Søde & Personlige Gaver Til Bror - Storebror & Lillebror

Gave til bror kan være en uhyre nem opgave, men det kan i den grad også være en besværlig størrelse. Brødre er nemlig også mænd og mænd har en forfærdelig vane med ikke at ønske sig noget. Det kan gøre gaveindkøb til brødre til en frustrerende oplevelse, som ofte ende med at man tager den nemmeste løsning. Det er en skam, for ens bror er en vigtig person i ens liv og derfor skal man gøre sig umage, når man skal finde gaver til bror. 

Der er dog hjælp at hente, for her på siden har vi masser af gode gaveideer, så man kan finde en god gave til sin bror. Du kan finde alt lige fra hæsblæsende oplevelsesgaver og dets lige, til lækre parfumer og andre accessories. Der er altså noget for enhver smag og enhver pengepung, hvilket kan være meget rart, da alle er forskellige. Uanset om du skal købe gave til storebror eller en gave til lillebror, så er vi med dig og kan hjælpe dig med at finde frem til det helt rette. Din bror er som sagt en vigtig person, så sørg for at han kan mærke det med den gave du giver ham.

Betænksomme & Personlige Gaver Til Bror

Trending Gaveide

Ginsmagning

Yderst Populær

Shaping New Tomorrow bukser

Sikker Favorit

Kaffekursus

1. Dialægt Citatplakat Broren

Priser fra: 249 kr.
Giv din bror et smil på læben med denne sjove citatplakat fra Dialægt. På plakater finder du citater som: ”Det var ik’ mig!” og ”Jeg skal lige på toilettet”, som din bror helt sikkert kan se sig selv i. Det er en skøn gave til bror, som ikke ønsker sig noget.
Brug koden DIARABAT og få 10% rabat.

2. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Hvis din bror er en læsehest, vil han med sikkerhed blive glad for at få en god bog i gave. Er han til hårrejsende gysere, spændende krimier eller lærerige fagbøger? Uanset hvad kan du helt sikkert finde en perfekt bog til ham, som han vil få mange hyggelige timer ud af.

3. Kaffekursus

Priser fra: 249 kr.
Bruger din bror lidt for mange penge på kaffe fra dyre caféer? Så glæd ham med et kaffekursus, hvor han kan lære at mestre kaffebrygningens kunst. Det er et enormt hyggeligt kursus, og så vil han helt sikkert blive glad for at kunne brygge den perfekte kop kaffe derhjemme.

4. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Et par bukser fra Shaping New Tomorrow er den perfekte gave til bror, der går op i stil og komfort. Disse bukser har nemlig et klassisk og elegant design, samtidig med at de er enormt komfortable at have på. Dem vil han med garanti få glæde af i mange år.

5. Nordgreen Ure

Priser fra: 1395 kr.
Fortjener din bror at blive forkælet lidt ekstra? Så glæd ham med et lækkert ur fra Nordgreen. Et flot armbåndsur kan sætte prikken over i’et i ens look, så man kommer til at se lidt mere sofistikeret og voksen ud. Det er en helt perfekt gave til broren, der fortjener at ligne en million. 

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Er du på jagt efter en gave til bror, der ikke ønsker sig materielle ting? Hvis han holder af vin, vil han elske at få en vinsmagning i gave. Hvis du inviterer dig selv med, vil I med garanti få en herlig aften sammen med god vin i godt selskab.

7. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
Leder du efter en gave til bror, der skal ønskes tillykke med eksamen, fødselsdag eller noget helt tredje? Uanset hvad er en smuk buket den perfekte gave til lejligheden, som han med garanti vil blive glad for. Skriv gerne et lille kort, hvor du ønsker ham tillykke med den særlige dag.

8. Japanske Køkkenknive

Priser fra: 349 kr.
Er din bror amatørkok med sans for kvalitet? Så bør du glæde ham med et par japanske køkkenknive i gave. Knivene er enormt skarpe, hvilket gør dem fantastiske at arbejde med. Og så har de et smukt design, der gør dem ideelle at vise frem. En perfekt gave til bror, der elsker at lave mad.

9. Tandemspring

Priser fra: 2199 kr.
Hvis din bror er en vaskeægte adrenalinjunkie, vil han elske at tage på en vild søskendetur med tandemspring. Her handler det om ikke at være højdeskræk, når man svæver vægtløs rundt i 3000 meters højde. Det er en fuldstændig fantastisk og uforglemmelig oplevelse, som I vil tage med jer resten af livet.

10. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Går din bror op i kvalitet og design og indretning? Så er en citatplakat den helt perfekte gave til bror. Der findes et væld af forskellige motiver og citater så er der mange smukke citatplaktater at vælge imellem.

11. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
En ballonflyvning er en genial gave til bror, der ikke er bange for højder. For hvem drømmer ikke om at svæve rundt mellem skyerne og se det smukke landskab fra en helt ny vinkel? Pak en lækker picnickurv, og tag afsted på en hyggelig tur, som I sent vil glemme.

12. Dialægt Citatplakat Storebroren

Priser fra: 249 kr.
Vil du gerne overraske din storebror med en sjov og anderledes gave? Så er denne citatplakat en sikker vinder. Her finder du klassiske storebror-citater og deres underliggende betydning, som han med sikkerhed kan nikke genkendende til. Den vil både give et smil på læben og pynte flot på væggen.

13. Dialægt Citatplakat Lillebroren

Priser fra: 249 kr.
Har du en lillebror, der fortjener at få et godt grin i gave? Så bør du glæde ham med denne søde citatplakat fra Dialægt. Her finder du en samling af klassiske lillebror-citater, som du helt sikkert har hørt ham sige mere end en gang. En sjov og anderledes gave til lillebror. 

14. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Det kan være svært at finde en sød og personlig gave til bror, som ikke ønsker sig noget. Overrask ham med en personlig nøglering, som både er en unik og praktisk gaveidé. Skriv hans kælenavn, fødselsdag eller noget helt tredje på nøgleringen, som han kan tage med sig overalt.

15. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En uldplaid er måske ikke det første, man tænker på, når det kommer til gaver til bror. Men han vil helt sikkert elske at kunne pakke sig ind i en varm plaid på en kold vinterdag, mens han ser sin yndlingsfilm. Og så gør en lækker plaid ethvert rum lidt hyggeligere.

16. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Lytter din bror altid med lørdag formiddag, når der er Mads og Monopolet i radioen? Så vil han helt sikkert blive glad for at få denne bog i gave. Den er en samling af de allerbedste dilemmaer fra det populære radioprogram, så der er garanti for mange timers underholdning.

17. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Vil du gerne give din bror en gave, der ikke kommer til at havne bagerst i et skab? Hvis han nyder at lave mad, vil han elske at få et madkursus i gave. Du kan selv tage med, og I vil få en herlig dag sammen, hvor I kan lære at lave alt fra fyldte chokolader til gourmet hotdogs.

18. Parfume

Pris: 100 kr.
En parfume er en perfekt gave til din bror, der fortjener lidt ekstra forkælelse i hverdagen. Hos Billigparfume finder du et hav af dejlige dufte for enhver smag. Køb hans velkendte yndlingsduft, eller overrask ham med noget nyt. Uanset hvad er parfume en gave, man sjældent går helt galt i byen med.

19. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Vil du gerne give din bror et minde om jeres barndomsby? Så er en byplakat en herlig måde at gøre det på. De fine plakater viser de flotteste og mest særprægede steder i byen, og deres moderne design gør dem oplagte at hænge op på væggen. En skøn gave til bror.

20. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Gin er en herlig drik, der er blevet mere og mere populær de seneste år. Mange af os nyder en kold gin & tonic, men de færreste kender til de mange forskellige typer af gin. Hvis din bror elsker gin, vil han helt sikkert blive glad for at få en lærerig og hyggelig ginsmagning i gave.

21. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Hvis du gerne vil fejre din bror med stil, bør du glæde ham med denne fine fanebærer fra Kay Bojesen. Den elegante træfigur markerer enhver festlig lejlighed, og med sit tidløse design og høje kvalitet kan man få glæde af den hele livet. Det er en skøn gave til bror.

22. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Denne eller en af de mange andre smukke museums plakater er en ideel gave til bror, der elsker museer og kunst. Bring god stil og flot design ind i hans stue ved at give ham en blot museums plakat i gave. Vælg blandt et utal af flotte plakater.

23. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En ølsmagning er en oplagt gave til broren, der har alt. For hvilken mand elsker ikke en kold øl? Der findes en masse forskellige ølsmagninger rundt omkring i landet, som specialiserer sig i forskellige slags øl. Og hvis du selv tager med, vil I med garanti få en herlig søskendedag sammen.

24. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Kender du det, at dine høretelefoner er gået i hårdknude, når du skal bruge dem? Der er næsten ikke noget mere irriterende. Med et par Apple AirPods skal man aldrig mere fumle med dumme ledninger, for de er nemlig helt trådløse. Det er en helt perfekt gave til bror, som fortjener god musik på farten.  

25. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Fortjener din bror en helt særlig oplevelse? Så inviter ham med på en uforglemmelig middag med Dinner In The Dark. Her spiser man et lækkert måltid mad i mørke, så man må sætte sin lid til sine andre sanser. Det er en vildt sjov og udfordrende oplevelse. En genial gave til bror, der har alt.

26. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
En bluetooth højtaler er den perfekte gave til bror, der holder af god musik. Her får man nemlig fremragende lyd og et stilfuldt design, og så er den trådløse højtaler ideel at have med på farten. Så er det bare at forbinde telefonen med bluetooth og sætte sin yndlingsplayliste på.

27. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Overrask din bror med en oplevelse, han aldrig vil glemme. På en helikoptertur kommer man højt op over skyerne, hvor man kan se det danske landskab fra en helt ny vinkel. Det er en helt særlig gave til bror, der elsker at mærke suset i maven og ikke er bange for højder.

28. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Hvis din brors ungkarlehybel trænger til et pift, så bør du give ham et lækkert lammeskind i gave. De bløde skind kan skabe hygge i ethvert rum, og så er de enormt behagelige at sidde på. Det er en skøn gave til bror, som han med garanti vil blive glad for.

29. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Udforsk himmelrummet på en uforglemmelig svæveflyvning. Mange forbinder flyveture med motorstøj, dårlig benplads og middelmådig mad, men sådan er det slet ikke i en svæveflyver. Her glider man lydløst gennem luften, mens man i ro og mag kan nyde den bjergtagende udsigt, der udfolder sig under fødderne på en. En vild oplevelsesgave til bror.

30. Backpacker Rygsæk

Pris: 149 kr.
Send din bror ud på eventyr med en lækker backpacker rygsæk. Det er enormt populært at rejse ud i verden med rygsæk på, og man kan både tage afsted i et par uger eller et helt år. Uanset hvad er en backpacker rygsæk en genial gave til bror, der skal ud og opleve verden.

31. Undervandsjagt Kursus

Priser fra: 399 kr.
Du kender sikkert til jagt på landjorden, men vidste du godt, at man også kan gå på jagt under vandet? På et undervandsjagt kursus lærer man at fange fisk med en harpun, mens man svømmer rundt mellem tang og vandmænd. En sjov gave til bror, der trænger til at opleve noget nyt.

32. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Har din bror et helt særligt forhold til sine sneakers? Så vil han elske at få et sneaker cleaning kit i gave. Kittet indeholder en guide til rengøring af sneakers, to flasker rensevæske og en børste. Så kan han altid få sine elskede sko til at skinne på farten.

33. Tapas For 2

Priser fra: 499 kr.
Et gavekort til tapas for 2 er en oplagt gave til bror, der ikke ønsker sig noget. De små spanske delikatesser vil få hans smagsløg til at synge, mens han nyder en hyggelig aften sammen med en, han holder af. Tapasrestauranter er kendt for deres hyggelige atmosfære, så det kan kun blive en skøn aften.

34. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Er du på jagt efter en helt særlig og personlig gave til bror? Så bør du overraske ham med en hjemmelavet fotocollage. Gå i gemmerne og find de sødeste, sjoveste og vildeste billeder, og sæt dem ind i collagen. Den vil helt sikkert vække minder og pynte flot på væggen.

35. GoBoat København

Priser fra: 449 kr.
Hvis din bror bor i nærheden af København, bør du invitere ham med på en sejltur med GoBoat København. Her sejler man rundt på hovedstadens skønne kanaler, mens man kan nyde synet af den dejlige by. Pak en picnickurv og et spil kort, og så er der lagt op til en hyggelig søskendedag til søs. En herlig gave til bror.

36. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Fortjener din bror et godt grin? Så er denne sjove citatplakat fra Dialægt en oplagt gave til bror. Plakaten indeholder direkte oversættelser af danske ordsprog som ”Go cucumber” og ”Can we fart about the price?”. Det er en genial gave til bror, som med garanti vil give ham et smil på læben.

37. Pizzakursus

Priser fra: 495 kr.
Pizza er en af de retter, som stort set alle elsker. Den sprøde bund, saftige tomatsovs og bløde ost udgør den måske perfekte spise. Hvis din bror holder af pizza, bør du give ham et pizzakursus i gave. Her lærer man at lave pizza helt fra bunden, hvilket er en hyggelig og lærerig oplevelse.

38. Trådløs høretelefon

Priser fra: 599 kr.
Høretelefoner fra SACKit er den perfekte gave til den bror, der går op i god lyd og komfort. Du finder her et bredt udvalg af trådløse høretelefoner, som kan bruges til alle hverdagens gøremål! Forkæl din brors ører med imponerende lyd og fantastisk pasform.

39. Traning Backpack

Pris: 499 kr.

Skal du give en gave til en, der træner, er denne rygsæk fra Barbenders perfekt. Det er nemlig vigtigt at have en rygsæk, hvor der er plads til det hele. Barbenders Traning Backpack er en slidstræk og kraftig rygsæk med pæne detaljer og skjulte lommer. Desuden har rygsæggen justerbare skulderstropper, og den er stor og rummelig.

Find De Bedste Gaver Til Bror

Når man skal købe en gave til sin bror, så kan man nemt ende med at gøre som man altid gør. Fordi mænd er svære at shoppe til, er det ofte en af de gaver, der bliver gemt til sidste øjeblik. Så står man pludseligt i en stresset situation, hvor man skal have fundet noget på rekordtid. Det er hverken særligt betænksomt eller praktisk. Sørg for at vise, hvor meget du værdsætter din bror ved at give ham en rigtig god gave. Tænk ud af boksen og vær kreativ, så du ikke bare kommer med det computerspil, som står på hans ønskeliste. Han vil naturligvis blive glad for dette, men en god og uventet gave er altså endnu bedre. 

Man kunne f.eks. overveje at give ham et gavekort til en F16 simulator, hvor han kan føle sig som Maverick eller Iceman fra Top Gun. Det er en spændende oplevelse, der vil fungere perfekt som julegave til bror. Men det kan blive endnu vildere, for man kan også lade ham prøve Bodyflight eller Urban high roping, der begge er ekstreme oplevelser for adrenalin djævle. Din bror vil elske det, og især hvis du også tager med, så i kan nyde oplevelsen sammen. Det skaber værdifulde minder, som er uvurderlige.

Læs ligeledes om: Rejsegaver.

gave til bror

Gave Til Storebror

Hvis din storebrors fødselsdag er lige rundt om hjørnet eller der af anden grund skulle være en glimrende gave anledning. Skal du se at have fundet en gave til storebror, det behøver ikke være noget voldsomt stort og hvis du er en kreativ type, kan du fint selv kreere din gave til storebror. Han har måske sendt dig en ønskliste eller i korte vendinger lige fået nævnt hvad han ønsker sig, så kan du enten vælge at opfylde hans ønske eller være lidt mere kreativ og finde en gave som han slet ikke var klar over at han ønskede sig. 

Skulle du af en eller anden grund have lidt vanskeligheder ved at finde gaver til storebror, så er der her på siden rigeligt med hjælp at hinde. Se eksempelvis øverst på siden, her har vi lavet en gaveinspirationsliste til dig der leder efter en gave til bror og som måske godt lige kunne bruge blot en anelse inspiration. Så er denne liste lige noget for dig og du skal endelig bare benytte den lige så meget du lyster.

Læs ligeledes om: Svendegaver.

Gave Til Storebror

Gave Til Lillebror

Findes der noget skønnere end en dejlig og sød lillebror som man kan læne sig lidt op af i medgang og modgang? Nej vel! Så er det også bare med at gå all inn når ens lillebror har fødselsdag eller på anden måde har gjort sig fortjent til en gave, muligvis blot fordi det er juleaften, men alligevel gå all ind med din gave til lillebror. Han har på et tidspunkt helt sikkert nævnt overfor dig hvad han ønsker sig i fødselsdagsgave eller julegave. Så det kan du fint overveje at give i gave til lillebror, når anledningen er til det!

Du kan ligeledes starte langt mere fra scratch ved simpelthen slet ikke at give ham noget som han har ønsket sig og derved selv komme op med en gave til lillebror som han slet ikke var klar over at han ønskede sig. Disse gaver til lillebror er altid blandt de bedste netop fordi han slet ikke havde set muligheden for at ønske sig den gave, han var simpelthen slet ikke kommet på ideen. Du kan der ud over også overveje at give din bror en oplevelse i gave som i sammen kan opleve, dette er ligeledes en glimrende gave til lillebror.

Gave Til Lillebror
Søde Gaveideer Til Bror

Uanset hvad din bror er for en type, så kan du finde gode gaver til ham her på siden. Vi har et kæmpe udvalg, som du helt sikker vil imponeres over. Er han ikke til de vilde og ekstreme oplevelser, så kan du også give ham et elegant herreur eller måske en Bluetooth højtaler. Du kan i bund og grund ikke gøre det forkert, for så længe du har lagt lidt omtanke bag, så vil din bror blive glad, og med vore mange gaveideer til bror, så burde det være ret nemt

gaver til bror

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: