Hyggelige & Utrolig Sjove Gaver Til 8 Årige Drenge & Piger

Gave til 8 årig er en af de gaver som man skal bruge lidt ekstra tid på at finde. For hvis man spørger børn på 8 år, så vil de ofte sige at de er for gamle til at lege, for i den alder vil man så hjertens gerne være stor og sej. Men sandheden er også, at der findes utroligt meget dårligt legetøj, som på ingen måde er inspirerende for barnet. I stedet bliver tid spildt foran skærme, hvor de spiller computer og ser tv. Det er noget, der går ud over deres motorik og ikke mindst deres kreativitet. Så sørg for at finde noget godt lege til 8 årige, der er både sjovt og stimulerende.

Legetøj til 8 år skal altså have et element af udfordring og må bestemt gerne være lærerigt. Det skal give barnet noget at foretage sig, så de ikke bare kommer sovende til tingene. Det kan være legetøj, der kan skabe gode sociale oplevelser med kammeraterne eller måske noget, der er med til at forbedre barnets logiske tankegang. Der findes heldigvis masser af gaveideer til 8 årig, så vær ikke bekymret for om det kan lade sig gøre. Man skal blot lede ordentligt, så kan man nemt finde gode gaver til 8 års fødselsdag. 

Hold godt øje med barnet og find ud af, hvad det er interesseret i. Alle børn har interesser og hvis man kan finde en gave, der stimulerer denne interesse, så har man en god kandidat til den bedste gave overhovedet.

Sjove & Hyggelige Gaver Til 8 Årige
Gaver Til 8 Årig Dreng
Gaver Til 8 Årig Dreng
Gaver Til 8 Årig Pige
Gaver Til 8 Årig Pige

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Dette fodboldmål er en skøn gave til 8 årig, der elsker at spille bold. Målet kan bruges som fodboldmål, men det er også helt ideelt at bruge som hockeymål. Så kan man invitere vennerne på besøg til en god omgang bold. Det kan den 8 årige kun blive glad for at få.

2. Stylter

Priser fra: 349 kr.
Stylter er et helt klassisk legetøj, som stadig holder den dag i dag. Det er nemlig enormt sjovt at prøve at holde balancen, mens man skal prøve at bevæge sig rundt på de høje stylter. Så hvis du leder efter en sjov gave til 8 årig, er et par stylter en herlig gaveidé.

3. Snittekniv

Priser fra: 189 kr.
Den 8 årige spejder vil med garanti elske at få sin helt egen snittekniv i 8 års fødselsdagsgave. Så kan man hurtigt lære at snitte små træfigurer som Emil fra Lønneberg. Den 8 årige skal dog være i selskab med en voksen, når den bruges, da den er meget skarp.

4. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.
Med dette fede streetsurfing løbehjul bliver man hurtigt den sejeste på skaterrampen. Løbehjulet kan også bruges til at køre i skole og til fritidsaktiviteter på en ny og sjov måde. Det er en skøn gave til den aktive 8 årige pige eller dreng, der fortjener at få en helt særlig 8 års gave.

5. Bat Spil

Priser fra: 179 kr.
Det kan være en jungle at finde en sjov gave til 8 årig, der ikke ønsker sig noget i fødselsdagsgave. Men dette bat spil er en sikker vinder. Det er et super sjovt spil, som kan bruges både i haven og på stranden, og hele familien kan være med.

6. Kongespil

Priser fra: 229 kr.
Dette fede kongespil vil med garanti skabe mange sjove stunder sammen med hele familien. Spillet handler om at vælte modstanderens knægte, før de vælter ens egne. Men pas på ikke at vælte kongen før til sidst! Det er en sjov og anderledes gaveidé til 8 årig dreng eller pige.

7. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.
Leder du efter en fed gave til 8 årig pige? Så er dette fine par rulleskøjter en skøn gaveidé til hende. Rulleskøjterne kan bruges som et sjovt transportmiddel, og så kan man også tage ud i parken og lære seje tricks med vennerne. Dem kan hun kun blive glad for.

8. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.
Stangtennis er et sjovt havespil, hvor hele familien kan være med. Spillet kan også indstilles på en måde, så man kan øve sine slag helt alene, da snoren bliver ved med at dreje rundt. Det er en fed gaveidé til 8 årig dreng eller pige, der elsker at være aktiv.

9. Tryllehat Med Kanin

Priser fra: 299 kr.
Er du på udkig efter en sjov 8 års fødselsdagsgave til den lille tryllekunstner? Så bør du glæde ham eller hende med denne seje tryllehat med kanin. Tryllesættet indeholder alle de trylleting, som den unge magiker skal bruge til at skabe den helt perfekte illusion.

10. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
En bold er en helt simpel ting, som kan bruges til et hav af forskellige lege og spil. Denne neopren soccer fodbold er lavet i et blødt materiale, så den 8 årige ikke skal være bange for at få den i hovedet. Bolden er lavet i et vandtæt materiale, så den er oplagt at have med på stranden.

11. Kroket

Priser fra: 229 kr.
Kroket er et fedt familiespil, som er skønt at spille på en varm sommerdag. Det handler om at slå bolden mellem alle buerne og tilbage igen med så få slag som muligt. Det er en herlig gaveidé til 8 årig, der elsker at være aktivt og have det sjovt med sin familie.

12. Trick Løbehjul

Priser fra: 599 kr.
Der er intet federe end at tage på skaterrampen efter skolen og lave seje tricks på sit løbehjul. Glæd den aktive 8 årige med dette fede trick løbehjul i 8 års fødselsdagsgave. Det vil med garanti falde i god jord, og den 8 årige vil hurtigt blive god til de forskellige tricks.

13. Bat Sæt

Priser fra: 89 kr.
Når der skal spilles rundbold, langbold eller baseball, så er det skønt at have et bat sæt ved hånden. Det er en herlig gaveidé til 8 årig, der holder af at være aktiv og lege sjove lege udenfor. Der er garanti for mange sjove timer og masser af bevægelse.

14. Snorkelsæt

Priser fra: 289 kr.
Bliv en haj til at dykke med dette fede snorkelsæt. Det er skønt at tage i svømmehallen og kunne øve sig i at dykke rundt. Snorkelsættet er også ideelt at have med på badeferie, så man kan udforske den spændende verden under havoverfladen, mens man trækker vejret gennem snorklen.

15. Vandbombe Bold

Priser fra: 49 kr.
En anden herlig gave til vandhunden er denne sjove vandbombe bold. Det er en skøn gave til 8 årig, der skal kunne spille sjove boldspil i vandet. Bolden kan nemlig hoppe på vandet, så man kan spille de sjoveste boldspil, uden at bolden forsvinder ned i dybet.

16. Nummer Kubb Spil

Priser fra: 229 kr.
Nummer Kubb er et sjovt spil for hele familien. Det er ideelt at spille i haven på en varm sommerdag, og det kan også med fordel tages med på campingferie eller på stranden. Nummer Kubb er en herlig gaveidé til 8 årig, der fortjener at få en sjov gave, der lægger op til mange timers socialt samvær og hygge.

17. Sænke Slagskibe

Priser fra: 69 kr.
Du kender garanteret sænke slagskibe fra din egen barndom, og det sjove spil holder stadig den dag i dag. Det handler om at gætte, hvor modstanderens skibe er, før ens egne bliver gættet. Det er en herlig gave til 8 årig, der ønsker sig sjove spil i 8 års fødselsdagsgave.

18. Drage

Priser fra: 89 kr.
En drage er også en helt traditionel gave, som har været populære i flere generationer. Det er en herlig gave til 8 årig, som ikke ønsker sig noget. Dragen er nemt at folde ud og sætte sammen, så man kan tage ud og have en herlig blæsevejrsdag sammen med hele familien.

19. Petanque

Priser fra: 299 kr.
Petanque er et skønt og enkelt spil for hele familien, som den 8 årige med garanti vil blive glad for at få i 8 års gave. Petanque kuglerne har fine motiver, som den 8 årige helt sikkert vil elske. Der er lagt op til mange sjove timer i haven, på stranden eller på familieferier.

20. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
Med denne fede boldtræner i haven vil den 8 årige aldrig kede sig. Det er en herlig gave til den fremtidige Ronaldo eller Pernille Harder, da man nemt kan øve boldtricks og sparketeknik helt alene. Det elastiske net sender nemlig bolden lige tilbage igen, så man ikke hele tiden skal hente den.

21. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Bex Stigegolf er en skøn gaveidé til 8 årig. Spillet kan sættes op i haven, og det kan tages med på stranden og familieferier. Stigegolf handler om at kaste boldene, så de rammer stigerne og hænger fast i dem. Det er et sjovt spil, hvor hele familien kan være med.

22. Moonhopper

Priser fra: 179 kr.
Er du på udkig efter en sjov og anderledes gave til 8 årig, der ikke ønsker sig noget? Så er denne sjove Moonhopper måske lige det, som du går og leder efter. Man skal placere fødderne på boldene med pladen i midten, og så handler det ellers om at prøve at hoppe afsted uden at miste balancen.

gave til 8 årig

Gave Til 8 Årig Pige

Når piger begynder at nå 8 års alderen, så er der meget af de gamle legetøj, der for lov at blive i skabet eller som måske endda bliver smidt ud. Det er nemlig blevet alt for gammelt eller barnligt. Nu skal der nye udfordringer til og det skal gerne være noget, der stimulerer både pigens motorik og hendes kreative sanser. Piger på 8 elsker stadig at sidde i timevis og nusse med tingene, så hvis man kan finde noget, der er stimulerende og sjovt, så er man godt på vej. Det kan være alt fra smart brevpapir, dagbøger eller måske perleplader. Led selv og find en god gave pige 8 år.

Gave Til 8 Årig Pige

Gave Til 8 Årig Dreng

De samme principper man ser hos piger gælder oftest også hos drenge. Legetøj til 8 årige skal altså være stimulerende, såvel som sjovt. Det stiller større krav til barnet og det er noget de elsker. Drenge elsker især at konkurrere med hinanden og det må gerne gå lidt vildt for sig. Så find legetøj, der giver masser af fysisk aktivitet og som gerne indeholder et konkurrenceelement. Så kan du være ret sikker på, at du har fundet den unikke gave til en knægt på 8 år. 

På den anden side kan det også være, at det er socialt legetøj, såsom sjove brætspil eller måske nogle udendørs spil. Mulighederne er mange uanset om man skal finde gaver til pigen på 8 år eller om det er til en dreng. Det handler blot om at være opfindsom og kreativ.

Gave Til 8 Årig Dreng

Fødselsdagsgaver Til 8 Årig

Hvad bedre i denne verden findes der end at glæde børn? Intet giver meget større glæde end at se glade børn og at glæde med fødselsdagsgaver til 8 årig den eller pige. For er der en ting vi alle ved så er det at fødselsdage da man var barn var en af de absolut bedste dag i løbet af et helt år. Men hvordan er det så lige at man finder fødselsdagsgaver til 8 årige piger og drenge? 

Det kan vi heldigvis hjælpe dig med, for vi er ganske enkelt eksperter i at udvælge gode fødselsdagsgaver til 8 årig dreng eller pige. Se blot vores gaveinspirationsliste ovenover som er fyldt med aldeles glimrende fødselsdagsgaveideer til 8 årige. Så hvis du er så heldig at have et 8 årigt barn som snart har fødselsdag eller du måske er blevet inviteret til fødselsdagsfest, så tjek gerne denne liste ud. Her finder du en masse udendørslegetøj til haven og villavejen plus meget meget mere.

Fødselsdagsgaver Til 8 Årig

Julegaver Til 8 Årig

Som du formentlig kan huske fra din egen barndom var juleaften en af de absolut bedste aftener på et helt år, ikke så meget på grund af den gode mad, nej mest af alt fordi man vidste at der skulle pakkes pakker op senere på aftenen. Så hvis du har et 8 årigt barn i familien eller skal fejre jul med et, så skal du naturligvis ud at have fundet dig nogle julegaver til 8 årig dreng eller pige. Heldigvis er det at finde en julegave til 8 årig ikke det sværeste i hele verden da det stadig er legetøj der er det helt store hit og formentlig er det et par år endnu.

Men skulle du være så uheldig at have svært ved at finde julegaver til 8 årige, så er der heldigvis hjælp at hente da vi her på siden har lavet en grundigt udarbejdet gaveinspirationsliste som er fyldt med aldeles fremragende julegaver til 8 årig pige eller den. Du kan se listen i dens fulde længde ved at spole op i toppen af siden.

Julegaver Til 8 Årig

Legetøjs Gaver Til 8 Årig

Hvis der er en god anledning til at give en gave til 8 årig, og du derfor skal have fundet dig en gave, vil vi anbefale dig at give legetøjs gaver til 8 årig. Udelukkende fordi at man som 8 årig stadig er et meget ungt barn og legetøj derfor er et kæmpe hit. faktisk er der ikke sket så meget på legetøjs fronten siden vi selv var børn, de gode gamle klassikere holder stadig og vil helt sikkert skabe stor glæde hos en 8 årig den dag i dag. 

Men hvis det er så lang tid siden at du selv var barn at du slet ikke kan huske hvad det var man fik i gave som 8 årig, så står vi klar til at hjælpe dig. Blandt andet ved at lave denne side samt ovenstående liste som er fyldt med legetøjs gaver til 8 årig. Mange af legetøjs gaverne kan både bruges udendørs om sommeren samt indendørs om vinteren. Så uanset hvilken tid på året du overvejer at give legetøjs gaver bør du ikke tænke så meget på hvilken gave du køber.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: