Søde & Personlige Gaver Til 15 Årige Drenge & Piger

Gave til 15 årig kan på den ene side være en uhyre nem gave at give, men det kan på den anden side også være en af de sværeste gaver at give overhovedet. Der er nemlig meget stor forskel på 15 årige og deres forhold til det at modtage gaver. Nogle er meget nøjeregnende når det kommer til gave, hvor andre er meget nøjsomme. Nogle er ekstremt vægelsindede, hvor andre er så forudsigelige som klokken. Så man har altså noget af en udfordring foran sig, for ikke alene skal man give en god gave, men man skal give den til en, der er i teenageårenes vold på godt og ondt. 

En gave til 15 årige kan være alt fra interessant elektronik og smarte gadgets, til dyrt tøj og lækre oplevelser. Der er ingen facitliste, for det er ofte i 15 års alderen, at mange teenagere for alvor begynder at skabe sig sin egen identitet. En tid med oprør og eksistentielle kriser. En det betyder dog ikke, at man ikke kan finde gode fødselsdagsønsker 15 år, for slev den mest humørsyge teenager elsker at blive forkælet med gode gaver og dem skal vi hjælpe dig med at finde frem til herunder.

Sjove & Personlige Gaver Til 15 Årige

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Det er ingen hemmelighed, at det kan være næsten umuligt at finde gaver til 15-årige. Men så er det heldigt, at du kan købe et gavekort til DuGlemmerDetAldrig – så kan teenageren nemlig selv vælge en oplevelse. På den måde kan du være sikker på at give en gave, der ikke skal byttes.

2. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Stort set alle 15-årige hører musik på deres smartphone. Så hvorfor ikke gøre det nemmere og smartere med et par Apple AirPods? De moderne høretelefoner er trådløse, så der aldrig mere går knude på ledningerne i lommen. Derudover har de et flot og minimalistisk design, som teenageren helt sikkert vil bære med stolthed.

3. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Leder du efter en gave til en 15-årig, der ønsker sig noget helt vildt og anderledes? Så vil bodyflight i vindtunnel helt sikkert være et hit. I vindtunnellen er tyngdekraften ophævet, og kan man flyve frit omkring. Det er en helt unik oplevelse, hvor der er garanti for smil på læben og sus i maven.

4. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
En mobiloplader er en af de ting, vi alle skal bruge. Men det kan være irriterende at bøvle med ledninger, der går i hårdknude og ikke er lange nok. Løsningen på dette er en trådløs mobiloplader. Opladeren er praktisk at have stående i hjemmet, og så er den let at tage med på farten.

5. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Hvis du er på jagt efter den perfekte gave til en 15-årig, så er et Tivoli Årskort en brandgod idé. Tivoli er nemlig fuld af spændende og underholdende oplevelser. Der er både rutsjebaner, sjove spil og fede koncerter. Man kan også gå en tur i de smukke omgivelser eller prøve de skønne restauranter.

6. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
Hvilken 15-årig drømmer ikke om at kunne forvandle teenage-værelset til en hjemmebiograf? Gør drømmen til virkelighed med en popcornmaskine. Det er en gave, som både piger og drenge vil elske. Så er det bare at invitere de bedste venner, sætte en god film på og servere varme, sprøde popcorn fra maskinen.

7. Drone

Pris: 229 kr.
Droner er på det seneste blevet mere og mere populære blandt børn, unge og ældre. Og det er ikke så underligt, for det flyvende legetøj er særdeles underholdende. Det kræver lidt øvelse at lære at styre den, men når først man har lært det, kan man både lave tricks og fede film i fugleperspektiv.

8. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Et flødebollekursus er en skøn gave til den 15-årige med en sød tand. På kurset lærer man at lave lækre flødeboller, og man får selvfølgelig masser af smagsprøver undervejs. Det bliver ikke hyggeligere end det. Når kurset er færdigt, kan man imponere vennerne med hjemmelavede flødeboller til den næste fødselsdag.

9. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
En bluetooth højtaler er både moderne, dekorativ og praktisk. Det kræver kun et par enkelte klik på telefonen, så er den forbundet til højtaleren. De større højtalere pynter flot på værelset og giver god lyd. Mindre bluetooth højtalere er ideelle at tage med sig, så man har sin yndlingsmusik med overalt.

10. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Et par biografbilletter er en skøn gave, som langt de fleste 15-årige vil sætte pris på. Så er der lagt op til en hyggelig aften med en god ven – eller måske en romantisk date med hende den søde. Der følger ofte et par gufbilletter med i gavekortet, så man har lidt godt til ganen under filmen.

11. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Caps og huer er højeste mode blandt 15-årige drenge, men mange piger har også taget den fede hovedbeklædning til sig. De fås i flere forskellige farver og designs, så der er noget for enhver smag. Find en cool cap til skateren eller en farverig hue til den mere kreative type.

12. Heliumballoner

Pris: 270 kr.
Heliumballoner er sjove, farverige og dekorative. Når først man har pustet ballonerne op, og de flyver rundt i lokalet, er der for alvor lagt op til fest. De sjove balloner kan også bruges til andet end bare pynt: Der findes en lang række sjove lege med heliumballoner for børn, unge og voksne.

13. Helikoptertur

Priser fra: 599 kr.
Leder du efter en helt særlig gave, som vil slå benene væk under den 15-årige? Så burde du overveje at give den heldige teenager en helikoptertur. Her får man for alvor luft under vingerne og ser Danmarks smukke landskaber fra en helt ny vinkel. Det bliver en fuldstændigt uforglemmelig oplevelse.

14. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Et mobilcover er en af de gaver, som langt de fleste vil kunne bruge. Der er intet værre end at smadre sin telefon, og derfor er det smart at have et beskyttende cover på. Covers fås i mange forskellige designs, så du kan være sikker på at finde noget for enhver smag.

15. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.
Skab en uforglemmelig fødselsdagsfest med smukke tal-balloner i sølv. De skinnende balloner er blevet enormt populære blandt unge, og det er der mange gode grunde til. Med et kæmpestort 15-tal på væggen vil ingen være i tvivl om, hvor gammel fødselaren bliver. Og så danner ballonerne baggrund for det perfekte instagram-billede fra festen.

16. Cafébesøg For 2

Priser fra: 249 kr.
Er du helt på bar bund, når det kommer til at finde gaver til en 15-årig? Så bør du overveje at give et gavekort til et skønt cafébesøg for 2. Man går aldrig helt galt i byen med sådan et gavekort, for stort set alle elsker et lækkert måltid mad.

17. SpikeBall

Priser fra: 499 kr.
Leder du efter en sjov gave til en 15-årig, der elsker sjove spil? Så er SpikeBall ikke noget dårligt bud. Det er et nyt boldspil, som hurtigt er vokset i popularitet. Kort sagt handler det om at kaste en bold frem og tilbage via et net. Det er supersjovt, og alle kan være med.

18. Luksus Brunch For 2

Priser fra: 299 kr.
Hvem elsker ikke en lækker brunch? Giv et gavekort til en luksus brunch for 2 til den 15-årige, der ikke ønsker sig noget. Du kan nemlig være helt sikker på, at modtageren vil sætte pris på at få et skønt formiddagsmåltid i gave. Den 15-årige kan selv vælge hvor, hvornår, og hvem gavekortet skal deles med.

19. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En fotocollage er en unik og personlig gave til den 15-årige, der fortjener at få noget helt særligt. Kig dine gamle billeder igennem, og sæt de sjoveste, sødeste og flotteste af dem ind i en skøn collage. Det er en gave, der både vækker minder, og som pynter flot på væggen.

20. Urban High Roping

Priser fra: 395 kr.
Skal du finde en gave til en 15-årig, der elsker sjove og vilde oplevelser? Så vil et gavekort til Urban High Roping helt sikkert falde i god jord. Her bevæger man sig rundt i op til 50 meters højde og kommer ned via fire kæmpestore svævebaner. Der er garanti for sved på panden og sus i maven.

21. Waveboards

Priser fra: 449 kr.
Et waveboard er ligesom et skateboard – bare federe! Waveboardet består nemlig af to plader, der kan bevæge sig uafhængigt af hinanden. Det gør det både til en endnu større udfordring at holde balancen, og så kan man lave de vildeste tricks. Det er en perfekt gave til den 15-årige skater.

22. Svæveflyvning

Priser fra: 345 kr.
De fleste af os har siddet i et passagerfly med larmende motorer, dårlig benplads og små vinduer. Giv en eventyrlysten 15-årig mulighed for at få en fed flyvetur i en svæveflyver. Her svæver man lydløst gennem luften, mens man kan nyde panoramaudsigten. Så kan man for alvor føle sig som ét med fuglene.

23. Kjole

Pris: 300 kr.
En kjole er en af de gaver, som langt de fleste 15-årige piger vil blive glade for. Lykke by Lykke har udvalgt en række moderne kjoler i forskellige designs, så der er noget for enhver smag. Du kan altså både finde afslappede kjoler og mere feminine kjoler med blomster eller blonder.

24. El Løbehjul

Priser fra: 1599 kr.
Cykler er so last year. I dag drømmer mange 15-årige om at få et el løbehjul, og det er ikke uden grund. På et el løbehjul kommer man hurtigt frem og tilbage – uden at skulle slide afsted på en gammel cykel. Og fordi løbehjulet kører på el, er det langt mere bæredygtigt end f.eks. en knallert.

25. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Kender du en 15-årig, der elsker at game på sin computer eller PlayStation? Så burde du overveje at give et gavekort til ”Prøv virtual reality”. Når man først har fået brillerne på, forsvinder man ind i en helt anden verden. Man glemmer hurtigt hverdagens stress og jag og lever sig 100 % ind i spillet.

26. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Det er fedt at have en smartphone, men ofte holder batterierne ikke så godt, som man kunne drømme om. Derfor er det smart at have en powerbank med sig, så man kan få strøm på farten. En GreyLime Power Owl giver både giver telefonen strøm og har et sødt design.

27. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Leder du efter en sød, lille gave til en langhåret 15-årig? Så vil hun helt sikkert blive glad for et fint hårbånd. De fås i mange forskellige farver og designs, så du kan nemt sammensætte et par stykker. På den måde har hun et hårbånd, der passer til ethvert sæt tøj.

28. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
Der findes et hav af forskellige oplevelsesgaver for 15-årige. Hvis du leder efter en hyggelig oplevelse, er en ridetur i Dyrehaven bestemt ikke nogen dum idé. Her får man mulighed for at ride igennem Dyrehavens smukke landskab og nyde den friske luft. Alle kan være med, både nybegyndere og erfarne ryttere.

29. Guitar

Pris: 499 kr.
En guitar er en helt særlig gave, som man kan få glæde af i mange år. Hos Danguitar finder du sprøde, spanske guitarer til den erfarne guitarist, der fortjener det bedste. Du kan også få begynderpakker til den 15-årige, der kunne tænke sig at lære at spille på det skønne instrument.

30. Bambus T-Shirt

Pris: 199 kr.
Kender du en 15-årig, der går op i kvalitet og bæredygtighed? Så vil han eller hun helt sikkert blive glad for en bambus t-shirt. Med en bambus t-shirt går miljøvenlige materialer og høj kvalitet op i en højere enhed. Du får altså en t-shirt, som er luftafvisende, blød og holder faconen i mange år.

31. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Mange 15-årige drømmer om at blive jagerpiloter, når de bliver voksne. Giv en heldig teenager mulighed for at udleve sin drøm i en F16-simulator. Cockpittet i simulatoren er en tro kopi af den ægte vare, så det er en helt autentisk oplevelse. Efter en grundig instruktion er det bare at flyve afsted gennem skyerne.

32. SACKit højtaler

Priser fra: 1.699 kr.
Elektronik er altid et hit hos de unge. SACKit tilbyder højtalere i et stilrent design og som egner sig til alle behov. Med Boom 150 kan du nemt tage feststemningen og lyden med til lejligheder, hvor musikken skal sparkes op til maks.

33. Disc golf

Pris: 199 kr.
Disc golf er et utroligt sjovt og underholdende spil for venner og hele familien, der findes disc golf baner over hele Danmark, så der er super let at komme i gang med.
Dette sæt indeholder de tre forskellige discs; én driver, én midrange og én putter, og er udviklet til at give uerfarne spillere et godt første håndsindtryk med disc golf.

gave til 15 årig

Gaver Til 15 Årige Drenge

Det skal altså ikke være nogen hemmelighed, at 15 årige fyre er noget mere enkle væsner end piger. De er noget mere afslappede og ”chill”, når det kommer til at få gaver. Men det betyder dog ikke, at man ikke skal gøre sig umage. Det er trods alt hans 15 års fødselsdag og det skal fejres med en god gave. 

En god gave til 15 årig dreng kan være noget så enkelt som en sjov gadget eller måske noget smart tøj. Det må også gerne være en sjov gave, der er en smule flabet. Det vil helt sikkert få smilet frem hos ham og så er alt som det skal være. 

Skal man finde en god gave til 15-årig dreng, som elsker oplevelser, så kunne en helikoptertur eller prøv virtual reality være lige det du står og leder efter. 

Gaver Til 15 Årige Drenge

Gaver Til 15 Årige Piger

15 årige piger har ofte mange ideer og interesser. Men hos langt de fleste går man aldrig helt galt i byen, hvis man giver makeup, tøj eller smykker. Der er dog ingen garanti og der er nogle piger, der kategorisk bytter alt man giver dem. Hvad gør man så? Jo man giver hende naturligvis et gavekort, for så kan hun selv finde den perfekte ting og alle er glade. 

Men hvis man vil ramme sikkert, så kan et gavekort til en spadag for 2 næsten ikke gå galt, for hvem elsker ikke at blive forkælet en hel dag på et lækkert spa hotel? Det er med andre ord en oplagt gaveide til en fødselsdag 15 år. I hvert fald til pigerne. På den anden side kan det være, at hun elsker vilde oplevelser og så kunne man flotte sig med et vild og adrenalinpumpende tandemspring. Det er en oplevelse for livet og helt sikker noget, som vil få en 15 årig pige til at spærre øjnene op.

Gaver Til 15 Årige Piger

Fødselsdagsgaver Til 15 Årige

Der er ingen tvivl om at en 15 års fødselsdag er skelsættende for den unge teenager, for lidt lige som når man bliver konfirmeret hopper man lige et skridt tættere på voksen tilværelsen. Men man er trådsalt fortsat en ung teenager de kommende 3 år indtil man fylder 18 år. Men til ens 15 års fødselsdag føler man sig sku ret voksen, og derfor skal fødselsdagsgaver til 15 årige drenge og piger naturligvis ligeledes afspejle dette. 

Men hvad er det så lige man med fordel kan give i fødselsdagsgave til 15 årige piger og drenge, ja det giver vi dig faktisk gode ideer til her. For legetøj er forlængst yt, men et havespil kan dog stadig være en glimrende fødselsdagsgave. Det vigtigste at huske på er at det handler om at finde en slags voksen gave som stadig vil kunne bruges af en blot 15 årig. Hvis du kunne tænke dig lidt inspiration til hvad dette kunne være, så ta’ et kig på vores liste ovenover som er fyldt med gode fødselsdagsgaver til 15 årige.

Fødselsdagsønsker 15 År

Hvis du snart kan fejre din 15 års fødselsdag, så er det et fint tidspunkt at begynde at få skrevet såkaldte fødselsdagsønsker ned, så du kan have lidt indflydelse på hvad du får i fødselsdagsgave til din 15 års fødselsdag. Det er altid en god ide at skrive ting ned uanset om det er op til jul eller ens fødselsdag, fordi så har man altid lige et par gode ønsker at diske frem hvis nogle tilfældigvis skulle spørge.

Men hvis du snart har 15 års fødselsdag og endnu ikke har fået lavet en liste med fødselsdagsønsker fordi du ikke rigtig kan komme på nogle gode ideer, så er der heldigvis fortsat håb. for vi har en hel del gode ideer til hvad du kan skrive på din liste over fødselsdagsønsker 15 år. Hvis du ikke allerede har set vores liste ovenover som er fyldt med gode gaver til 15 årige, vil vi anbefale dig at gøre det for her vil du helt sikkert kunne finde en masse inspiration til din ønskeliste.

Fødselsdagsønsker 15 År

Julegaver Til 15 Årige

Juleaften, vel nok den bedste aften i løbet af hele året for børn og teenagere, der er en masse hygge og ikke mindst en masse julegaver. Men hvordan er det nu lige at man som familiemedlem eller nære venner finder gode julegaver til 15 årige piger og drenge? For der er slet ingen tvivl om at det er sværest at finde julegaver til teenagere, fremfor yngre børn. Men der findes heldigvis en del tips og tricks som du kan benytte når dette års julegaver til 15 årige drenge og piger skal findes. 

Det handler bogstavelig talt om at være kreativ og tænke lidt ud af boksen samtidig med at julegaven virker en anelse voksen agtig og kan bruges om vinteren så den 15 årige ikke skal vente helt til sommer forinden julegaven kan bruges. Men hvilke ting kan opfylde alle disse krav tænker du sikker, og heldigvis kan vi ovenover vise en lang række gode julegaver til 15 årige, ta’ blot et kig på vores inspirations-liste i toppen af artiklen. 

Julegaver Til 15 Årige

FAQ om gaver til 15 årige

Hvor meget koster en gave til 15 årige?

En god gave til 15 årige koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde teenageren med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god gave til 15 årige?

Der findes utrolig mange gode gaver til 15 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en gave til 15 årige?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til 15 årige, dette kunne f.eks. være fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give teenageren en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: