Søde & Personlige Gaver Til Dagplejemor Som Fortjener Det Bedste

Gave til dagplejemor er noget, der i mange år har været en god tradition. Det er måske ikke noget som mange danskere tænker over, men for de mange dagplejemødre, der går og passer på vores børn, betyder det faktisk utroligt meget. De går op af vores børn dagen lang og bliver utroligt glade for dem, så det er naturligvis også meget hårdt for en god dagplejemor, den dag hvor de små skal stoppe i dagplejen og begynde i børnehave. Derfor er en god dagplejemor gave en virkelig god måde at sige tak for alt på og vise hende, at man har sat pris på hende.

Men hvad giver man som gave til dagplejemor, for det skal jo helst ikke være alt for formelt, men på den anden side må det jo heller ikke være for afslappet, da det ellers kan komme til at virke kunstigt. Gaveavisen hjælper dig med at finde en god afskedsgave til dagplejemor, så hun føler sig værdsat og glad. Det er det mindste man kan gøre efter, at hun har passet så godt på ens mindste.

Søde & Personlige Gaver Til Dagplejemor

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Smuk Buket

Sikker Favorit

Garn & Strikkeudstyr

1. Dialægt Citatplakat Dagplejeren

Pris: 249 kr.
Det kan være svært at finde den helt perfekte gave til dagplejemoren, som både er sjov og personlig. Men så er det godt, at danske Dialægt har lavet citatplakaten ”Dagplejeren”, der indeholder citater, som dagplejemoren helt sikkert vil kunne nikke genkendende til. Den vil hun være stolt af at hænge på væggen.

2. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
En gavekurv er en skøn måde at sige tak for den gode tid, som ens barn har haft hos dagplejemoren. Vælg en skøn kurv med lækre fyldte chokolader, lakrids eller vin. Det er en herlig gave til dagplejemor, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra med noget godt til ganen.

3. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Denne smukke Fanebærer fra Kay Bojesen er en enormt sød og dekorativ figur. Giv fanebæreren i gave til dagplejemor, og den vil pynte flot til alle børnefødselsdage og ved andre festlige lejligheder. Det er en designklassiker, som passer ind i alle hjem. Den vil hun helt sikkert blive glad for.

4. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når man har tørret snotnæser, skiftet bleer og tonset rundt hele dagen, er der intet skønnere end at fordybe sig i en god bog. Og selvom dagplejemoren helt sikkert får læst mange børnebøger, så fortjener hun at få læst en god krimi, kærlighedsroman eller digtsamling. En god bog er altså en perfekt dagplejemor-gave.

5. Smuk Buket

Priser fra: 225 kr.
En smuk buket er en klassisk måde at sige tak på, og det fortjener dagplejemoren efter at have passet godt på dit barn de sidste år. Vælg en smuk buket i dagplejemorens yndlingsfarve, og skriv måske et lille kort til. Det er en fin gave til dagplejemor, som hun med garanti vil sætte pris på.

6. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Selvom hendes hjem måske ofte er fyldt med legetøj, børnebøger og plastikkopper, betyder det ikke, at dagplejemoren ikke går op i indretningen. Glæd hende med en Kay Boyesen figur i dagplejemor gave, som er en klassiker i mange danske hjem. Børnene vil også elske at kigge på de fine trædyr.

7. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Man tænker måske ikke over det, men en stor del af dagplejemorens job er at lave mad til de sultne børn. Der skal hakkes og snittes på livet løs, så de ikke får et stort stykke frugt galt i halsen. En japansk køkkenkniv er en skøn gave til dagplejemor, der vil gøre madlavningen lidt lettere.

8. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter den perfekte gave til dagplejemoren med en sød tand? Så giv hende et skønt flødebollekursus. Det er super hyggeligt at lære at lave lækre flødeboller, og man får selvfølgelig lov at smage undervejs. Og så kan hun lave hjemmelavede flødeboller med børnene – det er en win-win.

9. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Når man beskæftiger sig med børn hele dagen, kan det være skønt at koble af med nogle voksen-dilemmaer. Derfor er bogen ”Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning” en skøn gave til dagplejemor. Så kan hun hygge sig med de bedste, sjoveste og mest hårrejsende dilemmaer fra Mads & Monopolet.

10. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Der er intet skønnere end at pakke sig ind i en blød uldplaid på en kold vinteraften. Når alle børnene er blevet hentet, fortjener dagplejemoren at hygge sig i sofaen foran fjernsynet. Derfor er en klassisk uldplaid en perfekt gave til dagplejemor, som hun helt sikkert vil blive glad for.

11. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Er du i tvivl om, hvad du skal give i dagplejemor gave? Så er en byplakat ikke en dårlig idé. Hvis hun er stolt af sin hjemby, vil hun elske at have en smuk plakat hængende med byens smukkeste bygninger og kendetegn. Og så synes børnene helt sikkert også, at den er spændende at kigge på.

12. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Forkæl den søde dagplejemor med et blødt lammeskind. Så kan hun sidde behageligt og slappe af, når børnene endelig er blevet hentet. Der er mange forskellige farver at vælge imellem, så du kan helt sikkert finde et smukt lammeskind i hendes yndlingsfarve – det er en skøn gaveidé til dagplejemor.

13. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Dejlig fyldt chokolade er en perfekt gave til dagplejemor, for hvem elsker ikke chokolade? Der er flere forskellige varianter at vælge imellem, og du kan også vælge en gavekurv med alt til den søde tand. Efter en hård dag med barnegråd og beskidte bleer fortjener hun at forkæle sig selv med noget godt til ganen. 

14. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Et cafébesøg for 2 er en skøn gaveidé til dagplejemor, som ikke mangler materielle ting. Så kan hun nemlig nyde et lækkert måltid mad på sin yndlingscafé sammen med en, hun holder af. Og er der noget mere værdifuldt end kvalitetstid? Det er altså en gave, som vil blive modtaget med glæde.

15. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Glæd den søde dagplejemor, der har taget sig af dit barn de sidste år, med en skøn luksus brunch for 2. Så kan hun fejre weekenden med et herligt måltid mad i godt selskab. Det er en eftertænksom dagplejemor-gave, som hun helt sikkert vil sætte stor pris på at få.

16. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Danske Citatplakat.dk laver de fineste plakater, der udgør en skøn dagplejemor-gave. Find en plakat, der passer til hendes indretning og personlighed, og hun vil hænge den op med glæde.

17. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Hoptimisten er fast inventar i mange danske hjem, og den søde lille figur fås også i mange forskellige varianter som for eksempel en hund, bi eller nisse. Det er en skøn gave til dagplejemor, da den både pynter, og så elsker børnene at se den sjove figur hoppe op og ned.

18. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Leder du efter en personlig gave til dagplejemor? Så er en fotocollage en perfekt gaveidé. Find de sødeste, fineste og sjoveste billeder fra dit barns tid hos dagplejemoren, og saml dem i en herlig collage. Det viser hende, at du og dit barn har sat stor pris på hendes arbejde.

19. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Kay Bojesen Aben er den mest populære figur fra den folkekære danske designer. Aben er designet helt tilbage i 1951 og fås i flere forskellige størrelser og farver, så du kan nemt finde den, der passer bedst ind i dagplejemorens hjem. Det er en skøn og dekorativ gave til dagplejemor. 

20. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Hvis du leder efter en helt særlig gave til dagplejemoren, der har været en vigtig del af dit barns liv, så er en gave fra Georg Jensen en perfekt idé. Her finder du de smukkeste kander, lysestager, julepynt og andet godt til hjemmet i et elegant og tidløst design.

21. Australian Bodycare

Priser fra: 400 kr.

Fortjener dit barns dagplejemor også selvforkælelse ud over alle grænser? Som tak for den tryghed og varme, hun har givet dit barn, fortjener hun noget ganske særligt. Sig pænt farvel og tak for trygheden med de lækre ansigtsprodukter fra Australian Bodycare. 

Personlig Gave Til Dagplejemor

Normalt vil den personlige gave med billeder af børnene og andre sjov ting være et absolut hit, men det er bare ikke sagen når det kommer til en dagplejemor. Ikke fordi hun ikke vil sætte pris på gaven og tanken, men fordi hun simpelthen hurtigt ville drukne i billeder af børn og dets lige. Hvor end man gerne vil forestille sig at ens barn er noget ganske særligt og at hun naturligvis gerne vil have billeder af dem, så er det bedre at gemme den slags personlige gaver til bedsteforældre og andre familiemedlemmer.

Det betyder ikke at man ikke kan give en personlige dagplejemor gave, men det skal nok være noget, der er mere personligt for hende. Man skal altså give en gave ud fra hvor godt man kender dagplejemor og hvad hun kan lide at foretage sig.

Er det et friluftsmenneske, så er det jo oplagt at man giver en gave, der har noget med dette at gøre. Det samme hvis hun elsker at nørkle med håndarbejde. Kender man hende godt, så burde det ikke være så svært at finde en god og personlig afskedsgave dagplejemor, som hun bliver glad for og som hun vil huske.

Gave Til Dagplejemor

God Afskedsgave Til Dagplejemor

Hvad er en god afskedsgave til dagplejemor, har du sikkert tænkt hvis du har stået eller står i en situation hvor det vil være på sin plads at give hende en gave. Findes en lang række værtindegaver som ligeledes er perfekte afskedsgaver til dagplejemor. Netop fordi det ikke er et krav at gaven skal være synderlig personlig, eller kreativ. Det kan fint være noget så klassisk som en buket blomster, lidt chokolade og eventuelt en god flaske vin. Det vil være en rigtig fin gestus, og blive set meget positivt på uanset om blomsterne er fra egen have eller ej.

Hvis du ønsker at finde en lidt mere kreativ eller anderleds afskedsgave til dagplejemor, vil vi anbefale dig at tage et kig på oplevelsesgaver. Det kunne være alt lige fra en vinsmagning, ginsmagning eller en middag for 2 som hun kan nyde i selvskab med hendes livs kærlighed.

Afskedsgave Til Dagplejemor

Afskedsgave Til Dagplejemor Prisleje

Når snakken falder på afskedsgaver til dagplejemor, kommer samtaleemnet pris formentlig ret hurtigt på tale. For hvor meget skal en afskedsgave til dagplejemor koste og er der eventuelt et prisleje som man skal holde sig indenfor? Der er som bekendt ingen udskreven regler om netop dette, men en fin tommelfingerregel er at 100 – 400 kroner vil være et rigtig fint prisleje for en afskedsgave til dagplejemor. 

Ved at finde en afskedsgave i dette prisleje er der plads til store armbevægelser samt mere beskedende. Eksempelvis vil det være muligt at give en buket blomster fra haven samt noget chokolade, lakrids eller vin af god kvalitet. Ligeledes har du mulighed for at slå lidt ud med armene og give hende en Kaj Bojesen figur en god bog eller noget helt tredje. Der er plads til fantasi og mulighed for at tilpasse sig efter ens pengepung.

afskedsgave dagplejemor pris
Dagplejemor Gave Perfekt Til Alle Anledninger

Hvis man ikke kender dagplejemor så godt, at man kan give en virkelig god personlige gave, så er der heldigvis masser af muligheder for at give gode gaver alligevel. Der er nemlig gaver, som de fleste vil sætte pris på, men som stadig har betydning.

Man kan naturligvis altid vælge at give en buket blomster eller noget i den retning, men det er ærligt talt ikke specielt spændende og det er en gave, der hurtigt glemmes ligesom gaver til moster oftest gør det. Det ønsker man jo ikke og derfor bør man finde noget andet. Men det er heller sikke spor svært hvis man bruger sin fantasi en smule.

En gave, der næsten altid er en succes, er en god oplevelsesgave, hvor modtageren får mulighed for at blive forkælet eller få en lækker oplevelse, som man bestemt ikke har til hverdag. For en kvinde, der er omgivet af børn hele dagen, er en oplevelsesgave til wellness eller massage måske det helt rette. Gaveavisen har naturligvis masser af den slags gaver, så tag endelig et kig.

En god dagplejemor fortjener at man viser sin påskønnelse og det kan man nemt gøre. Sæt dig ned og find den helt rette afskedsgave til dagplejemor, der ikke alene gr hende glad, men som også minder hende om lige netop dit barn.

Dagplejemor Gave
Derfor Giver Vi Gaver Til Dagplejemor

Grunden til at vi giver gaver til dagplejemødre er lidt den samme som når vi giver jubilæumsgaver, Derfor giver vi gaver til dagplejemor, vi vil gerne sige tak for et godt stykke arbejde som personen har udført over en længere periode. Som regel gives gaver til dagplejemor udelukkende som afskedsgave når ens barn skal videre i børnehave, men det sker ligeledes at man giver en gave til dagplejemoren op til en fejre, fødselsdag, jul eller andre begivenheder. 

Det at give gaver til dagplejemor er enlig noget man har gjort lige så længe, de dejlige dagplejemødre har haft gang på jord. Det er en rigtig fin tradition og en smuk måde at vise lidt taknemlighed for det store stykke arbejde som alle ugens hverdage ligges af dagplejemoren. Det må man gerne lige bruge lidt tid og energi på at vise sin dybeste taknemmelighed for at der er nogen som lyster at gøre til glæde for dig og dit barn.

gave dagplejemor

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

×

 
Stor rabat nu - Få 20% rabat hos Truestory på alt - Brug rabatkode "truestorydays" (brug koden i sidste trin efter indtastning af adresse) Besøg Truestory her