Gå Amok i En Pølsevogn: Udfordringen Over Dem Alle, Tøm En Pølsevogn På 1 Time

Gå amok i en pølsevogn og vis at du er den sande pølsemester, der kan sætte enhver til vægs, når det kommer til at fortære ristede hotdogs, pølser i svøb og ikke mindst store fede frankfurtere. Det er en helt fantastisk oplevelse, hvor man får muligheden for at stifte bekendtskab med hele pølsevognens repertoire og finde sin absolutte favorit. Er man ikke i propmæt når man forlader vognen igen, så er man i høj grad selv ude om det. 

Tøm en pølsevogn sammen med en god ven, med et oplevelsesgavekort. Det er hyggeligt og ikke mindst utroligt velsmagende. I kan gå helt amok og spise alt hvad i overhovedet kan i en hel time. Uanset om du ønsker en Henning i presenning, et skinkesøm i sovepose eller Wasa-pølse, så kan du være helt sikker på at få stillet din appetit. Det er altså en oplevelse, der er hyggelig sommer såvel som vinter og man skulle da være en pivskid, hvis man ikke lige skal skylle det hele ned med en iskold Cocio. 

Der er masser af hygge og god smag når man går amok i en pølsevogn. Det behøver ikke altid at være et gastronomisk mesterværk på en michelin-restaurant. Meget af tiden er en god gammeldags ”hotter” det bedste i verden og det kan intet ”nyt nordisk” køkken eller molekylær gastronomi konkurrere med. I hvert fald ikke medmindre man er lidt af en snude. Så hvad venter du på? Bestil dit gavekort til pølsevogn allerede i dag. Du fortryder det helt sikkert ikke.

Gå Amok i En Pølsevogn Gavekort
Gå Amok I En Pølsevogn

Gå Amok i En Pølsevogn

Destination ikonHele Danmark – I Alt 22 Lokationer
Tid ikon 1 Times Gå Amok i En Pølsevogn
Tjek ikon Spis Alle De Hotdogs Du Kan På 1 Time
Personer ikon 2 Personer Som Elsker Gode Hotdogs
Info ikon Læs Mere Om Gå Amok i En Pølsevogn
Pris ikon Priser Fra 349,- For 2 Personer

Gå Amok I En Pølsevogn

Gå Amok i En Pølsevogn

Hotdog er danskernes kæreste folkeejer, tænk bare på hvor mange skønne navne denne spise har fået. Du kender helt sikkert flere af dem, eksempelvis bliver en hotdog til tider omtalt som en død indianer med tæppe & fuld krigsmaling. Kært barn har mange navne & er du blandt de mange der elsker en hotdog vil du helt sikkert synes om denne oplevelse: Gå Amok I En Pølsevogn. Oplevelsen giver jer nemlig lov til at spise alt hvad I kan på 1 time i jeres lokale Steff’s Place pølsevogn eller grillbar.
Priser fra 349 DKK

Pølsevognen – en lille bid af Danmark

Hvor mange af os har ikke vaklet hjem fra en vild bytur i en ”50 hestes” brandet og trængt til noget at spise? Det har vi nok alle sammen. Hvor fantastisk har det ikke været, når man mærker den liflige duft af ristede pølser og ser det guddommelige lys fra lysstofrøret, som oplyser svineknallerten? Skinkekaptajnen står muntert og venter på at opfylde din hedeste ønsker og inden man ved af det, har man fortæret to-tre franske hotdogs. Det er en oplevelse, som langt de fleste mænd har prøvet mindst én gang og sådan vil det også være i fremtiden. 

Pølsevognen er og har i mange år været en fast del af det danske bybillede, og alle som en har vi et forhold til den. Man kan elske den eller hade den, men man kan være sikker på at pølsevognen aldrig går af mode. Så med et gavekort til spis hvad du kan pølsevogn, så kan man altså være sikker på, at man får en god oplevelse. Når man så ovenikøbet er i godt selskab, så er man garanteret en herlig eftermiddag. Man skal nok heller ikke have ret meget at spise resten af dagen.

gavekort til pølsevogn
tøm en pølsevogn
gå amok i en pølsevogn
all you can eat pølsevogn

En hyggelig gaveide

Du har helt sikker en ven eller et familiemedlem. Der er helt tosset med pølser. Måske har du selv en lille svaghed for en ristet med det hele, og det er der jo ikke noget at sige til. Du kan nu forkæle dig selv og dem du holder af med en all you can eat pølsevogn oplevelse. Det er noget andet end de sædvanlige cafebesøg for 2. Det er ægte hygge på den gammeldags måde. Uanset om du skal have røde pølser eller måske en Kradser. Så kan du få det. Saml appetit og gå helt amok i en pølsevogn.

Det er et af de billigere gavekort, så det kan være en oplagt ide som fødselsdagsgave eller blot som en lille sjov overraskelse. Det er en af de der gaver. Som helt sikkert bliver taget meget vel imod. Medmindre modtageren er veganer, naturligvis.

Gavekortet gælder for to personer, så modtageren kan jo passende tage dig med. Så i kan spise om kap. Hvem kan fortære flest hotdogs på 20 minutter? Det er en gammel og højtelsket konkurrence, som i helt sikkert vil more jer over. Det kan naturligvis også være en herlig måde at tage kæreste med på date på. Spis jer propmætte i varme pølser og så kan man jo benytte muligheden til at lære lidt pølsevognsslang. 

Selve oplevelsen er ganske enkel, for man dukker op på et selvvalgt tidspunkt i en af de pølsevogne. Der er omfattet af tilbuddet. Man anvender gavekortet som betaling og så kan man eller spise alt det man orker i en hel time. Sværere er det ikke. Så bestil dit gavekort allerede i dag og tag en ven med ud og spise hotdogs til i revner. Hvad mere kan man ønske sig?

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om:

5 / 5. Bedømmelser: 1

Luk menu