Hyggelige & Personlige Gaver Til 17 Årige Drenge & Piger

Gave til 17 årig er en af de gaver, som kræver en smule omtanke for det er meget forskellige, hvad 17 årige ønsker sig. Det kan være alt fra sjove og spændende oplevelser til grej, som de får brug for når de skal flytte hjemmefra. Der er med andre ord rig mulighed for at finde noget godt, men det er også vigtigt at man tænker sig grundigt om og finder det, som modtageren har mest brug for. Det er nemlig en tid med mange omvæltninger og forandringer, så det er vigtigt at man finder de gaver, som de helst vil have.

Når man fylder 17 er der trods alt kun ét enkelt år til at man fylder 18 og så ligger hele verden åben for ens fødder. Man kan rejse verden rundt, flytte hjemmefra og meget mere. Fælles for alle disse ting er dog, at de ikke er gratis og en 17 årig har sjældent de store finanser at gøre godt med. Men hvis man giver gode gaver, så kan man hjælpe dem rigtigt godt på vej og det er lige præcis det som vi skal kigge nærmere på her.

Se vores store udvalg at gave til 17 årig, så du kan finde lige den gave, som får smilet frem hos modtageren. Uanset om det er en lækker oplevelse, nyt tøj eller sågar en helt enkel pengegave, så er det vigtigt, at man gør noget ud af det.

Sjove & Personlige Gaver Til 17 Årige

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Apple AirPods

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.

3. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.

4. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.

5. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.

6. Drone

Pris: 229 kr.

7. Armbåndsur

Pris: 399 kr.

8. Parfume

Pris: 100 kr.

9. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.

10. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.

11. Caps & Huer

Pris: 250 kr.

12. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.

13. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover

14. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.

16. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.

17. Heliumballoner

Pris: 270 kr.

18. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.

19. Fotocollage

Pris: 119 kr.

20. Solbriller

Pris: 899 kr.

21. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.

22. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.

23. Kjole

Pris: 300 kr.

24. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.

25. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.

26. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.

27. Hårbånd

Pris: 40 kr.

28. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.

29. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.

30. Guitar

Pris: 499 kr.

31. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.

32. Bambus T-Shirt

Pris: 199 kr.

33. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.

34. Toilettaske

Pris: 199 kr.

35. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.

36. Yogamåtte

Pris: 229 kr.

37. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.

38. Fiskeudstyr

Pris: Afhængig Af Udstyr

Find Den Perfekte Gave Til 17 Årige

Hvad skal man så vælge til en 17 årig, der står klar til at sprede sine vinger og flyve ud i verden? Jo man kan jo først og fremmest give gaver, der kommer til nytte, når de flytter hjemmefra. Det kan være alt fra møbler, service og andre genstande, som en 17 årig måske ikke overvejer, men som man i den grad kommer til at mangle når man først er flyttet. 

Det skal dog ikke være fornuftigt alt sammen og derfor kan man naturligvis også give lækkert tøj, smarte gadgets og elektronik, samt penge. Mulighederne er mange og hvis man er blot en smule opmærksom på modtagerens interesser, så burde det være nemt at finde frem til det helt rette.

gaveideer til 17 årige

Gaver Til 17 Årige Drenge

Hvis du er blevet inviteret til 17 års fødselsdag hos ham den nu unge mand, eller han på anden vis har gjort sig fortjent til en gave, så skal du naturligvis ud at have fundet gaver til 17 årige drenge. Som du kan glæde ham med lige om lidt når anledningen er til dig, og han skal fejres over et godt måltid mad og en dejlig vin. Men har du endnu ikke en ide til hvad du kan give ham den 17 årige dreng i gave så er der heldigvis hjælp at hente.

Online findes der en masse gode videoer med gaveinspiration til blandt andet 17 årige, ligeledes findes der gode dybdegående artikler med mange gode gaveideer til 17 årige dreng. Derudover er det muligt at finde lange lister fyldt med gode ideer til hvad du skal give i gave til ham, sådan en liste finder du blandt andet her på vores side, se listen i dens fulde længde ovenover og find din gave til 17 årig dreng så let som en leg.

Gaver Til 17 Årige Drenge

Gaver Til 17 Årige Piger

17 årige piger, er jo mere eller mindre unge kvinder som er relativt modne, de går op i deres tøjstil og makeup er kommet for at blive. Men hvad er enlig en gode gave til 17 årige piger? Dette har du helt sikkert tænkt da invitationen tikket ind på telefonen. Det vigtigste at huske på når man skal finde gaver til 17 årige piger er ikke at give en gave efter hendes alder men der imod efter hendes personlighed. For det er slet ikke sikkert at hun synes tøj og makeup er synderligt spændende, det er bare noget man tager på fordi de andre gør det.

Hvis det er tilfældet vil det give langt bedre mening at glæde hende med en gave som passer til hendes interesser, det kan eksempelvis være at hun elsker at spille musik, eller gå i fitnesscentret. Så prøv at finde en gave som passer godt til dette, og som hun vil kunne få gavn af i sin hverdag. Hvis du ikke rigtig er bekendt med nogle af hendes fritidsinteresser, findes der heldigvis mange andre gode gaver til 17 årige piger derude. Ta’ eventuelt et kig på vores inspirationsliste ovenover og find din gave til hende den 17 årige.

Gaver Til 17 Årige Piger

Fødselsdagsgaver Til 17 Årige

Hvilken bedre følelse findes der som ung end at sidde på ens fødselsdag og vide at man nu er et år mere voksen, og specielt til ens 17 års fødselsdag er denne følelse god da der blot er et enkelt år til man fylder 18. Hvis man snart kan fejre sin 17 års fødselsdag føler man sig sikkert allerede helt voksen og moden, så derfor skal dine fødselsdagsgaver til 17 årige også være derefter. Men hvad er det så lige man giver i fødselsdagsgave til 17 årig tænker du sikkert!

Dette kan vi heldigvis hjælpe dig med at finde frem til, for hele denne side omhandler udelukkende gaver til 17 årige. Så der er rig mulighed for at finde inspiration til din fødselsdagsgave til 17 årige. Har du ikke allerede taget et kig på vores gaveinspirationsliste ovenover vil vi klart anbefale dig at gøre dette, denne liste er nemlig fyldt med aldeles fremragende gaver til 17 årige.

Fødselsdagsgaver Til 17 Årige

Fødselsdagsønsker 17 år

Hvis du snart kan fejre din 17 års fødselsdag, vil det være helt oplagt at begynde at udarbejde en liste med fødselsdagsønsker 17 år. For hvem ønsker ikke at have en lille smule indflydelse på hvad man får i fødselsdagsgave fra ens nærmeste? Hvis du er en af de mange som gerne vil have lidt at sige når det kommer til hvad man får i gave til ens fødselsdag er det i hvert fald en glimrende ide at få lavet en liste med fødselsdagsønsker.

Har du ikke allerede et par ideer til hvad du vil skrive på din ønskeliste, så er det tid til at blive inspireret. Du kunne eksempelvis se nogle videoer på Youtube, hvor personer viser deres fødselsdagsgaver eller fortæller hvad de ønsker sig til deres fødselsdag. Ligeledes kan du tage et kig på vores inspirationsliste ovenover, denne liste er nemlig fyldt med gode gaver til 17 årige og derved ligeledes gode fødselsdagsønsker til 17 årige. 

Fødselsdagsønsker 17 år

Julegaver Til 17 Årige

Julen er hjerternes fest, men som ung er det bestemt også gavernes fest, for er der en ting der tæller juleaften, så er det størrelsen på julegaverne. Men det er ikke blot størrelsen det kommer an på relevans er nemlig mindst lige så vigtig. For vi har formentlig alle prøvet at modtage en julegave som vi enlig ikke havde ønsket os, men som bare sad lige i skabet og som vi blev utrolig glade for. Derfor er det også utrolig vigtigt at du finder julegaver til 17 årige som passer til deres personlighed og ikke blot alder.

Men hvad er så en god og personlige julegave til 17 årig pige eller dreng tænker du sikkert, for du har måske aldrig prøvet at købe sådan en julegave før. Frygt ej! For det er lige nøjagtigt hvad vi kan hjælpe dig med at finde ud af. Har du endnu ikke taget et kig på vores liste ovenover, så vil vi klart anbefale dig at tjekke den ud, for her er en lang række glimrende julegaver til 17 årige drenge og piger som du med fordel kan give juleaften.

Julegaver Til 17 Årige
Gode Oplevelser Som Gave Til 17 Årig

En gave, der altid bliver taget godt imod, er lækre oplevelser og det gælder især i syttenårsalderen. Nu er man så småt ved at være voksen og det er noget der skal fejres. Så hvorfor ikke gøre det med maner, med en lækker helikoptertur eller måske sågar et tandemspring? Det er adrenalinpumpende oplevelser, der både er ganske billige, men som også giver helt utrolige minder. 

Det kan dog også være mere afslappede oplevelser som f.eks. et spa ophold på Ystad Saltsjöbad eller bare en lækker luksus brunch. Hvis det er oplevelser, der kan dels kan i med fordel tage af sted sammen og få en række lækre minder, som i aldrig glemmer.

gave til 17 årig
Tid Til Snart At Flyve Fra Reden

Når man er 17 er man næsten helt voksen og klar til at flytte hjemmefra, så gaverne må gerne afspejle dette. Penge er altid en populær løsning, da man så kan spare op til et indskud eller møbler. Det er måske ikke den ”sjoveste” gave, men det er til gengæld en praktisk og voksen gave. Så overvej det når du skal ud og finde en god gave til 17 årig.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0