Hyggelige & Yderst Sjove Gaver Til 6 Årig Dreng Eller Pige

Gave til 6 årig er der masser af, hvis man da bare ved hvor man skal lede. Her på siden kan du finde en masse gode gaver til både piger og drenge i den skoleklare alder. Det er en tid, hvor barnet oplever flere og flere udfordringer og omvæltninger, så derfor er legen vigtigt for at stresse af og finde tryghed. Man oplever især, at de 6 årige sætter stor pris på visuel stimulans i forbindelse med legen, så en oplagt gave vil være en kreativ en af slagsen. En gave, hvor barnet skal bruge både hjernen og hænderne. 

Det kan naturligvis være svært at skulle overskue det enorme marked, der findes når det kommer til børnelegetøj. Der findes simpelthen så vanvittigt meget, at man nærmest kan miste pusten, og før man får set sig om, så er barnets fødselsdag eller måske endda juleaften kommet. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at finde gode gaver til 6 årig. Der er nemlig masser af gode gaveideer til 6 årig og hvis man tænker sig bare en smule om, så kan man nemt finde det helt rigtige. 

Der er naturligvis stor forskel på børn og derfor er der også stor forskel på, hvilket legetøj, der fungerer bedst som gaver til dem. Men uanset om du leder efter noget til en pige eller en dreng, så har vi masser af gode ideer, som helt sikkert vil blive taget vel imod. Så find den bedste gave til 6 årig her på siden og slip for en masse besvær nede i den lokale legetøjsbutik. Herunder skal vi se lidt nærmere på det bedste legetøj til 6 årig drenge og piger, så læs endelig med.

Sjove & Hyggelige Gaver Til 6 Årig
Gaver Til 6 Årig Dreng
Gaver Til 6 Årig Dreng
Gaver Til 6 Årig Pige
Gaver Til 6 Årig Pige

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Med dette seje fodboldmål i haven vil vennerne med garanti elske at komme på besøg. Der er lagt op til mange timers sjov med fodbold, men målet kan også bruges til at spille hockey. Det er en herlig gaveidé til 6 årig, der elsker at være aktiv og spille boldspil.

2. Stylter

Priser fra: 349 kr.
Stylter er et ældgammelt legetøj, som stadig holder den dag i dag. Det er sjovt at øve sig i at holde balancen, mens man er hævet over jorden på et par fede stylter. Det er en skøn 6 års gave, som både kan bruges alene og til sjove lege sammen med vennerne.

3. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.
Turen til skolen bliver lidt sjovere på dette seje løbehjul. Det er en fed gave til 6 årig dreng eller pige, som fortjener at få en helt særlig gave. Løbehjulet kan indstilles, så barnet kan få glæde af det i mange år. Det vil den 6 årige med garanti elske at få.

4. Pinocchio

Priser fra: 149 kr.
Denne bog fortæller den klassiske historie om trædukken Pinocchio, der bliver levende. Det er en skøn fortælling, som den 6 årige med garanti vil elske. Bogen har fine papirsilhuetter, der gør historien endnu mere spændende for barnet. Det er en skøn 5 års gave, som barnet kan have med sig hele livet.

5. River Stones

Priser fra: 399 kr.
Vil du gerne give en 6 års gave, der lægger op til sjov leg og bevægelse? Så er disse farverige River Stones en genial gaveidé til 6 årig dreng eller pige. River Stones kan bruges til sjove lege, hvor man kan hoppe rundt mellem de sjove sten eller bygge en hel forhindringsbane sammen med andre redskaber.

6. Bat Spil

Priser fra: 179 kr.
Dette sjove bat spil er fedt at have med på ferier, men det er også oplagt at spille derhjemme i haven. Battene er vandtætte, så man kan få en sjov dag på stranden med bat spillet. Det er en herlig gaveidé til 6 årig dreng eller pige, der elsker at være aktiv og spille boldspil.

7. Rygsæk

Priser fra: 349 kr.
Glæd den 6 årige pige eller dreng med denne fine panda rygsæk. Pandaens arme kan bevæges, så de holder pandaen for øjnene, ørerne eller næsen. Det er altså en sjov rygsæk, som barnet med garanti vil elske. Og så er der masser af plads til idrætstøj, vanddunk og madkasse.

8. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.
Det er enormt populært at stå på rulleskøjter, og med dette fede par kan den 6 årige være med på moden. De fine rulleskøjter har fine sommerfugle på, så de passer perfekt til den 6 årige pige. Dem vil hun med garanti elske at få i 6 års gave, så hun kan rulle ud i det blå med vennerne.

9. Min Store Bog Om Følelser

Priser fra: 179 kr.
Der findes så mange forskellige følelser, som kan være svære at forstå og holde styr på. Med denne skønne bog lærer barnet om alt fra vrede til jalousi gennem en spændende historie. Det er en sød gaveidé til 6 årig, der elsker at få læst bøger højt.

10. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.
Den aktive 6 årige med krudt i rumpetten vil med garanti elske at få et spil stangtennis i 6 års gave. Spillet kan spilles alene eller sammen med vennerne, så man både kan øve sine slag og have det sjovt på samme tid. Den vil helt sikkert få en fast plads i haven.

11. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
Den fremtidige Messi eller Pernille Harder vil elske at få denne fodbold neopren soccer i 6 års fødselsdagsgave. Så kan man øve sig på sine tacklinger, eller man kan blot kaste bolden frem og tilbage. Bolden er ideel at have med på ferier og strandture, da den er let og vandtæt.

12. Fang Bolden

Priser fra: 9 kr.
Det kan være svært at finde en sjov gaveidé til 6 årig, der ikke ønsker sig noget i fødselsdagsgave. Men med dette sjove Fang Bolden spil kan du være sikker på at give en gave, der vil falde i god jord. Spillet handler om at kaste en bold op i luften og gribe den igen med kræmmerhuset.

13. Snorkelsæt

Priser fra: 289 kr.
Er du på udkig efter en skøn 6 års gave til en, der elsker at bade? Så er dette snorkelsæt en herlig gaveidé til hende eller ham. Snorkelsættet kan bruges i svømmehallen eller strandturen, hvor man kan udforske den spændende verden under vandet, mens man kan trække vejret gennem snorklen.

14. Brandbil

Priser fra: 89 kr.
Den fremtidige brandmand vil med garanti blive glad for at få denne seje brandbil i gave til 6 års fødselsdag. Brandbilen er designet med sans for detaljerne, så man ikke kommer til at mangle noget, når man skal slukke ildebrande rundt omkring i byen. Den vil helt sikkert skabe mange timers sjov leg.

15. Vandbombe Bold

Priser fra: 49 kr.
Med denne vandbombe bold bliver det endnu sjovere at tage på stranden eller i svømmehallen. Bolden kan hoppe på vandoverfladen, så man kan spille de sjoveste boldspil uden at være bange for, at bolden forsvinder under vandet. Det er en sjov gave til 6 årig dreng eller pige.

16. Drage

Priser fra: 89 kr.
En drage er en klassisk gaveidé, som den 6 årige med garanti vil elske at få i 6 års gave. Dragen er en pop op drage, så den er nem at gøre klar til brug. Så er det bare at tage dragen under armen på en blæsevejrsdag og nyde synet af den farverige drage.

17. Værktøjsbænk

Priser fra: 999 kr.
Denne fede værktøjsbænk indeholder alt, som den lille håndværker skal bruge for at få arbejdet udført. Der medfølger både skruenøgle, sav og vaterpas, og så er der opbevaringskasser til skruer og andre små dele. Så er der lagt op til mange sjove rollelege alene eller sammen med vennerne.

18. Mini Micro Deluxe Løbehjul

Priser fra: 699 kr.
Leder du efter den perfekte 6 års gave til barnet, der har krudt i rumpetten. Det fede Mini Micro Deluxe løbehjul er lavet i lette materialer, og så har det tre hjul, der gør det nemt for barnet at holde balancen. Så er det bare at tage ud i det blå.

19. Petanque

Priser fra: 299 kr.
Petanque er et skønt spil, hvor hele familien kan være med. Dette petanque spil er lavet med et sejt design, som den 6 årige med garanti vil elske. Spillet er vandtæt, så det kan både spilles på stranden, i haven og på ferier. Det er en sjov og anderledes 6 års gave, som med garanti vil falde i god jord.

20. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
Hvis den 6 årige går til fodbold, tennis eller lignende, så er denne boldtræner en herlig gaveidé til ham eller hende. Det elastiske net sender nemlig bolden tilbage, så man nemt kan træne sine boldtricks og sparketeknik. Det er en fed 6 års gave, som kan bruges alene eller sammen med andre.

21. Star Legetelt

Priser fra: 279 kr.
Dette fine star legetelt er en skøn gave til 6 årig, da det kan bruges både inde og ude. Teltet kan være fast inventar på børneværelset, men det kan også tages med på stranden eller campingture. Så kan barnet få læ for sol og vind eller blot ro til at lege alene.

22. Stigegolf

Priser fra: 359 kr.
Vil du gerne give en sjov gave til 6 årig, der ikke ønsker sig noget i fødselsdagsgave? Så er stigegolf en herlig gaveidé til hende eller ham. Spillet er let at sætte op i haven, og så handler det ellers om at kaste boldene, så de hænger fast i stigerne. Her kan hele familien være med.

23. Dinosaur

Priser fra: 159 kr.
Mange børn elsker dinosaurer og andre seje forhistoriske dyr. Hvis du leder efter den helt perfekte gave til den kommende palæontolog, så er denne Parasaurolophis dinosaur en skøn gaveidé til 6 års fødselsdag. Den er håndlavet med blik for de mindste detaljer, så dinosauren ser meget virkelighedstro ud.

24. Målebånd

Priser fra: 69 kr.
Dette fine målebånd er en del af serien med værktøj fra MaMaMeMo. Målebåndet kan bruges i kombination med det andet legeværktøj, men det er også skønt at lege med alene. Man kan måle hvad som helst, da båndet kan måle op til en hel meter. En herlig 6 års gave.

25. Moonhopper

Priser fra: 179 kr.
Denne sjove Moonhopper er en fed og anderledes gaveidé til 6 årig dreng eller pige. Moonhopperen klemmes fast mellem fødderne, og så handler det ellers bare om at hoppe fremad uden at miste balancen. Det er enormt sjovt, og så træner den barnets motorik og balance.

26. Side By Side Rulleskøjter

Priser fra: 469 kr.
Rulleskøjter er oppe i tiden, og den 6 årige dreng eller pige vil med garanti elske at få et par fede rulleskøjter i 6 års gave. Disse rulleskøjter har et fedt design, som man stolt kan vise frem. Så er det bare at tage cykelhjelmen på og rulle ud på eventyr.

Gave til 6 årig

Gaver Til 6 Årig Dreng

Når man skal vælge legetøj til en dreng på 6 år, så er det vigtigt, at man overvejer hvad knægte på den alder normalt kan lide. Det er som regel sjove gaver, som passer til en aktiv dreng. Gaver, der giver ham udfordringer på både det fysiske plan, men bestemt også på det mentale plan. Heldigvis er der masser af lækre ting at vælge imellem, uanset om det skal være fodbolde og skateboards eller måske brætspil og bøger. 

Eftersom det er den alder hvor børn begynder i skolen, så kan det også meget nemt være, at gaven kan supplere det som børnene lærer derhenne. På en sjov og lærerig måde. Så find det rette CE-mærket legetøj drenge 6 år her på siden.

Gaver Til 6 Årig Dreng

Gaver Til 6 Årig Pige

Piger i 6-års alderen er især glade for at lege rollelege og disse lege skal gerne afspejle virkeligheden. Det er en alder, hvor man gerne efterligner de voksne og deres måde at leve på, så hvis man kan finde en gave, der kan styrke dette rollespil, så er det bare perfekt. Derudover kan legetøj 6 årig sagtens være bøger, malebøger eller noget helt andet. Legetøj, der lægger op til fordybelse og koncentration.

Den bedste gave til 6 åring er, som du nok kan se, et vidt begreb og derfor skal du kender barnet godt. Hvis du ikke har så indgående et kendskab til barnets interesser eller hobbyer, kan du altid spørge forældrene til råds. På den måde kan du nemt finde frem til den bedste gave til en pige 6 år.

Gaver Til 6 Årig Pige

Fødselsdagsgaver Til 6 Årig

Er du i familie med et barn som snart kan fejre dets 6 års fødselsdag? Så er det ligeledes helt obligatorisk at du skal ud at have fundet fødselsdagsgaver til 6 årig dreng eller pige. Det er heldigvis ikke den sværeste alder at finde gaver til, men står man helt på bar bund er alt jo relativt. Du har måske aldrig prøvet at finde fødselsdagsgaver til 6 årige, men frygt ej vi har her på siden en lang række gode tips og tricks til hvordan du finder din fødselsdagsgave til 6 årig pige eller dreng.

Hvis du ikke allerede har spurgt den kommende fødselar om en ønskeliste, kunne du fint begynde der. For børn i den alder, har helt sikkert en ønskeliste i baglommen, og er det ikke tilfældet vil de hurtigt vende retur med en lang ønskeliste. Ønsker du der i mod ikke at benytte dig af denne teknik og blot købe en gave fra ønskelisten, kan du gå den kreative vej og selv komme på en god fødselsdagsgaveide til 6 årige. Men forglem ej at tage et kig på vores liste ovenover den er nemlig fyldt med gode gaveideer til 6 årige.

Julegaver Til 6 Årig

Juleaften hjerternes fest og for 6 årige gavernes fest, for er der en ting som virkelig tæller for børn denne specielle aften så er det julegaverne. Dermed ikke sagt at hyggen, den samlet familie og den dejlig mad ikke betyder noget for naturligvis gør den det og det er jo det absolut vigtigste. Men det er nu du skal ud at finde julegaver til 6 årig, for det er en vigtig del af aftenen og noget barnet har glædet sig til gennem hele december.

Men hvordan er det nu lige at man finder disse julegaver til 6 årige drenge og piger tænker du sikkert stille for dig selv. Det er måske ikke lige lige hverdagskost for dig at finde julegaver til 6 årige, men heldigvis er der meget hjælp og inspiration at finde online. Der findes en lang række videoer og artikler online om netop julegaver til 6 årig, så det er bare at gå på opdagelse. Har du ikke allerede taget et kig på vores inspirationsliste ovenover, vil vi klart anbefale dig at gøre dette.

Julegaver Til 6 Årig

Legetøjs Gaver Til 6 Årig

Der er slet ingen tvivl om at legetøjs gaver til 6 årig er utrolig populære, og klart en gave som barnet vil blive utrolig glad for uanset om der er tale om en dreng eller pige. Vi vil også klart anbefale dig at gå efter legetøj når du skal finde en gave til 6 årig, det er nemlig med garanti en gave som falder i god jord. Der findes et væld af legetøj til 6 årige derude meget af det er af dårlig kvalitet så sikre dig at du ikke ender med at købe noget sjappet legetøj som kan være giftigt.

Vi vil klart anbefale dig at du køber legetøjs gaven til 6 årig, et ordenligt sted eksempelvis i en fornuftig legetøjsbutik eller en troværdig webshop. Men hvad er så en god legetøjs gave til 6 årig? Vi vil anbefale dig at du kigger på vores gaveinspirationsliste ovenover, den er nemlig fyldt med legetøj af høj kvalitet som du kan købe hos troværdige webshops. Vi er helt overbevidste om at du vil kunne finde din legetøjs gaver til 6 årig på netop denne liste.

Legetøjs Gaver Til 6 Årig

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: