Hyggelige & Personlige Gaver Til 17 Årige Drenge & Piger

Gave til 17 årig er en af de gaver, som kræver en smule omtanke for det er meget forskellige, hvad 17 årige ønsker sig. Det kan være alt fra sjove og spændende oplevelser til grej, som de får brug for når de skal flytte hjemmefra. Der er med andre ord rig mulighed for at finde noget godt, men det er også vigtigt at man tænker sig grundigt om og finder det, som modtageren har mest brug for. Det er nemlig en tid med mange omvæltninger og forandringer, så det er vigtigt at man finder de gaver, som de helst vil have.

Når man fylder 17 er der trods alt kun ét enkelt år til at man fylder 18 og så ligger hele verden åben for ens fødder. Man kan rejse verden rundt, flytte hjemmefra og meget mere. Fælles for alle disse ting er dog, at de ikke er gratis og en 17 årig har sjældent de store finanser at gøre godt med. Men hvis man giver gode gaver, så kan man hjælpe dem rigtigt godt på vej og det er lige præcis det som vi skal kigge nærmere på her.

Se vores store udvalg at gave til 17 årig, så du kan finde lige den gave, som får smilet frem hos modtageren. Uanset om det er en lækker oplevelse, nyt tøj eller sågar en helt enkel pengegave, så er det vigtigt, at man gør noget ud af det.

Sjove & Personlige Gaver Til 17 Årige

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Apple AirPods

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Det kan være svært at finde den perfekte gave til en 17 årig. Vil du være sikker på at give dem noget, de vil blive glade for, kan du lade dem vælge selv. Med et gavekort til DuGlemmerDetAldrig kan den 17 årige selv vælge, hvilken oplevelse de bruger gavekortet på.

2. Shaping New Tomorrow bukser

Pris: 750 kr.
Som 17 årig begynder man at udvikle sin tøjstil og vokser også hurtigt ud af det gamle tøj. Giv dem et par gode bukser fra Shaping New Tomorrow i høj kvalitet, som kan bruges til alle outfits. Det er godt at have et par versatile bukser i sin garderobe.

3. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Mange unge elsker at høre god musik og med et par Apple AirPods bliver det nemt, ligegyldigt hvor de er. AirPods er den perfekte gave til den 17 årige, som de vil få stor brug af. De er nemme at transportere med i lommen og spiller rigtig god lyd.

4. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Skal du finde en god gave til den 17 årige som elsker sjove rutsjebaner og karruseller? Så kan du give dem et årskort til Tivoli, så de kan tage afsted, lige når de har lyst. Det kan give mange eftermiddage og aftener med sjove forlystelser og candyfloss med vennerne.

5. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
En trådløs mobiloplader sørger for at teenageren mobil aldrig løber tør for strøm. Den gør det nemt at lade mobilen uden at ende i et rod af ledninger. Den er samtidigt god at tage med på farten og både nem og flot at have med i tasken.

6. Drone

Pris: 229 kr.
Elsker den 17 årige, du skal finde gave til, droner og fotografering generelt? Så vil de være vilde med at få en drone i gave, som de kan bruge til at tage film. Det er lidt ligesom legetøj for voksne, for droner er rigtig sjove at lege rundt med.

7. Armbåndsur

Pris: 399 kr.
Vil du gerne give den 17 årige en symbolsk gave, så kan du give dem et fint armbåndsur. Det er en gave som symboliserer skridtet ind i de voksnes rækker og at de vokser op. Det er en gave, som kan holde dem i årevis, hvis de passer på den.

8. Parfume

Pris: 100 kr.
Giv den 17 årige en god parfume i gave, som de kan bruge til hverdag. Når man bliver 17, begynder man også at være gammel nok til at gå med parfume. Der findes så mange dejlige dufte, som du kan vælge imellem, for at finde én, der passer til dem.

9. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Et flødebollekursus er den perfekt gave til den 17 årige med en sød tand, som drømmer om at blive konditor. De luftige kager kan godt virke svære, men er faktisk helt overskuelige at lave, når man lærer det. De vil elske at lave de velsmagende kreationer derhjemme til hele familien.

10. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Skal du finde en god gave til den musikinteresserede 17 årig, som elsker at spise musik for fulde drøn? Så vil de være helt vilde med en bluetooth højtaler i gave. Den er perfekt til alle sociale begivenheder og kan bruges til fester, picnic i parken eller hygge på værelset.

11. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Det er svært at gå galt i byen ved at give den 17 årige nogle gode caps eller huer. De kan bruges til alt slags vejr og især når solen kommer frem er caps rare at have. Du kan vælge imellem mange forskellige modeller, for at finde deres stil.

12. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Vil du give den 17 årige en hyggelig aften i godt selskab? Så kan du give dem nogle biografbilletter, hvor de selv kan vælge filmen. Det vil være et hit, fordi de kan vælge en film, de gerne vil se. Samtidigt kan de tage en af deres gode venner med.

13. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Giv en gave til den 17 årige som både er praktisk og flot på samme tid. Et mobilcover er en god gave, fordi du kan finde et flot design, som de vil elske at bruge. Mens coveret er flot at se på, kan det samtidigt beskytte mobilen mod skader.

14. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.
Skal fødselsdagen fejres med manér for hele familien eller alle vennerne? Så kan der bliver pyntet op med nogle fine tal-balloner i sølv. De kan sammensættes for at skrive “17” med store metalliske tal på væggen. Det vil være hyggelig pynt at have hængende til den store fødselsdagsfest!

15. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Kender du en 17 årig som drømmer om at komme op at flyve og måske blive pilot en dag? En tur i helikopter vil i så fald være den perfekte gave til dem. De vil få lov at komme op i helikopteren, snakke med piloten og nyde den smukke udsigt.

16. Danish Sayings Plakat

Pris: 249 kr.
Hvis du vil give den 17 årige et godt grin i gave, kan du vælge en sjov plakat fra Dialægt. Den er fuld med fjollede danske ordsprog oversat til engelsk. Her er eksempelvis citater som “Out swinging the wooden leg” og “the raisin in the end of the sausage”

17. Heliumballoner

Pris: 270 kr.
Heliumballoner er en sjov gave til festen af mange grunde. Den 17 årige vil synes at de er sjove at have som pynt til deres fest. Men endnu vigtigere er det jo at man kan indånde heliumet og lyde rigtig fjollet bagefter. De vil med garanti være et stort hit!

18. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
En god oplevelse kan være den perfekte gave at give til den 17 årige. Det kan være svært at finde gode ting til gaver, men et cafébesøg for 2 vil altid være et hit. De kan invitere en god ven eller deres kæreste ud for at have en hyggelig eftermiddag.

19. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Du kan give den 17 årige en fin og personlig gave med en sød fotocollage. her kan du samle en masse billeder fra deres liv, som kan minde om gode øjeblikke. Det kan være fødselsdage, familieferier, fester, hygge med vennerne og meget andet, som kan få dem til at smile.

20. Solbriller

Pris: 899 kr.
Et par gode solbriller er nødvendigt, når solen begynder at komme frem og det bliver varmt udenfor. Det er også en oplagt gave, hvis du leder efter noget til en 17 årig. De kommer i mange fine og seje designs, så du kan vælge et par, der passer til dem.

21. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Giv den 17 årige en god gave med lækker mad og hyggeligt selskab med en luksus brunch for 2. De vil elske at kunne gå amok i de store buffeter og spise så meget, de har lyst. Det er den perfekte start på dagen og rigtig hyggeligt med en ven.

22. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Vil du give en sjov og anderledes oplevelse i gave til den 17 årige? Giv dem muligheden for at tage afsted til bodyflight i en vindtunnel, som de aldrig har prøvet før. Her kan de opleve at svæve rundt og være helt vægtløs, når vinden bærer dem op i luften.

23. Kjole

Pris: 300 kr.
Kender du en 17 årig som er helt vild med flotte kjoler og elsker at gå fint klædt? Så vil du blive populær ved at give dem en fin kjole i gave, som de kan gå med til hverdag. Der findes så mange flotte kjoler, du kan vælge imellem.

24. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
For den eventyrlystne 17 årige vil en tur til urban high roping være den perfekte gave at give. De vil få mulighed for at kravle rundt højt oppe i luften og udfordre sig selv. Kan de godt lide klatring og højder vil denne kombination være den perfekte sport til dem.

25. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Det kan næsten være en hel tragedie, hvis en teenagers telefon løber tør for strøm. Ved at give dem en GreyLime Power Owl i gave, kan du sørge for at det aldrig sker. Den ser sød ud, er nem at transportere rundt og sikrer nem opladning, ligegyldigt hvor de er.

26. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
En tur til svæveflyvning er en stor oplevelse og kan være en fin gave til en 17 årig. De vil kunne få lidt luft under vingerne og få lov at opleve, hvordan det er at være i svæveflyet. Det skader heller ikke, at der medfølger en smuk udsigt.

27. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Skal du finde en god gave til en 17 årig med langt hår, som hele tiden kommer i vejen? Så er et par hårbånd en fin gave at give. De kommer i mange farver og mønstre, som kan gøre ethvert outfit mere spændende. Sådan er de både fine og praktiske.

28. Go High Klatrepark

Priser fra: 120 kr.
En god oplevelse for hele familien eller en stor vennegruppe er en tur til Go High Klatrepark. Det er en fin gave at give til den 17 årige, hvis de er vild med udendørsliv og at være aktiv. Det er noget helt andet at klatre højt oppe ved trætoppene.

29. Sneaker Cleaning Kit

Pris: 179 kr.
Hvis den 17 årige, du mangler gave til, er helt vild med sneakers, er dette den perfekte gave. Et sneaker cleaning kit er nødvendigt at have, især hvis de har mange hvide sneakers. Det sørger for at deres sko holder farven længere og ikke går i stykker lige så hurtigt.

30. Guitar

Pris: 499 kr.
Elsker den 17 årige at spille musik og vil gerne øve sig derhjemme? Giv dem en fin guitar, som gør det meget nemmere og sjovere at spille musik derhjemme. Den gør også at de skal spille koncerter for venner og familie, når de har øvet en sang længe.

31. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Virtual Reality er fremtiden af underholdning og noget alle, som elsker spil og film skal prøve på et tidspunkt. Kender du en 17 årig som ikke har oplevet VR endnu? Så vil de være vilde med at få en tur i gave, hvor de kan prøve at være i spillet.

32. Bambus T-Shirt

Pris: 199 kr.
Gode t-shirts kan man aldrig få for mange af og som 17 årig kan man tit ødelægge mange. Giv dem nogle gode t-shirts af bambus, som de kan bruge længe. Tøj, som er lavet af som med bambus er både meget holdbart og utroligt blødt af have på.

33. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Den 17 årige hesteelsker vil være helt vild med at få en tur til ridning i Dyrehaven i haven. Om de er en erfaren rytter eller aldrig har prøvet det før, vil det være en sjov tur. Det er også en hyggelig aktivitet at tage afsted til, sammen med vennerne.

34. Toilettaske

Pris: 199 kr.
Som teenager begynder man tit at få en masse toiletsager, som ofte ender med at ligge og flyde overalt. Giv den 17 årige en toilettaske, de kan have alt deres grej i. Den gør det både nemt at holde orden på tingene og transportere dem med rundt.

35. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Kender du en 17 årig som er helt vild med kampfly og alt, der har med dem at gøre? Så vil de være helt vilde med at prøve en F16 simulator i gave. De kan prøve at kæmpe mod fjenden, for at se, om de kan bekæmpe de andre.

36. Yogamåtte

Pris: 229 kr.
En yogamåtte er den perfekte gave til den aktive 17 årige, som godt kan lide at træne derhjemme. Det kan være svært at have redskaberne og muligheden for at træne derhjemme. Men en yogamåtte gør det nemmere og sjovere for dem at komme i gang med styrketræning, yoga eller udstrækning.

37. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Ingen filmaften er komplet uden masser af saltede og fedtede popcorn at hygge med. Med en popcornmaskine kan du give den 17 årige mulighed for at lave lækre friskpoppede popcorn derhjemme. Det giver den autentiske biografoplevelse og sørger for, at filmaftenen får den helt rigtige stemning fyldt med popcorn.

38. Fiskeudstyr

Pris: Afhængig Af Udstyr
Hvis den 17 årige tit tager ud på fisketure med familien, kan du give dem fiskeudstyr i gave. Det gør en stor forskel at have det rigtige udstyr, når man skal ud at fiske. Sådan kan du hjælpe med, at de får en hyggelig tur og fanger en masse fisk.

39. SACKit højtaler

Priser fra: 1.699 kr.
Elektronik er altid et hit hos de unge. SACKit tilbyder højtalere i et stilrent design og som egner sig til alle behov. Med Boom 150 kan du nemt tage feststemningen og lyden med til lejligheder, hvor musikken skal sparkes op til maks.

40. Disc golf

Pris: 199 kr.
Disc golf er et utroligt sjovt og underholdende spil for venner og hele familien, der findes disc golf baner over hele Danmark, så der er super let at komme i gang med.
Dette sæt indeholder de tre forskellige discs; én driver, én midrange og én putter, og er udviklet til at give uerfarne spillere et godt første håndsindtryk med disc golf.

Find Den Perfekte Gave Til 17 Årige

Hvad skal man så vælge til en 17 årig, der står klar til at sprede sine vinger og flyve ud i verden? Jo man kan jo først og fremmest give gaver, der kommer til nytte, når de flytter hjemmefra. Det kan være alt fra møbler, service og andre genstande, som en 17 årig måske ikke overvejer, men som man i den grad kommer til at mangle når man først er flyttet. 

Det skal dog ikke være fornuftigt alt sammen og derfor kan man naturligvis også give lækkert tøj, smarte gadgets og elektronik, samt penge. Mulighederne er mange og hvis man er blot en smule opmærksom på modtagerens interesser, så burde det være nemt at finde frem til det helt rette.

gaveideer til 17 årige

Gaver Til 17 Årige Drenge

Hvis du er blevet inviteret til 17 års fødselsdag hos ham den nu unge mand, eller han på anden vis har gjort sig fortjent til en gave, så skal du naturligvis ud at have fundet gaver til 17 årige drenge. Som du kan glæde ham med lige om lidt når anledningen er til dig, og han skal fejres over et godt måltid mad og en dejlig vin. Men har du endnu ikke en ide til hvad du kan give ham den 17 årige dreng i gave så er der heldigvis hjælp at hente.

Online findes der en masse gode videoer med gaveinspiration til blandt andet 17 årige, ligeledes findes der gode dybdegående artikler med mange gode gaveideer til 17 årige dreng. Derudover er det muligt at finde lange lister fyldt med gode ideer til hvad du skal give i gave til ham, sådan en liste finder du blandt andet her på vores side, se listen i dens fulde længde ovenover og find din gave til 17 årig dreng så let som en leg.

Gaver Til 17 Årige Drenge

Gaver Til 17 Årige Piger

17 årige piger, er jo mere eller mindre unge kvinder som er relativt modne, de går op i deres tøjstil og makeup er kommet for at blive. Men hvad er enlig en gode gave til 17 årige piger? Dette har du helt sikkert tænkt da invitationen tikket ind på telefonen. Det vigtigste at huske på når man skal finde gaver til 17 årige piger er ikke at give en gave efter hendes alder men der imod efter hendes personlighed. For det er slet ikke sikkert at hun synes tøj og makeup er synderligt spændende, det er bare noget man tager på fordi de andre gør det.

Hvis det er tilfældet vil det give langt bedre mening at glæde hende med en gave som passer til hendes interesser, det kan eksempelvis være at hun elsker at spille musik, eller gå i fitnesscentret. Så prøv at finde en gave som passer godt til dette, og som hun vil kunne få gavn af i sin hverdag. Hvis du ikke rigtig er bekendt med nogle af hendes fritidsinteresser, findes der heldigvis mange andre gode gaver til 17 årige piger derude. Ta’ eventuelt et kig på vores inspirationsliste ovenover og find din gave til hende den 17 årige.

Gaver Til 17 Årige Piger

Fødselsdagsgaver Til 17 Årige

Hvilken bedre følelse findes der som ung end at sidde på ens fødselsdag og vide at man nu er et år mere voksen, og specielt til ens 17 års fødselsdag er denne følelse god da der blot er et enkelt år til man fylder 18. Hvis man snart kan fejre sin 17 års fødselsdag føler man sig sikkert allerede helt voksen og moden, så derfor skal dine fødselsdagsgaver til 17 årige også være derefter. Men hvad er det så lige man giver i fødselsdagsgave til 17 årig tænker du sikkert!

Dette kan vi heldigvis hjælpe dig med at finde frem til, for hele denne side omhandler udelukkende gaver til 17 årige. Så der er rig mulighed for at finde inspiration til din fødselsdagsgave til 17 årige. Har du ikke allerede taget et kig på vores gaveinspirationsliste ovenover vil vi klart anbefale dig at gøre dette, denne liste er nemlig fyldt med aldeles fremragende gaver til 17 årige.

Fødselsdagsgaver Til 17 Årige

Fødselsdagsønsker 17 år

Hvis du snart kan fejre din 17 års fødselsdag, vil det være helt oplagt at begynde at udarbejde en liste med fødselsdagsønsker 17 år. For hvem ønsker ikke at have en lille smule indflydelse på hvad man får i fødselsdagsgave fra ens nærmeste? Hvis du er en af de mange som gerne vil have lidt at sige når det kommer til hvad man får i gave til ens fødselsdag er det i hvert fald en glimrende ide at få lavet en liste med fødselsdagsønsker.

Har du ikke allerede et par ideer til hvad du vil skrive på din ønskeliste, så er det tid til at blive inspireret. Du kunne eksempelvis se nogle videoer på Youtube, hvor personer viser deres fødselsdagsgaver eller fortæller hvad de ønsker sig til deres fødselsdag. Ligeledes kan du tage et kig på vores inspirationsliste ovenover, denne liste er nemlig fyldt med gode gaver til 17 årige og derved ligeledes gode fødselsdagsønsker til 17 årige. 

Fødselsdagsønsker 17 år

Julegaver Til 17 Årige

Julen er hjerternes fest, men som ung er det bestemt også gavernes fest, for er der en ting der tæller juleaften, så er det størrelsen på julegaverne. Men det er ikke blot størrelsen det kommer an på relevans er nemlig mindst lige så vigtig. For vi har formentlig alle prøvet at modtage en julegave som vi enlig ikke havde ønsket os, men som bare sad lige i skabet og som vi blev utrolig glade for. Derfor er det også utrolig vigtigt at du finder julegaver til 17 årige som passer til deres personlighed og ikke blot alder.

Men hvad er så en god og personlige julegave til 17 årig pige eller dreng tænker du sikkert, for du har måske aldrig prøvet at købe sådan en julegave før. Frygt ej! For det er lige nøjagtigt hvad vi kan hjælpe dig med at finde ud af. Har du endnu ikke taget et kig på vores liste ovenover, så vil vi klart anbefale dig at tjekke den ud, for her er en lang række glimrende julegaver til 17 årige drenge og piger som du med fordel kan give juleaften.

Julegaver Til 17 Årige
Gode Oplevelser Som Gave Til 17 Årig

En gave, der altid bliver taget godt imod, er lækre oplevelser og det gælder især i syttenårsalderen. Nu er man så småt ved at være voksen og det er noget der skal fejres. Så hvorfor ikke gøre det med maner, med en lækker helikoptertur eller måske sågar et tandemspring? Det er adrenalinpumpende oplevelser, der både er ganske billige, men som også giver helt utrolige minder. 

Det kan dog også være mere afslappede oplevelser som f.eks. et spa ophold på Ystad Saltsjöbad eller bare en lækker luksus brunch. Hvis det er oplevelser, der kan dels kan i med fordel tage af sted sammen og få en række lækre minder, som i aldrig glemmer.

gave til 17 årig
Tid Til Snart At Flyve Fra Reden

Når man er 17 er man næsten helt voksen og klar til at flytte hjemmefra, så gaverne må gerne afspejle dette. Penge er altid en populær løsning, da man så kan spare op til et indskud eller møbler. Det er måske ikke den ”sjoveste” gave, men det er til gengæld en praktisk og voksen gave. Så overvej det når du skal ud og finde en god gave til 17 årig.

FAQ om gaver til 17 årige

Hvor meget koster en gave til 17 årige?

En god gave til 17 årige koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde teenageren med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god gave til 17 årige?

Der findes utrolig mange gode gaver til 17 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en gave til 17 årige?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til 17 årige, dette kunne f.eks. være fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give teenageren en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: