You are currently viewing Frække gaver til par
Frække gaver til par

Frække gaver til par

Frække gaver til par: Kender du følelsen af, at dagene, ugerne, månederne kører i ring og ring. Livet i hamsterhjulet kan hurtigt blive en kedelig fornøjelse, fordi man glemmer at leve og nyde tilværelsen. Nogle gange skal der noget ekstra til at sætte gang i tingene. En sjov oplevelse eller en anderledes gave kan være det, der giver gnisten nyt liv.

Den almindelige hverdag kan godt gå hen og blive en kedelig og ensformig affære. Det er ofte det, der sker, når man som par lever sammen og særligt i en børnefamilie, hvor det handler om at få hverdagen til at hænge sammen. Nogle gange skal der noget til. Noget anderledes – såsom en fælles grænseoverskridende oplevelse til at slå jer ud af hverdagens tristesse, så I kan rykke jer nærmere hinanden som par.

Sæt krydder på hverdagen

Ved du egentlig, hvad din partner foretrækker hjemme i soveværelset? Ved du, om din partner har nogle særlige fantasier. Kunne det være, at din partner har en fetish, som du ikke kender til? Nogle gange tager vi for givet, at vi kender vores partnere ud og ind. Men det er ikke altid tilfældet.

Du vil måske blive overrasket over, at din ellers artige partner rent faktisk har en spændende fantasi om dig, som han eller hun ønsker at udleve. Nogle gange skal der hjælp til, som kan sætte scenen. Har du overvejet at overraske din partner med frække og erotiske gaver? Det kan være, at I står og mangler rekvisitter eller udstyr til at udleve de fantasier, som din partner eller du selv har?

Udstyr til en hver anledning

I dag er det nemt at finde et bredt udvalg af frække gaver. Der vil være noget for de fleste. De fleste steder vil du kunne finde alt fra udklædninger og gadgets, som kan sætte gang i aktiviteten. Som så mange andre sortimenter og brancher, vil der være noget, der trender for tiden, som I kan prøve af.

Hvis ikke du bryder dig om at skulle gå ned i en fysisk butik, kan du nemt shoppe hjemmefra sofaen og hjemmets trygge rammer. Det kan være grænseoverskridende at gå ned i en butik og skulle tale med en ekspedient om emner som disse, som er meget personlige. Det problem løser de mange webshops, hvor du diskret kan købe alt fra sexlegetøj til frække udklædninger.

Er frækt udstyr ikke sagen – prøv dette i stedet

Det kan være at udstyr, rollespil og dominans ikke er en fantasi, hverken du eller din partner tænder på. Måske du skal se dig om efter en anden type gave. Det kan være oplevelser med et frækt twist. Det kan være, at det er mere dig at invitere på en tur i det blå? Vejret behøver ikke sætte grænser for turen.

Lummer skovtur eller strandtur

For de fleste gælder det, at sexlysten kommer, når vi føler os sete og anerkendt af vores partnere. Derfor kan det være en god idé at lave en aktivitet sammen, så I kan mærke hinanden. Det kan være at I skal tage en tur ud i det fri sammen.

Inviter på skovtur og forbered nogle små retter, der kan være med til at skabe en romantisk og vovet stemning. Rødvin og jordbær sætter de fleste pris på og er helt ideelt til at danne den rette stemning, når du og din partner skal nyde alenetiden sammen. I må vente med den helt store tur til i er hjemme og bag fire vægge, men skovturen kan være et langt forspil til det, I begge ved kommer til at ske.

Det samme gør sig gældende, når man besøger en nudiststrand. Her må man igen vente med at give sig helt hen til hinanden, før man er hjemme. Men strandturen på en nudiststrand kan stadig være en vovet og pirrende oplevelse som en stor optakt, til det der skal ske efterfølgende.

Forkælelse som optakt

For mange af os er det meget rart at blive forkælet af sin partner. Det er en måde at vise overfor den anden, at man holder af sin partner. Det kan man gøre på mange forskellige måder. Man kan give en gave, det kan være en personlig gave, eller en romantisk gave som blomster. Begge dele er en god idé hvis du gerne vil signalere overfor din partner, at du gerne vil gøre en ekstra indsats for forkælelsen.

En personlig gave kunne for eksempel være en afslappende massage for din partner. Det er en god idé, da kropskontakten gør, at vi udskiller kærlighedshormonet oxytocin. Rent kemisk bliver vi altså mere afslappede og mere modtagelige overfor vores partnere, og det er et godt udgangspunkt, hvis man gerne vil have gang i lagengymnastikken.

Gaver er altså en måde, du kan signalere for din partner, at du kan lide ham eller hende. Og det kan mange af os godt gå hen og glemme at vise i hverdagen.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.