Betænksomme & Interessante Gaver Til Chefen Fra Medarbejdere

Gave til chefen er en stor ære at blive ansvarlig for, men som de fleste, der har haft denne ære kan bevidne, så er det også en tjans, der er langt fra attraktiv. For man vil jo gerne gøre et godt indtryk på sin chef, og samtidig leve op til de forventninger ens kolleger har til gaven. Så måske skal man ikke finde på de mest udfordrende eller frække gaver, da det kan sætte både chefen, og ikke mindst en selv, i en penibel situation. Så hvad skal man finde på til sin chef? Det ser vi nærmer på herunder.

Der kan jo være mange forskellige årsager til at man skal købe en gave til chefen. Måske er det en julegave til chefen eller måske har han fødselsdag. Det kan også være i anledning af et jubilæum, hvor der skal gøres lidt ekstra for ham/hende. Uanset hvad, så er det vigtigt at man finder det helt rigtige, som holder sig indenfor det budget, som man har lagt sammen med kollegerne. Lad være med at lægge lidt ekstra oveni, uanset hvad der sker. Det er noget, der gør en upopulær hos kollegerne. 

Der er heldigvis masser af muligheder for at finde en god gave til chefen, hvis man bare ved, hvor man skal lede. Det hjælper naturligvis også, hvis man kender sin chef ret godt, da man bedre vil kunne købe en gave, som vedkommende bliver glad for.

Elegante & Interessante Gaver Til Chefen

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Tillykke Buket

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Chefen

Pris: 249 kr.
Hvis din chef har en god portion selvironi, vil denne citatplakat fra Dialægt med sikkerhed falde i god jord. Den fine plakat har et flot design, der gør den oplagt at hænge op på kontoret. Og så indeholder den ni klassiske chef-citater, som chefen med garanti kan nikke genkendende til.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Når man er en hårdtarbejdende chef, fortjener man at slappe af med en god bog efter en lang dag. Derfor er en god bog den perfekte gave til chefen, der holder af at læse i sin fritid. Vælg en spændende roman, en inspirerende biografi eller måske en lærerig fagbog. Uanset hvad er der lagt op til timevis af underholdning.

3. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Det kan være en umulig opgave at finde en gave til chefen, som ikke ønsker sig noget. Men du kan være sikker på at ramme plet med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig. Det er nemlig et åbent gavekort til et hav af spændende oplevelser, som chefen helt selv kan vælge imellem.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Glæd din chef med et par smarte bukser, som ikke strammer alle de forkerte steder. Et par Shaping New Tomorrow bukser har et klassisk og elegant design, og så er de tilmed enormt behagelige at have på. Det er en skøn gave til chefen, der går op i stil og komfort.

5. Abelstedt Smykker

Priser fra: 349 kr.
Er du på jagt efter en fin gave til din kvindelige chef? Hvis hun går med smykker, vil hun med garanti elske at få en fin halskæde eller et par smukke øreringe i gave. Hos Abelstedt finder du luksuriøse smykker i høj kvalitet, så du kan helt sikkert finde noget, der passer perfekt til hende.

6. Hoptimist

Priser fra: 149 kr.
Skab glæde og optimisme på din chefs kontor med en sød hoptimist. De fine figurer findes i mange forskellige varianter, så du kan helt sikkert finde en, der passer perfekt til din chef. Vælg f.eks. et sødt dyr eller en Smiley Cool. Uanset hvad er det en skøn gave til chefen.

7. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Fortjener din chef en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse? Hvis man ikke er højdeskræk, så er et tandemspring en helt genial gaveidé til chefen. Man glemmer hurtigt alt om medarbejdersamtaler og lange arbejdsdage, når man svæver vægtløst rundt i luften og kan nyde den bjergtagende udsigt.

8. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Et par Apple AirPods er den perfekte gave til chefen, der elsker at høre musik på kontoret eller på farten. Man skal aldrig mere bøvle med irriterende ledninger, da de smarte høretelefoner er helt trådløse. Stemmestyring gør det nemt at skifte sang, så man altid kan høre sin yndlingsmusik.

9. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
En tillykke buket er en skøn gave til chefen, der markerer særlige begivenheder med stil. Glæd chefen med smukke blomster i fødselsdagsgave eller måske guldbryllupsgave. Uanset hvad går man aldrig galt i byen med en smuk buket, som kan pynte flot på chefens kontor.

10. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Kaffe er et vidundermiddel, der kan få en igennem en lang dag. Din chef fortjener det bedste af det bedste, og derfor er et kaffekursus en skøn gaveidé til ham eller hende. Her lærer man at lave den lækreste kop kaffe helt fra bunden. En genial gave til chefen, der holder af en god kop kaffe.

11. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Med disse lækre japanske køkkenknive bliver man hurtigt en haj i et køkken. Det er en herlig gave til chefen, der holder af at lave god mad. Så skal man aldrig mere kæmpe med gamle, døve knive, der næsten ikke engang kan skære en tomat. Dem vil chefen med garanti blive glad for.

12. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Det kan være en jungle at finde den rette gave til chefen, der har alt. Men din chef vil med garanti blive glad for at få et gavekort til en skøn vinsmagning, hvor man kan nyde en masse lækker vin sammen med en, man holder af. Det kan kun blive en hyggelig, velsmagende og lærerig aften.

13. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Forkæl din chef med noget pænt til hjemmet. Hos citatplakat.dk finder du en lang række smukke plakater med unikke motiver, der med garanti vil pynte flot på væggen. Plakaterne kan hænges op i hvilket som helst rum i hjemmet og vil helt sikkert pynte.

14. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Har du svært ved at finde den helt perfekte gave, som chefen rent faktisk vil blive glad for? Så er denne populære Kay Bojesen abe en sikker vinder. Den fine figur kan skabe hygge og sjæl i ethvert hjem, og så fås den i mange forskellige varianter og prisklasser.

15. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Din hårdtarbejdende chef fortjener at komme langt væk fra hverdagens stress og jag. På en ballonflyvning kommer man højt op i skyerne, hvor man ikke skal tænke på andet end at nyde den fantastiske udsigt, der udfolder sig under fødderne på en. En skøn gave til chefen, der ikke lider af højdeskræk.

16. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Vil du gerne glæde chefen med en mere personlig og unik gave? Så er denne personlige nøglering en oplagt gaveidé. Man kan altid bruge en smart nøglering til at holde styr på nøglerne, og denne nøglering kan personliggøres med chefens initialer, fødselsdato eller noget helt tredje. En genial gaveidé til chefen.

17. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Leder du efter den helt perfekte afskedsgave til chefen, der har betydet meget for dig og dine kolleger? Eller vil du gerne glæde chefen med en helt særlig fødselsdagsgave? Uanset hvad er denne fine fanebærer fra Kay Bojesen en oplagt gave, som kan pynte på morgenbordet til alle særlige lejligheder.

18. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Et madkursus er en herlig oplevelsesgave til chefen, der holder af at lave god mad. På dette hyggelige kursus kan man lære at lave alt fra spanske tapas til hjemmebrygget øl. Der findes kurser rundt omkring i hele landet, så der er med garanti et tæt på din chef.

19. Parfume

Pris: 100 kr.
Hos billigparfume.dk finder du et bredt udvalg af velduftende parfumer til kvinder og mænd. Så hvis du gerne vil forkæle din chef med en ekstra skøn gave, så er en parfume en herlig gaveidé til chefen. Vælg chefens signaturduft, eller overrask med noget nyt og spændende.

20. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Er din chef stolt af sit ophav? Så er en sjov citatplakat fra Dialægt en herlig gave til chefen. Der findes en lang række fine plakater med klassiske vendinger fra alle landets afkroge. Så uanset om man er fra ”Fyyyn” eller ”Synnejylland”, vil man med garanti få sig et godt grin over citaterne.

21. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
En ginsmagning er en herlig gave til chefen, der fortjener en hyggelig aften med en masse lækker gin. På en ginsmagning lærer man om ginnens historie og smagsnuancer, og man får selvfølgelig lov at smage løs. Det kan kun blive en herlig dag sammen med en, man holder af.

22. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Går din chef op i indretning og har han god stil? Så er denne fine museums plakat en herlig gaveidé til chefen. De farverige motiver bringer lys og glæde med ind på kontoret eller i stuen. Vælg blandt et utal af smukke museums plakater til din chef.

23. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Når man er en hårdtarbejdende chef, er der intet skønnere end at koble af med en kold øl efter en lang arbejdsdag. Derfor er en ølsmagning den perfekte gave til chefen, der fortjener en skøn dag med masser af lækker øl i selskab med en god ven, kollega eller kæreste.

24. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Glæd chefen med en gave, der kan få tankerne væk fra fyringsrunder og langtrukne møder. Denne bog er en særdeles fremragende gave til chefen, som fortjener at koble af med de bedste dilemmaer fra radioprogrammet Mads & Monopolet. Og hvem ved – måske bliver man klogere på sine egne hverdagsdilemmaer?

25. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
En bluetooth højtaler er en fed gave til chefen, der fortjener god musik derhjemme og på farten. Denne smarte højtaler kan nemlig både være fast inventar på kontoret eller i hjemmet, men den er også nem at tage med sig. Så kan man altid høre sin yndlingsplade, uanset hvor man er.

26. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Vil du gerne give din chef en sjov og anderledes oplevelse? På en Dinner In The Dark spiser man en lækker middag i bælgravende mørke, så man for en stund kan opleve, hvordan det føles at være blind. Det er en øjenåbnende oplevelse, som man kan dele med en, man holder af.

27. Dialægt Citatplakat Far Humor

Pris: 249 kr.
Denne citatplakat fra dialægt er en sjov gave til den mandlige chef, der elsker at fortælle dårlige far-jokes. På plakaten er der samlet ni af de store klassikere, som chefen helt sikkert vil få sig et godt grin over. Den kan være fast inventar på kontoret eller derhjemme.

28. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Giv din chef luft under vingerne med en vidunderlig svæveflyvning. Det handler om ikke at være bange for højder, når man svæver rundt i luften i et fly helt uden motor. Når sommerfuglene i maven er faldet lidt til ro, kan man læne sig tilbage og nyde den fuldstændigt fantastiske udsigt.

29. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er en skøn afskedsgave til chefen, der har betydet noget helt særligt for dig og dine kollegaer. Find de bedste billeder fra firmafester og udflugter, og sæt dem sammen i en fin collage. Den vil med garanti vække gode minder og pynte flot på væggen.

30. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Er din chef en vaskeægte vandhund? Så bør du glæde ham eller hende med et sjovt undervandsjagt kursus. Her lærer man at fange fisk med en harpun, mens man svømmer rundt mellem tang og vandmænd. Det er en sjov gave til chefen, som skal have tankerne væk fra hverdagens stress og jag.

31. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Er din chef en vaskeægte sprognørd, der holder af at få et godt grin? Så er denne citatplakat fra Dialægt den helt perfekte gaveidé til chefen. Plakaten indeholder direkte oversættelser typiske danske talemåder, og man vil med sikkerhed få et smil på læben over sjove citater som ”To grab a grandad”.

32. Pilot For En Dag

Priser fra: 2199 kr.
Vil du gerne overraske din chef med en oplevelse, der er noget ud over det sædvanlige? Så vil ”Pilot for en dag” med garanti være en uforglemmelig og fantastisk oplevelse. Her kan man udleve sin drøm om at flyve et fly helt selv – mens man selvfølgelig har en erfaren instruktør ved sin side under hele turen.

33. Kaj Bojesen Figurer

Priser fra: 350 kr.
Hvad skal man give i gave til chefen, som har alt? En flot figur fra Kay Bojesen, selvfølgelig. Glæd chefen med den populære abe eller fugl, som man sjældent går galt i byen med. Men du kan også give en mere unik figur som en trælimousine eller et æggebæger.

Sådan Finder Du Gaven Til Chefen

Der er en del faktorer, der spiller ind når det kommer til at give en gave til chefen. Først og fremmest er det vigtigt at i har sat jer ind i vedkommendes interesser. Det er jo ikke specielt fedt at give et gavekort til tandemspring, hvis vedkommende lider af højdeskræk eller generelt hader den slags gaver. På den anden side kan en flaske vin eller blomster også blive lidt for tamt igen. Så det er vigtigt at finde balancen.

Heldigvis kan man spørge sine kolleger til råds, så man ikke selv står med sorteper alene. Snak sammen og find en gave, der holder sig inden for budgettet og som er relevant for modtagerens interesser. Lad de lumre eller fjollede gaver ligge og vælg i stedet noget, som man ikke selv ville have noget imod at få fra chefen eller kollegerne. 

En rigtig populær løsning, som er blevet meget populær i de senere år, er oplevelsesgaver. Så overvej evt. om ikke chefen ville blive glad for sådan en gave.

Læs ligeledes om: Gave til reception.

gave til chefen

Gode Gaver Til Chefen

Er du heldig at skulle finde en god gave til chefen? Så har du helt sikkert tænkt hvad pokker er en god gave til chefen enlig? Det virker heller ikke ligefrem naturligt at skulle mølle rundt og finde gaver til chefen, men der er nogle tips og tricks som du med fordel kan benytte dig af hvis nu det skulle være tilfældet. For godt nok er begrebet en gave til chefen lidt bredt men vi kan sagtens komme det lidt nærmer. 

Gode gaver til chefen uanset køn, behøver ikke være synderligt personlige modsat mange andre gaveanledninger kan du her vælge en lidt mere traditionel gave. Eksempelvis kan du fint give chefen en Kaj Bojesen figur i gave, uden at det virker som en dårlig kliche. Du kan naturligvis også give hyggelige oplevelser i gave til chefen, et godt bud kunne eksempelvis være en ølsmagning eller et barista kursus hvis din chef elsker en god kop kaffe.

God Gave Til Chefen

Fælles Gave Til Chefen

Har chefen fødselsdag, jubilæum eller er det blot den tid på året hvor den fælles gave til chefen skal findes fordi julen nærmer sig med hastige skridt. Hvis det denne gang er dig som har taget dig ansvaret for at finde en fælles gave til chefen fra alle kollegaer. Så har du naturligvis lagt lidt af et press på dine skuldre for det er ikke altid synderligt let at finde en god fælles gave som alle er tilfredse med. Men der er naturligvis også mulighed for at løfte niveauet langt højre end de tidligere kollegaer har gjort det, ved at give blomster og chokolade i lange baner. 

Så du har altså nu chancen for at overraske alle dine kollegaer samt din chef ved at finde en ualmindelig god gave. Men hvad skal du give tænker du helt sikkert, skal jeg gå den klassiske vej eller begive mig over i oplevelser? Det er altid en god ide at give oplevelser så hvorfor ikke tage chancen og overraske positivt med en fælles gave til chefen, hvor alle kan se personen udleve denne oplevelses sammen med venner eller familie?

Du kan naturligvis også rigtig fint give en fælles gave til chefen som alle kollegaer vil få gavn af i hverdagen.

Fælles Gave Til Chefen
Sjove Oplevelser Som Gave Til Chefen

Oplevelsesgaver er populære valg til både fødselsdag og jul, og det er i den grad også en gave, der vil passe fint til ens chef. Så længe man altså finder en oplevelse, der ikke er for ekstrem. Men oplevelsesgave er altid herlig at modtage, da man ikke alene får mulighed for at prøve noget nyt, men man kan også få et varigt minde. Det er uvurderligt. 

Blandt de mere populære oplevelsesgaver til chefen er der f.eks. flødebollekursus, hvor man lærer at lave lækre flødeboller fra bunden. Det kan også være en lækker luksus brunch. Skal det være lidt vildere, så er en rigtig fed gave en tur i Ferrari eller Lamborghini. Uanset om det er på bane eller på landevej, så er det en rigtig god gave, som din chef vil elske.

Gaver Til Chefen

FAQ om gaver til chefen

Hvor meget koster en gave til chefen?

En god gave til chefen koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde chefen med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til din chef.

Hvad er en god gave til chefen?

Der findes utrolig mange gode gaver til chefen, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til din chefs interesser og hobbyer.

Hvorfor give en gave til chefen?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til chefen, dette kunne f.eks. være sidste arbejdsdag, fødselsdag, juleaften eller noget helt fjerde. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give din chef en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: