Sjove & Utrolig Hyggelige Gaver Til 5 Årige Drenge & Piger

Gave til 5 årig burde på mange måder være lige ud af landevejen, for hvis der er nogen som sætter pris på gaver, så er det børn. Især børn i 5 års alderen er begyndt at sætte rigtigt pris på legetøj og andre gode sager. Det er nu de for alvor begynder at samle på specifikke ting, såsom Lego, barbie dukker eller noget tredje. Som giver gør det hele gavegivningen til en meget nemmer opgave, fordi der er så mange fantastiske gaver, som vil få den femårige til at juble af glæde. 

Når man fylder 5 år, så er der mange store forandringer i gang, for man er efterhånden blevet så gammel at skolen nærmer sig med hastige skridt. Man er ikke længere en af de helt små børn eller tumlinger. Så hvad giver man til en lille verdensmand eller til en sej pige, der er er klar til at møde verden og alle dens udfordringer? Der er som nævnt tidligere masser af gode forslag, men det kan også godt være udfordrende at finde det helt rette i det kæmpe udvalg. 

Her på siden kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte gave dreng 5 år eller gave pige 5 år. Der er noget for enhver smag og i enhver prisklasse. Så det burde faktisk ikke være så svært for dig at finde frem til det helt rette. I hvert fald ikke hvis du følger vores tips.

Hyggelige & Sjove Gaver Til 5 Årig
Gaver Til 5 Årig Dreng
Gaver Til 5 Årig Dreng
Gaver Til 5 Årig Pige
Gaver Til 5 Årig Pige

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.

2. Fun To Learn

Priser fra: 149 kr.

3. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.

4. Havfrue Sovepose

Priser fra: 225 kr.

5. Pinocchio

Priser fra: 149 kr.

6. River Stones

Priser fra: 399 kr.

7. Køleskab

Priser fra: 569 kr.

8. Rygsæk

Priser fra: 349 kr.

9. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.

10. Min Store Bog Om Følelser

Priser fra: 179 kr.

11. Konstruktionssæt

Priser fra: 299 kr.

12. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.

13. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.

14. Fang Bolden

Priser fra: 9 kr.

15. Snorkelsæt

Priser fra: 259 kr.

16. Brandbil

Priser fra: 89 kr.

17. Værktøjsbænk

Priser fra: 999 kr.

18. Mini Micro Deluxe Løbehjul

Priser fra: 699 kr.

19. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.

20. Star Legetelt

Priser fra: 279 kr.

21. Alt Godt Fra Havet

Priser fra: 229 kr.

22. Dinosaur

Priser fra: 159 kr.

23. Målebånd

Priser fra: 69 kr.

24. Side By Side Rulleskøjter

Priser fra: 469 kr.

25. Junior Sengetøj

Priser fra: 320 kr.

26. Legetelt

Priser fra: 399 kr.

Gode & Lærerige Gaver Til 5 Årig

Et af de kriterier som mange sætter op for sig selv, når de skal ud og købe en gave til 5 åring er at det ikke blot skal være sjovt, men også lærerigt. Det er sandt, at børn i den alder suger viden til sig og elsker at lære nyt. Men husk nu på at gaverne først og fremmest skal være sjove. Dernæst lærerige. Det betyder altså, at man ikke skal lægge fokus på det ”kedelige” og lærerige, men på at det er sjovt legetøj 5 år børn vil sætte pris på at lege med. Der skal nok komme rigeligt med læring i skolen, så husk at lade dem være børn så længe de kan.

Men der findes heldigvis masser af godt legetøj 5 år, der er både sjovt og lærerigt, så man skal ikke være bange for at skulle gå på kompromis. Her på siden kan du finde en række af den slags legetøj. Men ellers kan man jo overveje om en oplevelsesgave kunne være et godt valg.

gave til 5 årig

Oplevelser Som Gave Til 5 Årig

En oplevelsesgave behøver ikke nødvendigvis omfatte en tur i Ferrari eller faldskærmsudspring. Det kan lige så vel være en tur i Tivoli eller måske et flødebollekursus, der er perfekt for et barn på fem. Noget så simpelt som en biograf gavekort kan være en helt enestående spændende gave for en 5 årig så hav endelig det i baghovedet.  

Uanset hvad du overvejer, så husk at det er et barn og at gaven først og fremmest skal være sjov. Derudover har man ret frie hænder og 5 årige er meget taknemmelige at købe gaver til.

legetøj 5 år

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0