Glæd Diamantbryllupsparret Med En Sød & Personlig Gave Til Diamantbryllup

Gave til diamantbryllup er ikke en gave, man kommer ud for at skulle købe ret mange gange i ens liv. Det er meget få par, der får lov at opleve det helt specielle privilegium at blive diamantbryllupspar. Et diamantbryllup er noget ud over det sædvanlige og det betyder helt konkret, at et ægtepar har været gift i hele 60 år. Så det må man sige er en flot præstation og det er noget som man i høj grad skal sørge for at fejre.

Diamantbrylluppet er det ultimative bevis på at to mennesker elsker hinanden og man kan være ganske sikker på, at det er en kærlighed der holder livet ud. Det er noget der fortjener dejlige gaver og hvis du skulle være en af de inviterede, så får du brug for en god diamantbryllup gave. Det kan dog være lidt af en udfordring at finde en god gave til diamantbryllup, for hvad i alverden giver man to mennesker, der har levet et langt liv og sikkert har alt du behøver?

Vær ikke bekymret, for der er masser af gode forslag til diamantbryllup gaver her på siden og der noget for enhver. Det betyder altså, at du nemt kan finde den perfekte gave, som vil glæde parret. Et diamantbryllup er, trods sin sjældenhed, ikke noget, der kræver en masse vilde gaver. Sørg for at finde en god gave, der symboliserer kærligheden og så skal det hele nok gå perfekt. Den store dag i sig selv er alt hvad det lykkelige par kunne ønske.

Søde & Personlige Gaver Til Diamantbryllup

Sikker Favorit

Tillykke Buket

Trending Gaveide

Højtbelagt Hygge

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 398 kr.
Giv bedstemor og bedstefar et smil på læben med disse fine citatplakater fra Dialægt. På plakaterne finder du klassiske citater som ”Hov, så vandt du sørme igen” som de søde bedsteforældre med garanti kan nikke genkendende til. Det er en skøn gave til diamantbryllup, der er sjov og pæn at se på.

2. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Et diamantbryllup er en stor dag, som de færreste kommer til at opleve i deres levetid. Derfor skal det fejres med manér. Denne fine Kay Bojesen fanebærer vil markere den særlige dag med stil, og så kan den også bruges til særlige lejligheder i fremtiden. En herlig gave til diamantbryllup.

3. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Ønsk ægteparret tillykke med diamantbrylluppet med en smuk tillykke buket. Det er en skøn måde at fejre 60 års ægteskab på, som vil pynte flot på bordet. Skriv gerne et lille kort til med en sød hilsen. Det er en fin gave til diamantbryllup, som med garanti vil falde i god jord.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Leder du efter en unik og personlig gave til diamantbryllup? Hos byRavn kan du designe en personlig nøglering, hvor du kan skrive ægteparrets initialer, bryllupsdag eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser, og uanset hvad du skriver, vil de med garanti elske den fine nøglering.

5. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
Hvis ægteparret holder af at spille brætspil i godt selskab, bør du glæde dem med Bezzerwizzer i diamantbryllup gave. Så er der lagt op til en masse hyggelige stunder med både børn og børnebørn, hvor de gamle kan brillere med deres store viden om stort og småt.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Glæd diamantbryllupsparret med en romantisk og hyggelig vinsmagning. Det er en skøn diamantbryllup gave til parret, der ikke ønsker sig materielle ting. Her kan de få en skøn dag sammen, hvor de kan smage på en masse forskellig lækker vin og lære mere om den herlige drik.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Glæd ægteparret med timevis af underholdning. En god bog er en kærkommen gave, som stort set alle vil elske at få. Hos Saxo finder du skønlitteratur i alle genrer og spændende fagbøger om alt mellem himmel og jord. Her kan du med garanti finde den perfekte gave til diamantbryllup.

8. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Forkæl diamantbryllupsparret med dejlig chokolade. Det er en perfekt gave til diamantbryllup, som stort set alle vil blive glade for at få. Find en skøn æske med lækre chokolader, eller vælg en gavekurv til parret, der fortjener at blive forkælet ud over det sædvanlige. En skøn og velsmagende gave til diamantbryllup.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Efter 60 års ægteskab kan man stadig tage på eventyr og få nye oplevelser sammen. Glæd parret med en ballonflyvning i diamantbryllup gave, hvor de kan få lov at se landskabet fra en helt ny vinkel. Det er en fantastisk og helt uforglemmelig oplevelse for dem, der ikke lider af højdeskræk.

10. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Hold styr på børnebørnenes tegninger med en Lil Davinci Tegningeramme. Hvis der ikke er mere plads på køleskabet og køkkenbordet, så kan man nemt og hurtigt samle de fine mesterværker i rammen og hænge den på væggen. En herlig gave til diamantbryllup, som med garanti vil skabe glæde.

11. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
Forkæl diamantbryllupsparret med et par skønne hjemmesko i gave til diamantbryllup. Det er en hyggelig gave til dem, der ikke ønsker sig noget som helst. De vil med garanti sætte pris på at slippe for at have iskolde fødder på en vinterdag, hvor sneen fyger udenfor.

12. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Del feriebillederne med bedstemor og bedstefar med denne smarte digitale fotoramme. Det er hurtigt og nemt at sende billeder til rammen, så bedsteforældrene kan følge med i børnene og børnebørnenes spændende liv. Det er en herlig diamantbryllup gave til dem, der elsker at kigge på billeder af familien.

13. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Ønsker ægteparret sig ikke noget i diamantbryllup gave? Så bør du glæde dem med en skøn oplevelsesgave, hvor de kan komme ud og opleve noget spændende. Hvis parret holder af øl, er en ølsmagning en kærkommen gave. Her kan de smage på de gyldne dråber, mens de nyder hinandens selskab.

14. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Giv bedstemor og bedstefar nogle hyggelige stunder i lænestolen med denne skønne bog. Hvis de holder af Mads & Monopolet, vil de med garanti elske denne bog, der er en samling af de bedste dilemmaer fra det populære radioprogram. Det er en aldeles fremragende gave til diamantbryllup, der både er underholdende og giver nye indsigter.

15. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Har diamantbryllupsparret sofaen fyldt med gamle, slidte tæpper? Så bør du glæde dem med en helt ny uldplaid, som både pynter og varmer. De fine plaider fås i mange forskellige fine farver, som med garanti vil kunne pifte indretningen op. En skøn gave til diamantbryllup, der med garanti vil skabe hygge.

16. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Ønsk ægteparret tillykke med en skøn gavekurv. Hos Bloomit finder du et bredt udvalg af gavekurve. Vælg f.eks. en hyggekurv, en gavekasse med konfekture og øl eller en gavekurv med god lakrids. Det er en skøn gave til diamantbryllup, der både er smuk at se på og forkæler smagsløgene.

17. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Leder du efter en anderledes diamantbryllup gave til parret, der skal prøve noget nyt? Så bør du glæde dem med en Dinner In The Dark. Her spiser man en lækker middag i bælgravende mørke, så man må bruge sine andre sanser på en helt ny måde. Det er en sjov oplevelse, de sent vil glemme.

18. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Denne fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare er en skøn diamantbryllup gave til hende. Den lækre creme indeholder tea tree oil, som er en naturlig ingrediens med en helbredende virkning på huden, så den bliver endnu mere blød og smidig. Den vil hun med garanti få stor glæde af.

19. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Forkæl diamantbryllupsparret med et lækkert lammeskind. Hos Lammeskindet.dk finder du et bredt udvalg af ægte skind i forskellige former og farver. De er ideelle at lægge over en stol, men de kan også bruges som et blødt, lille gulvtæppe. Uanset hvad er det en skøn gave til diamantbryllup, der vil skabe hygge og varme.

20. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Er du på jagt efter en diamantbryllup gave til parret, der holder af god mad? Så vil de med garanti elske at få en chokoladebrunch hos Peter Beier i gave. Her står den på chokoladedryppede jordbær, chokolade spread, hjemmebagt brød og mange flere skønne delikatesser, der vil få smagsløgene til at synge.

21. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
En smuk citatplakat vil med garanti pynte i ægteparrets hjem. Der er et bredt udvalg af skønne plakater med de fineste motiver og citater, der er designet med sans for detaljen. En citatplakat er en oplagt diamantbryllup gave til det stilbevidste ægtepar.

22. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Leder du efter en særlig gave til et ægtepar, der har en særlig plads i dit hjerte? Så bør du forkæle dem med en miniferie på Comwell Hotels. Der er mange hoteller rundt omkring i landet, så de skal ikke rejse langt for at komme til et skønt hotel, hvor der er lækker mad, smukke omgivelser og spændende oplevelser lige om hjørnet.

23. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Denne fine museums plakat bringer elegante motiver og smukke farver ind i stuen. Det er en herlig gave til diamantbryllup parret, der ikke ønsker sig noget. De vil med garanti elske at få denne smukke plakat, som bringer glæde i hverdagen.

24. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Holder ægteparret af at spise godt, gammeldags smørrebrød til frokost? Så vil de elske at få et gavekort til højtbelagt hygge for 2 i gave til diamantbryllup. Her kan de spise alle de lækre stykker smørrebrød, som hjertet begærer, mens de kan tale om alt mellem himmel og jord.

25. Elektronisk P-Skive

Priser fra: 249 kr.
Der er intet mere irriterende end at få en dyr parkeringsbøde, blot fordi man havde glemt at sætte p-skiven. Glæd din søde bedstemor og bedstefar med en elektronisk p-skive i gave til diamantbryllup. Så kan de bruge deres pensionsopsparing på sjovere ting end dumme parkeringsbøder.

26. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er en sjov og kreativ gave til diamantbryllup, som ægteparret med garanti vil elske at få. Find de fineste billeder af børn og børnebørn, og sæt dem sammen i en skøn collage. De vil med garanti elske at få en personlig gave, der både vækker minder og pynter på væggen.

27. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Vil du gerne glæde diamantbryllupsparret med en sjov, lille diamantbryllup gave? Så er en hoptimist en helt perfekt gaveidé. Du kan eksempel vælge en fin brud- og brudgom-hoptimist i anledning af deres 60-års bryllupsdag. De vil med garanti få en fast plads på kommoden eller hylden.

28. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Hos Georg Jensen finder du et bredt udvalg af smukke ting til hjemmet, som vil tilføje stil og elegance til ethvert hjem. Vælg en smuk lysestage, et fint stykke julepynt eller måske en smuk kande i sølv. Uanset hvad er det en skøn gave til diamantbryllup, der med garanti vil falde i god jord.

Hilsen Fra Dronningen - Den Ultimative Diamantbryllupsgave

Uanset hvad man vælger at give i diamantbryllupsgave, så kan man sikkert ikke slå den absolut største gave parret modtager. For når man fejrer et diamantbryllup, så modtager man nemlig en personlig lykønskning fra selveste Hendes Majestæt Dronningen. Det er altså en ting, som kan slå alt hvad man disker op med, og det er værd at ønske parret stort tillykke med denne specielle og unikke ære.

gave til diamantbryllup

Den Bedste Gave Til Diamantbryllup

Et par der har holdt sammen i 60 år, har oplevet meget og har desuden haft et helt liv til at samle ting. Derfor skal man ikke nødvendigvis købe ting, der optager en masse plads i deres hjem. Ikke fordi de ikke vil sætte pris på tanken, men de har sikkert alt hvad de behøver. Men hvad giver man i gave til diamantbryllup til parret der har alt? Jo det har vi et par gode forslag til.

Giv dem en oplevelsesgave, der vil give parret mulighed for at få en lækker dag sammen. Der er masser af gode oplevelser, der vil være perfekte til diamantbryllup gave. Giv dem f.eks. et hyggeligt kro & hotelophold for 2 med middag. Det er en hyggelig gave, som lader dem komme lidt væk fra det hele. Men det kan også være en ide at give dem en spændende oplevelse, hvor de kan gå i fodsporene på Flammen og Citronen. Det er en uhyggeligt spændende oplevelse, hvor man følger to af de mest kendte frihedskæmpere i danmarkshistorien. Lige noget for enhver historieinteresseret. 

Mulighederne er mange og hvis du vælger den rette gave, så kan du være med til at give diamantbryllupsparret en helt vidunderlig dag. Se om ikke du kan finde noget, som vil gøre parret glade og være med til at give dem et helt vidunderligt diamantbryllup.

Læs ligeledes om: Sølvbryllupsgaver & Guldbryllupsgaver.

Hvad Giver Man I Gave Til Diamantbryllup

Skulle du være så yderst heldig at være blevet inviteret med som gæst til et diamantbryllup? Så var en af dine først tanker sikkert ej hvor vildt, der næst hvad skal jeg dog have på den dag og der efter hvad giver man i gave til diamantbryllup? Heldigvis er der hjælp at hinde til alle disse spørgsmål, vi har er på siden valgt at koncentrer os om sidst nævnte nemlig hvad giver man i gave til diamantbryllup. For det er et yders godt spørgsmål som der desværre ikke er et helt entydigt svar til, men der er dog et par tips og tricks som du med fordel kan følge.

Når det kommer til diamantbryllupsgaver er det med at tænke lidt ud af boksen, fordi at diamantbryllupsparret formentlig har alt hvad de behøver i deres hverdag og formentlig intet mangler overhovedet. Derfor vil vi gerne bede dig overveje at give søde oplevelsesgaver som parret sammen kan hygge sig med eller som du kan deltage i sammen med dem. Dette kunne eksempelvis være dinner in the dark, ølsmagning eller lidt mere utraditionelt en ballonflyvning. dette er alle glimrende gaver til diamantbryllup, sidst nævnte dog ikke hvis parret er højdeskræk.

Læs ligeledes om: Kobberbryllup gaver.

Hvad Giver Man I Gave Til Diamantbryllup

FAQ om gaver til diamantbryllup

Hvor meget koster en gave til diamantbryllup?

En god gave til diamantbryllup koster 250-750 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde parret med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til parret.

Hvad er en god gave til diamantbryllup?

Der findes utrolig mange gode gaver til diamantbryllup, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til parrets interesser og måske endda også har stået på parrets ønskeliste.

Hvorfor give en gave til diamantbryllup?

Der er rigtig mange gode grunde til at give en gave til diamantbryllup, eksempelvis kunne det være at du har en nær relation til parret enten som nabo, nært stående familiemedlem eller noget helt tredje.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: