Food Tour - En Eksotisk Madoplevelse Du Bør Opleve

Hvad er en food tour? Food Tours er blevet mere og mere populært, og i flere af de store danske byer, kan du melde dig på en Food Tour. En foodtour er en guidet tur rundt i et område, hvor man besøger forskellige madsteder, hvor man kommer til at smage på lidt mad hvert sted. Måske er man endda og nogle steder med til at lave noget af maden. En food tour kan både være med madsteder, hvor man kommer rundt og smager på forskellige middags og aftensmad retter, men en food tour kan også være i det søde køkken, hvor man kommer rundt og smager forskellige kager og søde sager i byens bagere eller konditorforretninger.

På en food tour i Danmark er der altid en guide med, som er klar på at give jer en rigtig spændende madoplevelse. Guiderne ved en masse om madhistorien i byerne, og vil under hele den guidede tur dele ud af sin viden om maden og restauranter. 

Få en food tours kommer du til at smage mad fra hele verden, da man på mange foodtours besøger restauranter der laver mad fra forskellige køkkener. Du kan på din food tour komme til at smage asiatisk mad, indisk mad, vietnamesisk mad, afrikansk mad, amerikansk mad, sydamerikansk, mad, italiensk mad, fransk mad, spansk mad, mexicansk mad og meget, meget mere – listen af lang over hvilke køkkener du kommer til at smage på den internationale food tour.   

Har du været i asien, så har du sikkert også stødt på konceptet food tour. Det er et koncept som specielt er udbredt for turister i asien. Her går man rundt til forskellige udekøkkener på gaden og smager forskellige lækre, lokale retter. Men foodtour-konceptet er nu også blevet populært i Danmark, og du kan komme på en food tour flere steder i Danmark. Du kan læse mere om, hvor du kan komme på food tour i Jylland, Food tour på Fyn eller Food tour på Sjælland længere nede på siden.

Autentiske Food Tours I Danmark
Food Tour

Food Tour Århus

Destination ikonÅrhus C – Food Tour
Tid ikon 2-4 Timers Food Tour I Århus Efter Tilvalg
Tjek ikon Fortællinger Om Byen & Maden I Skal Nyde
Personer ikon 1 Person Som Har Appetit På Lækkerier
Pris ikon Priser Fra 499,- Pr. Person

Food Tour Århus

Destination ikon Århus C – Food Tour

Tid ikon 2-4 Timers Food Tour I Århus Efter Tilvalg

Tjek ikon Fortællinger Om Byen & Maden I Skal Nyde

Priser Fra 499 DKK Pr. Person

Hvorfor Food Tour Er En God Ide

Foodtours er et perfekt koncept for madelskere. På en food tour kommer man nemlig rundt og smager på mange forskellige retter fra forskellige restauranter, og det er en god måde at finde ud af, hvad man bedst kan lide, så man måske efterfølgende kan besøge de steder, som du synes var ekstra lækre.   

En food tour er en god ide, hvis i er en gruppe, som kunne tænke jer at lave noget sjovt og anderledes sammen. Når i er en gruppe, så kan i nemlig flere steder booke en foodtour bare for jer, hvor i får jeres egen individuelle guide, som vil guide jer igennem jeres food tour privat.  

Er i et par, som godt kunne tænke jer at komme på foodtour for par, så er det lige så oplagt. På de fleste foodtours er det nemlig lige meget, hvor mange i er, der melder jer på foodtouren. For i kommer blot sammen med en gruppe andre mennesker, som også har meldt sig på food tour. Det er også en oplagt mulighed for, at få snakket med andre madelskere, og høre om deres passion for mad.   

Du kan købe et oplevelsesgavekort til food tour. Det er en perfekt gave til madelskere, som du ved vil sætte pris på en sådan madoplevelse. Samtidig med, at det giver en smagfuld madoplevelse, så giver det nemlig også en enestående oplevelse, hvor man kommer til at få en masse ny viden om mad, råvarer, restauranter osv.   

En food tour er ikke et koncept, som alle kender, faktisk er det ret nyt. Derfor vil en gave med et gavekort til foodtour også være en anderledes gave, som ikke mange vil forvente at få. Men samtidig – hvem er ikke vilde med god mad? Det er de fleste – og derfor vil et gavekort til en food tour i Danmark passe til mange.   

FoodTour

Forskellige Populære Food Tours I Danmark

I Danmarks største byer finder du flere forskellige food tours, som har forskellige temaer. Skal du på ferie eller weekendtur til en af byerne, så er det oplagt at kombinere ferien med en foodtour i byen.  

Herunder kan du læse mere om food tour i Aarhus, food tour i Odense, food tour i København og foodtour i Aalborg.   

Food Tour Århus

Med en foodtour i Aarhus kommer du, sammen med guide, til at gå rundt i at gå rundt i Aarhus til forskellige restauranter. Her kommer du til at smage og sanse mad fra forskellige køkkener, og du vil helt sikkert kommer rundt omkring i verden af smagsoplevelser. Turen rundt i Aarhus er en guidet tur, hvor du vil få fortalt mange spændende og interessante historier om mad i Smilets by Aarhus. Med en Aarhus Food tour kommer du helt sikkert til at opleve byen på en ny og anderledes måde. Og du vil helt sikkert også blive præsenteret for spisesteder, som du ikke har besøgt før, eller du måske slet ikke vidste fandtes.

De guidede food tours i Aarhus kan designes så de passer til dig. Vil du fx gerne på en foodtour med dine kollegaer eller med en familiegruppe, så kan turen sagtens planlægges, så den passer til jer. Turen kan specialdesignes til jer, så i kommer til at smage den bid af Aarhus, som i ønsker.   

En foodtour i Aarhus varer typisk 2 timer, men det kan også variere alt efter hvilken foodtour det drejer sig om.  

Overvej ligeledes food walk Århus.

Food Tour Århus
Food Tour Odense

Odense byder også jævnligt velkommen til foodtours rundt i den smukke by. På en food tour i Odense, vil du komme til at smage mange lækre, lokale varer, som er importeret fra hele Fyn. Fyn er kendt for sine smagfulde kvalitetsråvarer, om dem kan du komme til at smage på mange af under din food tour. På disse foodtours bliver du guidet rundt i Odense, hvor man besøger forskellige madproducenter og restauranter, som vil dele ud af både smagsprøvelser og historier.  

Under foodtouren kommer du rundt i Odenses smukke gader, og guiden, som du har med på turen, vil fortælle om madhistorier fra hele området.  

En food tour ved Odense by afsluttes med søde smagsprøver og kaffe og the. Food tours i Odense finder ofte sted på torvedage i byen. Her er der altid fest i byen, og det er en perfekt kombination til jeres foodtour.

Food Tour Odense
Food Tour Aalborg

Også i Aalborg kan du finde food Tours, hvor du kommer rundt i den hyggelige nordjyske by, og smager på spændende retter, som ofte er lavet på gode lokale råvarer. 

En food tour i Aalborg kan ofte arrangeres for selskaber, sådan at i kommer rundt og smager på den mad, som passer bedst til jer. Det bruges af mange som fx et firmaarrangement

Food Tour Aalborg vil inkludere en guide med jer på hele turen, og i vil komme til at besøge en række lækre restauranter og madsteder på jeres Aalborg food tour.

Food Tour Aalborg
Food Tour København

I København finder du et stort udvalg af forskellige food tour. Mange turister i København vil gerne på foodtours, og derfor findes der også nogle til en hver smag. Men også danskere kan have stor glæde af en foodtour i København, da der findes så mange forskellige restauranter, som du garanteret ikke har besøgt før.   

En food tour i København byder på en guidet tur, hvor guden vil del ud af alt sin viden om mad, imens i besøger forskellige restauranter og madsteder i byen. Mange københavnske foodtours har fokus på det danske køkken og dansk mad. Så derfor kommer i under foodturen i København rundt og smager forskellige lækre danske retter og råvarer, hvor i samtidig vil få fortalt spændende historier om maden og dens tilblivelse.  

En populær foodtour i København er en food Tour i Kødbyen. Denne tur tager 3 timer, og du kommer til at smage mad fra mange af kødbyens lækre hippe steder. 

Sider Du Ligeledes Vil Synes Om: