Søde, Hyggelige & Ikke Mindst Personlige Gaver Til Bedstefar

Gave til bedstefar er en dejlig gave at give, for ens bedstefar er noget helt specielt. Uanset om du kalder ham morfar, farfar eller bare bedstefar, så er der ingen tvivl om at din bedstefar noget ganske særligt. Det var ham der altid legede med dig da du var lille. Måske var han den første julemand du mødte i dit liv. Uanset hvad, så er der ikke nogen der er så dejlig som en rigtig god bedstefar. Alene ordet emmer af tryghed og venlighed, lige sådan som en rigtig god bedstefar skal.

Når du skal købe gaver til bedstefar, så skal du sørge for at det er en gave, som kommer til at betyde noget for ham. Alene det at den kommer fra han barnebarn gør at han elsker den, men man kan godt gøre en lille ekstra indsats og finde den perfekte gave til bedstefar. At se han glæde og smil bliver hele besværet værd, for der er ikke nogen rarere følelse i hele verden end at gøre sine bedsteforældre glade.

Så hvis du er på jagt efter den perfekte gave til verdens bedste bedstefar, så er du komme til det helt rette sted. Vi har et stort udvalg af gaver, der passer til lige præcis din bedstefar.

Søde & Personlige Gaver Til Bedstefar

Yderst Populær

Bridgewalking Lillebælt

Sikker Favorit

Elektronisk P-Skive

Trending Gaveide

Højtbelagt Hygge

1. Dialægt Citatplakat Bedstefar

Priser fra: 249 kr.
Med en sjov Citaplakat fra Dialægt, kan du give din bedstefar et godt grin i gave. På plakaten vil han finde sjove bedstefar citater, han måske har sagt lidt for meget. Der er for eksempel citater som “Hvis ikke bedstefar kan fikse det” og “Jeg lægger mig lige og læser.”

2. Bridgewalking Lillebælt

Priser fra: 235 kr.
Hvis din bedstefar er glad for at være fysisk og prøve nye ting, kan du give man en tur til bridgewalking. Her får han lov at gå på tværs af den gamle Lillebæltsbro sammen med en gruppe andre. Det er en god fysisk aktivitet som kommer med en smuk udsigt.

3. Personlig Nøglering

Priser fra: 199 kr.
Din bedstefar har nok, ligesom alle andre, næsten hele tiden sine nøgler på sig. Nu kan du gøre dem lidt sjovere og mere specielle med en personlig nøglering. Du kan få indgraveret en personlig besked, hans navn, bedstefar, en inside joke eller noget andet, han kan smile over.

4. Vinsmagning

Priser fra: 299 kr.
En vinsmagning er en god gave til din bedstefar, hvis han er vild med god vin. Her vil han få mulighed for at prøve mange spændende vin, han aldrig har smagt før. Han vil også lære mere om forskellen, hvordan de bliver lavet og hvad der gør dem specielle.

5. Gode Bøger

Priser fra: 200 kr.
Er du lidt i tvivl om, hvad du skal give din bedstefar i gave? Så kan du kigge på hans bogreol for at finde ud af, hvilken type bøger han godt kan lide. Vælg et par gode bøger i hans yndlings genrer, som han ikke har fået læst endnu.

6. Ballonflyvning

Priser fra: 2395 kr.
Til den eventyrlystne bedstefar, kan du give ham en tur i ballonflyvning i gave. Det er en magisk oplevelse at flyve i en rigtig luftballon og se den indefra. Han vil samtidigt kunne nyde den smukke udsigt over byen fra kanten af ballonen. Han kan endda invitere bedstemor med op.

7. Madkursus

Priser fra: 945 kr.
Er din bedstefar typen som er rigtig god til at lave 2-3 forskellige retter? Så vil han elske at lade sig blive inspireret til et madkursus. Her kan han lære meget mere om forskellige lækre råvarer og retter. Det vil give ham viden og inspiration til at prøve nye måltider.

8. Hjemmesko

Priser fra: 300 kr.
Der er intet som et godt sæt hjemmesko, når det begynder at blive koldt udenfor. Giv din bedstefar et par hjemmesko i høj kvalitet, for at holde hans fødder varme og bløde. De er perfekte til at gå rundt med derhjemme og skabe lidt ekstra hygge i de kolde vintermåneder.

9. Ginsmagning

Priser fra: 199 kr.
Hvis din bedstefar er glad for god gin eller lækre drinks, vil han elske at få en ginsmagning i gave. Han vil smage typer af gin, som han aldrig har prøvet før og finde inspiration til drinks med gin. Det er også en god aktivitet at lave med hans venner.

10. Ølsmagning

Priser fra: 129 kr.
Der er mange som nyder en god øl og der findes så mange forskellige typer. Lad din bedstefar prøve et stort udvalg, ved at give ham en ølsmagning i gave. Han vil kunne prøve alt fra lys IPA til mørk stout og alt der imellem, for at finde hans favoritter.

11. Klassisk Uldplaid

Priser fra: 400 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte gave til sin bedstefar. Men der er nogle gaver, man altid kan give. En klassisk uldplaid er en god gave til din bedstefar, som både er praktisk og hyggelig. Den er af høj kvalitet og giver dejlig varme til sofaen eller sengen.

12. Dinner In The Dark

Priser fra: 1195 kr.
Giv din bedstefar en tur til Dinner In The Dark, hvis han ikke er bange for at udfordre sig selv. Det er en helt ny måde at opleve mad og restauranter på, hvor alt er i mørke. Han vil prøve at snakke med andre, uden at kunne se dem.

13. Lammeskind

Priser fra: 400 kr.
Med et dejligt blødt lammeskind, kan du give din bedstefar lidt ekstra hygge til hjemmet. Hvis han har nogle hårde stole, kan de skabe problemer med ryggen. Et lammeskind er perfekt til at lægge over stole, for at gøre dem blødere og rarere for ham at sidde i.

14. Citatplakater

Priser fra: 149 kr.
Du kan vælge at give din bedstefar nogle fine citatplakater, med citater fra hans yndlings film og serier. Vælg selv om det skal være fjollede, fine eller rørende citater på hans plakater. De vil være god pynt til hans soveværelse eller stue og helt sikkert få ham til at smile.

15. 3 Dages Miniferie På Comwell Hotels

Priser fra: 1999 kr.
Vil du gerne give din bedstefar en god gave, som han aldrig vil glemme? Så kan du give ham ren afslapning på en 3 dages miniferie på Comwell Hotels. Nogle gange fortjener man lidt ekstra luksus og et hotelophold er det perfekte afbræk for ham fra en travl hverdag.

16. Museums Plakater

Priser fra: 129 kr.
Er din bedstefar glad for kunst og museer? Så kan du give ham nogle fine museums plakater, som kan pynte hans hjem op. Det er nemt at finde smuk kunst, som kan hænge på væggene. Find billeder fra hans yndlingskunstnere, eller vælg noget som passer godt i hans hjem.

17. Højtbelagt Hygge For 2

Priser fra: 399 kr.
En eftermiddag fyldt med ren hygge og smørrebrød, er en gave din bedstefar vil elske. Til højtbelagt hygge for 2 kan han få så meget klassisk dansk smørrebrød, han overhovedet kan spise. Samtidigt kan han nyde selskabet af bedstemor eller en god ven hen over det lækre måltid.

18. Eksklusivt bakkebord

Priser fra: 2.499 kr.
Vil du gerne give din bedstefar en gave, som han bliver glad for i årevis? SACKit Serving Table med Serving Tray bakke passer perfekt sammen og giver mange anvendelsesmuligheder. Serving Table er et eksklusivt bakkebord i smukt dansk design der fungerer perfekt som barbord eller som et smukt hjørne- eller sofabord.

19. Renfi håndstøvsuger

Priser fra: 579 kr.
Hvad giver man til manden der har alt? En håndstøvsuger, så han altid kan holde bilen ren. Håndstøvsugeren er trådløs, og der medfølger flere mundstykker, så man kan bruge den overalt, uden at få ridser.

Gaveideer Til Bedstefar

Hvor er det dog dejligt at have en bedstefar, som man kan købe gaver til. For hvor mange dejlige gaver er han ikke kommet med da vi var børn? Men nu hvor man er voksen er det naturligvis ikke helt nok at komme med børnetegninger eller andre små hjemmelavede gaver. Det er desværre noget, der kræver lidt mere omtanke nu hvor man er blevet voksen. Men det betyder ikke, at der skal være forfærdeligt svært at finde gaven til bedstefar. 

Det kan være udfordrende, da ens bedstefar har levet et langt og indholdsrigt liv. Det betyder dog også, at han nok efterhånden har købt og fået ale hvad han behøver i sit liv. Så når du spørger din bedstefar hvad han ønsker sig, så bliver svaret ofte bare sokker eller undertøj. Måske en god flaske et eller andet. Det er naturligvis nemt nok, men det er bare heller ikke ret festligt. Men hjælpen er nær, for vi har en masse gode forslag. Hvad med en fin familie collage eller måske tapas for to? Det er begge gaver, der er anderledes, men som i høj grad vil gøre ens bedstefar glad.

Læs ligeledes om: Gave til pensionist.

gave til bedstefar

Den Perfekte Gave Til Bedstefar

Bortset fra ens far er bedstefar oftest den første mand vi stifter bekendtskab med i vores liv og hvilket bekendtskab. Bedstefar er som ordet antyder den bedste og det er noget, som man virkelig skal forstå at sætte pris på. Ens bedstefar kan man altid regne med og derfor er det også meget vigtigt, at han aldrig tvivler på, hvor meget man elsker ham. Sørg for at sige det ofte, men giv ham også dejlige gaver, som minder ham om sine vidunderlige børnebørn. Da man var barn, har man sikkert lavet uendeligt mange tegninger og andre hjemmelavede gaver til sin bedstefar, men nu hvor man er voksen vil man også gerne kunne købe ham en dejlig gave. Men hvad skal man finde på, hvis man gerne vil købe den perfekte gave til bedstefar? Det kan vi måske hjælpe dig med at finde svaret på herunder, så lad os da tage et kig på sagerne.

Bedstefar er ofte en mand, der ikke ønsker sig en hel masse, for han har oftest alt hvad han behøver. Man kan naturligvis altid komme med de gamle klassikere som sokker eller en flaske whisky, men hvis man gerne vil gøre lidt mere ud af det, så bør man tænke lidt ud af boksen. Den perfekte gave til bedstefar kunne nemlig meget vel være en oplevelsesgave fra Gaveavisen. Vi har naturligvis et stort udvalg af lækre oplevelsesgaver til bedstefar, som f.eks. en whiskysmagning eller en spændende byvandring. Han vil nyde at dele denne oplevelse med dig og på den måde kan i få flere minder, hvilket jo er den bedste gave i hele verden.

Den Perfekte Gave Til Bedstefar

Personlig Gave Til Bedstefar

At finde på en god gave til sin bedstefar kan ved første øjekast virke som en ganske taknemmelig opgave, for bedstefædre bliver jo lykkelige uanset hvad man giver dem. Men det kan jo nemt få en til at springe over hvor gærdet er lavest og det er trods alt begrænset hvor ofte man kan komme med en flaske vin eller billeder af børnebørnene. En god personlig gave skal være kreativ og gerne noget, som han ikke får hele tiden. De fleste bedsteforældre er jo ved at drukne i billeder af familien og hvor dejlige de end er, så må der være en grænse. Heldigvis er der masser af andre dejlige gaver, man kan give sin vidunderlige bedstefar. Så find en personlige gave til bedstefar her hos Gaveavisen og se hvor glad han bliver.

Ens bedstefar er måske ikke den yngste mand længere, men det betyder ikke, at han ikke kan sætte pris på en spændende oplevelsesgave. En gave, hvor han får lov at komme ud og prøve noget nyt, gerne sammen med sine børnebørn. Gaveavisen har et væld af gavekort til oplevelser, som man med fordel kan forære sin elskede bedstefar. Det er gaven som enhver vil sætte pris på, for ikke alene får han den spændende oplevelse, men han får også de herlige minder, der er mere værd end guld. Så en god oplevelsesgave kan altså være den bedste personlige gave til bedstefar.

Vi har et kæmpe udvalg og uanset om det skal være en vinsmagning, et weekendophold eller noget helt tredje, så kan du finde en skøn personlig gave til bedstefar her på siden.

Personlig Gave Til Bedstefar

God Gave Til Bedstefar

Man kunne godt frygte at en virkelig god gave til bedstefar kunne blive en meget dyr fornøjelse, men det behøver det faktisk ikke være. Mange måler kvaliteten på en gave i kroner og ører, men hvis man virkelig kender sin bedstefar, så ved man også at det han virkelig sætter pris på, er sine børnebørn. Han er da ligeglad med hvad det har kostet, hvis bare gaven er givet med hjertet og det kan de fleste vel klare. Det betyder dog ikke at man skal blive nærig og finde det billigste. Find en god gave til bedstefar, som han har ønsket sig og som han vil kunne få glæde af i lang til. Det er slet ikke så svært og det er noget, der vil få ham til at lyse op i et lykkeligt smil. Kan man forestille sig noget bedre?

Gaveavisen er din nye bedste ven når det kommer til at finde en god gave til bedstefar, for vi har altid hundreder af lækre gaver i vores udvalg og der er stensikkert også en, der vil falde i din bedstefars smag. Tænk på din bedstefar og se om ikke du kan finde på noget, der virkelig er essensen af ham. Det kan være alt muligt. Noget specielt tøj. Noget han holder af at drikke. Eller måske et specielt ur. Alle har deres særlige kendetegn og det er noget, der kan hjælpe dig med at finde en god gave. Din bedstefar er et individ og derfor fortjener han også det bedste man kan give ham. Find inspiration her hos Gaveavisen og forkæl din bedstefar.

God Gave Til Bedstefar

Sjove Aktive Gaver Til Bedstefar

Hvis der er én ting som man kan være helt sikker på, så er det at ens bedstefar bliver glad uanset hvad man kommer med til ham. Det gør naturligvis at man kan slippe afsted med meget, men man vil jo gerne give en god gave til bedstefar og det kræver altså lidt omtanke. Man kan jo ikke blive ved med at komme med billeder af hans børnebørn, for han har sikkert tusind af dem i forvejen. 

Så hvorfor ikke forkæle ham med en sjov oplevelsesgave? Hvis din bedstefar sætter pris på en god whisky, så er et gavekort til en whiskysmagning jo helt oplagt. Eller også kan du tage ham med ud og opleve Sort Sol safari, der er en af de smukkeste naturfænomener i Danmark. Der er masser af muligheder for at finde en personlig gave til bedstefar, så du behøver blot at vælge den bedste.

Læs ligeledes om: Gaven til farfar & Gaver til oldeforældre.

gaven til bedstefar

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: