Hyggelige & Sjove Gaver Til 16 Årige Teenagedrenge & Teenagepiger

Gave til 16 årig er noget der stiller krav til din opfindsomhed og kreativitet, for teenagere kan være noget af det sværeste at købe gaver til. Det kan godt være, at de selv mener, at de er supernemme at købe gaver til, men enhver, der har prøvet at skulle finde den perfekte gave til en humørsyg 16 årig ved, at det kan være en ganske intimiderende oplevelse. 

Alle teenagere er vidt forskellige og alligevel minder de så meget om hinanden, så det er ikke så sært, at man kan have svært ved at finde den perfekte gave til dem. De er unge voksne og det må gerne afspejle sig i de gaver man køber til dem. Men hvad skal man så købe?

Teenagedrenge siger at de ikke rigtigt ønsker sig noget, når de i virkeligheden ønsker sig alt hvad de får øje på. Teenagepiger er derimod typerne, der virker som om de ønsker sig alt i verden, men som alligevel er noget så kræsne når det kommer til det helt rigtige brand eller den helt rette model. Hvad skal man dog stille op?

Det kan godt være uhyre svært at finde en god gave til en 16 årig, men hvis man sætter sig i deres sted og tænker lidt over tingene, så bliver opgaven en hel del nemmere. Overvej deres interesser og tidligere ønsker, for så kan du langt hurtigere finde frem til en dejlig gave, som modtageren vil sætte pris på. Så vis dem, at du sætter pris på dem og gerne vil gøre en indsats for at finde den helt rigtige gave. Det gør modtageren glad og det er helt sikker noget, der også vil gøre dig glad.

Sjove & Personlige Gaver Til 16 Årige

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Det kan være næsten umuligt at finde den perfekte gave til 16 årig, der ikke ønsker sig noget. Men med et åbent gavekort til DuGlemmerDetAldrig går du med garanti ikke galt i byen. Her kan teenageren nemlig helt selv finde en sjov og spændende oplevelse, som han eller hun gerne vil prøve.

2. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Glæd den 16 årige musikelsker med et par smarte Apple AirPods. De trådløse høretelefoner gør det let at høre musik på farten, uden at man skal rode med bøvlede ledninger først. Det er altså en skøn gave til 16 årig pige eller dreng, der skal kunne høre sin favorit playliste når som helst, hvor som helst.

3. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
En trådløs mobiloplader er en skøn gave til 16 årig, der har alt. For hvem har ikke brug for en oplader, som man både kan bruge derhjemme og tage med på farten? Den smarte trådløse oplader har ingen irriterende ledninger, så den er nem at flytte rundt og tage med i skole eller på ferie.

4. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Den kommende astronaut vil elske at få et gavekort til bodyflight i vindtunnel i 16 års gave. Her kan man flyve vægtløst rundt og udforske luftrummet. Det er en helt vild oplevelse, hvor man med garanti vil kunne mærke suset i maven. En genial gave til 16 årig.

5. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Vil du gerne give en gave, der rent faktisk vil blive brugt? Så er et årskort til Tivoli en skøn gaveidé til 16 årig dreng eller pige. Uanset om man er til vilde rutsjebaner, hyggelige gåture eller fede koncerter, så kan man få adgang til det med årskortet.

6. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Den 16 årige slikmund vil elske at få en popcornmaskine i gave. Så kan man invitere vennerne eller kæresten med på en biograftur hjemme på værelset med friske popcorn lige fra maskinen. Det er en sjov og velsmagende 16 års gave, som teenageren med garanti vil få meget glæde af.

7. Drone

Pris: 229 kr.
De senere år er droner blevet enormt populære blandt folk i alle aldre. Det flyvende legetøj er enormt underholdende, og når man først har lært at styre dronen, så kan man begynde at lave seje tricks eller producere seje film. En skøn gave til 16 årig pige eller dreng.

8. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Er du på udkig efter en sjov gave til 16 årig, der har en sød tand? Så er et flødebollekursus lige den gave, du leder efter. Det er en enormt sjov oplevelse, hvor man lærer at lave sine helt egne flødeboller. Så er der dømt hjemmelavede flødeboller til de næste mange fødselsdage.

9. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
Glæd musikelskeren med en bluetooth højtaler i 16 års gave. Så kan man høre god musik hjemme på værelset, og hvis man vælger en mindre model, kan den let tages med på farten. Det er en skøn 16 års gave, som helt sikkert vil skabe liv og glade dage.

10. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Leder du efter en gave til 16 årig, som ikke ønsker sig noget i fødselsdagsgave? Så kan du trygt give et par biografbilletter. Der er nemlig et hav af forskellige film, så uanset om teenageren er til science fiction, gyser eller romantik, er der en film, der vil falde i hans eller hendes smag.

11. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Holder den 16 årige af at gå med hue eller cap? Så bør du glæde ham eller hende med en mere til samlingen. Vælg en sej cap til skateren eller en varm hue til frossenpinden. Uanset hvad kan du med garanti finde den perfekte hovedbeklædning i gave til 16 årig.

12. Heliumballoner

Pris: 270 kr.
Pynt op til fest med farverige heliumballoner. Stuen bliver hurtigt forvandlet til festlokale, når der svæver fine balloner rundt. Ballonerne kan også bruges til et hav af sjove lege og aktiviteter for både store og små. Det er altså en herlig og festlig gave til 16 årig pige eller dreng.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Slå benene væk under den 16 årige med en vild helikoptertur i 16 års gave. Det er en skøn gave til en, der ikke lider af højdeskræk, og som nyder at mærke suset i maven. Det bliver en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse, som den 16 årige vil se tilbage på med et smil.

14. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Det kan være svært at finde en sjov gave til 16 årig, der ikke ønsker sig noget som helst. Men hvis teenageren har en smartphone, så er et mobilcover bestemt ikke et dårligt bud. Du kan finde covers i mange forskellige farver og stilarter, så der er helt sikkert et, som passer til ham eller hende.

15. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.
En 16 års fødselsdag er en stor begivenhed, som skal fejres med stil. Med disse smukke tal balloner i sølv bliver der hurtigt pyntet op til fest. De fine balloner danner også den perfekte baggrund for et fødselsdagsbillede til instagram, som kan være et evigt minde om den store dag.

16. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Er du træt af at give gaver, som modtageren aldrig får brugt? Så bør du give et gavekort til et cafébesøg for 2. Stort set alle elsker nemlig at spise et lækkert måltid mad og drikke en god kop kaffe sammen med en, man holder af. Det er en skøn gave til 16 årig, der har alt.

17. SpikeBall

Priser fra: 499 kr.
Den boldglade 16 årige fortjener et sjovt boldspil i 16 års fødselsdagsgave. SpikeBall er et nyt og underholdende spil, hvor man kaster en bold frem og tilbage mellem to hold via et net. Der er altså garanti for timevis af underholdning og sved på panden med SpikeBall.

18. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Vil du gerne give den 16 årige en ekstra særlig gave? Så er et gavekort til en luksus brunch for 2 en herlig gaveidé til 16 årig. Her kan man nyde alt fra æg og bacon til søde pandekager, mens man hygger sig sammen med en, man holder af. Det kan kun blive en skøn formiddag.

19. Fotocollage

Pris: 119 kr.
Der er intet bedre end at få en helt unik og personlig gave, som afsenderen har lagt en masse tid og kærlighed i. Glæd din bedste ven, kæreste eller måske din elskede niece med en hjemmelavet fotocollage. Den vil med garanti vække minder og få en fast plads på væggen.

20. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Hvis man holder af sjove og vilde oplevelser, vil man helt sikkert elske at prøve Urban High Roping. Her bevæger man sig rundt i op til 50 meters højde og kommer ned via fire kæmpestore svævebaner. Det er en sjov oplevelse, som kun bliver federe af at have alle vennerne med. En genial 16 års gave.

21. Waveboards

Priser fra: 449 kr.
Den 16 årige skater fortjener at få et fedt waveboard i 16 års gave. Et waveboard består af to plader, som kan bevæge sig uafhængigt af hinanden. Det er altså ikke nemt at holde balancen, men når man først lærer det, kan man lave de vildeste tricks. Det vil med garanti skabe en masse sjove timer.

22. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
Leder du efter en vild gave til 16 årig, der nyder at mærke suset i maven? Så fortjener teenageren at komme helt op i skyerne på en uforglemmelig svæveflyvning. Her er der ingen motorstøj, for flyet bruger luftstrømmene til at holde sig oppe. Det kan kun blive en fantastisk oplevelse.

23. Kjole

Pris: 300 kr.
En kjole er en oplagt gave til 16 årig pige. Hun vil med garanti elske at få en fin kjole, som hun kan bruge til hverdag eller fest. Giv hende en kjole, der passer til hendes smag – er hun til afslappede kjoler eller fine kjoler med blonder? Uanset hvad kan du finde det hos LykkeByLykke.

24. El Løbehjul

Priser fra: 1599 kr.
El løbehjul er blevet enormt populære i løbet af de sidste år. Derfor er det en skøn gave til 16 årig, som fortjener at tage i skole eller på arbejde med stil. Her skal man ikke knokle op ad bakkerne på en gammel cykel – man har faktisk tid til at nyde turen.

25. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Kom langt væk fra hverdagens stress og jag med et gavekort til Prøv Virtual Reality. Det er en herlig gave til 16 årig, der elsker at game, men virtual reality er for alle, der har lyst til at forsvinde ind i en helt anden verden. Det kan kun blive en sjov oplevelse.

26. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Denne smarte GreyLime Power Owl giver telefonen strøm på farten. Man skal altså aldrig mere være bange for, om ens smartphone går død for strøm, mens man er i skole eller på tur. Det er en herlig gave til 16 årig, der ikke kan undvære sin telefon.

27. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Få vind i håret på en hyggelig ridetur i Dyrehaven. Det er en skøn gave til 16 årig, der fortjener at få en skøn oplevelse i gave. Turen er både for begyndere og mere erfarne ryttere, så alle kan være med. Så er det bare at nyde den smukke natur og den friske luft.

28. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Er du på udkig efter en fin, lille gave til 16 årig pige med langt hår? Så vil hun med garanti blive glad for at få et sødt hårbånd. Der er mange forskellige farver og designs at vælge imellem, så du kan nemt finde et par stykker, der vil passe perfekt til hende.

29. Guitar

Pris: 499 kr.
Uanset om man er nybegynder eller garvet guitarist, er det skønt at få en guitar i 16 års gave. Hos Danguitar finder du et bredt udvalg af forskellige guitarer, som den 16 årige med garanti vil elske at få. Så er der dømt mange timers hygge foran lejrbålet eller hjemme på værelset.

30. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter en helt særlig gave til 16 årig, der drømmer om at blive jagerpilot en dag? Så bør du give den heldige teenager mulighed for at få drømmen til at gå i opfyldelse i en F16-simulator. Det kan kun blive en helt fantastisk og uforglemmelig dag.

31. Bambus T-Shirt

Pris: 199 kr.
Bambus er det nye, når det kommer til bæredygtige tekstiler. Derfor er en flot bambus t-shirt en skøn gaveidé til 16 årig dreng eller pige, der går op i kvalitet og bæredygtighed. Du kan finde t-shirts i mange forskellige farver og pasforme, som både er lugtafvisende, bløde og enormt holdbare.

32. SACKit højtaler

Priser fra: 1.699 kr.
Elektronik er altid et hit hos de unge. SACKit tilbyder højtalere i et stilrent design og som egner sig til alle behov. Med Boom 150 kan du nemt tage feststemningen og lyden med til lejligheder, hvor musikken skal sparkes op til maks.

33. Disc golf

Pris: 199 kr.
Disc golf er et utroligt sjovt og underholdende spil for venner og hele familien, der findes disc golf baner over hele Danmark, så der er super let at komme i gang med.
Dette sæt indeholder de tre forskellige discs; én driver, én midrange og én putter, og er udviklet til at give uerfarne spillere et godt første håndsindtryk med disc golf.

Gave til 16 årig

Fødselsdagsgaver Til 16 Årige

Hvis du er så heldig at have en i familien som snart fylder 16 år, så er der snart tid til fest og højt humør. Men ligeledes tid til at finde fødselsdagsgaver til 16 årige, og hvad er det nu lige man giver i fødselsdagsgave til så ungt et menneske? Der er måske længe siden at du sidst har skulle diske op med en gave til så ungt et menneske. Men frygt ej for der er heldigvis tips og tricks at hente her på siden, netop fordi at denne side udelukkende omhandler gaver til 16 årige.

Skulle du have svært ved at finde en fødselsdagsgave til 16 årige, kan du øverst på siden se vores lange gaveinspirations-liste som er fyldt med glimrende gaveideer til 16 årige piger og drenge. Der er ganske enkelt noget til enhver smag og personlighed, og skulle du ikke gå hen at finde din gave til 16 årig. Har du helt sikkert kunne finde en masse inspiration som du nu kan tage med dig videre i din søgen på fødselsdagsgaver til 16 årige.

Fødselsdagsgaver Til 16 Årige

Gaver Til 16 Årige Teenagedrenge

Drenge i 16 års alderen gennemgår en masse forvirrende ting og det kan derfor være lidt udfordrende at finde den helt rigtige gave. Men med en smule omtanke og kreativitet, så kan det sagtens lade sig gøre. Ofte må gaver til en knægt på 16 gerne være noget sjovt og spændende. Så oplevelsesgaver er et hit, hvis det er oplevelser som prøv virtual reality eller måske Urban high roping.

Men unge mænd sætter også pris på smart tøj og lækre dufte, så man kan gøre sig lidt lækre overfor det modsatte køn. Barbergrej kunne også blive en relevant gave hurtigere end man aner det, så vær opmærksom på dette. Følger du disse råd, så kan du være sikker på, at du nok skal finde den optimale gave til den unge mand, uanset hvor kræsen han så måtte virke. Det er altid tilfredsstillende at finde en god gave til 16 årig.

Gaver Til 16 Årige Teenagedrenge

Gaver Til 16 Årige Teenagepiger

Når det kommer til 16 årige pigers ønsker, så kan det kun anbefales, at man følger deres ønskesedler meget nøje, for de er vægelsindede og meget nøjeregnende. Find noget, der passer til hendes personlighed og som er relevant for hendes interesser. Der er heldigvis masser at vælge imellem.

En pige på 16 vil altid blive glad for lækkert tøj, en god parfume eller måske noget lækker makeup. Men det kan også være at hun har en fritidsinteresse, som man kan give et lille bidrag til. Muligheder er der nok af. Oplevelsesgaver er naturligvis også populære og til en teenagepige er en spadag for 2 eller et makeup kursus altid en sand vinder. 

Hvis du er helt på bar bund når det kommer til at finde en gave, så kan du med fordel spørge hendes veninder, forældre eller søskende til råds. Det kan jo være, at der var nogen, der havde en rigtig god ide, og så kan man altid give dem skylden, hvis det er en forkert gave.

Gaver Til 16 Årige Teenagepiger
Julegaver Til 16 Årige

Det at finde julegaver til 16 årige, har aldrig rigtig været lige til, men heldigvis er de unge i denne alder måske særligt pigerne rigtig gode til at lave ønskelister. Så skulle man ikke have fået denne, kan man da nysgerrigt lige høre om det unge menneske skulle have en ønskeliste og hvis ikke de har en liggende kommer der nok hurtigt en retur. Hvis ikke du har en ønskeliste med gode julegaver til 16 årige ved din hånd er du heldigvis ej heller på bar bund, for vi har et par tips og tricks som kan hjælpe dig med at finde gode julegaver.

Start med at finde julegave ideer til 16 årige, ved at tage et kig på vores liste ovenover som er fyldt med aldeles fremragende julegaver til 16 årige drenge og piger. Det er muligt at du ikke lige finder hvad du tænkte kunne være en gode julegave til det unge menneske, men hvis ikke andet har du fået en masse inspiration og står helt sikkert skarpere når du på egne ben skal ud at finde julegaver til 16 årige.

Julegaver Til 16 Årige
Fødselsdagsønsker 16 År

Ligesom da man var lille og havde stor fornøjelse med at finde juleønsker i det nye Fætter BR blad, er der fortsat mange unge som elsker at finde fødselsdagsønsker 16 år. Men i disse moderne tider finder de nok større inspiration på de sociale medier som eksempelvis videoen nedenfor og ikke ved at kigge i fysiske reklameblade. Men når nu du skal til at finde dine fødselsdagsønsker til din 16 års fødselsdag. Er det vigtigt at huske på at der er tale om ønsker og at det ikke koster noget at ønske så drøm stort. 

Hvis du absolut mest ønsker dig en hundehvalp så skriv det øverst på ønskesedlen, eller hvis du øsnker dig en fin ørering så er det bare med at få skrevet det på ønskelisten. Det gør det også langt lettere for folk at finde ud af hvad du enlig ønsker dig, spå det er bare med at få lavet en lang liste fyldt med fødselsdagsønsker op til din 16 års fødselsdag.

FAQ om gaver til 16 årige

Hvor meget koster en gave til 16 årige?

En god gave til 16 årige koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde teenageren med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god gave til 16 årige?

Der findes utrolig mange gode gaver til 16 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en gave til 16 årige?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til 16 årige, dette kunne f.eks. være fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give teenageren en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: