Pølsevognens Udfordringen Over Dem Alle, Tøm En Pølsevogn På 1 Time!

Gå amok i en pølsevogn og vis at du er den sande pølsemester, der kan sætte enhver til vægs, når det kommer til at fortære ristede hotdogs, pølser i svøb og ikke mindst store fede frankfurtere. Det er en helt fantastisk oplevelse, hvor man får muligheden for at stifte bekendtskab med hele pølsevognens repertoire og finde sin absolutte favorit. Er man ikke i propmæt når man forlader vognen igen, så er man i høj grad selv ude om det. 

Tøm en pølsevogn sammen med en god ven, med et oplevelsesgavekort. Det er hyggeligt og ikke mindst utroligt velsmagende. I kan gå helt amok og spise alt hvad i overhovedet kan i en hel time. Uanset om du ønsker en Henning i presenning, et skinkesøm i sovepose eller Wasa-pølse, så kan du være helt sikker på at få stillet din appetit. Det er altså en oplevelse, der er hyggelig sommer såvel som vinter og man skulle da være en pivskid, hvis man ikke lige skal skylle det hele ned med en iskold Cocio. 

Der er masser af hygge og god smag når man går amok i en pølsevogn. Det behøver ikke altid at være et gastronomisk mesterværk på en michelin-restaurant. Meget af tiden er en god gammeldags ”hotter” det bedste i verden og det kan intet ”nyt nordisk” køkken eller molekylær gastronomi konkurrere med. I hvert fald ikke medmindre man er lidt af en snude. Så hvad venter du på? Bestil dit gavekort til pølsevogn allerede i dag. Du fortryder det helt sikkert ikke.

Gå Amok i En Pølsevogn Gavekort
Gå Amok i En Pølsevogn

Gå Amok i En Pølsevogn

Destination ikonHele Danmark – I Alt 22 Lokationer
Tid ikon 1 Times Gå Amok i En Pølsevogn
Tjek ikon Spis Alle De Hotdogs Du Kan På 1 Time
Personer ikon 2 Personer Som Elsker Gode Hotdogs
Info ikon Læs Mere Om Gå Amok i En Pølsevogn
Pris ikon Priser Fra 349,- For 2 Personer

Gå Amok i En Pølsevogn

Destination ikon Hele Danmark – I Alt 22 Lokationer

Tid ikon 1 Times Gå Amok i En Pølsevogn

Tjek ikon Spis Alle De Hotdogs Du Kan På 1 Time

Priser Fra 349 DKK For 2 Personer

Crazy - Tøm En Pølsevogn På 1 Time

Har du nogensinde overvejet hvor mange pølser du kan spise på én enkelt time? Er det noget du kunne tænke dig at prøve? Hvis du kan svare ja på disse spørgsmål, så er du kommet til det helt rette sted, for nu kan du gå helt amok i en pølsevogn og spise alle de hotdogs du overhovedet kan i en hel time. Det er ganske enkelt crazy, men det er virkelig sandt. Køb gavekortet her hos os og snart kan du gå amok og se hvor mange pølser og hotdogs du kan fortære på en time. Det kan blive til overraskende mange. Man kan jo altid begynde forsigtigt med en ”Henning i presenning” og så fortsætte med en ”Død indianer med tæppe og fuld krigsmaling. Det kunne naturligvis også være, at du er mere til en ”Nissearm med benskinner”. Valget er dit, men sørg for at få øvet dit pølsevogns lingo, så du er helt klar.

Det er en interessant og utroligt velsmagende oplevelse, at gå amok i en pølsevogn. Så hvis du holder af pølser og har en god appetit, så er det her virkelig oplevelsen for dig. Du kan spise til du revner og det gælder alle slags pølser og hotdogs, som pølsevognen kan tilbyde. I en hel time. Det gælder ikke burgere og andre produkter, så husk at det kun er pølser. Men det burde også være rigeligt for de fleste, for det er jo de varme pølser, der er det helt store trækplaster i en god gammeldags pølsevogn. Tilbuddet gælder for to personer, så man har naturligvis godt selskab undervejs.

Tøm En Pølsevogn

Sådan Virker Gavekortet

Hvis du nu sidder og mærker tænderne løbe i vand, så er det måske på tide, at du selv prøver at gå amok i en pølsevogn. Men det er naturligvis vigtigt, at man er klar over, hos hvilken pølsevogn at tilbuddet gælder. For det ville da være en skam, hvis man gik med en specifik pølsevogn i tankerne for så blot at opdage at den ikke er omfattet af tilbuddet. Uanset hvad kan du være sikker på, at du kan finde en pølsevogn i nærheden, hvor du kan gå amok i en time, for de er spredt ud over hele landet. Faktisk er hele 23 pølsevogne overalt i Danmark omfattet af tilbuddet, så mon ikke du kan finde en, som du vil kunne være tilfreds med?

Men hvor finder man så ud af, hvilke pølsevogne, der tilbyder denne oplevelse? Jo det gør man så snart man klikker på tilbuddet. Der kan man finde et overblik over de 23 pølsevogne, der ligger spredt omkring i landet og som bare venter på at du kigger en tur forbi. Du kan f.eks. indløse oplevelsen hos Grill-Haus i Odense, Torvets Pølsebar i Rønne, Big Burger Cafe i Sæby eller sågar Lundbykiosken i Svendborg. De ligger over det hele og du behøver altså ikke køre langt for at finde den helt rette pølsevogn. Hvis du har en favorit pølsemand, så er der en ret god mulighed for, at han også er omfattet af dette herlige tilbud. Så hvad venter du på? Gå amok i en pølsevogn og få en herlig oplevelse.

gavekort til pølsevogn
Pølsevognen – En Lille Bid Af Danmark

Hvor mange af os har ikke vaklet hjem fra en vild bytur i en ”50 hestes” brandet og trængt til noget at spise? Det har vi nok alle sammen. Hvor fantastisk har det ikke været, når man mærker den liflige duft af ristede pølser og ser det guddommelige lys fra lysstofrøret, som oplyser svineknallerten? Skinkekaptajnen står muntert og venter på at opfylde din hedeste ønsker og inden man ved af det, har man fortæret to-tre franske hotdogs. Det er en oplevelse, som langt de fleste mænd har prøvet mindst én gang og sådan vil det også være i fremtiden. 

Pølsevognen er og har i mange år været en fast del af det danske bybillede, og alle som en har vi et forhold til den. Man kan elske den eller hade den, men man kan være sikker på at pølsevognen aldrig går af mode. Så med et gavekort til spis hvad du kan pølsevogn, så kan man altså være sikker på, at man får en god oplevelse. Når man så ovenikøbet er i godt selskab, så er man garanteret en herlig eftermiddag. Man skal nok heller ikke have ret meget at spise resten af dagen.

Pølsevognen Historie
En Sjov Og Hyggelig Gaveide

Du har helt sikker en ven eller et familiemedlem. Der er helt tosset med pølser. Måske har du selv en lille svaghed for en ristet med det hele, og det er der jo ikke noget at sige til. Du kan nu forkæle dig selv og dem du holder af med en all you can eat pølsevogn oplevelse. Det er noget andet end de sædvanlige cafebesøg for 2. Det er ægte hygge på den gammeldags måde. Uanset om du skal have røde pølser eller måske en Kradser. Så kan du få det. Saml appetit og gå helt amok i en pølsevogn.

Det er et af de billigere gavekort, så det kan være en oplagt ide som fødselsdagsgave eller blot som en lille sjov overraskelse. Det er en af de der gaver. Som helt sikkert bliver taget meget vel imod. Medmindre modtageren er veganer, naturligvis.

Gavekortet gælder for to personer, så modtageren kan jo passende tage dig med. Så i kan spise om kap. Hvem kan fortære flest hotdogs på 20 minutter? Det er en gammel og højtelsket konkurrence, som i helt sikkert vil more jer over. Det kan naturligvis også være en herlig måde at tage kæreste med på date på. Spis jer propmætte i varme pølser og så kan man jo benytte muligheden til at lære lidt pølsevognsslang. 

Selve oplevelsen er ganske enkel, for man dukker op på et selvvalgt tidspunkt i en af de pølsevogne. Der er omfattet af tilbuddet. Man anvender gavekortet som betaling og så kan man eller spise alt det man orker i en hel time. Sværere er det ikke. Så bestil dit gavekort allerede i dag og tag en ven med ud og spise hotdogs til i revner. Hvad mere kan man ønske sig?

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: