Gode Gaveideer Til Udlært Elektriker Som Vil Gøre Indtryk

Har du en god ven, veninde eller et nært familiemedlem som er blevet udlært elektriker eller leder du blot efter en gave til en elektriker som har gjort et godt stykke arbejde? Uanset hvad anledningen er vil en gave til udlært elektriker, helt sikkert falde i god jord hos modtageren. Faktisk er der ej heller forskel på gaven til udlært elektriker og på gaven som man vil give som tak for et godt stykke arbejde til en god elektriker. Men hvad er det så en god gave til elektriker er tænker du måske, for det har du formentlig længe gået og forsøgt komme frem til og nu er du endelig endt det rette sted. For her på siden finder du udelukkende inspiration til hvad du kan give i gave til elektrikeren. Så lad dig inspirere og hvem ved måske ligefrem finde din gave til udlært elektriker.

Gode Gaver Til Elektriker

Yderst Populær

Personlig Nøglering

Sikker Favorit

Højtbelagt Hygge

Trending Gaveide

Ginsmagning

1. Elektrikeren Plakat

Priser fra: 249 kr.
Denne herlige plakat fra dialægt er den helt perfekte gave til den nybagte elektriker. Den indeholder alle de klassiske citater som f.eks.: ”Den klarer maleren” og den altid populære ”Hent lige kabelstrækkeren”. En oplagt gaveide, der altid kan lokke et smil frem hos modtageren.

2. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
At være elektriker er hårdt arbejde og derfor skal man have lov at koble helt af, når man endelig har weekend. Giv derfor en vinsmagning til den flittige elektriker, der trænger til at blive forkælet lidt. En god gave med masser af god vin og herligt selskab.

3. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
Hvis du skal til svendegilde eller kender en, der er blevet udlært elektriker, så er det altid velkomment med en lille erkendtlighed. En smuk buket blomster er altid et populært valg, for alle kan sætte pris på det. Smukke blomster pynter i hjemme og gør at man føler sig værdsat.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Bare fordi man til daglig render rundt i solide arbejdsbukser, så betyder det ikke, at man ikke går op i sit udseende. Med et par lækre bukser fra Shaping New Tomorrow kan du give den perfekte gave til den modebevidste elektriker, der ikke går på kompromis med stilen.

5. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Citatplakater er den absolut bedste gaveide til drengerøvene blandt elektrikere. Det er gaver, der findes i alle mulige afskygninger. Der er ingen tvivl om, at Olsenbanden er blandt de store favoritter med alle de udødelige citater. Noget der kan få enhver elektriker til at trække på smilebåndet.

6. Kør Djævleræs

Priser fra: 1199 kr.
Apropos drengerøve, så kan du her finde den sjoveste og mest testosteronpumpende oplevelse af dem alle. Giv den nybagte elektriker et gavekort til at køre djævleræs. Det foregår på de kendte baner fra tv og er lige noget, der kan give et sug i maven, når man giver den gas.

7. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Elektrikere er mennesker, der sætter pris på orden og styr på tingene, så det gælder naturligvis også når det kommer til deres nøgler. Forær derfor en elektriker en personlig nøglering med indgravering. Det er en praktisk og flot gave, som modtageren helt sikkert sætter pris på.

8. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Bare fordi man er en rigtig handymand, så er der ingen der siger, at man ikke kan interessere sig for at lave lækker mad. En god gave til en elektriker kunne være et god madkursus, hvor man kan komme ud og lære en masse fede teknikker i et køkken.

9. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Når man har bestået sin svendeprøve og skal have en ferie, så er det klart, at man skal ud og opleve noget. En ung elektriker vil sætte pris på en lækker backpacker rygsæk, så han kan komme ud i vildmarken og være en rigtig mand. En praktisk gave til friluftsmanden.

10. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Har den nybagte elektriker is maven og trænger han til at blive udfordret, så kan du med fordel forære ham et gavekort til et tandemspring. Du kan være helt sikker på, at han vil blive glad, om end en smule nervøs når han modtager gaven.

11. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Hvis du skal finde den perfekte gave til elektrikeren der har alt, så står du med lidt af en udfordring. Derfor anbefaler vi, at du forærer ham et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. Her kan han selv vælge hvad han gerne vil prøve. Altid en populær gaveide.

12. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Når man nu er udlært elektriker, skal man naturligvis heller ikke altid have kaffetjansen længere. Men hvis man stadig går op i at lave lækker kaffe, så vil man sætte stor pris på et kaffekursus, hvor man lærer meget mere om, hvordan man bliver en ægte fritidsbarista.

13. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Man bliver ikke elektriker uden at læse en masse, og når man er udlært, vil de fleste sætte pris på stadig at læse. Derfor er gode bøger en perfekt gaveide til en elektriker, der sætter pris på den slags. Der er noget indenfor alle genrer, så det er bare med at finde dem.

14. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Som håndværker sætter man pris på at have værktøj at god kvalitet. Det gælder naturligvis også for elektrikere. Så hvis du gerne vil gøre en madglad elektriker glad, så forærer du ham et sæt japanske køkkenknive. Kvalitet i verdensklasse til den kræsne elektriker og amatørkok.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Mange mener måske at elektrikere kun drikker bajere, men det er måske lige overdrevet nok. En elektriker kan, som enhver anden, også sætte pris på en lækker Gin og Tonic. Derfor kan du med fordel forære ham et gavekort til en ginsmagning, hvor han kan få udvidet sin horisont.

16. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
At spise tapas er en utroligt hyggelig måde at tilbringe nogle timer på og det gælder naturligvis også for elektrikere. Forkæl en elektriker i dit liv med et dejlig gavekort til tapas for 2. En god gave, der kan give både til særlige lejligheder eller bare fordi du fik lyst.

17. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Selvom man til daglig er iklædt arbejdstøj og får beskidte hænder, så er der ingen der siger, at man ikke kan gå op i de smukkere ting i livet. Nordgreen ure er smukke og stilrene ure i dansk design. En rigtig god og flot gave til en nybagt elektriker.

18. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Det kræver sit at gøre en rigtig mand mæt og det gælder ikke mindst for elektrikere. Heldigvis kan du nu forkæle en elektriker ven med et gavekort til højbelagt hygge for 2. Der er smørrebrød i stride strømme og hvem vil ikke gerne med til det?

19. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Efter en hård og travl uge skal man have lov at slappe af og slå sig løs. Det er noget der kræver øl og gerne i store mængder. Med en ølsmagning kan man overraske en elektriker med en dejlig oplevelse, hvor man får mulighed for at smage en masse dejlige øl.

20. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Det gode håndværk er noget, som elektrikere går meget op i. Det skal bare virke og naturligvis se godt ud. Det gælder naturligvis også derhjemme. Så med smukke museums plakater kan man give en gave, der ser virkelig godt ud og som vil pynte i ethvert hjem. Også hos elektrikeren.

Personlige Gaver Til Udlært Elektriker

Når man nærmer sig tiden, hvor man bliver udlært, så er der naturligvis en tradition for, at der skal holdes et stort svendegilde. Et gilde, hvor man fejrer den nybagte elektriker. Det er vigtigt at dagen bliver markeret med manér og det kræver naturligvis at man bliver forkælet med masser af gaver. Er du blevet inviteret til svendegilde, så skal du altså ud at finde personlige gaver til udlært elektriker og det kan være lidt udfordrende. Heldigvis for dig har Gaveavisen en masse gode forslag. Du kan altså bare vælge en af de mange gaver her på siden og længere er den ikke.

Men hvis du virkelig gerne vil give en personlige gave, så kræver det naturligvis at du tænker lidt nærmere over det. De nybagte elektrikers familie har sikkert allerede givet alle de praktiske gaver, der knytter sig til hans fag, så du kan med fordel komme med de mere sjove gaver. En god personlig gave kunne være et gavekort til en herlig oplevelse. Noget som modtageren altid har ønsket sig at prøve eller bare trænger til. Se vores store udvalg og find de perfekte personlige gaver til udlært elektriker.

Personlige Gaver Til Udlært Elektriker

Flotte Gaver Til Elektriker

Det er faktisk ikke så svært, som man skulle tro at finde flotte gaver til elektriker. Du behøver bare at gå ind på Gaveavisen og vælge de ting, som du tror vil gøre modtageren mest glad. Så nemt kan det faktisk gøres. Det er trods alt din gode ven eller måske et familiemedlem, der har fået sit svendebrev og som nu skal fejres efter alle kunstens regler. Derfor er det vigtigt, at man vælger noget, der virkelig kan lokke smilet frem og som vigtigst af alt bliver brugt. Der er nemlig ikke noget værre end gaver, der bare ryger bagerst i skabet og glemmes.

Man giver elektrikeren lækkert værktøj eller andre gaver, der knytter sig til hans fag. Det er praktisk og kan bestemt være flotte gaver. Men særligt festligt er det jo ikke og hvis det virkelig skal være sjovt, så kan man med fordel overlade den slags gaver til de andre. Du vil sikkert helst give de sjove og flotte gave til elektriker og derfor skal du se på vores udvalg. Gaveavisen har hundreder af lækre oplevelser, der med garanti vil falde i god jord hos den nyligt udlærte elektriker.

Flotte Gaver Til Elektriker

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: