Giv En Hyggelig & Personlig Gave Til Bedstemor Som Hun Vil Elske

Gave til bedstemor er noget der kræver omtanke, for en god bedstemor er sin vægt værd i guld. Bedstemor elsker at forkæle sine børn og børnebørn, men nu og da får vi muligheden for at forkæle hende og så er det vigtigt at man giver hende det helt rette. Man vil jo gerne vise sin bedstemor at hun er den bedste i hele verden.

Der er masser af grunde til at købe en gave til farmor eller mormor, så uanset om det er jul, fødselsdag eller noget helt tredje, så skal man bare slå sig løs. Det er en oplagt mulighed for at vise ens bedstemor, hvor meget hun betyder og hvor meget man elsker hende. Uanset om man vil give hende en fin købt gave eller om man vil give hende noget personligt, som f.eks. en hjemmelavet gave, så er man sikker på at en gave til mormor eller farmor altid bliver taget vel imod.

Hyggelige & Personlige Gaver Til Bedstemor

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Sikker Favorit

Hjemmesko

Trending Gaveide

Smuk Buket

1. Dialægt Citatplakat Bedstemor

Priser fra: 249 kr.
Leder du efter en hyggelig gave til bedstemor? Så er denne sjove citatplakat fra Dialægt en skøn idé. På plakaten finder du typiske bedstemor-citater, som hun helt sikkert vil kunne genkende. Det er altid godt at kunne grine af sig selv, og det får hun rig mulighed for med denne plakat.

2. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Selvom din bedstemor er livsklog, er det altid godt med nye perspektiver på hverdagsdilemmaer. Netop dette får man med bogen ”Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning”, der er en samling af de bedste dilemmaer fra Mads og Monopolet. Det er en skøn gave til farmor eller mormor.

3. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Skal din bedstemor ud på eventyr? Så tag hende med på Bridgewalking Lillebælt. Det er en herlig gave til mormor eller måske gave til farmor, som elsker nye og spændende oplevelser. Højt oppe på toppen af den Gamle Lillebæltsbro kan man nyde den smukke udsigt og få vind i håret.

4. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
En tillykke buket er en fin fødselsdagsgave til bedstemor. Du kan også give hende en smuk buket til en anden særlig lejlighed. Uanset hvad vil mormor eller farmor elske at få flotte og velduftende blomster i gave. Du kan også skrive et lille kort, som minder hende om, hvor højt hun er elsket.

5. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Det kan være svært at finde en gave til bedstemor, som måske ikke ønsker sig noget. Men er der en ting, hun helt sikkert vil blive glad for, så er det en personlig gave. Denne personlige nøglering kan du lave specielt til hende, f.eks. ved at skrive hendes navn eller en særlig dato på nøgleringen.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Sætter din bedstemor pris på et godt glas vin? Så inviter hende med på en dejlig vinsmagning. Så kan I nemlig nyde et godt glas vin, mens I får lidt tiltrængt kvalitetstid. Giv en vinsmagning i gave til farmor eller i gave til mormor – det vil hun helt sikkert sætte stor pris på.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Din bedstemor er fra en tid, før teknologien overtog vores dagligdag. Derfor vil hun helt sikkert elske at koble af med en god, gammeldags bog. Køb en spændende krimi i gave til bedstemor, der elsker lidt spænding. Du kan også glæde hende med en romantisk kærlighedsroman eller en mere dramatisk bog.

8. Elektronisk P-Skive

Priser fra: 249 kr.
Åh, det er så svært at huske at få sat den p-skive. Med en elektronisk p-skive undgår man at få dumme parkeringsbøder, da den automatisk viser, hvad tid man har parkeret. Det er altså en skøn gave til en glemsom bedstemor, som hun med garanti vil takke dig for.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Leder du efter en vild gave til mormor, eller måske en gave til farmor, der elsker spændende oplevelser? Så er ballonflyvning måske lige det, du går og leder efter. Tag bedstemor med højt op over skyerne, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt. Det vil hun nok ikke glemme lige foreløbigt.

10. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
Det er altid hyggeligt at besøge mormor eller farmor og spille brætspil. Bezzerwizzer et et skønt spil, hvor man kan bruge sin viden indenfor forskellige kategorier. Du vil måske blive overrasket over bedstemors store viden om ting, som du aldrig har hørt om. Bezzerwizzer er altså herlig gave til bedstemor.

11. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Bedstemor elsker at få hjemmelavede gaver. Men nogle gange kan det være svært at holde styr på den voksende bunke af børnetegninger. Med en Lil Davinci Tegningeramme kan mormor eller farmor samle alle de fine tegninger på ét sted. Den kan hænges op på væggen, så kunstværkerne kan udstilles, uden at fylde hele køkkenbordet. 

12. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Når man er blevet bedstemor, må man gerne forkæle sig selv med søde sager. Giv dejlig chokolade i gave til mormor, som fortjener at blive forkælet lidt ekstra. Du kan også give de skønne chokolader i gave til farmor. Der er flere forskellige varianter at vælge imellem, så det er blot at vælge bedstemors yndlings-chokolade.

13. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Der er så meget at fejre, når man er bedstemor. Når børnebørnene har fødselsdag, skal der pyntes op med fine flag på bordet. Derfor vil farmor eller mormor helt sikkert elske at få en Kay Bojesen Fanebærer i gave, som kan pynte ved alle særlige lejligheder. Det er altså en skøn gave til bedstemor.

14. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
En gavekurv er en sikker vinder, når det kommer til at finde den perfekte gave til bedstemor. Hun vil blive vildt begejstret, når hun ser den smukke kurv fyldt med lækkerier. Vælg en kurv med lakrids i gave til mormor, der elsker det sorte slik. Eller giv en skøn gavekasse med vin i gave til farmor.

15. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Det er aldrig for sent at lære noget nyt. Giv din søde bedstemor mulighed for at udvide sin gastronomiske horisont med et hyggeligt og lærerigt madkursus. Det er en super god gave til bedstemor. Om hun så har lyst til at lave fyldt chokolade eller tapas, så kan hun lære det på et madkursus.

16. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
Har du en mormor eller farmor, der altid trisser rundt derhjemme på det kolde gulv? Så vil hun helt sikkert blive glad for et par bløde og varme hjemmesko. Vælg dem i et design, der passer til bedstemors personlighed og stil. Det er en sød og betænksom gave til bedstemor. 

17. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Glæd din bedstemor med en hyggelig ginsmagning, hvor hun kan få forkælet sine smagsløg og lære mere om den skønne drik. Det er en utraditionel gave til bedstemor, som helt sikkert vil overraske og glæde hende. Og så er det en skøn måde at få tilbragt noget tiltrængt kvalitetstid sammen.

18. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Er der noget, alle bedstemødre elsker, så er det billeder af deres børn og børnebørn. Derfor er en digital fotoramme en helt perfekt gave til farmor eller gave til mormor. Du kan hjælpe hende med at indstille rammen, og så kan der ellers køre et slideshow med de fineste, sødeste og sjoveste billeder.

19. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Har du en mormor eller farmor, der elsker at koble af med en kold øl? Så er en ølsmagning en skøn gaveidé til bedstemor. Her får man nemlig lov at smage på en masse øl, mens man lærer mere om øllens historie og forskellige smagsnuancer. Det kan kun blive en herlig dag med ølsmagning.

20. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En uldplaid er en dejlig gave til bedstemor, som helt sikkert vil falde i god jord. Hvis din farmor eller mormor altid går og småfryser, så er der intet bedre end at pakke sig ind i en varm og blød plaid. Vælg en farve, der passer til bedstemors indretning, og det vil være et sikkert hit.

21. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Skal din bedstemor prøve noget helt nyt? Så bør du tage hende med på en Dinner In The Dark. Her spiser man en lækker middag i komplet mørke, hvilket både er sjovt og udfordrende. Det er altså en anderledes gave til farmor eller gave til mormor, der skal have en helt særlig oplevelse.

22. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Er din mormor eller farmor typen, der elsker at forkæle sig selv? Så giv hende en lækker fugtgivende ansigtscreme fra Australian Bodycare. Cremen indeholder tea tree oil, som har en helbredende effekt og bekæmper bakterier, og så gør den huden sund og blød. Det er en skøn gave til bedstemor.

23. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Hvis du gerne vil gå skridtet videre og give din bedstemor en skøn og afslappende gave, så er en luksus ansigtsbehandling helt perfekt. Den dejlige massage kan fjerne spændinger, og de skønne produkter gør huden ekstra blød. Det er en luksuriøs gave til bedstemor, som hun helt sikkert vil takke dig for.

24. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Leder du efter den perfekte gave til bedstemor, som altid har lidt ondt i kroppen? Så giv hende noget behageligt at sidde på med dette lækre lammeskind. Skindene fås i flere forskellige farver, og de er alle sammen enormt bløde og fine. Så kan bedstemor sidde behageligt og læse en god bog.

25. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Vil du gerne give bedstemor en gave, som også inkluderer noget kvalitetstid sammen? Så er en chokoladebrunch hos Peter Beier et oplagt valg. Her kan I nemlig spise en skøn brunch, mens I kan tale om stort og småt. Og så bliver det jo ikke dårligere af, at der serveres chokolade i mange former.

26. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Den danske virksomhed Citatplakat.dk laver søde plakater, der passer ind i ethvert hjem. Det er en skøn gave til farmor, som går op i indretning, eller til mormor, som elsker at pynte huset med fine ting.

27. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Kay Bojesen Aben er fast inventar i mange danske hjem. Og det er ikke uden grund – den lille abe har et tidløst design, som kan pifte enhver bolig op. Det er en fin gave til bedstemor, der elsker at have nipsting fremme, og som sætter pris på godt dansk design.

28. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Hvis du leder efter en gave til bedstemor, der er lidt udover det sædvanlige, så bør du give hende en tredages miniferie på Comwell Hotels. Måske er det i forbindelse med en rund fødselsdag eller en anden særlig lejlighed. Uanset hvad vil hun sætte pris på afslapning, god mad og skønne omgivelser.

29. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte gave til bedstemor, der ikke ønsker sig noget. Men hun vil helt sikkert blive glad for denne eller en af de mange andre fine museums plakater. Plakaten bringer flotte former og farver ind i stuen, som vil pynte flot på væggen.

30. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Smørrebrød er en god, gammel dansk tradition, som din bedstemor helt sikkert elsker. Derfor bør du invitere hende med til højtbelagt hygge for 2, hvor I kan smage alt fra stjerneskud til dyrlægens natmad. Der er lagt op til en skøn frokost i godt selskab. En skøn gave til bedstemor.

31. Byplakater

Priser fra: 75 kr.
Leder du efter en gave til bedstemor, der er stolt af sin hjemby? Så bør du glæde hende med en skøn byplakat, som hun kan hænge op på væggen. Om det så er en gave til farmor fra Odense eller en gave til mormor fra Aarhus, så vil hun elske denne plakat.

32. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Georg Jensen har mange skønne produkter, der vil være en perfekt gave til bedstemor. Giv hende f.eks. en smuk riflet kande i sølv, eller glæd hende med smuk julepynt til samlingen. Uanset hvad du vælger fra Georg Jensen, vil det være i høj kvalitet med et smukt og tidløst design.

33. Eksklusivt bakkebord

Priser fra: 2.499 kr.
Vil du gerne give din bedstemor en gave, som hun bliver glad for i årevis? SACKit Serving Table med Serving Tray bakke passer perfekt sammen og giver mange anvendelsesmuligheder. Serving Table er et eksklusivt bakkebord i smukt dansk design der fungerer perfekt som barbord eller som et smukt hjørne- eller sofabord.

34. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Har du svært ved at vælge gave, og leder du efter en gave som der er praktisk og kan bruges? Så kan du købe en trådløs håndstøvsuger, som passer perfekt til bilen, og kan opbevares i handskerummet.

Gaveideer Til Bedstemor

Det kan godt være svært at vælge det helt rette og hvis du døjer med at finde det rigtige, så kan du måske finde gaveideer til bedstemor her på Gaveavisen.dk. En sikker vinder er en gave, der ikke alene er betænksom men også praktisk, da bedstemødre jo er af den gamle skole og derfor gerne vil have gaver, der kan bruge til noget fornuftigt. Det er den slags man elsker ved hende.

En god måde at finde den rette gave på er ved at gennemgå hende interesser og hobbyer, da man på den måde kan pejle sig ond på noget, der måske vil kunne bruges i den sammenhæng.

Det kan måske være at din bedstemor elsker at nusse rundt i haven, så en lille ting, der kan bruges der kunne være et godt forslag. Ikke mindst fordi man kan få mange haveting, der er personlige, så gaven bliver ikke alene praktisk men også meget personlig.

Det kan også være at din mormor eller farmor er den strikkegalde type og så er det jo oplagt med noget lækkert garn eller måske nogle nye pinde. Mulighederne er mange, så man skal blot sørge for at se dem hvor de findes.

Læs ligeledes om: Gave til pensionist.

gave til bedstemor

Personlige Gaver Til Bedstemor

Hvis din kære bedstemor snart kan fejre fødselsdag eller en anden mindeværdig begivenhed, så skal du naturligvis se at have fundet personlige gaver til bedstemor. Du har måske siden sidste gave du glædede din bedstemor med tænkt på hvad du skulle give hende ved næste anledning. Hvis det ikke er tilfældet er der fortsat håb, du skal bare være lidt opfindsom og arbejde hurtigt. Eksempelvis kan du fint selv lave din personlige gave til bedstemor, hvis du fortsat går i folkeskole eller på anden vis har mulighed for selv at kreere en gave til hende skal du endelig gøre dette.

Man kan ligeledes fint finde personlige gaver til bedstemor i butikker rundt om i Danmark, men det er helt sikkert nemmere at finde online. Se blandt andet vores liste ovenover som er fyldt med aldeles fremragende ideer til hvad du kan give din bedstemor i gave. Gaveideerne egner sig til en hvilken som helst begivenhed, så det er bare med at udvælge den du tænker din bedstemor vil synes mest om.

Læs ligeledes om: Gaver til oldeforældre.

Personlige Gaver Til Bedstemor

Kreative Gaver Til Bedstemor

Har du planer om at give kreative gaver til bedstemor? Men ved du endnu ikke hvad du skal finde på at overraske hende med? Så er det bare med at spidse øre for her kommer vores absolut bedste tips og tricks til dig der ønske at glæde din bedstemor med kreative gaver til jul eller fødselsdag. 

Hvis du mestre et håndværk, kan du glæde hende med noget du selv har lavet enten i skolen eller i din fritid. Det kan være at i har sløjt i skolen og at du der har mulighed for at lave en sød og kreativ gave til bedstemor ligesom med gaver til moster. Hvis i har billedekunst kan du ligeledes fint male hende et maleri, det vil hun helt sikkert synes om. Husk på at det kun er fantasien der sætter grænser. 

Sidst men ikke mindst kan du vælge at overraske hende med en kreativ gave som du selv har været ude i byen og købe. Her vil det være helt oplagt med en sjov oplevelse, hvis din bedste mor er den friske type kunne det eksempelvis være en ballonflyvning eller en vinsmagning.

Kreative Gaver Til Bedstemor
Gaven Til Bedstemor Som Hun Aldrig Vil Glemme

En god gave til mormor der har alt, er en lækker oplevelsesgave. Det kan være alt fra en madlavningskursus til en ballontur. Der er så mange muligheder for mormor gaver, så det handler bare om at bruge sin fantasi og huske på, hvad det er hun kan lide. Det gælder naturligvis også for gaven til farmor eller ved en gave til oldemor.

Oplevelsesgaver er en perfekt ting at give, da man ikke alene giver sin bedstemor en oplevelse hun aldrig glemmer, men man kan bestille det samme til sig selv og tage med hende. På den måde får man tilbragt lidt tid med en man elsker og det er noget, der kan skabe utroligt dejlige minder. Det er altså en perfekt gave til mormor fra barnebarn. Minder kan man aldrig få for mange af og uanset om det er en mormor eller farmor gave, så har Gaveavisen lige det du skal bruge.

Det vigtigste er faktisk bare at en gaven til mormor eller farmor bliver givet og efterfølges af et stort knus. For den bedste gave til bedstemor vil altid være den fra sine små guldklumper.

gave til farmor
gave til mormor

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: