Food Walk - Nyd En Gastronomisk Tur Rundt i Smukke Århus

Foodwalk er blevet mere og mere populært, og i flere af de store danske byer, kan du melde dig på en food walk. Men hvad er en food walk? En food walk er en guidet tur rundt i et område, hvor man besøger forskellige madsteder, hvor man kommer til at smage på lidt mad hvert sted. Måske er man endda og nogle steder med til at lave noget af maden. En foodwalk kan både være med madsteder, hvor man kommer rundt og smager på forskellige middags og aftensmad retter, men en foodwalk kan også være i det søde køkken, hvor man kommer rundt og smager forskellige kager og søde sager i byen bagere eller konditorforretninger.  

På en foodwalk er der altid en guide med, som er klar på at give jer en rigtig spændende madoplevelse. Guiderne ved en masse om madhistorien i byen, og vil under hele den guidede tur dele ud af sin viden om maden.  

Få en foodwalk kommer du til at smage mad fra hele verden, da man på mange food walks besøger restauranter der laver mad fra forskellige køkkener. Du kan på din foodwalk komme til at smage asiatisk mad, indisk mad, vietnamesisk mad, afrikansk mad, amerikansk mad, sydamerikansk, mad, italiensk mad, fransk mad, spansk mad, mexicansk mad og meget, meget mere – listen af lang over hvilke køkkener du kommer til at smage på den internationale food walk.  

Har du været i asien, så har du sikkert også stødt på konceptet food walk. Det er et koncept som specielt er udbredt for turister i asien. Her går man rundt til forskellige udekøkkener på gaden og smager forskellige lækre, lokale retter. Men foodwalk-konceptet er nu også blevet populært i Danmark, og du kan komme på en foodwalk flere steder i Danmark. Du kan læse mere om, hvor du kan komme på foodwalk i Jylland, Foodwalk på Fyn eller Foodwalk på Sjælland længere nede på siden.   

Er du svagt gående, så kan en foodwalk være udfordrende, men ikke umuligt. Nogle food walks indeholder nemlig ikke spor mange kilometer og selv svagt gående kan være med på disse foodworks. Inden du bestiller din foodwalk, så undersøg helst, hvor mange kilometer, man cirka vil komme til at gå undervejs.  

Gastronomisk Food Walk i "Smilets By"
Food Walk

Food Walk Århus

Destination ikonÅrhus “Smilets By” – Food Walk
Tid ikon 2-4 Timers Food Walk i Århus Efter Tilvalg
Tjek ikon Gastronomisk Tur Rundt i “Smilets By”
Personer ikon 1 Person Som Elsker God Mad & Eventyr
Info ikon Læs Mere Om Denne Food Walk i Århus
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Food Walk Århus

Destination ikon Århus – Food Walk

Tid ikon 2-4 Timers Food Walk i Århus Efter Tilvalg

Tjek ikon Gastronomisk Tur Rundt i “Smilets By”

Priser Fra 499 DKK Pr. Person

Derfor Er Food Walk En God Ide

Foodwalk er et perfekt koncept for madelskere. På en foodwalk kommer man nemlig rundt og smager på mange forskellige retter fra forskellige restauranter, og det er en god måde at finde ud af, hvad man bedst kan lide, så man måske efterfølgende kan besøge de steder, som du synes var ekstra lækre.  

En food walk er en god ide, hvis i er en gruppe, som kunne tænke jer at lave noget sjovt og anderledes sammen. Når i er en gruppe, så kan i nemlig flere steder booke en foodwalk bare for jer, hvor i får jeres egen individuelle guide, som vil guide jer igennem jeres food walk.  

Er i et par, som godt kunne tænke jer at komme på foodwalk, så er det lige så oplagt. På de fleste foodwalk er det nemlig lige meget, hvor mange i er, der melder jer på foodwalken. For i kommer blot sammen med en gruppe andre mennesker, som også har meldt sig på foodwalk. Det er også en oplagt mulighed for, at få snakket med andre madelskere, og høre om deres passion for mad.  

Du kan købe gavekort til food walk. Det er en perfekt gave til madelskere, som du ved vil sætte pris på en sådan madoplevelse. Samtidig med, at det giver en smagfuld madoplevelse, så giver det nemlig også en enestående oplevelse, hvor man kommer til at få en masse ny viden om mad, råvarer, restauranter osv.  

En foodwalk er ikke et koncept, som alle kender, faktisk er det ret nyt. Derfor vil en gave med et gavekort til foodwalk også være en anderledes gave, som ikke mange vil forvente at få. Men samtidig – hvem er ikke vilde med god mad? Det er de fleste – og derfor vil et gavekort til en food walk passe til mange.  

Er i en venindegruppe eller vennegruppe, som ofte plejer at tage ud og spise god mad sammen, så kan en foodwalk også være et sjovt og anderledes koncept at prøve for jer. Så foreslå vennerne det, og så vil de helt sikkert synes, at din idé er alletiders.  

Foodwalk

Forskellige Populære Food Walks

I Danmarks største byer finder du flere forskellige food walks, som har forskellige temaer. Skal du på ferie eller weekendtur til en af byerne, så er det oplagt at kombinere ferien med en foodwalk rundt i den pågældende by.  

Herunder kan du læse mere om foodwalk i Aarhus, food walk i Odense, foodwalk i København og foodwalk i Aalborg. 

Food Walks

Food Walk København

I København finder du et stort udvalg af forskellige foodwalks. Mange turister i København vil gerne på foodwalks, og derfor findes der også nogle til en hver smag. Men også danskere kan have stor glæde af en foodwalk i København, da der findes så mange forskellige restauranter, som du garanteret ikke har besøgt før.  

En foodwalk i København byder på en guidet tur, hvor guden vil del ud af alt sin viden om mad, imens i besøger forskellige restauranter og madsteder i byen. Mange københavnske foodwalks har fokus på det danske køkken og dansk mad. Så derfor kommer i under foodwalken i København rundt og smager forskellige lækre danske retter og råvarer, hvor i samtidig vil få fortalt spændende historier om maden og dens tilblivelse. Efter en food walk i København vil du helt sikkert være blevet meget klogere på en række danske retter og råvarer.  

Flere Copenhagen Food walks byder også på ølsmagninger og vinsmagninger, som er egnet til folk over 18 år.  

En bonus med en foodwalk i København er også, at du automatisk bliver guidet rundt i gaderne i København, hvilket er et plus for dig, som måske ikke kender København så godt, og gerne vil lære byen endnu bedre at kende. 

Food Walk København
Food Walk Aarhus

Med en foodwalk i Aarhus kommer du, sammen med guide, til at gå rundt i at gå rundt i Aarhus til forskellige restauranter. Her kommer du til at smage og sanse mad fra forskellige køkkener, og du vil helt sikkert kommer rundt omkring i verden af smagsoplevelser. Turen rundt i Aarhus er en guidet tur, hvor du vil få fortalt mange spændende og interessante historier om mad i Smilets by Aarhus. Med en Aarhus Food Walk kommer du helt sikkert til at opleve byen på en ny og anderledes måde. Og du vil helt sikkert også blive præsenteret for spisesteder, som du ikke har besøgt før, eller du måske slet ikke vidste fandtes.  

De guidede foodwalks i Aarhus kan designes så de passer til dig. Vil du fx genre på en foodwalk med dine kollegaer eller med en familiegruppe, så kan turen sagtens planlægges, så den passer til jer. Turen kan specialdesignes til jer, så i kommer til at smage den bid af Aarhus, som i ønsker.  

En foodwalk rundt i Aarhus varer typisk 2 timer, men det kan også variere alt efter hvilken foodwalk det drejer sig om.  

Food Walk Aarhus
Food Walk Odense

Odense byder også jævnligt velkommen til foodwalks rund i den smukke by. På en foodwalk i Odense, vil du komme til at smage mange lækre, lokale varer, som er importeret fra hele Fyn. Fyn er kendt for sine smagfulde kvalitetsråvarer, om dem kan du komme til at smage på mange af under din food-walk. På disse food-walks bliver du guidet rundt i Odense, hvor man besøger forskellige medproducenter og restauranter, som vil dele ud af både smagsprøvelser og historier.  

Under foodwalken kommer du rundt i Odenses smukke gader, og guiden, som du har med på turen, vil fortælle om madhistorier fra hele området.  

En foodwalk ved Odense by afsluttes med søde smagsprøver og kaffe og the. Food Walks i Odense finder ofte sted på torvedage i byen. Her er der altid fest i byen, og det er en perfekt kombination til jeres food walk.  

Food Walk Odense
Food Walk Aalborg

Også i Aalborg kan du finde food walks, hvor du kommer rundt i den hyggelige nordjyske by, og smager på spændende retter, som ofte er lavet på gode lokale råvarer.  

En foodwalk i Aalborg kan ofte arrangeres for selskaber, sådan at i kommer rundt og smager på den mad, som passer bedst til jer. Det bruges af mange som fx et firmaarrangement.  

Food Walk Aalborg vil inkludere en guide med jer på hele turen, og i vil komme til at besøge en række lækre restauranter og madsteder på jeres Aalborg foodwalk. 

Læs ligeledes: MadlavningskursusMadkursusKokkeskole 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: