Sjove & Utrolig Hyggelige Gaver Til 5 Årige Drenge & Piger

Gave til 5 årig burde på mange måder være lige ud af landevejen, for hvis der er nogen som sætter pris på gaver, så er det børn. Især børn i 5 års alderen er begyndt at sætte rigtigt pris på legetøj og andre gode sager. Det er nu de for alvor begynder at samle på specifikke ting, såsom Lego, barbie dukker eller noget tredje. Som giver gør det hele gavegivningen til en meget nemmer opgave, fordi der er så mange fantastiske gaver, som vil få den femårige til at juble af glæde. 

Når man fylder 5 år, så er der mange store forandringer i gang, for man er efterhånden blevet så gammel at skolen nærmer sig med hastige skridt. Man er ikke længere en af de helt små børn eller tumlinger. Så hvad giver man til en lille verdensmand eller til en sej pige, der er er klar til at møde verden og alle dens udfordringer? Der er som nævnt tidligere masser af gode forslag, men det kan også godt være udfordrende at finde det helt rette i det kæmpe udvalg. 

Her på siden kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte gave dreng 5 år eller gave pige 5 år. Der er noget for enhver smag og i enhver prisklasse. Så det burde faktisk ikke være så svært for dig at finde frem til det helt rette. I hvert fald ikke hvis du følger vores tips.

Hyggelige & Sjove Gaver Til 5 Årig
Gaver Til 5 Årig Dreng
Gaver Til 5 Årig Dreng
Gaver Til 5 Årig Pige
Gaver Til 5 Årig Pige

1. Fodboldmål

Priser fra: 199 kr.
Er du på jagt efter den helt perfekte gave til 5 årig, der skal være den næste Messi eller Pernille Harder? Så er dette fodboldmål en genial gaveidé til ham eller hende. Målet kan både bruges inde og ude, og det har en størrelse, så de mindste også kan være med.

2. Fun To Learn

Priser fra: 149 kr.
Med disse sjove PlayMais er det sjovt at lære sin ABC. Det er nemt at forvandle de bløde PlayMais til bogstaver kun ved hjælp af vand. Her får den 5 årige mulighed for at udfolde sin kreativitet, mens han eller hun får trænet sin finmotorik og koncentration. En herlig gave til 5 årig.

3. Løbehjul Streetsurfing

Priser fra: 399 kr.
Enhver 5 årig vil elske at få vind i håret med dette seje løbehjul. Det er både sjovt at lege med, og så kan man køre i børnehave eller i skole med det. Så hvis du leder efter en sjov og praktisk gave til 5 årig, er dette løbehjul en fed gaveidé til hende eller ham.

4. Havfrue Sovepose

Priser fra: 225 kr.
Leder du efter en skøn gave til 5 årig pige, der har en havfrue gemt i maven? Så kan hun udleve sin drøm med denne fine havfrue sovepose. Havfruehalen kan både tages med på ferier og bruges som sovepose, men den er også enormt sjov at lege med.

5. Pinocchio

Priser fra: 149 kr.
Glæd den 5 årige med denne klassiske fortælling om Pinocchio. Det er en skøn fortælling, som både drenge og piger vil elske at få læst højt. Bogen har fine papirsilhuetter, der gør historien endnu mere spændende. Det er en skøn gave til 5 årig, som man kan få glæde af i mange år.

6. River Stones

Priser fra: 399 kr.
Vil du gerne give en sjov 5 års gave, som lægger op til sjov leg og aktivitet? Så er disse farverige River Stones en helt genial gaveidé. De kan bruges til balancetræning, men de kan også lægge op til sjove lege som jorden er giftig, forhindringsbane og stopleg.

7. Køleskab

Priser fra: 569 kr.
Er du på udkig efter en ekstra særlig gave til 5 årig, som elsker at lege rollelege? Så er dette legekøleskab en sød gaveidé til ham eller hende. Køleskabet kan holde legemaden frisk, så man kan invitere vennerne på besøg og lave en herlig legetøjs middag sammen. Det vil der med garanti komme mange sjove lege ud af.

8. Rygsæk

Priser fra: 349 kr.
Denne søde rygsæk er skøn at have med i børnehave, skole eller på ferier. Rygsækken forestiller en sød panda, som kan bevæge armene, så den holder sig for øjnene, ørerne eller næsen. Det er en skøn gave til 5 årig, og den har plads til både regntøj og madpakke.

9. Rulleskøjter

Priser fra: 549 kr.
Disse fine rulleskøjter lægger op til mange timers sjov aktivitet. Det fine design med sommerfugle passer perfekt til den 5 årige pige. Hun vil med garanti elske at få et par fede rulleskøjter i gave, så hun kan tage ud i det blå med sine venner eller komme i børnehave eller skole på en sjov måde.

10. Min Store Bog Om Følelser

Priser fra: 179 kr.
Når man er barn, kan det være svært at forstå de mange forskellige følelser, som man kan nå at opleve i løbet af en enkelt dag. Denne bog fortæller på fineste vis om alt fra vrede og tristhed til jalousi og stolthed. Det er en sød gaveidé til 5 årig, der skal lære lidt om følelser.

11. Konstruktionssæt

Priser fra: 299 kr.
Der er næsten intet skønnere end at skabe noget helt selv. Den 5 årige vil med garanti elske at få dette konstruktionssæt, hvor man kan skabe de sjoveste og underligste figurer helt fra bunden ved hjælp af forskellige træfigurer. Det er en herlig gave til 5 årig dreng eller pige.

12. Stangtennis

Priser fra: 199 kr.
Med dette herlige spil stangtennis i haven er der garanti for timevis af sjov. Spillet kan både spilles alene eller sammen med andre, så man altid kan tage et slag stangtennis. Det er en skøn 5 års gave, som træner koordinationen, styrken og motorikken, mens man har det sjovt.

13. Fodbold Neopren Soccer

Priser fra: 129 kr.
Denne bløde bold er en herlig gave til 5 årig, som har krudt i rumpetten. Bolden kan både bruges til at træne fodbold og lege høvdingebold, og så er den også oplagt at tage med på stranden, da den kan tåle vand. En herlig 5 års gave, som med garanti vil blive modtaget med glæde.

14. Fang Bolden

Priser fra: 9 kr.
Leder du efter en sjov gave til 5 årig? Så er dette Fang Bolden spil en herlig gaveidé til ham eller hende, der holder af sjove spil. Det smarte kræmmerhus kan bruges til at kaste og gribe den lille bold, og man kan spille alene eller sammen med sine venner.

15. Snorkelsæt

Priser fra: 259 kr.
Den 5 årige vandhund vil med garanti elske at få dette fede snorkelsæt i 5 års gave. Det er skønt at have med på strandture og ferier, hvor man kan dykke rundt i vandet og se sjove fisk og vandplanter. Snorkelsættet kan også tages med i svømmehallen, hvor man kan øve sig i at dykke.

16. Brandbil

Priser fra: 89 kr.
Glæd den 5 årige dreng eller pige med denne seje brandbil. Så er der lagt op til mange sjove lege, hvor den kan kombineres med andre legetøjsbiler eller dukker. Kun fantasien sætter grænser, og den 5 årige vil med garanti få mange sjove timer ud af brandbilen.

17. Værktøjsbænk

Priser fra: 999 kr.
Denne seje værktøjsbænk vil med garanti passe perfekt ind i børneværelset hos den 5 årige. Det er en herlig gaveidé til den kommende håndværker, som med garanti vil elske den fine værktøjsbænk med masser af værktøj. Den vil med garanti skabe mange sjove rollelege som far, mor og børn. 

18. Mini Micro Deluxe Løbehjul

Priser fra: 699 kr.
Leder du efter et fedt løbehjul i gave til 5 årig? Så er dette Mini Micro Deluxe løbehjul en herlig gaveidé til både piger og drenge. Løbehjulet har tre hjul, så barnet let kan holde balancen, og det er lavet af lette materialer, der gør det nemt at styre.

19. Boldtræner

Priser fra: 399 kr.
Den fremtidige Ronaldo eller Wozniacki vil elske at få denne boldtræner i 5 års gave. Boldtræneren er oplagt at træne fodbold, tennis og andre boldspil med, da det elastiske net sender bolden tilbage igen. Den vil med garanti få en fast plads i haven og skabe mange timers sjov og træning.

20. Star Legetelt

Priser fra: 279 kr.
Dette fine legetelt kan skabe en skøn lille hule på værelset, hvor den 5 årige kan lege eller læse billedbøger i ro og mag. Legeteltet kan også tages med på stranden, så man kan få læ fra den brændende sol. Det er en herlig gaveidé til 5 årig, der helt sikkert vil falde i god jord.

21. Alt Godt Fra Havet

Priser fra: 229 kr.
Er du på udkig efter en sjov gave til 5 årig, der holder af rollelege? Så er denne fine kurv fra MaMaMeMo med alt godt fra havet en skøn gaveidé, der med garanti vil falde i god jord. Kurven indeholder fisk og skaldyr, der kan bruges til at lave alverdens spændende retter.

22. Dinosaur

Priser fra: 159 kr.
Den kommende palæontolog vil elske at få denne Parasaurolophis dinosaur i 5 års fødselsdagsgave. Der er kælet for detaljerne, så dinosauren ser meget virkelighedstro ud. Parasaurolophis var en planteæder, der vejede ca. 2,5 ton, og den brugte den særprægede hovedkam til at tiltrække mager. Den vil med garanti passe perfekt ind i samlingen.

23. Målebånd

Priser fra: 69 kr.
Dette målebånd er et sjovt redskab, som både kan bruges til leg og til at hjælpe far eller mor med at måle op. Målebåndet virker nemlig rigtigt, og det kan måle op til 1 meter, når det er rullet helt ud. Det er en herlig gaveidé til 5 årig dreng eller pige.

24. Side By Side Rulleskøjter

Priser fra: 469 kr.
Med disse seje side by side rulleskøjter kan man komme i børnehave eller skole på en sjov måde. De er også skønne at køre rundt på sammen med vennerne, og når man har øvet sig, kan man lære at lave seje tricks. Det er en skøn 5 års gave, som barnet med garanti vil elske at få.

25. Junior Sengetøj

Priser fra: 320 kr.
Trænger børneværelset til et pift? Så er dette junior sengetøj en genial gaveidé til 5 årig. Med dette fine sengetøj kommer man hurtigt ind i drømmenes magiske verden med fantasidyr og spændende verdener. Sengesættet forestiller en magisk skov, der kan inspirere til de mest fantastiske drømme, og så er det enormt blødt at sove med.

26. Legetelt

Priser fra: 399 kr.
Dette fine legetelt er skønt at have med på campingturen, så den 5 årige kan lege i ly for regn og sol. Teltet kan også være fast inventar på børneværelset, hvor barnet kan sidde i ro og fred med sit legetøj eller sine bøger. Det er en sød gave til 5 årig, der helt sikkert vil blive brugt flittigt.

Gave Pige 5 År

Hvis du er så heldig at være blevet inviteret til børnefødselsdag af en skøn 5 årig pige, formentlig et familiemedlem eller en dejlig nabo, ja så er det bare med at få indkøbt en hyggelig gave pige 5 år. Det kunne ligeledes tænkes at julen nærmer sig med hastige skridt og at du derfor står i den situation at du skal have fundet en julegave til pige 5 år, hvilket er en mindst lige så vigtig gave.

Men du er formentlig endt på denne side fordi du endnu ikke helt har en ide om hvad du dog skal give denne søde 5 årige pige i gave. Men bare roligt for det kan vi heldigvis hjælpe dig med at komme nærmer, vi har nemlig lavet en liste fyldt med gode gaveideer til 5 årige piger øverst på denne side. Så ta’ endelig et kig og lad dig inspirere.

Hvis vi lige skal give et sidste tip til dig der er på gavejagt efter gaver til 5 årige piger, så er det at købe en gave som kan tages i brug lige så snart den er åbnet. For børn er generelt meget utålmodige og at skulle vente adskillige måneder forinden gaven kan benyttes vil ikke falde i synderlig god jord.

Gave Pige 5 År

Gave Dreng 5 År

Har du modtaget en fødselsdagsinvitation fra en kær 5 årig dreng? Så skal du naturligvis deltage og møde op med højt humør samt en gave til dreng 5 år. Du har måske allerede en god ide om hvad du ønsker at glæde ham med, men skulle dette ikke være tilfældet vil du helt sikkert hurtigt kunne finde gode ideer her på siden.

Du har måske allerede taget et kig på vores liste ovenover, og fundet en del ideer til hvad du kunne glæde det lille skønne menneske med. Hvis du ikke allerede har taget et kig på listen, vil vi klart anbefale dig at gøre dette, for selv hvis du ikke skulle ende med at finde en gave dreng 5 år på listen vil du helt sikkert finde en masse inspiration.

Hvis du er bedsteforældre til barnet, vil det ligeledes være en glimrende gaveidé at købe en oplevelsesgave, for er der noget som 5 årige drenge elsker så er det eventyr samt at prøve nye ting.Så glæd ham endelig med et oplevelsesgavekort, eller udvælg en oplevelse som I tænker han vil synes om.

Gave Dreng 5 År

Legetøjs Gaver Til 5 Årig

Det er ingen hemmelighed at legetøjs gaver til 5 årig, er absolut den mest populære gavetype. Uanset om der er tale om fødselsdag eller juleaften, kan du være helt sikker på at barnet vil blive ualmindelig glad for at åbne pakker for at finde ud af at der er tale om legetøjs gaver. Men hvilket legetøj er det nu lige som 5 årige drenge og piger synes om, og hvad er oppe i tiden? Alt dette vil vi meget gerne hjælpe dig med at besvare.

Skulle du ikke allerede have taget et kig på vores liste som er fyldt med gode legetøjs gaver til 5 årige ovenover, vil vi klart anbefale dig lige at give den et kig. Ved at gøre dette vil du nemlig få en ualmindelig gode ide om hvad der er oppe i tiden, samt de helt klassiske legetøjs gaver til 5 årige piger og drenge.

Husk blot at købe legetøjs gaver af høj kvalitet, der findes intet værre end ting af dårlig kvalitet og særligt ikke når det kommer til ting børn fumler rundt med.

Legetøjs Gaver Til 5 Årig

Fødselsdagsgaver Til 5 Årig

Skulle du være så heldig at have modtaget en invitation til en børnefødselsdag fra din kære nevø eller niece eller en helt tredje? Så er der intet vigtigere end at finde ualmindelig gode fødselsdagsgaver til 5 årig, for som vi alle ved er det vigtigste til en børnefødselsdag gode fødselsdagsgaver. Men hvad skal du så lige glæde en sød 5 årig dreng eller pige med til deres fødselsdag har du helt sikkert tænkt, og netop dette kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Du har måske allerede taget et kig på vores liste ovenover, men skulle dette ikke være tilfældet vil vi absolut anbefale dig at tage et kig på listen da den giver dig en masse inspiration til hvad du kunne give i fødselsdagsgave til 5 årig pige eller dreng.

Som du sikkert har bemærket da du kiggede listen igennem for inspiration, har du opdaget at legetøjs gaver til 5 årige er utrolig populære og måske endda særligt til fødselsdage. Så nu hvor du skal finde en fødselsdagsgave til 5 årig dreng eller pige, vil vi naturligvis forslå dig at glæde barnet med legetøj til fødselsdagsfesten. 

Fødselsdagsgaver Til 5 Årig

Julegaver Til 5 Årig

Juleaften er for små børn noget ganske særligt og nået man ser frem til mange måneder forinden, derfor er det naturligvis også en rigtig god ide at finde julegaver til 5 årig i rigtig god tid, for så har man ligesom styr på det. Heldigvis er det ikke synderligt svært at finde gode julegaver til 5 årige drenge eller piger, for de er nemlig forsat i en alder hvor legetøj er det helt store hit og her kan man ikke rigtig gå galt i byen. Så længe man lige sikre sig at legetøjet passer til en person på blot 5 år.

Skulle du alligevel synes at det er en anelse besværligt og svært at finde julegaver til 5 årige piger og drenge, så er der her på siden heldigvis rigtig meget hjælp at hente. Ta’ eksempelvis et kig på listen ovenover som er fyldt med aldeles fremragende julegaveideer til 5 årige, eller læs dette skønne skriv og bliv klogere på hvad der for 5 årige vil være et hit at få i julegave.

Julegaver Til 5 Årig

Gode & Lærerige Gaver Til 5 Årig

Et af de kriterier som mange sætter op for sig selv, når de skal ud og købe en gave til 5 åring er at det ikke blot skal være sjovt, men også lærerigt. Det er sandt, at børn i den alder suger viden til sig og elsker at lære nyt. Men husk nu på at gaverne først og fremmest skal være sjove. Dernæst lærerige. Det betyder altså, at man ikke skal lægge fokus på det ”kedelige” og lærerige, men på at det er sjovt legetøj 5 år børn vil sætte pris på at lege med. Der skal nok komme rigeligt med læring i skolen, så husk at lade dem være børn så længe de kan.

Men der findes heldigvis masser af godt legetøj 5 år, der er både sjovt og lærerigt, så man skal ikke være bange for at skulle gå på kompromis. Her på siden kan du finde en række af den slags legetøj. Men ellers kan man jo overveje om en oplevelsesgave kunne være et godt valg.

gave til 5 årig
Oplevelser Som Gave Til 5 Årig

En oplevelsesgave behøver ikke nødvendigvis omfatte en tur i Ferrari eller faldskærmsudspring. Det kan lige så vel være en tur i Tivoli eller måske et flødebollekursus, der er perfekt for et barn på fem. Noget så simpelt som en biograf gavekort kan være en helt enestående spændende gave for en 5 årig så hav endelig det i baghovedet.  

Uanset hvad du overvejer, så husk at det er et barn og at gaven først og fremmest skal være sjov. Derudover har man ret frie hænder og 5 årige er meget taknemmelige at købe gaver til.

Gaveideer Til 5 Årig

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: