Hyggelige & Yderst Sjove Gaver Til 13 Årige Drenge & Piger

Gave til 13 årig er altid noget af en spændende udfordring, for 13 årige er netop gået ind i deres teenageår, og vi ved alle, hvor farligt det kan være. For hvad er en teenager? Et barn eller en ung voksen? Der er ingen tvivl om, hvad en teenager selv mener, men det er desværre ikke altid at deres mening lever op til deres handlinger. Dermed ikke sagt, at man ikke kan opføre sig voksent som 13 årig, men at kalde dem for voksne mennesker er dog lige i overkanten. Men hvad stiller man så op med gaver til 13 årige, der ikke engang selv ved hvad de skal kalde sig? Jo man finder naturligvis hjælp her på siden. 

Man kan heldigvis gøre det meget nemmere for sig selv, hvis man først og fremmest sørger for, at gøre klart hvem modtageren er. Der er jo stor forskel på om man skal bruge en gave til en 13 årig pige eller en 13 årig dreng. Derudover er det jo også vigtigt, at man kender en smule til vedkommendes interesser.

Virker det stadig som en uoverskuelig opgave at finde gaveideer til børn 13 år? Det er ikke så underligt, for teenagere i den alder ved ikke hvad de slev vil have, så hvordan skulle vi andre have en chance? Man kan aldrig helt forudse om deres interesser og smag har ændret sig næste gang mans spørger. Men der er faktisk hjælp at hente. Her på siden har vi gaver til 13 årige, som vil kunne tilfredsstille selv den mest hormon styrede teenager. Enhver vil blive glad for disse gaver, så du kan i ro og mag finde den helt rette.

Sjove & Hyggelige Gaver Til 13 Årige

Yderst Populær

SpikeBall

Trending Gaveide

Waveboards

Sikker Favorit

El Løbehjul

1. Gavekort Til DuGlemmerDetAldrig

Priser fra: 150 kr.
Et gavekort til DuGlemmerDetAldrig er en perfekt gave til den 13-årige, der ikke ønsker sig noget. Du behøver ikke at købe en ting, som den kommende teenager alligevel aldrig får brugt. Med gavekortet kan modtageren nemlig helt selv vælge en oplevelse. Så kan du være sikker på at give en gave, som modtageren vil blive glad for.

2. Apple AirPods

Pris: 1079 kr.
Med et par Apple AirPods i tasken kan man høre musik hvor som helst, når som helst. De smarte høretelefoner har et enkelt og moderne design, og så har de ingen irriterende ledninger. Så hvis den 13-årige ikke har et par AirPods i forvejen, vil han eller hun helt sikkert blive glad for sådan et par.

3. Bodyflight i Vindtunnel

Pris: 445 kr.
Leder du efter en helt særlig gave, der får pulsen til at stige? Så er Bodyflight i vindtunnel ikke et dårligt bud. Inde i vindtunnellen ophæves tyngdekraften, så man kan svæve frit. Det er noget, man normalt kun kan prøve ude i rummet. Tag den eventyrlystne teenager med, og få en uforglemmelig oplevelse.

4. Tivoli Årskort

Priser fra: 399 kr.
Et Tivoli Årskort er en af de gaver, som stort set alle vil sætte pris på. Med kortet får man ubegrænset adgang til alle de skønne oplevelser i Tivoli. Så uanset om man elsker rutsjebaner eller nyder at spise et skønt måltid på en af havens mange restauranter, kan man få det med et Tivoli Årskort.

5. Trådløs Mobiloplader

Pris: 599 kr.
En trådløs mobiloplader er et must have for en teenager, der altid har hovedet nede i sin telefon. Opladeren kan have en fast plads på natbordet, og så kan den tages med på farten. Der er ingen irriterende ledninger, og man kan altid være sikker på at have strøm på mobilen.

6. Flødebollekursus

Priser fra: 299 kr.
Leder du efter en gave til den 13-årige, der elsker slik og kage? Så er et flødebollekursus en fantastisk idé. På kurset lærer man at lave lækre flødeboller, og så får man selvfølgelig lov at smage undervejs. Efterfølgende kan man blære sig med at servere hjemmelavede flødeboller til den næste fødselsdagsfest.

7. Popcornmaskine

Pris: 449 kr.
En god film, godt selskab og en masse lækre popcorn er opskriften på den perfekte fredag aften. Så hvorfor ikke give den 13-årige dreng eller pige sin helt egen popcornmaskine? Maskinen har et flot, retro design, så den giver hjemmebiografen et ekstra pift. Det er den perfekte gave til popcorn-elskeren.

8. Drone

Pris: 229 kr.
Man bliver aldrig for gammel til at lege. Med en drone kan man at lege på en helt ny måde, når legoklodserne er blevet lidt for barnlige. Der er en masse forskellige ting, man kan lave med en drone. Mange droner har f.eks. et indbygget kamera, så man kan lave sine helt egne film.

9. Biografbilletter

Priser fra: 195 kr.
Skal du finde en gave til en teenager, der ikke ønsker sig noget? Så er biografbilletter ikke nogen dum idé. Der findes nemlig film for enhver smag, og modtageren kan helt selv vælge, om det skal være gys, romantik eller science fiction. Så kan du være sikker på at give en gave, modtageren vil sætte pris på. 

10. Bluetooth Højtaler

Pris: 199 kr.
I dag hører langt de fleste unge musik på deres mobil. Med en bluetooth højtaler kan man nemt og hurtigt forbinde mobilen til højtaleren, og så er der ubegrænset musik. En større højtaler er fed at have stående på værelset, mens en mindre højtaler nemt kan tages med i tasken.

11. Prøv Virtual Reality

Priser fra: 175 kr.
Kender du en 13-årig, der elsker at spille computerspil? Så vil han eller hun helt sikkert elske at prøve virtual reality. Når man først har fået brillerne på, befinder man sig selv midt i spillet. Det er en helt vild oplevelse, hvor man for alvor kan forsvinde ind i en anden verden.

12. Caps & Huer

Pris: 250 kr.
Caps og huer er både praktiske og moderne. En cap ser både super cool ud og skygger for solen, mens en hue både varmer og kan matche vinterjakken. Hos Kaufmann finder du caps og huer i mange forskellige designs, så du nemt kan finde en, der passer til teenagerens stil.

13. Ridning I Dyrehaven

Priser fra: 220 kr.
På en ridetur i Dyrehaven kommer man ud i den friske luft, mens man kan nyde Dyrehavens smukke natur. Giv en skøn ridetur til hestepigen, eller giv den teenageren, der aldrig har prøvet at sidde på en hest før. Det er nemlig en skøn oplevelse for både erfarne og nybegyndere.

14. Heliumballoner

Pris: 270 kr.
Intet er mere festligt end farverige heliumballoner. Når først festlokalet er dekoreret med flyvende balloner i alle regnbuens farver, er festen for alvor skudt i gang. Udover at være dekorative, findes der også et utal af lege med heliumballoner for både store og små. Med heliumballoner er der lagt op til en sjov og festlig aften.

15. Mobilcover

Pris: Afhængig Af Cover
Et mobilcover er et must-have, hvis man har en smartphone. De skrøbelige mobiler kan nemlig hurtigt gå i stykker, hvis man taber dem. Derfor er det enormt praktisk at have et cover på, så man slipper for en dyr reparationsregning. Mobilcovers fås i mange forskellige designs, så de kan både være praktiske og stilfulde.

16. F16 Simulator

Priser fra: 299 kr.
Kender du en 13-årig med drøm om at blive jagerpilot? Så kan du give teenageren mulighed for at udleve sin drøm i en F16-simulator. Simulatorens cockpit er en tro kopi af den ægte vare, og man får grundig instruktion i, hvordan man betjener det. Det bliver altså ikke mere livagtigt.

17. Tal-Ballon i Sølv

Pris: 19 kr.
Pynt op til 13-års fødselsdag med tal-balloner i sølv. Med et stort, skinnende 13-tal på væggen vil ingen være i tvivl om, hvad de fejrer. De kan pustes op med egne lunger eller helium. Ballonerne kan skabe den perfekte baggrund til det ultimative fødselsdagsbillede, der nok skal få mange likes på instagram.

18. SpikeBall

Priser fra: 499 kr.
Boldspillet SpikeBall er blevet mere og mere populært – med god grund. Det er nemlig et sjov spil, hvor alle kan være med. Kort sagt handler det om, at det ene hold skal kaste en bold ned i nettet i midten, og så skal det andet hold gribe den og sende den tilbage.

19. Fotocollage

Pris: 119 kr.
En hjemmelavet fotocollage er en unik og personlig gave. Hos Plakattrykkeren har de mange forskellige skabeloner, der gør det nemt at skabe en smuk collage. Så skal du blot finde de flotteste og sjoveste billeder at sætte ind. På den måde får du hurtigt skabt en gave, der vil vække minder og pynte på væggen.

20. Waveboards

Priser fra: 449 kr.
Med et waveboard får man en sjov og anderledes oplevelse, sammenlignet med et skateboard. Et waveboard har nemlig to plader, der kan twiste i hver sin retning. Det ser både cool ud og træner balancen. Det er en fed gave til teenageren, der kunne tænke sig at lære seje tricks.

21. Kjole

Pris: 300 kr.
En kjole er en af de gaver, som de fleste teenagepiger vil blive glade for at få. Hos Lykke by Lykke finder du en række moderne kjoler i forskellige designs. Der er altså både løsesiddende kjoler til den afslappede pige og finere kjoler til hende, der elsker at pynte sig. 

22. El Løbehjul

Priser fra: 1599 kr.
I løbet af få år er el-løbehjul blevet mere og mere populære, og det er der god grund til. Man kommer nemlig hurtigt omkring som på en cykel, men man slipper for alt det hårde arbejde. Det er en fed gave til den 13-årige dreng eller pige, der fortjener noget helt særligt.

23. GreyLime Power Owl

Pris: 299 kr.
Det er altid skønt at have en powerbank med i tasken, så ens telefon ikke går død for strøm. En GreyLime Power Owl er en sød powerbank med et unikt design, der skiller sig ud fra mængden. Den fås i forskellige farver som mørkeblå, sortbrun, sandfarvet og hvid med et smilende ansigt.

24. Hårbånd

Pris: 40 kr.
Et hårbånd er en fin, lille gave til den langhårede pige. De såkaldte scrunchies er blevet moderne igen, og de fås i mange farver og med forskellige mønstre. Hårbåndene er både stilfulde og praktiske, da de holder det lange hår væk fra ansigtet. Køb et sæt med flere farver, så hun har nogle at vælge imellem.

25. Guitar

Pris: 499 kr.
Leder du efter en helt særlig gave til den 13-årige musikelsker? Så er en guitar ikke en dum idé. Uanset om teenageren er erfaren eller helt nybegynder, kan du finde en passende guitar hos Danguitar. De har nemlig alt fra begynderpakker med tuner, plekter og taske til superlækre spanske guitarer.

26. Bambus T-Shirt

Pris: 199 kr.
Hvis du kender en miljø- og modebevidst 13-årig, er en bambus t-shirt ikke en dårlig gaveidé. En bambus t-shirt er både blød og lugtafvisende, og så er det et enormt bæredygtigt materiale. Det er en vaskeægte win-win. Vælg en t-shirt i en farve, der passer til modtageren – så vil den helt sikkert falde i god jord.

27. Trådløs oplader

Priser fra: 329 kr.
Teknik er altid et sikkert hit, når du skal give en gave til din teenager. Med en trådløs mobiloplader kan du gøre det nemmere og sjovere for dem at oplade deres mobil. Det hjælper også på det kæmpe rod af ledninger, der ofte kan opstå på teenagerens værelse.

28. Disc golf

Pris: 199 kr.
Disc golf er et utroligt sjovt og underholdende spil for venner og hele familien, der findes disc golf baner over hele Danmark, så der er super let at komme i gang med.
Dette sæt indeholder de tre forskellige discs; én driver, én midrange og én putter, og er udviklet til at give uerfarne spillere et godt første håndsindtryk med disc golf.

Gave til 13 årig

Fødselsdagsgaver Til 13 Årige

Hvis du er så heldig at være blevet inviteret til en 13 års fødselsdag eller er du forældre til det unge menneske. Så skal du være særligt opmærksom på at du leder efter en gave til en teenager og ikke længere en dreng eller pige. Det er en fin ting lige at have skrevet bag øret når du skal ud at købe fødselsdagsgaver til 13 årige. Nu skal det hele ikke længere være lyserødt eller blåt legetøj, nej nu skal fødselsdagsgaver være fede. 

Men hvad skal man så kigge efter når man er ude at købe fødselsdagsgaver til 13 årige? En god fingerregel er noget sporty havespil, eller grej man kan leje med på villavejen om sommeren dette er gode gaver til 13 årige uanset køn. Ligeledes er elektronik til drenge og samt smart tøj til piger et godt tip. 

Men skal du virkelig overraske med en top tjekket 13 års gave, skal du finde fede oplevelsesgaver eksempelvis bodyflight i vindtunnel, flødebollekursus eller ridning i dyrehaven. Der findes utallige oplevelser som både teenagedrenge og teenagepiger vil elske at få i 13 års fødselsdagsgave.

Fødselsdagsgaver Til 13 Årige

Gaver Til 13 Årig Dreng

Når det kommer til teenagere og ikke mindst en gave til 13 årig, så er det ikke nogen hemmelighed, at det er langt nemmere at finde en god gave til drengene. Det kan stadig give sine udfordringer, men generelt er de mere afslappede. Hvis man giver ham en sjov gadget eller måske en sjov gave, der er lidt flabet, så bliver han som regel godt tilfreds.

Dermed ikke sagt, at man ikke kan købe tøj, lækre dufte eller lignende til en teenagedreng. Men når han sidder og tænker: ” hvad skal jeg ønske mig i fødselsdagsgave 13 år?”, så er det nærmere de sjove gaver, der fylder i hans tanker end de praktiske. 

Sjove oplevelser er også helt perfekt til en 13 års fødselsdag, for der er masser af aktiviteter, der passer perfekt til en livlig teenager. Det kan f.eks. være at han skal ud og prøve klatring i København, hvilket er en fed og udfordrende oplevelse.

Gaver Til 13 Årig Dreng

Gaver Til 13 Årig Pige

Ah ja teenagepiger. Det er i sandhed en farlig art at købe gaver til, for de har helt klart deres egne ideer og tanker, og hvis man ikke kender dem på forhånd, så kan der blive ballade. Men vi har heldigvis en masse gode gaver, der passer perfekt til selv den mest humørsyge teenagepige

Lækkert tøj, smykker eller makeup er naturligvis sikre vindere, men det kan også være noget nyt elektronik. Muligheder er der nok af og hvis man vil undgå hendes kolde vrede, så kan man med fordel spørge hende direkte. 

Fødselsdags ideer 13 år kunne også være en lækker oplevelse som f.eks. et flødebollekursus. Sæt dig ind i hvad hun kan lide og køb gaven derudfra. Så kan det ikke gå helt galt med gave til 13 årig.

Gaver Til 13 Årig Pige
Hvad Skal Jeg Ønske Mig I Fødselsdagsgave 13 År

Hvis du er så heldig snart at blive teenager, så vil det være en glimrende ide at få udarbejdet en ønskeliste. Men du tænker måske hvad skal jeg ønske mig i fødselsdagsgave 13 år, og her har vi heldigvis nogle ualmindelig gode gaveideer som du frit kan finde inspiration ud fra eller ligefrem skrive direkte ned på din ønskeliste hvis du virkelig kan lide dem. 

Som du formentlig har opdaget, har vi ovenover lavet en lang liste med geniale ideer til 13 års gaver, som du frit kan finde inspiration fra. Listen er både for drenge og piger så der er helt sikkert også gaveideer som du vil synes om. Vi har både samlet klassiske gaveideer til 13 årige samt tilføjet oplevelsesgaver som måske er lidt mere sjældne gavetyper til 13 årige. Men ikke desto mindre er oplevelser super sjove og noget du bestemt bør overveje at tilføje til din smukke ønskeliste, nu hvor du er blevet teenager.

Julegaver Til 13 Årige

Juleaften er altid speciel og nok særligt for de yngre som ikke har så mange år på bagen som os andre. Derfor skal julen i grovetræk naturlighvis have dem som omdrejningspunkt, netop fordi de stadig finder julen super interesant og spændende. Derfor kan du med fordel også gøre lidt ekstra ud af julegaver til 13 årige, der skal simpelthen rigeligt med glimmer på julegaverne. 

Men hvordan finder man lige en god julegave til 13 årig og hvordan får man pimpet den op til noget helt særligt? Dette er vi her naturligvis til at hjælpe med! Hvis dit teenagebarn har fødselsdag om sommeren, vil vi anbefale dig at give julegaver som kan bruges om vinteren og vente med ting til haven indtil deres fødselsdag. Netop så de kan få gavn og glæde af gaven fra det øjeblik de har fået den, og ikke skal vente et halvt år inden de kan prøve grejet af. Derfor vil en guitar være en glimrende julegave til 13 årig ligesom at en bluetooth højtaler vil være det.

Du kan finde mange flere gode julegaver til 13 årige ved at tjekke vores gaveinspirations-liste ud ovenover.

Julegaver Til 13 Årige

FAQ om gaver til 13 årige

Hvor meget koster en gave til 13 årige?

En god gave til 13 årige koster 200-500 kr. dette variere dog en del alt efter hvad du ønsker at glæde teenageren med. Men for dette beløb skulle det være muligt at købe lidt af hvert og du kan evt. give mere eller mindre alt efter hvor nær en relation du har til modtageren.

Hvad er en god gave til 13 årige?

Der findes utrolig mange gode gaver til 13 årige, men fælles for de absolut bedste er dog at de alle er personlige og passer specifikt til modtagerens interesser og måske endda også har stået på personens ønskeliste.

Hvorfor give en gave til 13 årige?

Der er rigtig mange gode anledninger til at give en gave til 13 årige, dette kunne f.eks. være fødselsdag, juleaften eller noget helt tredje. Uanset hvad end anledningen måtte være skal du naturligvis give teenageren en god gave.

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: