Søde & Personlige Gaver Til Bedsteforældre Uanset Anledning & Årstid

Gave til bedsteforældre er ikke altid det nemmeste at finde på, for de har levet et langt liv og har efterhånden fået samlet sig alt hvad de mangler. Det betyder at man kan stå med håret i postkassen, når man skal købe gaven til bedsteforældrene. Naturligvis er det ingenlunde en umulig opgave, men man skal bare være forberedt på at det kommer til at kræve lidt kreativ tænkning og ikke mindst at man kender sine bedsteforældre rigtigt godt. Men det gør de fleste af os heldigvis også. 

Hvis man skal køber julegaver til bedsteforældre, fødselsdagsgaver eller noget helt tredje, så kan man med fordel tage et god kig herinde på siden, for vi har samlet en lang række gaver, der egner sig helt perfekt som gaver til bedsteforældre. Uanset om det skal være en dejlig oplevelse, som de kan nyde sammen eller om det skal være noget personligt til hjemmet, så har vi lige det du leder efter. 

Der er ikke noget mere tilfredsstillende end at give sine bedsteforældre end virkelig god gave, som de bliver glade for. Det er en følelse, der fylder en med så megen glæde og varme, så sørg for at give dem gaver så tit du kan komme til det. Gengæld den kærlighed de har vist dig gennem hele dit liv.

Søde & Personlige Gaver Til Bedsteforældre

Yderst Populær

Garn & Strikkeudstyr

Trending Gaveide

Smuk Buket

Sikker Favorit

Elektronisk P-Skive

1. Dialægt Citatplakat

Priser fra: 398 kr.
Leder du efter en sød og sjov gave til bedstefar og bedstemor? Så er disse fine citatplakater fra Dialægt en helt perfekt gaveidé. Her finder du typiske citater fra bedsteforældre som ”Vil du ha’ en is?” og ”Da jeg var en bette knægt”. De vil med garanti skabe glæde og pynte i hjemmet.

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Vil du gerne give en helt særlig gave til bedsteforældrene, der fortjener at få en fantastisk oplevelse sammen? Så bør du glæde dem med et gavekort til Bridgewalking Lillebælt. Her kommer de helt op på toppen af den Gamle Lillebæltsbro, hvor de kan nyde den smukke udsigt i hinandens selskab.

3. Dejlig Chokolade

Priser fra: 89 kr.
Elsker dine bedsteforældre søde sager? Så bør du forkæle dem med dejlig chokolade i gave. Der er flere forskellige varianter at vælge imellem, så vælg blot deres yndlingschokolade, og det vil med garanti skabe hygge og glæde hos bedsteforældrene. En herlig gave, man aldrig går galt i byen med.

4. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Det kan være svært at finde en gave til bedsteforældre, som har alt. Men langt de fleste bedsteforældre elsker at få en personlig gave fra deres børn eller børnebørn. Denne personlige nøglering er en genial gaveidé, hvor du kan skrive deres bryllupsdag, kælenavne eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

5. Elektronisk P-Skive

Priser fra: 249 kr.
Når man kommer op i alderen, kan det være svært at huske at få sat p-skiven. Og der er ikke noget mere irriterende end en dum parkeringsbøde, som nemt kunne være undgået. Derfor er en elektronisk p-skive den perfekte gave til bedsteforældre, der er blevet lidt glemsomme på sine gamle dage.

6. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
Sætter dine bedsteforældre pris på et godt glas vin? Så vil de helt sikkert blive glade for at få en dejlig vinsmagning i gave. Her kan de nyde et lækkert glas vin i hinandens selskab, mens de lærer mere om de dyre dråber. Det er en skøn gave til bedsteforældre, som ikke ønsker sig noget.

7. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Er dine bedsteforældre nogle vaskeægte læseheste? Så vil de med garanti elske at få en god bog i gave. Køb en ny bog fra bestsellerlisten, som de helt sikkert ikke har læst før. Du kan også forære dem en klassiker fra gamle dage. Uanset hvad er det en perfekt gave til bedsteforældre.

8. Tillykke Buket

Pris: 300 kr.
En tillykke buket er en oplagt bryllupsgave eller fødselsdagsgave til bedstemor eller bedstefar. Den fine buket er en skøn gestus, og så vil den med garanti pynte flot på bordet. Skriv et lille kort til, og du kan være helt sikker på, at dine bedsteforældre vil blive lykkelige.

9. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Selvom man har været gift i mange år, er det aldrig for sent at opleve nye og spændende ting sammen. Giv dine bedsteforældre en skøn ballonflyvning i gave, hvor de sammen kommer helt op i skyerne. Det er en vild og anderledes gave til bedsteforældre, som ikke er bange for højder.

10. Gavekurv

Priser fra: 225 kr.
Du går aldrig galt i byen, hvis du giver en gavekurv til dine bedsteforældre. De vil helt sikkert elske at få en smuk kurv fyldt med lækkerier, som de kan nyde sammen. Vælg en kurv med lakrids eller en skøn blandet gavekasse. Uanset hvad er det en skøn gave til bedsteforældre med en sød tand.

11. Lil Davinci Tegningeramme

Priser fra: 269 kr.
Bedsteforældre elsker at få hjemmelavede gaver fra børnebørnene. Men den voksende bunke af børnetegninger kan hurtigt blive uoverskueligt stor. Med en Lil Davinci Tegneramme kan bedstemor og bedstefar nemt samle tegningerne på ét sted og hænge dem op på væggen. Det er en praktisk og dekorativ gave til bedsteforældre.

12. Mads & Monopolet

Priser fra: 150 kr.
Selvom dine bedsteforældre har haft et langt liv, bliver man aldrig for gammel til at få nye perspektiver på hverdagens dilemmaer. Netop dette får man med denne bog, som er en samling af de allerbedste dilemmaer fra radioprogrammet Mads og Monopolet. En herlig bedsteforældre gave, som med garanti vil skabe hygge og nye indsigter.

13. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Overrask dine bedsteforældre med et gavekort til et madkursus. Her kan de få en hyggelig dag sammen, hvor de lærer at lave alt fra bøf og bajere til sushi. Det er en oplagt gave til bedsteforældre, der ikke ønsker sig noget, og som elsker at lave mad. Det kan kun blive en herlig oplevelse.

14. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
Leder du efter en hyggelig gave til bedsteforældre? Så er et par hjemmesko en skøn gaveidé. Køb matchende sko til dem, eller giv dem noget helt forskelligt. Uanset hvad vil de helt sikkert sætte pris på et par fine, bløde hjemmesko, der kan varme fødderne på en kold vinterdag.

15. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Glæd dine bedsteforældre med en skøn ginsmagning. Det er en utraditionel gave til bedsteforældre, som nyder den læskende drik. Her lærer man om gin, mens man får lov at smage løs på de mange forskellige smagsvarianter. Det kan kun blive en hyggelig og lærerig dag i godt selskab.

16. Byplakater

Priser fra: 224 kr.
Trænger dine bedsteforældre til at få opfrisket indretningen? Så er en byplakat en herlig måde at gøre det på. Find en plakat med deres barndomsby eller en anden by, der betyder noget særligt for dem. Det er en genial bedsteforældre gave, som både vækker minder og pynter flot på væggen.

17. Digital Fotoramme

Priser fra: 629 kr.
Bedsteforældre elsker at kigge på billeder af deres børn og børnebørn. Derfor er en digital fotoramme en helt perfekt gave til bedsteforældre. Du kan hjælpe til med at få indstillet rammen, og så kører der ellers et slideshow med gamle og nye billeder fra børnenes og børnebørnenes liv.

18. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
En herlig ølsmagning er en genial gave til bedsteforældre, som ikke mangler materielle ting. Her får de nemlig en skøn oplevelse sammen, hvor de lærer om øl, mens de får lov at smage på de gyldne dråber. En herlig gave, der med garanti ikke vil havne bagerst i et skab.

19. Kay Bojesen Fanebærer

Priser fra: 455 kr.
Når man har både børn og børnebørn, er der mange særlige begivenheder, som skal fejres. Derfor er det skønt at have en fin fanebærer fra Kay Bojesen, som kan markere de særlige dage med stil. Det er en helt perfekt gave til bedsteforældre, der ikke ønsker sig noget.

20. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
En klassisk uldplaid er en skøn gave til bedsteforældre, der elsker at putte sig i sofaen. Det er skønt at pakke sig ind i en varm plaid på en kold vinteraften, og så pynter plaiden også i sofaen. Vælg en farve, der passer til dine bedsteforældres indretning, og den vil med sikkerhed falde i god jord.

21. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Når man har været gift i mange år, har man været ude at spise en million gange. Derfor er Dinner In The Dark en perfekt gave til bedsteforældre, der skal prøve noget nyt. Her spiser man nemlig middag i bælgravende mørke, så man må bruge sine andre sanser. En enormt sjov og udfordrende oplevelse.

22. Fugtgivende Ansigtscreme

Priser fra: 129 kr.
Denne fugtgivende ansigtscreme er en oplagt gave til bedstemor, som gerne vil pleje sin hud. Den lækre creme gør huden blød og smidig, og så indeholder den tea tree oil, der har en helbredende virkning. Det er en skøn gaveidé til bedstemor, der fortjener at blive forkælet lidt ekstra.

23. Luksus Ansigtsbehandling

Priser fra: 499 kr.
Fortjener dine bedsteforældre at blive forkælet ud over det sædvanlige? Så bør du glæde dem med et gavekort til en luksus ansigtsbehandling. Der er garanti for fuld afslapning, når man ligger på briksen og nyder en god massage og behandling med lækre produkter. En skøn og anderledes gave til bedsteforældre.

24. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Vil du gerne give dine bedsteforældre en gave, der er blød, hyggelig og varm? Så er et lammeskind den gave, du går og leder efter. De skaber hygge i ethvert rum, og så er de enormt bløde at sidde på. Skindene fås i flere forskellige farver, så du kan nemt finde et, der passer perfekt til deres indretning.

25. Kay Bojesen Abe

Priser fra: 429 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte gave til bedsteforældre, der har alt. Men man går aldrig helt galt i byen med denne klassiske abe fra Kay Bojesen. Den populære træabe pynter i mange danske hjem, og den vil med garanti sætte prikken over i’et i dine bedsteforældres stue.

26. Chokoladebrunch Hos Peter Beier

Priser fra: 198 kr.
Vil du gerne give dine bedsteforældre en gave, som ikke vil ende med at samle støv bagerst i et skab? Så er en hyggelig chokoladebrunch hos Peter Beier en helt perfekt gaveidé. Her kan de nyde hinandens selskab, mens de spiser en udsøgt brunch fyldt med lækker chokolade.

27. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Leder du efter en sød, lille gave til bedsteforældre? Så er en fin plakat fra danske Citatplakat.dk et oplagt bud. Her finder du et hav af plakater med de fineste motiver og gode citater, som med garanti vil pynte flot på væggen.

28. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Fortjener dine bedsteforældre at blive forkælet med en helt særlig gave? Uanset om det er deres bryllupsdag eller en anden særlig lejlighed, vil de elske at få en tredages miniferie på Comwell Hotels. De skønne hoteller ligger midt i naturen og tæt på kulturen, så der er både rig mulighed for afslapning og eventyr.

29. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Glæd din dejlige bedsteforældre med en vidunderlig smuk museums plakat, du kan frit vælge blandt flere hundrede og de fåes i mange forskellige motiver og farver, så der er rig mulighed for at finde en plakat som passer lige i dine bedsteforældres stil.

30. Bezzerwizzer

Priser fra: 437 kr.
Elsker dine bedsteforældre et godt brætspil? Så vil de elske at få et Bezzerwizzer-spil i gave, hvor der er lagt op til mange timers underholdning og kvalitetstid. Her kan børnene og børnebørnene også være med, så man kan få mange skønne stunder sammen. En oplagt gave til bedsteforældre.

31. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
Smørrebrød er en skøn, dansk tradition, som dine bedsteforældre helt sikkert har spist en del af gennem tiderne. Derfor er et gavekort til Højtbelagt hygge for 2 en helt genial gave til bedsteforældre. Her kan de nyde alt fra stjerneskud til dyrlægens natmad, mens de nyder hinandens selskab.

32. Georg Jensen

Priser fra: 109 kr.
Sætter dine bedsteforældre pris på smukke ting? Så bør du glæde dem med en skøn gave fra Georg Jensen. Vælg en riflet kande i sølv, eller tilføj et smukt stykke julepynt til samlingen. Uanset hvad er det en skøn bedsteforældre gave, som de med garanti vil få glæde af i mange år.

Sådan Finder Du Den Bedst Gave Til Dine Bedsteforældre

Vi elsker vores bedstemødre og bedstefædre. Det er ikke uden grund at vi kalder dem ”bedste”, for de er bare de bedste. Derfor vil man naturligvis også gerne kunne gøre en ekstra indsats når man skal finde på gaveideer til bedsteforældre. De har jo altid været de bedste til at komme med gaver, der var lige præcis det man ønskede sig, så det er vel kun på tide at man gengælder dette. Men hvad hulen skal man dog give dem?

En gave der altid er populær, er en personlig gave til bedsteforældre. En gave, som er unik og som minder dem om deres dejlige børnebørn. En fotocollage er et rigtigt godt valg til en sådan gave. Den giver også oplevelsen af at være hjemmelavede gaver til bedsteforældre, blot gjort på en professionel måde. Bedre bliver det bare ikke.

Gode gaver til bedsteforældre kan også være et spa ophold på en af de mange danske kroer eller spahotellet. Lad de komme lidt væk fra det hele og nyde hinandens selskab i fulde drag. Det er lige det de har fortjent efter at have slæbt rundt på os børnebørn i årevis. Nu er det deres tur til at blive forkælet.

Læs ligeledes om: Gaver til guldbryllup.

gave til bedsteforældre

Personlig Gave Til Bedsteforældre

Hvis du skulle være så heldig at have et par skønne bedsteforældre som snart kan fejre fødselsdag, bryllupsdag eller noget helt tredje! Så er du helt sikkert blevet inviteret til kaffe og kage eller en god middag. Derfor er det naturligvis en ualmindelig god anledning til at glæde med en personlig gave til bedsteforældre. For der findes bestemt intet bedre end personlige gaver til bedsteforældre, når de rigtig skal glædes til særlige begivenheder.

Men hvad kunne en personlig gave til bedsteforældre så være tænker du sikkert, og der er der heldigvis rigtig mange gode ideer til da en gave til bedsteforældre ikke kan findes ud fra en skabelon eller lignende, nej her skal der kreativitet til. Vi vil klart anbefale dig at glæde dine bedsteforældre med en gave som i børnebørn og resten af familien kan nyde sammen med jeres skønne bedsteforældre, dette kunne eksempelvis være et brætspil, en middag eller måske ligefrem en overnatning et smukt sted i Danmark eller en hyggelig picnic tur til stranden om sommeren.

Personlig Gave Til Bedsteforældre

Gave Til Bedsteforældre Fra Baby

Hvis dine skønne forældre snart kan kalde sig bedsteforældre eller er så heldige at have fået endnu et dejligt barnebarn, vil det være super god stil med en gave til bedsteforældre fra baby. Lidt ligesom at man giver gaver til pensionister når folk træder tilbage fra et langt arbejdsliv. Men hvad kan man så glæde ens forældre med når gaven fra baby til bedsteforældre skal findes? Dette er der her på siden rigtig mange gode ideer til, men lad os endelig gå et skridt dybere ned, og finde flere gode gaver til bedsteforældre fra baby.

Når gaven til bedsteforældre fra den nyfødte baby skal findes, vil vi klart anbefale at der tages et ekstra kig på oplevelser og generelt ting som hele familien kan hygge sig omkring. Dette kunne være et sjovt brætspil eller en hyggelig udflugt til et skønt sted i Danmark med is ved stranden og en dejlig middag. Man kan naturligvis også tage den mere klassiske løsning og glæde bedsteforældrene med blomster og en god bog eller ting til hjemmet.

Gave Til Bedsteforældre Fra Baby

Giv En Gave Med Hjertet Til Dine Bedsteforældre

Når man køber julegaver til bedsteforældre, så er det vigtigt at huske, at den gerne må betyde noget. Det e altså altid bedre at komme med en lille personlig gave end at komme med noget ligegyldigt, der har kostet en formue. En gave til bedsteforældre fra baby betyder så meget, fordi de bliver mindet om deres vidunderlige børnebørn. Det kan ingen bedsteforældre stå for, uanset om gave er en biografbillet eller et vinsmagning for to.

Så vær ikke bekymret for om dine bedsteforældre bliver glad for gave, for det er oftest tanken det tæller når det kommer til stykket. Det er det, der er så vidunderligt ved bedsteforældre og det er derfor, at man gerne vil gøre sig ekstra umage.

Læs ligeledes om: Gaver til oldeforældre.

julegaver til bedsteforældre

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: