Gode Gaver Til Personen Som Netop Har Bestået Sin Fagprøve

Har du en nær relation til en vidunderlig person som snart skal op til sin fagprøve? Så er du måske endda blevet inviteret med til selve prøven, så du kan står klar med et stort kram og en gave til fagprøve når personen forhåbentlig består sin fagprøve. Det kan ligeledes tænkes at du er blevet inviteret til et godt glas vin eller måske ligefrem en fest når nu fagprøven er bestået, det afhænger nok lidt af hvilken type person der er tale om. Men uanset hvad skal du i hvert fald have fundet en god gave til personen som netop har begået sin fagprøve. Men hvad er nu enlig en gode gave til fagprøve tænker du måske og er derfor begyndt at surfe lidt rundt på nettet. Heldigvis for dig er du nu endt det helt rette sted, for her på siden finder du et utal af glimrende gaver til efter fagprøven. Så ta’ et kig og lad dig inspirer og hvem ved måske du finder din gode gave til fagprøve.

Gode Gaveideer Til Fagprøve

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Shaping New Tomorrow Bukser

1. Plakat Til Nyuddannet

Priser fra: 249 kr.
Kender du en der snart gennemfører sin fagprøve og færdiggør sin uddannelse, så vil du helt sikkert gerne kunne give en sjov gave. En sjov plakat til nyuddannet et altid et godt valg. Der findes en masse forskellige og sjove varianter, der passer til modtagerens fagområde.

2. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Når nogen man holder af, er blevet færdig med en uddannelse vil man gerne lykønske dem og en rigtig god måde at gøre det på er med en fin tillykke buket. En buket smukke blomster er altid en populær gaveide, som bliver taget vel imod hver eneste gang.

3. Shaping New Tomorrow Bukser

Pris: 750 kr.
En god gaveide, som passer perfekt til en nyuddannet, der går op i mode er et par finde bukser fra Shaping New Tomorrow. Shaping New Tomorrow bukser er en gave, som nok skal lokke smilet frem. Det er en praktisk og flot gaveide, der passer til enhver lejlighed.

4. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Dette er den oplagte gave til den fartglade nyuddannede, som elsker spænding og sjov. Med et gavekort til at køre djævleræs kan man få lov at give den gas på de velkendte baner, som vi alle kender fra tv. En gaveide, som især taler til drengerøve med benzin i blodet.

5. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis du står og mangler den perfekte gave til fagprøve, så bør du overveje gode bøger. Gode bøger er en rigtig fin gave til dem, der elsker at læse og fordybe sig med spændende historier. Der er noget for enhver smag og du kan finde noget indenfor alle genrer.

6. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Dette er den oplagte gaveide til den nyuddannede, der har alt og som går op i sit udseende. Ure er et smuk og praktisk stykke tilbehør, der altid er en populær gave til særlige lejligheder. Nordgreen ure er af smukt design og kvaliteten er naturligvis helt i top.

7. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Nu og da vil man gerne give en gave, som virkelig skiller sig ud og som i den grad kan få modtageren til at tabe næse og mund. Et tandemspring er sådan en gave og er en oplagt gave til den adrenalinelskende nyudlærte. En oplevelse for ægte vovehalse med is i maven.

8. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Når man skal høre musik, så er det vigtigt at lydkvaliteten er helt i top og derfor kan du med fordel forære et sæt Apple Airpods som gave til fagprøve. Det er en meget betænksom og praktisk gaveide, der altid får smilet til at bryde frem hos den heldige modtager.

9. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Enhver der elsker at lave mad vil blive meget glad for at modtage et sæt japanske køkkenknive, der er fremstillet efter gamle stolte traditioner. Det er en fantastisk gaveide til den nyudlærte, som lige har bestået sin fagprøve og fortjener noget ganske særligt. En flot gave af den eksklusive slags.

10. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Vil du gerne gøre en nyudlært glad, så kan vi varmt anbefale, at du giver dem et gavekort til en spændende oplevelse. Et gavekort til et flødebollekursus er blandt de mest populære, for hvem elsker ikke flødeboller? En sjov og kreativ gave til fagprøve, der nok skal glæde modtageren.

11. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Det kan godt være svært at finde på perfekte gaveideer til en fagprøve, så derfor er det godt at Gaveavisen kan hjælpe til. En klassisk uldplaid er en fantastisk gave når vejret bliver koldt og man trænger til at blive varmet. Det er desuden en smuk gave, der ser godt ud liggende på sofaen.

12. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Det er en er et stort øjeblik, når man endelig er færdig med sin fagprøve og kan kalde sig for færdiguddannet. Derfor skal man naturligvis fejret efter alle kunstens regler og have en god gave. Smukke Abelstedt smykker er en perfekt og flot gaveide til den nyuddannede.

13. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Når man bliver færdig med sin uddannelse, så skal det ske på en behørig måde. Der skal flages og det kan man passende gøre med den lille flotte Kay Bojesen fanebærer. Det er en festlig og sjov lille gave, der helt sikkert vil pynte hjemme på bordet eller reolen.

14. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Gode gaver er dem man husker længe efter og når en du holder af, er færdig med sin fagprøve, så kræver det noget udover det sædvanlige. En helikoptertur er en unik og særlig gave, som man aldrig kommer til at glemme igen, da det er en virkelig spændende oplevelse.

15. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Når man endelig er blevet færdig med den sidste prøve og kan bryste sig af at være færdiguddannet, så skal man lige have pusten igen. Med en backpacker rygsæk kan man tage lidt ud i det fri og nyde livet efter sin fagprøve. En herlig gaveide til et eventyrlystent menneske.

16. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Gode gaver hænger ikke på træerne, men måske hænger de på et får. Et lækkert og smuk lammeskind er en rigtig fin gave til fagprøve, og det vil se flot ud liggende på en stol. En gave, der nok skal glæde modtageren og som man kan have glæde af længe efter.

17. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Vil du gerne glæde en, der lige har færdiggjort sin fagprøve og er blevet udlært, så kan du give dem en rigtig dejlig gave. Et gavekort til et cafebesøg for 2 er altid en god løsning, for hvem holder ikke at lækker mad sammen med en man holder af?

18. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Der er nogle gaver, som altid sidder lige i skabet og som altid kan lokke smilet frem hos modtageren. En luksus brunch for 2 er en af de gaver. Hvem elsker ikke brunch? Det er en perfekt gave til en nyuddannet, som holder af at spise god mad i godt selskab.

19. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
En gave, som kan få modtageren til at trække på smilebåndet, er blandt de allerbedste. Derfor skal du helt klart overveje at give en citatplakat til en nyuddannet, der lige har klaret sin fagprøve. Der findes en masse varianter og der er helt sikkert også en du vil finde morsom.

20. Parfume

Pris: 100 kr.
Hvis du skal finde på en god gave til en som netop har bestået sin fagprøve og som går lidt op i sit udseende, så bør du overveje en lækker parfume som prikken over det berømte ”I”. Der findes et stort udvalg og det er en perfekt gave til den nyuddannede.

21. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Når man kender en, der er blevet færdig med sin uddannelse og har fået sit lærebrev, så vil man gerne gøre sit bedste for at fejre dem med manér. Det kan man f.eks. gøre ved at forære dem et gavekort til en luksus ansigtsbehandling. En dejlig og praktisk gave.

22. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
En gaveide, som aldrig går af mode er en gave til hjemmet. En fin pyntegenstand vil være en god gave til fagprøve og der er næppe flottere genstande en Kay Bojesen figurer. Udvalget er varieret og du kan helt sikkert finde en, der vil gøre modtageren rigtigt glad.

23. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Hvis du kender en nyuddannet, der lige har gennemført sin fagprøve, så er det på sin plads med en rigtig fin gave. En god gave til den eventyrlystne er en tur i en svæveflyver. Svæveflyvning er en spændende oplevelse, som man aldrig glemmer og dermed er det en yderst populær gave.

24. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Gode minder er værd at gemme på og derfor har Gaveavisen den helt perfekte gave til en god ven, der lige har afsluttet sin fagprøve. En fotocollage med en masse gode billeder af jer samme er en gave, som både er betænksom, personlig og ikke mindst sjov.

25. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Når man endelig efter lang tid har gennemført sin fagprøve og kan kalde sig udlært, så skal der holdes ferie og festes. Med en Bluetooth højtaler kan man tage festen med sig overalt og høre god musik. Det er en flot og lækker gaveide til den musikglade dimittend.

26. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Det er så hyggeligt at fiske, men hvis man gerne vil tage det til et nyt niveau, så skal det da foregå under vandet. Undervandsjagt kursus er en fremragende gave til fagprøve og du kan være sikker på, at modtageren nok skal trække på smilebåndet når de får gaven.

27. Kør Sportsvogn På Bane

Priser fra: 999 kr.
Har du en god og fartglad ven, der lige er blevet færdig med din fagprøve? Så skal du da give dem en rigtig fin gave og et gavekort til at kør sportsvogn på bane er et rigtigt godt bud. Den heldige modtager kan komme ud at køre Lamborghini, Ferrari eller noget helt tredje.

28. Solbriller

Pris: 899 kr.
Hvad giver man den nyuddannede, som går en smule op i sit udseende og som ikke går på kompromis? Et par smarte solbriller er et godt bud og du kan finde flere flotte varianter her hos Gaveavisen. Det er en praktisk og altid populær gaveide.

29. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Hvad giver man manden (eller kvinden) der har alt og som aldrig rigtigt ønsker sig noget? Jo man kan f.eks. forære dem et lækkert Sneaker Cleaning kit, så de kan give deres gamle beskidte sneakers helt nyt liv. En undervurderet men altid praktisk gaveide til den modebevidste.

30. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Byplakater er en god gaveide til dem, der er stolte af hvor de kommer fra og gerne vil vise det til alle, der kommer på besøg. Der findes en masse varianter, så du kan sikkert også finde en til den nyuddannede og det er en rigtig god gave til fagprøve.

Personlige Gaver Til Fagprøve

Hvis der er en tradition, som er værd at holde i hævd, så er det at afholde svendegilde når nogen er blevet færdig med deres uddannelse. Det er en fest, hvor man fejrer den nyudlærte svend og det skal naturligvis fejres på behørig vis. Med fest, farver og masser af lækre gaver til den heldige modtager. Så hvis ud er så heldig at blive inviteret til et svendegilde, så vil du sikkert gerne komme med en flot og personlig gave til dagens hovedperson. Der findes heldigvis en masse gode ideer online og Gaveavisen er leveringsdygtig med en masse gode forslag, så du ikke skal bryde dit hoved for meget med et lille problem. Så lad os da se lidt på det store udvalg af personlige gaver til fagprøve.

Den personlige gave til en nyuddannet er en stor ting og derfor skal du tænke dig grundigt om. Det skal være en gave, som modtageren husker og som måske endda vækker gode minder. Måske en oplevelse, som vil kunne dele og få endnu flere gode minder. Mulighederne er mange og du skal endelig slå dig løs. Vi har noget for enhver smag og enhver pengepung.

Personlige Gaver Til Fagprøve

Flotte Gaver Til Bestået Fagprøve

Når du gerne vil finde på flotte gaver til bestået fagprøve, så behøver du faktisk ikke gøre andet end at gå ind på Gaveavisen og vælge det, som du tror bliver den største succes. Sværere er det ikke og det er en rar fornemmelse. Man vil jo så gerne kunne gøre noget godt for en god bekendt, der endelig har bestået sin fagprøve og færdiggjort sin uddannelse. Så vælg en gave, der virkelig har betydning for modtageren og som kan lokket et stort smil frem når de får den. En gave, som bliver brugt og nydt, og som bliver husket længe efter. På den måde ved man at man har givet det helt rette.

Der findes ikke en facitliste, der kan fortælle hvilke gaver der er de rette. Det er op til den enkelte og derfor skal du trække på dine erfaringer om den nyuddannede. Heldigvis kan man stadig finde inspiration og Gaveavisen har masser af den slags. På den måde bliver det nemmere at vælge den rette gave, uanset om det er en spændende oplevelsesgave eller noget smukt til hjemmet. Se udvalget her på siden og vælg den gave, som vil sprede allermest glæde hos den heldige modtager.

Flotte Gaver Til Bestået Fagprøve

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: