Gave Til 17 Årig: STOR Guide Fyldt Med De Bedste Gaveideer Til 17 Årige

Gave til 17 årig er en af de gaver, som kræver en smule omtanke for det er meget forskellige, hvad 17 årige ønsker sig. Det kan være alt fra sjove og spændende oplevelser til grej, som de får brug for når de skal flytte hjemmefra. Der er med andre ord rig mulighed for at finde noget godt, men det er også vigtigt at man tænker sig grundigt om og finder det, som modtageren har mest brug for. Det er nemlig en tid med mange omvæltninger og forandringer, så det er vigtigt at man finder de gaver, som de helst vil have.

Når man fylder 17 er der trods alt kun ét enkelt år til at man fylder 18 og så ligger hele verden åben for ens fødder. Man kan rejse verden rundt, flytte hjemmefra og meget mere. Fælles for alle disse ting er dog, at de ikke er gratis og en 17 årig har sjældent de store finanser at gøre godt med. Men hvis man giver gode gaver, så kan man hjælpe dem rigtigt godt på vej og det er lige præcis det som vi skal kigge nærmere på her.

Se vores store udvalg at gave til 17 årig, så du kan finde lige den gave, som får smilet frem hos modtageren. Uanset om det er en lækker oplevelse, nyt tøj eller sågar en helt enkel pengegave, så er det vigtigt, at man gør noget ud af det.

Oplevelser
Oplevelser
Gadgets
Gadgets
Bolig Og Hobby
Bolig & Hobby
Traditionelle Gaver
Traditionelle Gaver
Gaming
Gaming
12 Udvalgte Oplevelser Som Gave Til 17 Årig

Flødebollekursus Hos Social Foodies

Priser fra 299 DKK

Bodyflight I Vindtunnel

Priser fra 445 DKK

Urban High Roping

Priser fra 395 DKK

Prøvedyk I Kattegatcentret

Priser fra 800 DKK

Gå Amok I En Pølsevogn

Priser fra 349 DKK

Luksus Brunch For 2

Priser fra 299 DKK

Klatring København

Priser fra 250 DKK

Svæveflyvning

Priser fra 345 DKK

Go High Klatrepark

Priser fra 120 DKK

8 Udvalgte Gadgets Som Gave Til 17 Årig

Bluetooth Højtaler

Priser fra 89 DKK

Høretelefoner

Priser fra 168 DKK

3 Bolig & Hobby Gaver Til 17 Årig

Tøsemiddag Quiz-spil

Priser fra 199 DKK

2 Traditionelle Gaver Til 17 Årig
12 Udvalgte Gaming Gaver Til 17 Årig

PlayStation Udstyr & Spil

Priser fra 130 DKK

Xbox Udstyr & Spil

Priser fra 130 DKK

Gaming Udstyr

Priser fra 78 DKK

Controllere & Joystick

Priser fra 119 DKK

Sådan finder du den perfekte gave til en 17 årig

Hvad skal man så vælge til en 17 årig, der står klar til at sprede sine vinger og flyve ud i verden? Jo man kan jo først og fremmest give gaver, der kommer til nytte, når de flytter hjemmefra. Det kan være alt fra møbler, service og andre genstande, som en 17 årig måske ikke overvejer, men som man i den grad kommer til at mangle når man først er flyttet. 

Det skal dog ikke være fornuftigt alt sammen og derfor kan man naturligvis også give lækkert tøj, smarte gadgets og elektronik, samt penge. Mulighederne er mange og hvis man er blot en smule opmærksom på modtagerens interesser, så burde det være nemt at finde frem til det helt rette.

gaveideer til 17 årige

Gode oplevelser er aldrig skidt

En gave, der altid bliver taget godt imod, er lækre oplevelser og det gælder især i syttenårsalderen. Nu er man så småt ved at være voksen og det er noget der skal fejres. Så hvorfor ikke gøre det med maner, med en lækker helikoptertur eller måske sågar et tandemspring? Det er adrenalinpumpende oplevelser, der både er ganske billige, men som også giver helt utrolige minder. 

Det kan dog også være mere afslappede oplevelser som f.eks. et spa ophold på Ystad Saltsjöbad eller bare en lækker luksus brunch. Hvis det er oplevelser, der kan dels kan i med fordel tage af sted sammen og få en række lækre minder, som i aldrig glemmer.

gave til 17 årig
Tid til at flyve fra reden

Når man er 17 er man næsten helt voksen og klar til at flytte hjemmefra, så gaverne må gerne afspejle dette. Penge er altid en populær løsning, da man så kan spare op til et indskud eller møbler. Det er måske ikke den ”sjoveste” gave, men det er til gengæld en praktisk og voksen gave. Så overvej det når du skal ud og finde en god gave til 17 årig.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

0 / 5. Bedømmelser: 0

Luk menu