egen far? Men uanset om der er tale om en gave til din egen far eller blot en far, er der mange gode gaver du kan glæde ham med. For der er heldigvis rigtig mange ting som fædre synes om at modtage i gave, ja faktisk vil de blive glade for selv et par sokker eller underbukser. Så du kan kun overraske positivt, hvilket er godt at skrive sig bag øret. 

Men hvis du virkelig har tænkt dig at finde gode gaver til fædre, vil det være oplagt at tage et kig på listen ovenover. Denne liste er nemlig fyldt med aldeles fremragende gaver til fædre, de vil med andre ord falde i rigtig god jord alle sammen. Hvis du allerede har taget et kig på listen har du formentlig bemærket at der var relativt mange oplevelser, og dette er bestemt intet tilfælde, for fædre elsker at nyde gode oplevelser i selvskab med sine nærmeste.

gaver til far

Sådan Gør Du Gaven Til Far Spændende

Først og fremmest kan man gøre meget ud af indpakningen på gaver til far. Faktisk er der jo ingen der siger at man absolut behøver at gå den klassiske vej, med gavepapir og gavebånd. Hvis man er en smule kreativ, kan man sikkert finde på en masse fjolle og sjove ideer, der gør selve gave til noget specielt. Gaven kan f.eks. gemmes og kan kun findes ved at følge en række spor og ledetråde. Dette gør det til en slags skattejagt, der ikke alene trækker gavegivningen ud, men også viser din far at du har tænkt nøje over tingene. Man kan sågar sy gaven ind i et tøjdyr eller støbe den ind i ler, så der skal lidt kreativ udfoldelse til for at få den ud igen.

Det virker måske som noget man ville gøre til en børnefødselsdag, men husk på at de fleste mænd inderst inde stadig er drenge, der elsker sjov. Så vær ikke bange for at det falder til jorden. I værste fald er det ikke den store succes og så gør man ikke det igen, men i bedste fald er det en begivenhed som din far vil huske i årevis og det er da en risiko, der er værd at løbe. Alene tanken bag burde gøre ham glad, og det er jo lige det en personlig gave til far handler om. Den skal vise din far at du elsker ham og at du er villig til at gøre en indsats for at vise ham dette. Det kan være med til at styrke de nære bånd, der er mellem jer og gøre jeres forhold endnu bedre.

gave til far
gave ideer til far
gode gaver til far

Overvej Hvad Han Kan Lide

Når man skal bruge en gaveide far, så er det vigtigt at man tænker grundigt over hvad han kan lide og hvad han har ønsket sig tidligere. Dette gør man bedt ved simpelthen at brainstorme. Brug ti minutter på at skrive alle de ting ned du overhovedet kan komme i tanke om, at han har fået i gave tidligere. Nu burde du have en god liste med ting, som du naturligvis ikke skal give, men som måske passer til andre ting. På den måde kan du finde gaveideer, der ikke alene er praktiske og passer til noget han allerede har, men som også er personlige og viser at du har tænkt nøje over gaven. Den slags husker man.

Gaver til fædre kan være noget af det mest besværlige at finde på, for de er tit typerne, der enten ønsker sig et par sokker eller en sportsvogn. Derimellem er der ofte ikke så meget, og hvor meget man end elsker sin far, så er en ny Ferrari altså lidt over de flestes budget. Men på den anden side, så er der jo ingen der siger at man ikke kan give ham en Ferrari for én time eller to.

Oplevelsesgaver giver en mulighed for at prøve ting, som man normalt aldrig gør og der kan en helikoptertur eller en tur i sportsvogn være en oplagt 60 års fødselsdagsgave til far. Han får udlevet en drengedrøm og får samtidig bekræftet at man elsker ham meget højt. Det er altså en personlig gave til far, som man har tænkt nøje over og som rammer noget han virkelig elsker. Man kan sige at det er alt hvad handler om når det kommer til gaver.

gaven til far

Hvad Har Han Brug For?

En god ide, hvis man har meget svært ved at finde en sjov eller spændende gave, er at kigge lidt nærmere på nyttige gaver. Gaveideer til far behøver jo ikke nødvendigvis være gaver, som man selv synes er sjove eller interessante. Men hvis de er noget han går op i eller har brug for, så vil det med garanti gør ham glad.

Hvis han dyrker meget motion, så kunne det jo være oplagt at give ham noget lækkert tøj eller et par sko. Hvis han er interesseret i god whisky, så kunne man med fordel give ham et gavekort til en whiskysmagning, så han kan få udvidet sig horisont. Der er så mange muligheder, som man måske slet ikke havde tænkt over, men hvis man virkelig lægger sig i selen og overvejer hvad ens far kan lide, så burde man også kunne få en god ide.

Gaver til fædre er altså ikke så svært og hvis man følger nogle af de råd vi har givet, kan man sikkert nemt finde en 50 års fødselsdagsgave til far. En gave til ens far skal blot symbolisere hvor meget han betyder for en og så længe man lægger omtanke bag og gør sig umage, så vil gaven blive taget imod med kyshånd. Gaveavisen har naturligvis alt hvad man kunne ønske sig indenfor gave ideer til far, så se hvad vi kan tilbyde. Så kan du snart give den bedste gave til far.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: